Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Εχουμε όλοι μας την τάση,και φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου,να ανακατευόμαστε σε πράγματα που και δεν τα ξέρουμε και φυσικά δεν μας αφορουν.Οπως θα ξέρεις αγαπητέ,ο χωρος αυτός και πολύ δύσκολος είναι και πολύ ρευστός....τα πράγματα αλλάζουν απο τη μια στιγμή στην αλλη...
Εχοντας επισκεφθεί το μαγαζί,μπορώ να σου πω οτι η Δανάη βοηθούσε σε όλα τα επίπεδα και οτι οι σχεσεις της με τις αλλες κοπέλλες ησαν εξαιρετικές.Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης δεν μπορώ φυσικά να τους ξέρω,το σιγουρο ειναι οτι η Δαναη θα λειψει σε όλους μας.
τόφαγες το κορίτσι ,μέχρι και μεταγγραφή του έταξες .......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τόφαγες το κορίτσι ,μέχρι και μεταγγραφή του έταξες .......

Δεν νομίζω Ελένη μου,αλλοι ησαν οι λόγοι....κοίτα καλύτερα το δικό σου το μαγαζί και ασε τους αλλους.Γιατί τελευταία όλο με κουπόνια βλέπω να δουλευετε....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν νομίζω Ελένη μου,αλλοι ησαν οι λόγοι....κοίτα καλύτερα το δικό σου το μαγαζί και ασε τους αλλους.Γιατί τελευταία όλο με κουπόνια βλέπω να δουλευετε....
[/quo :

??Ελένη??

Εχεις τέτοιες ενδείξεις andy?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
[/quo :
??Ελένη??
Εχεις τέτοιες ενδείξεις andy?
...ξέρει ο andy τι και σε ποιον γράφει....

Επισκέπτης
όποιος συνέχεια τα ξέρει όλα τελικά δεν ξέρει τίποτα και γράφει για να γράφει νομίζοντας ότι έτσιτο παίζει σπουδαίος / α ???? . Δόσμου όποιο όνομα θές φιλαράκο δεν κρατώ κακία. Φαίνεται ότι  δουλειά δεν έχεις και γράφεις για όλους και για όλα ,αλλά δεν εξηγείς πως  βρίσκεσαι την ίδια ώρα ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά θεραπευτήρια ........
Δανάι ούτε χάρηκα ούτε έιχα ή έχω πρόβλημα που σταμάτησες ή δεν σταμάτησες ,απλά πειράζω τον συαναγωνιστή ή την συναγωνίστρια .......που έχει φαντασιώσεις ή αποθημένα.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όσο μειώνονται οι μισθοί τόσο θα αυξάνονται οι λαδοκόρες, το ερώτημα που τίθεται όμως είναι αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν κ αυτές !

'Ερχεται μεγάλη πείνα στη χώρα παίδες... Για πολλά χρόνια μάλιστα...

Μιλάμε για ανώμαλη προσγείωση !!

Τα 80άρια κ τα 60άρια στα ελαιοτριβεία αποτελούν παρελθόν πλέον..

Η χώρα έχει εισέλθει σε εναν απίστευτα αυτοτροφοδοτούμενο υφεσιακό κύκλο......  
Ακριβώς σε λίγο θα ανοίγουν σε κάθε γωνιά όπως παλιά τα viedoclub και τότε θα πάμε στο 25 σίγουρα... και οι πίπες στα ορθια στα 10 γιατί δεν θα είναι στα εδέσματα αλλά στα ροφήματα

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς σε λίγο θα ανοίγουν σε κάθε γωνιά όπως παλιά τα viedoclub και τότε θα πάμε στο 25 σίγουρα... και οι πίπες στα ορθια στα 10 γιατί δεν θα είναι στα εδέσματα αλλά στα ροφήματα
δεκατια 80!!!ωραιες εποχες!!!2.5 ευρω μικτα  η ωρα για τους νεους εργαζομενους μετα το μνημονιο 2!!!αντε να πεφτουν οι τιμες  στα μαγαζακια  που με 20 χιλιαρικα επενδυση θελουν να βγαλουν εκατομυρια!!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Γεια σου Στέλιο ... Ηρθες ?
Δεν με λένε Στέλιο. Terry Meynolds είναι το κανονικό μου όνομα. Δεν εχω πάει ακομα και δεν νομιζω να παω γιατι ακομα και με το χάρτη πάλι δεν εχω καταλαβει που ειναι... Δεν την ξέρω την περιοχή.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ετσι ακριβώς θα γίνει...όσες προλάβουν και είναι ξύπνιες θα πάνε σε κανα φκκ μεταγραφή σε γερμανία-αυστρια-ελβετία...εδώ τερμα...θα μέινουν μόνο τα τόπ ονόματα που θα τα χρυσώνει ο πληθυσμός της εκάλης,της δροσιάς,του αγίου στεφάνου,της ιποοκρατείου πολιτείας και του πανοράματος της βούλας..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν εχω πάει ακομα και δεν νομιζω να παω γιατι ακομα και με το χάρτη πάλι δεν εχω καταλαβει που ειναι... Δεν την ξέρω την περιοχή.

Είναι εύκολο να το βρείς...... Με το τράμ (για να μην έχεις θέμα και με το παρκάρισμα), αποβιβάζεσαι στη στάση Αχιλλέως και καθώς προχωράς προς τη φορά του τραμ από το οποίο κατέβηκες, είναι αριστερά μπροστά σου, λίγα μέτρα μόνο. Η είσοδος είναι από Αχιλλέως δίπλα ακριβώς από την adidas.

www.tramsa.gr/xartes_perioxwn/epoptikos5.jpg]http://www.tramsa.gr/xartes_perioxwn/epoptikos5.jpg[/url]

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ετσι ακριβώς θα γίνει...όσες προλάβουν και είναι ξύπνιες θα πάνε σε κανα φκκ μεταγραφή σε γερμανία-αυστρια-ελβετία...εδώ τερμα...θα μέινουν μόνο τα τόπ ονόματα που θα τα χρυσώνει ο πληθυσμός της εκάλης,της δροσιάς,του αγίου στεφάνου,της ιποοκρατείου πολιτείας και του πανοράματος της βούλας..
...ξεχασες την νεα ερυθραια.... :idiot: :idiot:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το έγραψα και την Παρασκευή
έκανα μια βόλτα για πρώτη φορά από εκεί.
Καταρχας να πω πως μου δημιούργησε άσχημη εντύπωση το γεγονός πως η Κωνσταντίνα είχε διαφορετική τιμή. Η δε απάντηση ήταν όλα τα λεφτά. Πως η Κωνσταντίνα παρέχει πολύ καλές υπηρεσίες.

Και φυσικά η δική μου απάντηση ήταν: επομένως οι άλλες τίποτα,ε; (και φυσικά αρχίσανε τα σαρδάμ μετά.

Επί της ουσίας, 3 κοπέλες ήρθαν, από τις οποίες μόνο η μελαμψούλα Τζέσικα μου άρεσε κάπως αλλά όχι τόσο ώστε να περάσω μέσα.
Υπήρχαν δύο που δουλεύανε, δεν τις είδα, αλλά παρότι μου είπαν να περιμένω, έφυγα για να κάνω μια βόλατα στα μαγαζιά και δεν γύρισα. Η λογική μου έλεγε πως δεν θα ήθελα να μπω καπάκι στο δωμάτιο μετά από άλλον πελάτη - ίσως να ήταν κουρασμένη η κοπελα, γενικά δεν το προτιμώ.

Οπότε το άφησα για άλλη φορά.

Το επίπεδο των κορασίδων με απογοήτευσε αλλά λόγω τιμούλας και επειδή είναι άλλες δύο κορασίδες που δεν τσέκαρα, μάλλον θα ξαναπάω.

επαναλαμβάνω πως θεωρώ ανόητη τη δικαιολογία για την Κωνσταντίνα (ακόμα και το τελευταίο επιχείρημα που μου είπανε, πως πάει για συγκεκριμένους πελάτες που την ζητάνε μόνο ορισμένες φορές, είναι άτοπο, γιατί τότε τι μου ήρθε να μου προσφερθεί;)

Δηλαδή άμα φέρουνε κανά άλογο απίστευτης ομορφιάς, θα λένε πως πηγαίνει 300 το μαλλί; Τεσπα, όσο βρίσκουνε κολλημένους έτσι θα είναι τα πράγματα. Επιλογές είναι όλα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
επαναλαμβάνω πως θεωρώ ανόητη τη δικαιολογία για την Κωνσταντίνα (ακόμα και το τελευταίο επιχείρημα που μου είπανε, πως πάει για συγκεκριμένους πελάτες που την ζητάνε μόνο ορισμένες φορές, είναι άτοπο, γιατί τότε τι μου ήρθε να μου προσφερθεί;)

Έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό το αιδοίο θέμα..... Το δικό της είναι αριστοκρατικό.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μην βγάζετε στη φόρα προσωπικά δεδομένα..... :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom