Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και στην τρίτι τετράδα να παίρνεις την γκόμενα στο σπίτι για ένα βράδυ, και στην τέταρτη να την παντρεύεσαι. ΧΑ  ΧΑ  (χιούμορ έτσι ? μην πέσετε να με φάτε)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αndy51 το γεγονός οτι ζητάς δημόσια συγγνώμη δείχνει ΛΕΒΕΝΤΙΑ κ ταπεινοφροσύνη.
Δυστυχώς δεν διακατέχονται όλοι απο την ίδια αντιληπτική ικανότητα , ούτε κ απο τις ίδιες ευαισθησίες.

Δανάη δε χρειάζεται να δώσεις περισσότερες εξηγήσεις, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν , δείτε μόνο με τη Νατάσσα το θέμα του χρονικού περιορισμού της κάρτας μέλους για να μη χάνεται το δικαίωμα της 4ης συνεδρίας. ( Δεν τίθεται θέμα μείωσης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών, γιατί τότε πάμε σε διαφοροποιημένο προϊόν κ συνεπώς δε μπορεί να γίνει καμμιά σύγκριση)

Ο χρόνος δε μπορεί να είναι μικρότερος των 4 μηνών σε καμμιά περίπτωση, διαφορετικά αν μειωθεί σε 3 μήνες θα πρέπει να αλλάξει η προσφορά σε 2 + 1.

Επίσης για να γίνει ακόμα πιο δελεαστική στη 2η τετράδα του 3 + 1,  το + 1 να είναι δωρεάν ! Δηλαδή στις 8 συνεδρείες η 4η μισή τιμη κ η 8η δωρεάν.

Όθεν 8 συνεδρίες θα κοστίζουν : (6 x 60 + 1 x 30 + 1 x 0) = 390 €  (48,75 € έκαστη),  κοινώς λιγότερο απο 2 cg !! Not bad !

:think: :think: :think:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ακου να δεις...δεν καταλαβες ακομα οτι το σιτε εχει ιδικι τιμη....θα ειμασταν αρκετοι χαζι αμα κοβαμε της υπερισιες μας επιδη υπαρχει προσφορα...σκεψω λιγο :think: :think: ακου φιλε εισαι ο μοναδικος που εχει προβλημα εμεις προσπαθουμε να κανουμε κατι για να ειναι καλο για ολοι μας κ εσυ κ κολισε....τωρα θα εχουμε κ καρτα μελος μονο για σας αμα τελειονεις το προγραμμα σου κ δεν ξερω οτι εισαι απο το σιτε τι πρεπει να κανω να σου δοσω την καρτα μπροστα σε ενα πελατι απο το μαγαζι που δεν ειναι απο το σιτε..δεν ειναι πιο ευκολο να σου δοσει η κοπελα οταν μπενει στο δοματιο :huh: λιγο λογικι θελει τιποτα αλο....φιλουθκια
Ξεκολάτε.. Μας έχετε κουράσει.. Ολο τα ίδια και τα ίδια.. Αν θέλετε να τσακώνεστε σε προσωπικά e mail

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν εχω κ εγω καμια διαθεση να ασχοληθω αλλο μαζι σου,,..δυο πραγματακια κ ΤΕΛΟΣ.
Αν λες περιεργα τα ελληνικα μου για το δεν νογάς(δεν καταλαβαινεις),ειναι Λαμιωτικο.
Δεν εχω προσβαλει καμια εκδιδομενη.Δειξε μου ποτε το εκανα..
Συνεχιζεις να μην απαντας σε αυτο που σε ρωτησα κ δεν ειναι προσωπικο,μεταξυμας εννοω,αφορα ολους.
Γιατι να λεμε απο την αρχη οτι ειμαστε απο το σαιτ,και αν συμφωνεις....
Καλη εβδομαδα..(εχω ρεπο σημερα και γραφω νωρις) ;) ;) ;)

Κοίταξε να δεις,εγω δεν εχω τέτοιο θέμα,διοτι με γνωρίζουν και προφανως ξέρουν οτι είμαι απο το site,χωρίς να το πώ.Αντιλαμβάνομαι την λογική κάποιων να θέλουν να πουν οτι είναι απο το site μετά την συνεδρία,διότι φοβούνται οτι μαζί με την μειωμένη τιμη θα πάρουν και μειωμένες υπηρεσίες....είναι λογική αυτή η επιφύλαξη,όμως 3-4 φίλοι απο το φόρουμ που εξ' αρχής το δήλωσαν δεν είδαν κάτι διαφορετικό στις υπηρεσίες.Το ίδιο κι εγω.Αν διαβάσεις λίγο πιο πριν,έγραψα οτι κατά τη γνώμη μου πρέπει να επιβραβεύεται ο συχνός πελάτης,ανεξάρτητα αν ειναι απο το site.Το πρότεινα αυτό στην κυρία Νατάσσα,το δέχθηκε και ετσι προέκυψε η κάρτα.Τώρα,οι υπολογισμοί που έκανε ο kritwn99 με μπέρδεψαν κι εμένα... :rockon:

Καλή εβδομάδα....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ λιβάνι :priest:, ρε (πάντα με την καλή έννοια) παιδιά, πολύ λιβάνι ...! :rolleyes: ή :hmm:
Χαίρετε ...! :grouphug:
Τέλος. :-X

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πρόσφατη επίσκεψη στο χώρο για καφέ και κουβεντούλα...μιας και ο δρόμος μ'έφερε στα νότια. Δεν πήρα συνεδρία για προσωπικούς λόγους. Η αναφορά μου έχει να κάνει στην συμπεριφορά, χαρακτήρα, χιούμορ της Νατάσσας και της Δανάης. Κάνουν τη διαφορά οι δυό τους και καλύπτουν απόλυτα, κατά την ταπεινή μου άποψη, τόσο τους λάτρεις του χαβαλέ και του πειράγματος, όσο και αυτούς της αριστοκρατικής συμπεριφοράς χωρίς το τουπέ και την φιλαρέσκεια.
Μοιραία λοιπόν, κοπέλα που δε συμβαδίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Νατάσσα μου σ'ευχαριστώ, ακόμη μια φορά για την φιλοξενία σου και την καλοσύνη σου. Είσαι κλασάτος άνθρωπος και σίγουρα η παιδεία σου και η ανατροφή σου αντανακλούν στο πηγαίο σου χαμόγελο!
Δανάη μου τσαχπίνα, εσύ και τα φιλούθκια σου!!!!!
Καλή εβδομάδα να έχετε και πάντα να πρωτοπορείτε!

Το παρόν σχόλιο είναι άκρως προσωπική εκτίμηση, άνευ καμίας προσπάθειας ύποπτων κολακειών. Συγνώμη στους συναγωνιστές που θα αντιδράσουν...Είναι κάποιες φορές που θέλεις να εκφράσεις αυτό που νιώθεις για κάποια άτομα...κι ενώ το αρνητικό σχόλιο χαίρει γενικότερης αποδοχής, το θετικό-κολακευτικό υπονοεί άλλες προθέσεις..που ειλικρινώς δεν έχω. :) 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πρόσφατη επίσκεψη στο χώρο για καφέ και κουβεντούλα...μιας και ο δρόμος μ'έφερε στα νότια. Δεν πήρα συνεδρία για προσωπικούς λόγους. Η αναφορά μου έχει να κάνει στην συμπεριφορά, χαρακτήρα, χιούμορ της Νατάσσας και της Δανάης. Κάνουν τη διαφορά οι δυό τους και καλύπτουν απόλυτα, κατά την ταπεινή μου άποψη, τόσο τους λάτρεις του χαβαλέ και του πειράγματος, όσο και αυτούς της αριστοκρατικής συμπεριφοράς χωρίς το τουπέ και την φιλαρέσκεια.
Μοιραία λοιπόν, κοπέλα που δε συμβαδίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Νατάσσα μου σ'ευχαριστώ, ακόμη μια φορά για την φιλοξενία σου και την καλοσύνη σου. Είσαι κλασάτος άνθρωπος και σίγουρα η παιδεία σου και η ανατροφή σου αντανακλούν στο πηγαίο σου χαμόγελο!

Το παρόν σχόλιο είναι άκρως προσωπική εκτίμηση, άνευ καμίας προσπάθειας ύποπτων κολακειών. Συγνώμη στους συναγωνιστές που θα αντιδράσουν...Είναι κάποιες φορές που θέλεις να εκφράσεις αυτό που νιώθεις για κάποια άτομα...κι ενώ το αρνητικό σχόλιο χαίρει γενικότερης αποδοχής, το θετικό-κολακευτικό υπονοεί άλλες προθέσεις..που ειλικρινώς δεν έχω. :)  

Aγαπητέ συναδελφε, κανεις δεν μπορει να σε μέμψει ή να σε κράξει επειδη εκφράζεις τα συναισθηματα σου. Και χιλια μπραβο στα κοριτσια που παρα το γεγονος οτι δεν ''αγορασες'' σου εκαναν παρεα και σε ακουσαν.

Καλο θα ηταν βεβαια αυτου του ειδους οι αναγκες σου για επικοινωνια και συντροφικοτητα να καλυπτονται απο ανθρώπους ασχετους με τα κυκλώματα του πληρωμενου ερωτα,  ανιδιοτελως. Τώρα τα σχολια περι παιδειας, class, επιπεδου και λοιπες παπαριες δεν χρειαζεται να τις σχολιασω. Και απο χιουμορ και διαθεση , σαφς, τα κοριτσια μια χαρα τα πανε. τα αποτελεσματα το αποδεικνυουν.

καλο θα ήταν να εμενες μεχρι εκει. Τα υπόλοιπα εκθετουν και εσενα και αυτες.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
"Μοιραία λοιπόν, κοπέλα που δε συμβαδίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα."

Δεν είσαι ύποπτος για κολακείες εσυ....την ίδια εντύπωση αποκομίζω κι εγω,όποτε επισκέπτομαι το ίδρυμα....
Τώρα,πάμε στην,είναι αλήθεια,διακριτικότατη αναφορά σου,που εχω παραθέσει εντός εισαγωγικών....Δεν είναι η μόνη αγαπητέ.Υπάρχουν και 2-3 ακόμα κοριτσάκια,αχρωμα και αγευστα,που είτε βρίσκονται εκεί,ειτε οχι,το ίδιο κάνει....Η συγκεκριμένη παραφωνία ομως,στην οποία αναφέρεσαι,πράγματι χαλάει το γενικό κλίμα που είναι οντως χαρούμενο και ακρως φιλικό.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Aγαπητέ συναδελφε, κανεις δεν μπορει να σε μέμψει ή να σε κράξει επειδη εκφράζεις τα συναισθηματα σου. Και χιλια μπραβο στα κοριτσια που παρα το γεγονος οτι δεν ''αγορασες'' σου εκαναν παρεα και σε ακουσαν.

Καλο θα ηταν βεβαια αυτου του ειδους οι αναγκες σου για επικοινωνια και συντροφικοτητα να καλυπτονται απο ανθρώπους ασχετους με τα κυκλώματα του πληρωμενου ερωτα,  ανιδιοτελως. Τώρα τα σχολια περι παιδειας, class, επιπεδου και λοιπες παπαριες δεν χρειαζεται να τις σχολιασω. Και απο χιουμορ και διαθεση , σαφς, τα κοριτσια μια χαρα τα πανε. τα αποτελεσματα το αποδεικνυουν.

καλο θα ήταν να εμενες μεχρι εκει. Τα υπόλοιπα εκθετουν και εσενα και αυτες.
Περνώντας τυχαία απ'την περιοχή και έχοντας λίγο χρόνο ελεύθερο, θέλησα να πω μια καλησπέρα στα κορίτσια που μου φέρθηκαν τόσο καλά στην προηγούμενη επίσκεψη με συνεδρία. Πίστεψέ με, είχα κι ένα λόγο παραπάνω...αυτές ξέρουν. Επομένως δεν τίθεται θέμα συντροφικότητας (την έχω σε απόλυτο έλεγχο), παρά μόνο ευχαρίστησης προς τη Νατάσσα και τη Δανάη. Και να σου πω ότι νιώθω την ανάγκη να επιστρέψω τα θετικά συναισθήματα, την ευγένεια και το ενδιαφέρον μου στους ανθρώπους που μου το έχουν προσφέρει απλόχερα...ειδικά αν ανήκουν σε αυτό το χώρο. Ξεχωρίζουν κάποιοι άνθρωποι και ευτυχώς έχω την ικανότητα να το διακρίνω.
Όσο για την παιδεία και τη φινέτσα, ανατροφή, μόνο παπαριές δεν είναι. Αξίες της ζωής είναι, που όσο κι αν κάποιοι τις ξευτιλίζουν, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για να ξεχωρίζει το ανθρώπινο είδος από τα άλλα ζωντανά.
Όταν γνωρίζω τέτοιου είδους άτομα, ανεξαρτήτως χώρου που εργάζονται, έχω την ανάγκη να τους δείξω την εκτίμησή μου.
Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Όσο για την παιδεία και τη φινέτσα, ανατροφή, μόνο παπαριές δεν είναι. Αξίες της ζωής είναι, που όσο κι αν κάποιοι τις ξευτιλίζουν, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για να ξεχωρίζει το ανθρώπινο είδος από τα άλλα ζωντανά.
Όταν γνωρίζω τέτοιου είδους άτομα, ανεξαρτήτως χώρου που εργάζονται, έχω την ανάγκη να τους δείξω την εκτίμησή μου.
Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ;)

εκει που εμαθα εγω γραμματα μου διδαξαν οτι οι  αξιες της ζωης δεν συνδεονται με την ερωτικη πραξη επι πληρωμη. αντιθετως, συνδεονται με αλλες εργασιες όπως το να σκουπιζεις σπιτια, να ραβεις ρουχα ή να πλενεις πιατα για να ζησεις.

κατα τα αλλα, σαφως και σεβομαστε τους εργαζομενους ΟΛΩΝ των χωρων. Απλά, να μην μπερδευπυμε την αξιοπρεπεια με τις αξιες, την εκτιμηση με την αποδοχη, το class με την επιφανεια και την παιδεια με την γνωση.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
εκει που εμαθα εγω γραμματα μου διδαξαν οτι οι  αξιες της ζωης δεν συνδεονται με την ερωτικη πραξη επι πληρωμη. αντιθετως, συνδεονται με αλλες εργασιες όπως το να σκουπιζεις σπιτια, να ραβεις ρουχα ή να πλενεις πιατα για να ζησεις.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλώς, μια καθαρίστρια ή λαντζέρισσα ή ράφτρα, που έχει καλή ανατροφή, ευγένεια, σέβεται τον συνάνθρωπό της και είναι καλός χαρακτήρας, αν γίνει κάποια στιγμή πόρνη χάνει εξ'ορισμού της αξίες της; Διαφωνώ καθέτως.

Και για να μη βγάζεις λανθασμένα (κι εύκολα) συμπεράσματα, ούτε με τη Δανάη έκανα συνεδρία ούτε με τη Νατάσσα. Απλά και όμορφα με προσέγγισαν, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και με κέρδισαν με τη συμπεριφορά και την προσωπικότητά τους. Η κοινωνικότητα δεν έχει περιορισμούς και στεγανά. Πως να το κάνουμε όμως....όσο κι αν κάποιοι διαφωνούν με την άποψή μου, και η Νατάσσα και η Δανάη είναι, για μένα, παραδείγματα προς μίμηση, σε πολλούς τομείς.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Αν έχει χρονική διάρκεια, θα είναι σαν τις κάρτες μιλίων των αεροπορικών εταιρειών (μετά από κάποιο διάστημα χάνεις τα μίλια που είχες μαζέψει).
με ξερεις προσωπικα που εγραψες πως ειμαι ενα παλιο μελος που αρεσκεται να τρολαρει;;;;;απο που προκυπτει αυτο;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδιααααα.....καλη εβδομαδα.......φιλαρακια...τι κανετε...λοιπον σημερα ειμαστε ΛΙΖΑ,ΔΑΝΑΗ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ.....ξερω οτι κανει χριο γιαυτο ειμαστε εδω για να σας ζεστενουμε....λοιπον παιδυα απο σημερα οποιος ερχετε απο το σιτε ειναι 60 το φουλ προγραμμα κ θα παρετε ην κατα μελον..μην ανυσιχι ι καρτα ειναι εντελος διακριτικι ..μην ξεχασετε να πειτε οτι ειναι απο το σιτε απο την αρχι αλιος δεν ισχει η προσφορα ουτε εχει δικαιομα στην καρτα μελον...
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

:dancing: :dancing: :dancing:ποσο καλο ειναι να αρχιζεις την εβδομαδα ακουγοντας τοσα καλα λογια..εγω κ η ΝΑΤΑΣΑ σ ευχαριστουμε παρα πολυ για ολα κ πιο πολυ για την παρεουλα σου...φιλουθκια

markoktm76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα
σχετικα με τη θερμοκρασια το μικρο δωματιο θελει μονωση γιατι μπαζει......

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.461
Πόντοι
3.172
Καλη εβδομάδα,

Δανάη εκκρεμούν κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την κάρτα μέλους....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:dancing: :dancing: :dancing:ποσο καλο ειναι να αρχιζεις την εβδομαδα ακουγοντας τοσα καλα λογια..εγω κ η ΝΑΤΑΣΑ σ ευχαριστουμε παρα πολυ για ολα κ πιο πολυ για την παρεουλα σου...φιλουθκια
Δική μου ευχαρίστησις, κυρίες μου. :)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Βλεποντας τις 4 τελευταιες σελιδες του παροντος νηματος εχω με ολη την καλοπροαιερετη διαθεση να παρατηρησω τα εξης:

Εχω την αισθηση οτι εδω ολοι μπαινουμε για να ανταλλαξουμε η να μοιραστουμε εμπειριες, γνωμες , η και γεγονοτα που εχουν σχεση με το συγκεκριμενο ιδρυμα. πως περασαμε με την ταδε κοπελλα, τι αρνητικο η θετικο ειχε η αλλη κοπελλα και σε γενικες γραμμες καποια στοιχειωδως αντικειμενικη πληροφορηση κλπ.
Αντι αυτων ομως βλεπω μια ανευ λογου φαγωμαρα και ανουσιες προσωπικες κοντρες που αν μη  τι αλλο δεν προσφερουν τιποτα στην πολυποθητη ενημερωση. Ισως αυτες να ειναι οι αρνητικες παρενεργειες της τεχνολογιας, οπου δεν υπαρχει η προσωπικη επαφη και επειδη ο καθενας καλυπτεται ωραια και ανωνυμα πισω απο ενα μονιτορ, μπορει να πει και να εκφραστει οπως θελει.. Μονο στην σφαιρα της φαντασιας θα μπορουσε να υπαρξει πριν απο πολλα χρονια η δυνατοτητα εκδιδομενες γυναικες να επικοινωνουν με τους πελατες τους και εκεινοι να χλευαζουν η να φλερταρουν αναλογως..χαθηκε η γοητεια της προσωπικης επαφης..τα σημεια των καιρων θα μου πουν καποιοι..Ισως...
Στο δια ταυτα -για να μη πεσω και εγω στην παγιδα και με πειτε γραφικο- αφηστε τα μιση και πιαστε την..ενημερωση ρε παιδια..καλοι οι διαξιφισμοι αλλα δεν ειναι για εδω...δεν εχουμε talk show.. ας αλληλοενημερωθουμε για το δικο μας καλο...και οσο για τις κυριες του ιδρυματος, ας συνεχισουν την καλη προσπαθεια τους (και για εμας και για εκεινες βεβαια) με τα απαραιτητα φιλουθκια..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom