Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agapoulas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Σημερινή επίσκεψη για πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί και έφυγα αρκετά ικανοποιημένος. Ήμουν λίγο σφυγμένος στην αρχή και ελπίζω πως στις επόμενες συνεδρίες να είμαι πιο χαλαρός και να φεύγω ακόμα περισσότερο. Σε γενικές γραμμές υπήρχαν αρκετά κορίτσια διαθέσιμα την ώρα που πήγα και ο χώρος μου έκανε πολύ καλή εντύπωση για την καθαριότητα και το γούστο. Όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με ντουζάκι και χαλαρωτική μουσική σε όλους τους χώρους. Η υποδοχή και οι παρουσίες είναι πολύ ευχάριστες και εξυπηρετικές. Σήμερα επέλεξα την Λίζα όπου έχω ανεβάσει και κριτική αλλά είδα και τα υπόλοιπα κορίτσια χωρίς όμως να μπορώ να θυμηθώ όλα τους τα ονόματα. Να είμαστε καλά και θα δοκιμάσω και τις υπόλοιπες κοπέλες σιγά σιγά.

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Παίδες το μαγαζάκι αύριο, Σάββατο είναι ανοιχτό???

update...

αν κρίνω από το post
τότε είναι ανοιχτά το Σάββατο και αν πεις ότι έρχεσαι από το site... τότε 60 ευρώπουλα... για 45' λεπτά...
:rockon:

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλημερα ειμαι παλιος στο σαιτ δεν μπαινω να γραψω  για προσωπικους λογους μονο διαβαζω
κριτικες  επιλεγω μαγαζι  στο σηγκεκριμενο εχω  παει αρκετες φορες  καποιος μπορει να με πληροφορησει
αν υπαρχει καποια καινουργια προσληψη τωρα τελευταια  για να μην πηγαινω αδικα λογω του οτι μενω μακρια
ευχαριστω ολους

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Φιλαρακια καλο μεσημερι !!!

Εγω εγραψα, κριτικη για το μαγαζι και βεβαια, για την Λιζα που ηταν η παρτενερ μου !!!

Δεν ξερω γιατι, αλλα απο την 1-3-12 που ηταν η επισκεψη, μεχρι και σημερα, πριν λιγο που μπηκα στο site, δεν ειχε αναρτηθει !!!

Για τον λογο αυτο, ξαναγραφω την κριτικη μου εδω !!!

Πηγα το πρωι κατα τις 11.15 και αφου η κυρια της υποδοχης, μου εστειλε ολες τις κοπελες, ειχα επιλεξη την Αναστασια, αλλα δεν ειχα δει την περιφημη Λιζα, οπου μου προτειναν να περιμενω να ερθει και αυτο εγινε !!!

Η εισοδος της Λιζας, ηταν 10 - 15 λεπτα αργοτερα και αφου με ειχαν κερασει καφε, ηρθε και την ειδα !!!  :cool2: :cool2: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Αμεσως αποφασισα, να ειναι αυτη η τυχερη !!!

Τα γενομενα ειναι τα γνωστα, 5-6 στο μασαζ, 8 στην  :pipa2:, 8.5 στο  :fuck2: !!!

Ενα ομορφο κοριτσι, νεαρο, Ελληνιδα και με πολυ καλη συμπεριφορα !!!

Ο χωρος ολοκαθαρος, αλλα θελει λιγο βελτιωση οταν παει, ο πρωινος πελατης να ειναι ετοιμα ολα !!!

Το μονο - στην Λιζα, ειναι το 1.2 με 1.5 στηθος που εχει, αλλα στητο και με μια ρογιτσα ετοιμη για ολα, τσιτα η ρογιτσα της !!!

Αυτα τα ολιγα και συγγνωμη που σας κουρασα !!!

Καλο Σ/Κυριακο !!!

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφε μπορεις να μου πεις  η αναστασια ειναι καινουργια στο ιδρυμα ?
τελευταια φορα που πηγα πριν ενα μηνα δεν υπηρχε μηπως ειναι μια αναστασια απο
3ης σεπτεμβριου περιγραφη ? εθνικοτητα? ευχαριστω

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ειναι μια με πρασινα ματια μαλι καρε σε χρωμα καροτι με λιγο ασχημα δοντια  αδυνατη
πιτσιρικα γυρω στα25?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.093
Πόντοι
46.232

Εγω εγραψα, κριτικη για το μαγαζι και βεβαια, για την Λιζα που ηταν η παρτενερ μου !!!

Δεν ξερω γιατι, αλλα απο την 1-3-12 που ηταν η επισκεψη, μεχρι και σημερα, πριν λιγο που μπηκα στο site, δεν ειχε αναρτηθει !!!

Για τον λογο αυτο, ξαναγραφω την κριτικη μου εδω !!!

Πηγα το πρωι κατα τις 11.15 και αφου η κυρια της υποδοχης, μου εστειλε ολες τις κοπελες, ειχα επιλεξη την Αναστασια, αλλα δεν ειχα δει την περιφημη Λιζα, οπου μου προτειναν να περιμενω να ερθει και αυτο εγινε !!!

Η εισοδος της Λιζας, ηταν 10 - 15 λεπτα αργοτερα και αφου με ειχαν κερασει καφε, ηρθε και την ειδα !!!  :cool2: :cool2: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Αμεσως αποφασισα, να ειναι αυτη η τυχερη !!!

Τα γενομενα ειναι τα γνωστα, 5-6 στο μασαζ, 8 στην  :pipa2:, 8.5 στο  :fuck2: !!!

Ενα ομορφο κοριτσι, νεαρο, Ελληνιδα και με πολυ καλη συμπεριφορα !!!

Ο χωρος ολοκαθαρος, αλλα θελει λιγο βελτιωση οταν παει, ο πρωινος πελατης να ειναι ετοιμα ολα !!!

Το μονο - στην Λιζα, ειναι το 1.2 με 1.5 στηθος που εχει, αλλα στητο και με μια ρογιτσα ετοιμη για ολα, τσιτα η ρογιτσα της !!!

Καλο Σ/Κυριακο !!!
φυσικά και δεν μας κούρασες....μακάρι να ενημέρωναν και άλλοι....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να ενημερώσω κι εγω με τη σειρά μου ότι η Νατάσσα θα λείψει για κανένα μήνα και στο διάστημα αυτό χρέη σερίφισσας θα εκτελεί η Λίζα,η οποια ομως θα κάνει και πρόγραμμα....Το κόστος παραμένει στα 60 ευρώ για 45 λεπτά,με το μασαζ βεβαια να παραμένει στα όρια του "χαιδεματος".....Οι κάρτες,κλπ δεν ισχυουν πλέον,μεχρι νεωτέρας....
Για τα νεα μέλη του ροστερ δεν έχω άποψη,γιατι εχω καιρό να επισκευθω το ίδρυμα.Η ενημέρωση προέρχεται απο εργαζόμενη του ιδρύματος που είχε την καλοσύνη να μου τηλεφωνήσει για να μου πεί τα νεώτερα.....

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστουμε για την ενημερωση καποιος συναδελφος για ενημερωση εαν υπαρχει καινουργιο αιμα μην παω αδικα
ο φιλος που ειπε για μια αναστασια μπορει να ενημερωσει με λεπτομεριες η καποιος αλλος ευχαριστω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.093
Πόντοι
46.232
άλα και το γαλλικό..... :2funny: :2funny:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

εγω νομιζω οτι πρωτα πρεπεινα γραφουμε εδω και μετα στισ κριτικεσ...αν θελει καποιοσ να δει,να ψαξει κατι τα εχει μαζεμενα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ετσι ακριβωσ
και οχι να περιφερονται γυρω σου με τισ σφουγγαριστρεσ,και με τα ξεσκονοπανα και τα ΑΖΑΧ
ετσι δεν εγινε???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η ενημέρωση προέρχεται απο εργαζόμενη του ιδρύματος που είχε την καλοσύνη να μου τηλεφωνήσει για να μου πεί τα νεώτερα.....

Παντού άκρες έχεις ατιμούλικο..... :smitten:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Καλο Σ/Κυριακο !!!

Κατά πως τα έχεις γράψει....... μάλλον τη ρογίτσα της Λίζας κούρασες! :-* :-* :-*

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μπραβο η λιζα και σεριφισα μεγαλη προαγωγη το κοριτσι ΑΛΛΑ  ΚΟΛΟ ακομα γιοκ!!!!αντε και εισ ανωτερα!!!

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο η λιζα και σεριφισα μεγαλη προαγωγη το κοριτσι ΑΛΛΑ  ΚΟΛΟ ακομα γιοκ!!!!αντε και εισ ανωτερα!!!

Μάλον το αφεντικό καψουρεύτηκε το Λιζάκι και δεν θέλει να το παιδεύετε εσεις οι κακομαθημένοι συναγωνιστές των ιδρυμάτων και να το κουράζετε...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μάλον το αφεντικό καψουρεύτηκε το Λιζάκι και δεν θέλει να το παιδεύετε εσεις οι κακομαθημένοι συναγωνιστές των ιδρυμάτων και να το κουράζετε...
μια χαρά το πάει το γράμμα το Λιζάκι πρά την προαγωγή

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom