Τα σκαμπό του μπαρ τα κόντυναν για να μπορώ να ανεβαίνω ή ακόμα;
Θα μεριμνήσω και γι'αυτό το αμελητέο πρόβλημα φίλτατε!
Τα σκαμπό του μπαρ τα κόντυναν για να μπορώ να ανεβαίνω ή ακόμα;
Υπό τον όρο, να έχω κάνειcastingfucking στα κορίτσια......
τόφαγες το κορίτσι ,μέχρι και μεταγγραφή του έταξες .......Εχουμε όλοι μας την τάση,και φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου,να ανακατευόμαστε σε πράγματα που και δεν τα ξέρουμε και φυσικά δεν μας αφορουν.Οπως θα ξέρεις αγαπητέ,ο χωρος αυτός και πολύ δύσκολος είναι και πολύ ρευστός....τα πράγματα αλλάζουν απο τη μια στιγμή στην αλλη...
Εχοντας επισκεφθεί το μαγαζί,μπορώ να σου πω οτι η Δανάη βοηθούσε σε όλα τα επίπεδα και οτι οι σχεσεις της με τις αλλες κοπέλλες ησαν εξαιρετικές.Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης δεν μπορώ φυσικά να τους ξέρω,το σιγουρο ειναι οτι η Δαναη θα λειψει σε όλους μας.
τόφαγες το κορίτσι ,μέχρι και μεταγγραφή του έταξες .......
Δεν νομίζω Ελένη μου,αλλοι ησαν οι λόγοι....κοίτα καλύτερα το δικό σου το μαγαζί και ασε τους αλλους.Γιατί τελευταία όλο με κουπόνια βλέπω να δουλευετε....
[/quo :
??Ελένη??
Εχεις τέτοιες ενδείξεις andy?
...ξέρει ο andy τι και σε ποιον γράφει....Δεν νομίζω Ελένη μου,αλλοι ησαν οι λόγοι....κοίτα καλύτερα το δικό σου το μαγαζί και ασε τους αλλους.Γιατί τελευταία όλο με κουπόνια βλέπω να δουλευετε....
[/quo :
??Ελένη??
Εχεις τέτοιες ενδείξεις andy?
όποιος συνέχεια τα ξέρει όλα τελικά δεν ξέρει τίποτα και γράφει για να γράφει νομίζοντας ότι έτσιτο παίζει σπουδαίος / α ???? . Δόσμου όποιο όνομα θές φιλαράκο δεν κρατώ κακία. Φαίνεται ότι δουλειά δεν έχεις και γράφεις για όλους και για όλα ,αλλά δεν εξηγείς πως βρίσκεσαι την ίδια ώρα ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά θεραπευτήρια ........Δεν νομίζω Ελένη μου,αλλοι ησαν οι λόγοι....κοίτα καλύτερα το δικό σου το μαγαζί και ασε τους αλλους.Γιατί τελευταία όλο με κουπόνια βλέπω να δουλευετε....
Ακριβώς σε λίγο θα ανοίγουν σε κάθε γωνιά όπως παλιά τα viedoclub και τότε θα πάμε στο 25 σίγουρα... και οι πίπες στα ορθια στα 10 γιατί δεν θα είναι στα εδέσματα αλλά στα ροφήματαΌσο μειώνονται οι μισθοί τόσο θα αυξάνονται οι λαδοκόρες, το ερώτημα που τίθεται όμως είναι αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν κ αυτές !
'Ερχεται μεγάλη πείνα στη χώρα παίδες... Για πολλά χρόνια μάλιστα...
Μιλάμε για ανώμαλη προσγείωση !!
Τα 80άρια κ τα 60άρια στα ελαιοτριβεία αποτελούν παρελθόν πλέον..
Η χώρα έχει εισέλθει σε εναν απίστευτα αυτοτροφοδοτούμενο υφεσιακό κύκλο......
Γεια σου Στέλιο ... Ηρθες ?Η Αχχιλέως είναι ένα στενό πλακόστρωτο δρομάκι που ξεκινάει από την Ποσειδώνος και ειναι παράλληλη με τις γραμμές του τραμ;
δεκατια 80!!!ωραιες εποχες!!!2.5 ευρω μικτα η ωρα για τους νεους εργαζομενους μετα το μνημονιο 2!!!αντε να πεφτουν οι τιμες στα μαγαζακια που με 20 χιλιαρικα επενδυση θελουν να βγαλουν εκατομυρια!!!!Ακριβώς σε λίγο θα ανοίγουν σε κάθε γωνιά όπως παλιά τα viedoclub και τότε θα πάμε στο 25 σίγουρα... και οι πίπες στα ορθια στα 10 γιατί δεν θα είναι στα εδέσματα αλλά στα ροφήματα
Δεν με λένε Στέλιο. Terry Meynolds είναι το κανονικό μου όνομα. Δεν εχω πάει ακομα και δεν νομιζω να παω γιατι ακομα και με το χάρτη πάλι δεν εχω καταλαβει που ειναι... Δεν την ξέρω την περιοχή.Γεια σου Στέλιο ... Ηρθες ?
Ακριβώς σε λίγο θα ανοίγουν σε κάθε γωνιά όπως παλιά τα viedoclub και τότε θα πάμε στο 25 σίγουρα... και οι πίπες στα ορθια στα 10 γιατί δεν θα είναι στα εδέσματα αλλά στα ροφήματα
Δεν εχω πάει ακομα και δεν νομιζω να παω γιατι ακομα και με το χάρτη πάλι δεν εχω καταλαβει που ειναι... Δεν την ξέρω την περιοχή.
...ξεχασες την νεα ερυθραια....ετσι ακριβώς θα γίνει...όσες προλάβουν και είναι ξύπνιες θα πάνε σε κανα φκκ μεταγραφή σε γερμανία-αυστρια-ελβετία...εδώ τερμα...θα μέινουν μόνο τα τόπ ονόματα που θα τα χρυσώνει ο πληθυσμός της εκάλης,της δροσιάς,του αγίου στεφάνου,της ιποοκρατείου πολιτείας και του πανοράματος της βούλας..
επαναλαμβάνω πως θεωρώ ανόητη τη δικαιολογία για την Κωνσταντίνα (ακόμα και το τελευταίο επιχείρημα που μου είπανε, πως πάει για συγκεκριμένους πελάτες που την ζητάνε μόνο ορισμένες φορές, είναι άτοπο, γιατί τότε τι μου ήρθε να μου προσφερθεί;)
ναι,Έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό τοαιδοίοθέμα..... Το δικό της είναι αριστοκρατικό.
.... ναι και με σκουλαρικάκι...Έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό τοαιδοίοθέμα..... Το δικό της είναι αριστοκρατικό.