jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
120 το διπλο? 45 λεπτα?
ποιος αντέχει 45' με αυτές τις λυσσάρες???45 λεπτα?
όπως τα λές..........ποιος αντέχει 45' με αυτές τις λυσσάρες???
ακόμα και οι , στο τέταρτο απάνω θα έχουν πιρφορίσει
Ξερει κανεις τι ωρα ανοιγει το καταστημα;
Ξερει κανεις τι ωρα ανοιγει το καταστημα;
Λες με ενα σφουγγαρισμα να με περιποιηθουν καλυτερα;αν πασ πριν τησ 11.30,να βοηθησεισ τα κοριτσια,
στην φασινα , στο ξεσκονισμα, στο πλυιμο ποτηριων και μπρικιων
12 είναι καλά... έιναι έτοιμα ντυμένα πλυμένα και καθαράαν πασ πριν τησ 11.30,να βοηθησεισ τα κοριτσια,
στην φασινα , στο ξεσκονισμα, στο πλυιμο ποτηριων και μπρικιων
Το μειωμενο τιμολογιο ισχυει για ολη τη βδομαδα η μονο ΠΣΚ;
δεν μας ξερεις καλα εμας τους παλαιμαχους... πρωτα θα σταξουν ιδρωτα και μετα θα τους χαρισω το σπερμα μου...ποιος αντέχει 45' με αυτές τις λυσσάρες???
ακόμα και οι , στο τέταρτο απάνω θα έχουν πιρφορίσει
Ισχυει ολη την εβδομαδα οπως ισχυει και η προσφορα με την καρτουλα που ειχε γραφτει απο καποιον αλλον.Θα ακολουθησει κριτικη απο την επισκεψη μου.Το μειωμενο τιμολογιο ισχυει για ολη τη βδομαδα η μονο ΠΣΚ;
Λοιπόν, η Νατάσα μου αρέσει και εμένα, πάρα πάρα πολύ.
Έχω βέβαια να πάω στο μαγαζί αρκετό καιρό.
Δεν ξέρω αν ''αγωνίζεται''.
Εγώ πάντως θα γούσταρα πολύ.
Τυχερός όποιος έχει δοκιμάσει.
Από τη μικρή συζήτηση που είχα κάνει τότε, θεωρώ ότι είναι υψηλού επιπέδου κοπέλα και αυτό είναι πολύ ερεθιστικό
(δεν είναι μόνο η εμφάνιση - όταν η κοπέλα έχει επίπεδο τη γουστάρεις αμέσως – αυτό το επίπεδο το καταλαβαίνεις εύκολα, ακόμα και από τον τρόπο που θα σε υποδεχθεί).
Για όλες τις ημέρες εντός ΑπριλίουΑν δεν λανθάνω, ισχύει για όλες τις ημέρες. ;)
...ναι και μάλιστα χωρίς χρονικό περιθώριο...καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.πηγα λιγο πριν το πασχα στη φιλη μου τη νατασσα.οπως παντα πολυ ωραιος χωρος και μια χαρα κοριτσια.εχει βαλει παλι και την προσφορα με την καρτουλα.αντα παλι,θα τρεχουμε για να προλαβουμε να παρουμε υπογραφες απο τη νατασσα....χαχαχαχα