Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η Νατάσσα εχει ενα βασικό προσον : ακούει,αφουγκράζεται την πιάτσα....μιλάει με καθε πελάτη,ακούει γνώμες,παράπονα,απόψεις και κάνει το καλύτερο...
Αντίθετα,η Δανάη η θα γράφει στο τσατ,η θα τρώει κάτι υγιεινές σαλάτες για να μην παχύνει.... :rockon:

καλημερουδια αστο που δεν κοιμιθικα ακομα... ;)
1αμα θημασε οταν ησουνα εκει εγω δεν ειχα προλαβε ακομα να μπο στο σιτε γιατι ειχα αλες δουλειες...οπως καθε μερα θα επρεπε να βαλω την ενημεροσει για το μασαζ ποιες κοπελες ειναι εκει κτλ..
2.δεν ετρογα σοκολατα οταν ησουνα εκει οταν εφυγες ετρογα μια σαλατα οχι για διετα απλα επιδη μ'ρεσει :2funny: :2funny:
3.σοκολατα τροω οχι λιγο παρα πολυ αλλα οχι υγιεινες γιατι δεν μ'ρεσει..τροω την κανονικι
4.οχι μονο μιλισαμε αλα νταλαξαμε αποψη για καποια πραγματα για το μασαζ κ φυσικα τυχον παραπονα απο το μαγαζι..
5.φυσικο ειναι να ειμουνα στο μετα μην ξεχνας οτι εγω ενημερονω...κ για της προσφορες εγω κ η ΝΑΤΑΣΑ αποφασιζουμε ειναι λογικο το μαγαζι δεν ειναι δικο μου..
ο καθενας εχει την δικι του δουλεια εκει...το αμα συζιταω με τουε πελατες ι οχι ...ειναι αδικο να πεις αυτο γιατι εγω παντα μιλαω με ολους .... :rockon: :rockon: :rockon: ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καθένας στο πόστο του.

Για τη Νατάσσα τα έχω πει, είναι master leader η γυναίκα, καταξιωμένη με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία , γνωρίζει άριστα τους κανόνες της αγοράς ( πιάτσας) την διακρίνει η οξυδέρκεια κ η καινοτομία. Οραματίζεται αυτό που θα συμβεί στο μέλλον κ το προεξοφλεί στο παρόν. Υπερβαίνει με κρυφά αξιώματα την πανουργία της ανθρώπινης ορθολογικότητας. Είναι πάντα πρωτοπόρος σε ιδέες κ απόψεις, μακράν πρώτη στον ανταγωνισμό.

Η Δανάη είναι ενα άτομο με αστείρευτη ενέργεια που έχει μια συγκεκριμένη ιδιότητα κ αποστολή εκεί μέσα.
Το ρόλο της τον παίζει αυθόρμητα κ με επιτυχία , χωρίς πρόβες κ νουθεσίες...

Το εν λόγω ίδρυμα θα ζήσει μέρες δόξας σε λίγο καιρό.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ευχαριστω πολυυυυυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:..φιλουθκια

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
:dancing: :dancing:
καλησπερουδιαααααα...εχω νεαααα :dancing:..λοιπον απο δευτερα καινουριες προσφορες για τους φιλους του σιτε...
1.το ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 60 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
2.στα 3 συνεδρια που θα κανει την τεταρδυ θα ειναι μιση τημη..αυτο σημενει οτι θα πληροσει μονο η κοπελα...
σας παρακαλεσω να μην ξεχασετε να πειτε οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.... απο την αρχι αλιως η προσφορα δεν ισχει....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αμα θελετε να μαθετε τιποτα αλο ειναι απλα να μ'ρωτισετε με χαρα θα απαντισω....
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ απο μενα κ απο τα κοριτσια ....... :-* :-* :-* :-*
Κούκλα δεν κατάλαβα την 2η προσφορά. Εννοείς 30 €?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
καλημερουδιααααα.....ναι ακριβος μετα απο την 3 συνεδρεια την 4 θα πληροσεις 30.....
φιλουθκιαααα
δηλαδή θα έρθω, και ΑΝ είναι της κοπέλας η 4η συνεδρία είναι μισή τιμή.... στη κωλοφαρδία δηλαδή

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή θα έρθω, και ΑΝ είναι της κοπέλας η 4η συνεδρία είναι μισή τιμή.... στη κωλοφαρδία δηλαδή
παληκαρι ΝΟΜΙΖΩ οτι αν πας τρεις φορες,την τεταρτη θα πληρωσεις 30 ευρω.....η δαναη ας το κανει ποιο λιανα.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
@ danai :τι έπαθες? μυγα σε τσίμπησε? ποιός μίλησε για σοκολάτες? εγω πλάκα έκανα,ολοι χαιρόμαστε να μιλάμε μαζί σου στο τσατ.....τελευταία σε βρίσκω λίγο νευρική,λίγο "τσαμπουκαλεμένη".....για ηρέμησε λιγο σε παρακαλώ,ειδικά εγω ξέρεις οτι ειμαι φίλος σου...

@ ASTREA100 : Πολύ περίεργο να μπαίνεις κάθε μέρα στις 3 τη νυχτα και να κατηγορεις τους αλλους,που προφανως εκείνη την ωρα δεν μπορουν να σου απαντήσουν...
Η Δανάη μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει,αλλά εχει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια απο σένα.Ποτέ της δεν πρόσβαλλε κανέναν όπως κάνεις εσυ...
Και κάτι τελευταίο αγαπητέ φίλε...σέβομαι τον κάθε εργαζόμενο και εκτιμω την προσπάθειά του...ομως,πως να το κάνουμε,αυτός που δουλευει σε εργοστάσιο και πάιρνει 800 ευρώ το μήνα,δεν εχει καμμια δουλειά να πηγαίνει σε μασαζ.....αυτά τα "χαιλίκια" μας φάγανε σαν χωρα και φθάσαμε εδω που φθάσαμε...ολοι,κουτσοί στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
παληκαρι ΝΟΜΙΖΩ οτι αν πας τρεις φορες,την τεταρτη θα πληρωσεις 30 ευρω.....η δαναη ας το κανει ποιο λιανα.....

Βρε παιδιά,είναι απλό....θα υπάρχουν κάρτες μέλους.Κάθε φορά που θα πηγαίνεις,θα σου βαζουν μια σφραγίδα,ανεξάρτητα απο την κοπέλλα που πήρες.Την τέταρτη φορά θα πληρώνεις μονο την κοπέλλα,δηλαδή τα μισά.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
@ danai :τι έπαθες? μυγα σε τσίμπησε? ποιός μίλησε για σοκολάτες? εγω πλάκα έκανα,ολοι χαιρόμαστε να μιλάμε μαζί σου στο τσατ.....τελευταία σε βρίσκω λίγο νευρική,λίγο "τσαμπουκαλεμένη".....για ηρέμησε λιγο σε παρακαλώ,ειδικά εγω ξέρεις οτι ειμαι φίλος σου...

@ ASTREA100 : Πολύ περίεργο να μπαίνεις κάθε μέρα στις 3 τη νυχτα και να κατηγορεις τους αλλους,που προφανως εκείνη την ωρα δεν μπορουν να σου απαντήσουν...
Η Δανάη μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει,αλλά εχει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια απο σένα.Ποτέ της δεν πρόσβαλλε κανέναν όπως κάνεις εσυ...
Και κάτι τελευταίο αγαπητέ φίλε...σέβομαι τον κάθε εργαζόμενο και εκτιμω την προσπάθειά του...ομως,πως να το κάνουμε,αυτός που δουλευει σε εργοστάσιο και πάιρνει 800 ευρώ το μήνα,δεν εχει καμμια δουλειά να πηγαίνει σε μασαζ.....αυτά τα "χαιλίκια" μας φάγανε σαν χωρα και φθάσαμε εδω που φθάσαμε...ολοι,κουτσοί στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα....
διαφωνω αντι....ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει κουμαντο στην τσεπη του.....το αν φτασαμε εδω που φτασαμε δεν ειναι ΜΟΝΟ απο αυτο που λες....ΑΛΛΑ και απο αλλους ποιο σοβαρους παραγοντες....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
διαφωνω αντι....ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει κουμαντο στην τσεπη του.....το αν φτασαμε εδω που φτασαμε δεν ειναι ΜΟΝΟ απο αυτο που λες....ΑΛΛΑ και απο αλλους ποιο σοβαρους παραγοντες....

Ασφαλώς ο καθένας εχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται όπως θέλει τα χρήματά του...προφανώς με παρεξήγησες,αλλο εννοούσα.Οτι δηλαδή,και αυτό ισχυει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ο καθένας προσπαθούσε να εχει μια ζωή πολύ πιο πάνω απο τις δυνατότητές του...Και έτσι αρχίσαμε και σαν χωρα και σαν ατομα,τα δάνεικά,τις πιστωτικές,τις κομπίνες,τις μίζες,κλπ.Ε,κάποια στιγμή έσκασε η φούσκα και τωρα τρέχουμε όλοι....Αυτό που έγραψα για τον εργάτη ισχύει και για τον διευθυντή τραπέζης που είχε φθάσει να παίρνει περισσότερα απο τον Αμερικανό η τον Γερμανό ομόλογό του....ακόμα και σήμερα,ο Προβόπουλος παίρνει περισσότερα απο τον Τρισε η τον Bernake...σου φαίνεται λογικό αυτό?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:καλημερουδιαααααααααα...σε ολους....ευχομαι να εχετε περασει ολα καλα χτες αμα πηγατε εξω....εγω παντος περασα τελειααααα... :dancing: :dancing: :dancing: λοιπον τα δικα μας...σημερα οπως καθε σαββατο θα ειμαστε εδω μεχρι 5 κ μιση 6 το απογευμα...κ θας περημενετε για να σας χαλαροσετε η ΔΑΝΑΗ,ΝΑΟΜΗ,ΝΤΙΝΑ κ ΦΟΤΗΝΗ.....φιλουθκια απο μας..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....μονο εσυ μπορεις να με πιραζει... :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑΑΑΑΑ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Βρε παιδιά,είναι απλό....θα υπάρχουν κάρτες μέλους.Κάθε φορά που θα πηγαίνεις,θα σου βαζουν μια σφραγίδα,ανεξάρτητα απο την κοπέλλα που πήρες.Την τέταρτη φορά θα πληρώνεις μονο την κοπέλλα,δηλαδή τα μισά.
...η κάρτα τι θα λέει πλύσιμο αυτοκινήτου;;; γιατί άμα λέει υπηρεσίες massage....άστα χαθήκαμε...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
...η κάρτα τι θα λέει πλύσιμο αυτοκινήτου;;; γιατί άμα λέει υπηρεσίες massage....άστα χαθήκαμε...

λοιπον παιδυα να σας εξιγεισω το πως θα γηνει.....ειναι απλα αυτοι που ειναι απο το σιτε κ θα πρεπει να τονισετε αυτο απο την αρχη που θ'ερσετε θα εχετε  μια διακριτικι καρτα μελους πλεον...που μ'αυτη...μετα απο την 3 συνεδρεια ι 4 ειναι μιση τιμη....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
λοιπον παιδυα να σας εξιγεισω το πως θα γηνει.....ειναι απλα αυτοι που ειναι απο το σιτε κ θα πρεπει να τονισετε αυτο απο την αρχη που θ'ερσετε θα εχετε  μια διακριτικι καρτα μελους πλεον...που μ'αυτη...μετα απο την 3 συνεδρεια ι 4 ειναι μιση τιμη....
αναλαμβάνω να σου φτιάξω κάρτες μέλους.  :grin: Είμαι γραφίστας. Εαν ενδιαφέρεσαι στείλε pm, και θα τα βρούμε...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: παει κ σημερα....λοιπον θας ευχαριστορουμε παραααα πολυυυυυ ....για την παρουσια σας οχι μονο στο χορο μας αλα κ εδω ολη την εβδομαδα...σιγα σιγα παμερ κ εμεις σπιτακι...εγω πρωσοπικα θα παω μια βολτουλα μετα ;) ;) ;).......θα τα πουμε μετα απ'δω.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes
:-* :-* :-* :-* :-* φιλουθκια.......

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...πότε θα είναι έτοιμη;;;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είχα κι εγω μια μικρή συμμετοχή στην διαμόρφωση της προσφοράς αυτής...η Νατάσσα είναι επιχειρηματικό μυαλό,πιάνει πουλιά στον αέρα,και καταλαβαίνει οτι εν μεσω κρίσης και με τόσα πολλά μαγαζιά στο γύρο,έπρεπε κάπως να ξεχωρίσει...
Της εξηγησα λοιπόν ότι καλό και αγιο το site,αλλά η φιλοσοφία του μαγαζιου πρέπει να είναι η επιβράβευση των συχνών πελατών,ανεξάρτητα αν είναι απο το site η οχι.Αλλωστε,αυτό γίνεται παντού...π.χ. σε ένα εστιατόριο,ο τακτικός πελάτης πάντα θα βρει τραπέζι και θα εχει καλύτερη περιποίηση.Ακόμα θα τυχει και κάποιας "προστασίας" απο κακοτοπιές,π.χ. το γκαρσόνι θα τον αποτρέψει απο το να παραγγείλει ενα φαγητό μπαγιάτικο......Προσωπικά,σε 1-2 μαγαζιά που ειμαι σχετικά τακτικός πελάτης,η σερίφισσα πάντοτε,με ευσχημο τρόπο,θα με αποτρέψει απο το να κάνω μια κακή επιλογή κοπέλλας.
Στην αρχή υπήρξε μια σκέψη να επιβραβεύεται η προτίμηση προς κάποια κοπέλλα,αλλά η ιδέα εγκαταλείφθηκε,διοτι αφ' ενος η κοπέλλα μπορει κάποια στιγμη να φύγει,αφ' ετέρου η προσφορά της μισής τιμής επιβαρυνει το μαγαζί και οχι την κοπέλλα,που θα πληρωθεί κανονικά.....
Προσέχετε μονο που βαζετε τις καρτες μελους,μην τις δουν "αδιάκριτα" μάτια..... :s&m_1:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom