Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό με τις 10 συνεδρίες εμένα δεν μου το είπατε.... :think: θα μπορουσα ανετα να κάνω άλλες 2 στο καπάκι,να πάρω και την τέταρτη με τα μισά λεφτά και να πάρω και το δωρο μου..... :fuck1: δεν εισαι εντάξει Δανάη....

μωρουλι μου νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες οσον αφορα για τους 10 πρωτος που θα εξαγκειροσει την καρτα θα εχει ενα επιπλεον δωρο απο μας....... ;) ;) κ εσυ εχεις ερθει μονο μια φορα απω την ωρα που αρχισε τοτε πηρες μονο μια... :rockon: :rockon: :rockon:
φιλουθκια...... :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μωρουλι μου νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες οσον αφορα για τους 10 πρωτος που θα εξαγκειροσει την καρτα θα εχει ενα επιπλεον δωρο απο μας....... ;) ;) κ εσυ εχεις ερθει μονο μια φορα απω την ωρα που αρχισε τοτε πηρες μονο μια... :rockon: :rockon: :rockon:
φιλουθκια...... :-* :-* :-*

Μια χαρά κατάλαβα.....εννοούσα να κανω τις αλλες 2 συνεδρίες εκείνη τη μερα,αφού θα με ταιζατε καμμια σαλάτα βεβαια πρώτα,για να πάρω δυνάμεις...... :2funny: οπότε,θα ήμουνα σιγουρα μεσα στους 10 πρώτους.......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μια χαρά κατάλαβα.....εννοούσα να κανω τις αλλες 2 συνεδρίες εκείνη τη μερα,αφού θα με ταιζατε καμμια σαλάτα βεβαια πρώτα,για να πάρω δυνάμεις...... :2funny: οπότε,θα ήμουνα σιγουρα μεσα στους 10 πρώτους.......

μωρουλι μου προλαβενεις ακομα ...αλος ενας συμπλιροσε την καρτα σημερα...αλη 8 μενουνε για να κλεινουμε τα 10 αυτη θα παρουνε το δευτερο δωρακι...εκπλιξη.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Οταν εγω λεω οτι η Νατάσσα είναι πανέξυπνη.......αλλά για να μην αδικήσω κανεναν,μπορεί η ιδεα να ηταν της Δανάης.....

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.463
Πόντοι
3.172
H Νατάσσα δεν είναι απλώς πανέξυπνη ή οξυδερκής.

Είναι ένας γνήσιος άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να διαλεχθείς με ιεροσπουδαστική ευαισθησία.

Η λογική της είναι κώδικας μεθόδου κ καταστατικός χάρτης του στοχασμού.

Ταυτόχρονα συνδυάζει μια αύρα μεγαλοπρέπειας και κλασσικής γοητείας.

Μια προσωπικότητα που εκφράζει ισορροπία κ υπεροχή !

Επισκέπτης
Ωραία το παίζει η μπραζίλ......και τσιμπάτε και τα σκάτε.Μου αρέσει που ο συναγωνιστής θέλει και΄σαλάτα για ναχει απόδοση ,φιλαράκο σε αγώνες είσαι ,ειπαμε να κάνουμε κανα μασαζάκι και μετά χαλάρωση .......δεν πάμε να κάνουμε αγώνες .Εχουμε και άλλες υποχρεώσεις ......το μασαζάκι το έχουμε για  χόμπυ και αρπαχτές......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ωραία το παίζει η μπραζίλ......και τσιμπάτε και τα σκάτε.Μου αρέσει που ο συναγωνιστής θέλει και΄σαλάτα για ναχει απόδοση ,φιλαράκο σε αγώνες είσαι ,ειπαμε να κάνουμε κανα μασαζάκι και μετά χαλάρωση .......δεν πάμε να κάνουμε αγώνες .Εχουμε και άλλες υποχρεώσεις ......το μασαζάκι το έχουμε για  χόμπυ και αρπαχτές......

ωραία τα λές.Όταν λές αρπαχτές τί εννοείς?

υ.γ. για το χόμπυ δεν θα σχολιάσω καθότι όσοι θεωρούν το πουτανογαμήσι χόμπυ θα πρέπει να θεωρούν και το μασαμπούκι και την νεροποσία χόμπυ...και νομίζω ότι οι περισσότεροι απο εμάς τρώμε,πίνουμε,χέζουμε,κατουράμε(ενίοτε στα πάρκα) κάθε μέρα...άρα καθημερινότητα σκοτώνει χόμπιτ...εεεε χόμπυ :cheesy:,σωστό?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Θα ήθελες πολύ να το εχεις το μπραζιλ στο μαγαζί σου? γιατί,καλά τα κουπόνια και τα body to body στο 3ο ραντεβού και βάλε,αλλά τα κορόιδα τελειώσανε.....τώρα που το σκέφτομαι πάντως,αν μου προσφέρετε μια σαλατούλα να καρδαμώσω και με πάτε και στο "σιατσου",μπορεί να σας προτιμήσω....οχι με 150 βεβαια,με κανενα 80αρι κάτι γίνεται.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
H Νατάσσα δεν είναι απλώς πανέξυπνη ή οξυδερκής.

Είναι ένας γνήσιος άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να διαλεχθείς με ιεροσπουδαστική ευαισθησία.

Η λογική της είναι κώδικας μεθόδου κ καταστατικός χάρτης του στοχασμού.

Ταυτόχρονα συνδυάζει μια αύρα μεγαλοπρέπειας και κλασσικής γοητείας.

Μια προσωπικότητα που εκφράζει ισορροπία κ υπεροχή !

και λέω γω τωρα...μήπως η νατάσσα είναι η μισέλ ομπάμα?

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οπα!!!! Εχουμε κόντρες Π. Φαλήρου-Κολονακίου? Ενδιαφέρον.......

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Διαβαζω διαφορα για τη "σεριφ" Νατασσα και το κυριοτερο που εχω να πω ειναι ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Επισκέπτης
Θα ήθελες πολύ να το εχεις το μπραζιλ στο μαγαζί σου? γιατί,καλά τα κουπόνια και τα body to body στο 3ο ραντεβού και βάλε,αλλά τα κορόιδα τελειώσανε.....τώρα που το σκέφτομαι πάντως,αν μου προσφέρετε μια σαλατούλα να καρδαμώσω και με πάτε και στο "σιατσου",μπορεί να σας προτιμήσω....οχι με 150 βεβαια,με κανενα 80αρι κάτι γίνεται.....

Βλέπω εκνευρισμό και λάσπη γιατί σχολίασα τις φαντασιώσεις και τις ιστορίες για αγρίους .Πολλά γράφεις ότι κάθε μέρα παίρνεις δύο και τρείς συγχρόνως δηλαδή τα χώνεις και είσαι άνετος στο χρήμα.αλλά την ίδια ώρα μιλάς για 150 αρια ,ογδοντάρια που φανερωνει ότι κάπου τα φράγκα τα σκέφτεσαι και δεν είσαι τόσο άνετος όπως γράφεις ότι γυρνάς και τα χώνεις.Αν σου θιξαμε το θεραπευτήριο χαρισμα σου να το χαίρεσαι....... εκει κοντά είναι ένα καλό κοτοπουλάδικο και μπορείς να πετάγεσαι για δυνάμεις και να επιστρέφεις και να συνεχίζεις....

Επισκέπτης
ωραία τα λές.Όταν λές αρπαχτές τί εννοείς?

υ.γ. για το χόμπυ δεν θα σχολιάσω καθότι όσοι θεωρούν το πουτανογαμήσι χόμπυ θα πρέπει να θεωρούν και το μασαμπούκι και την νεροποσία χόμπυ...και νομίζω ότι οι περισσότεροι απο εμάς τρώμε,πίνουμε,χέζουμε,κατουράμε(ενίοτε στα πάρκα) κάθε μέρα...άρα καθημερινότητα σκοτώνει χόμπιτ...εεεε χόμπυ :cheesy:,σωστό?
για εμάς τους δεσμευμένους και χωρίς χρόνο για ελέυθερο καμάκι κλπ γκομενοκαταστάσεις τα καλά θεραπευτήρια είναι λύση για γρηγορή φάση ,δηλαδή αρπαχτή και αυτό είναι οταν λέω χόμπυ ,Εσυ το πήγες όπου ναναι και μάλον δεν εισαι δεσμευμένος άρα έχεις χρόνο και άνεση να το βλέπεις διαφοτετικά ,μαγκιά σου δημοκτρατία έχουμε ακόμα....... 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
για εμάς τους δεσμευμένους και χωρίς χρόνο για ελέυθερο καμάκι κλπ γκομενοκαταστάσεις τα καλά θεραπευτήρια είναι λύση για γρηγορή φάση ,δηλαδή αρπαχτή και αυτό είναι οταν λέω χόμπυ ,Εσυ το πήγες όπου ναναι και μάλον δεν εισαι δεσμευμένος άρα έχεις χρόνο και άνεση να το βλέπεις διαφοτετικά ,μαγκιά σου δημοκτρατία έχουμε ακόμα....... 

Λίγο περίεργα τα Ελληνικά σου Ελενίτσα.....σαν να εχεις κάνει μετάφραση μέσω αυτόματου μεταφραστού απο άλλη γλώσσα....τωρα,απο Αλβανικά,απο Ρουμάνικα,απο αρβανίτικα,θα σε γελάσω.....

Επισκέπτης
Λίγο περίεργα τα Ελληνικά σου Ελενίτσα.....σαν να εχεις κάνει μετάφραση μέσω αυτόματου μεταφραστού απο άλλη γλώσσα....τωρα,απο Αλβανικά,απο Ρουμάνικα,απο αρβανίτικα,θα σε γελάσω.....
απαντάς εκεί που είναι για αλλον συναγωνιστή , μάλον χανεις λάδια και μπερδεύεις τις π.....ς με τις βούρτσες....παρόλα αυτά σε συμπαθώ γιατι γράφεις ωραίες ιστορίες ....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: τι κανετε φιλαρακια...εγω οπως παντα δεν κοιμαμε.. ;) ;)...
φιλουθκια γλυκια για ολους :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
απαντάς εκεί που είναι για αλλον συναγωνιστή , μάλον χανεις λάδια και μπερδεύεις τις π.....ς με τις βούρτσες....παρόλα αυτά σε συμπαθώ γιατι γράφεις ωραίες ιστορίες ....

Η συμπάθεια είναι προφανως αμοιβαία..... :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: τι κανετε φιλαρακια...εγω οπως παντα δεν κοιμαμε.. ;) ;)...
φιλουθκια γλυκια για ολους :-* :-* :-*

Αχ Δανάη μου,κοιμησου εσυ και η τυχη σου δουλευει....εχεις γίνει περιζήτητη....σου ετοιμάζω μεταγραφή για τα ανωτερα μαγαζιά του Κολωνακίου και βάλε..... :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αχ Δανάη μου,κοιμησου εσυ και η τυχη σου δουλευει....εχεις γίνει περιζήτητη....σου ετοιμάζω μεταγραφή για τα ανωτερα μαγαζιά του Κολωνακίου και βάλε..... :2funny: :2funny:

οχι δεν κοιμαμε .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλουθκια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom