danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η Νατάσσα εχει ενα βασικό προσον : ακούει,αφουγκράζεται την πιάτσα....μιλάει με καθε πελάτη,ακούει γνώμες,παράπονα,απόψεις και κάνει το καλύτερο...
Αντίθετα,η Δανάη η θα γράφει στο τσατ,η θα τρώει κάτι υγιεινές σαλάτες για να μην παχύνει....
καλημερουδια αστο που δεν κοιμιθικα ακομα... ;)
1αμα θημασε οταν ησουνα εκει εγω δεν ειχα προλαβε ακομα να μπο στο σιτε γιατι ειχα αλες δουλειες...οπως καθε μερα θα επρεπε να βαλω την ενημεροσει για το μασαζ ποιες κοπελες ειναι εκει κτλ..
2.δεν ετρογα σοκολατα οταν ησουνα εκει οταν εφυγες ετρογα μια σαλατα οχι για διετα απλα επιδη μ'ρεσει
3.σοκολατα τροω οχι λιγο παρα πολυ αλλα οχι υγιεινες γιατι δεν μ'ρεσει..τροω την κανονικι
4.οχι μονο μιλισαμε αλα νταλαξαμε αποψη για καποια πραγματα για το μασαζ κ φυσικα τυχον παραπονα απο το μαγαζι..
5.φυσικο ειναι να ειμουνα στο μετα μην ξεχνας οτι εγω ενημερονω...κ για της προσφορες εγω κ η ΝΑΤΑΣΑ αποφασιζουμε ειναι λογικο το μαγαζι δεν ειναι δικο μου..
ο καθενας εχει την δικι του δουλεια εκει...το αμα συζιταω με τουε πελατες ι οχι ...ειναι αδικο να πεις αυτο γιατι εγω παντα μιλαω με ολους .... ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ