Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι ωρα ανοιγει το καταστημα;

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αν πασ πριν τησ 11.30,να βοηθησεισ τα κοριτσια,
στην φασινα , στο ξεσκονισμα, στο πλυιμο ποτηριων και μπρικιων  :grin: :grin: :grin: :grin:
Λες με ενα σφουγγαρισμα να με περιποιηθουν καλυτερα;:grin:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν πασ πριν τησ 11.30,να βοηθησεισ τα κοριτσια,
στην φασινα , στο ξεσκονισμα, στο πλυιμο ποτηριων και μπρικιων   :grin: :grin: :grin: :grin:
12 είναι καλά... έιναι έτοιμα ντυμένα πλυμένα και καθαρά :)

Επισκέπτης
Πειραζει που εγω θελω την τσατσα την ξανθια?... :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Το μειωμενο τιμολογιο ισχυει για ολη τη βδομαδα η μονο ΠΣΚ;

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Λοιπόν, η Νατάσα μου αρέσει και εμένα, πάρα πάρα πολύ.
Έχω βέβαια να πάω στο μαγαζί αρκετό καιρό.
Δεν ξέρω αν ''αγωνίζεται''.
Εγώ πάντως θα γούσταρα πολύ.
Τυχερός όποιος έχει δοκιμάσει.
Από τη μικρή συζήτηση που είχα κάνει τότε, θεωρώ ότι είναι υψηλού επιπέδου κοπέλα και αυτό είναι πολύ ερεθιστικό
(δεν είναι μόνο η εμφάνιση - όταν η κοπέλα έχει επίπεδο τη γουστάρεις αμέσως – αυτό το επίπεδο το καταλαβαίνεις εύκολα, ακόμα και από τον τρόπο που θα σε υποδεχθεί).

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ποιος αντέχει 45' με αυτές τις λυσσάρες??? :grin: :grin: :grin:

ακόμα και οι  :woldman:, στο τέταρτο απάνω θα έχουν πιρφορίσει  :tooth: :tooth: :happy: :happy:
δεν μας ξερεις καλα εμας τους παλαιμαχους... πρωτα θα σταξουν ιδρωτα και μετα θα τους χαρισω το σπερμα μου...

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το μειωμενο τιμολογιο ισχυει για ολη τη βδομαδα η μονο ΠΣΚ;
Ισχυει ολη την εβδομαδα οπως ισχυει και η προσφορα με την καρτουλα που ειχε γραφτει απο καποιον αλλον.Θα ακολουθησει κριτικη απο την επισκεψη μου.

thanos530

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
61
Πόντοι
0
Λοιπόν, η Νατάσα μου αρέσει και εμένα, πάρα πάρα πολύ.
Έχω βέβαια να πάω στο μαγαζί αρκετό καιρό.
Δεν ξέρω αν ''αγωνίζεται''.
Εγώ πάντως θα γούσταρα πολύ.
Τυχερός όποιος έχει δοκιμάσει.
Από τη μικρή συζήτηση που είχα κάνει τότε, θεωρώ ότι είναι υψηλού επιπέδου κοπέλα και αυτό είναι πολύ ερεθιστικό
(δεν είναι μόνο η εμφάνιση - όταν η κοπέλα έχει επίπεδο τη γουστάρεις αμέσως – αυτό το επίπεδο το καταλαβαίνεις εύκολα, ακόμα και από τον τρόπο που θα σε υποδεχθεί).

Είσαι νεος στο αθλημα για αυτο δεν την προλαβες. :think:

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Συνηθως εχω να μοιραστω κατι αρνητικο με ελαχιστες εξαιρεσεις. Σημερα ομως μετα απο καιρο ενοιωσα να πιανουν τοπο τα λεφτα που εδωσα (45' 60€).

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη... Περιοχη ευκολα προσβασιμη και παρκινγκ σχετικα ευκολο... Εισοδος απο αχιλλεως και στον 3ο σου ανοιγουν για τα ενδοτετα... η Κα Νατασα ευγενικοτατη και μολις εμαθε οτι ειμαι απο το σαιτ μου εξηγησε ολα τα προγραμματα και μου εδωσε και την καρτα για τις επισκεψεις οπου εξαργυρωνεται οποτε θελουμε και οχι μεσα σε ενα μηνα επειτα απο ερωτηση μου. Το δωματιο παρα πολυ ωραιο (ισως πιο ζεστο απο οσο επρεπε) με ντουζιερα και γενικα καμια σχεση με αλλα ιδρυματα που εχω επισκεφτει...

Κοπελες: διαθεσιμες 5 κοπελες, χριστινα, ναομι, ελενη, λιζα και αλλη μια που δεν θυμαμαι. Οι 4 ηταν εκτος των γουστων μου αφου ειχαν περισσοτερα κιλακια απο οσα μου αρεσουν και ετσι κατεληξα με Λιζα που ειναι στα γουστα μου απο σωματοτυπο (κανονικη προς αδυνατη) με ξανθο βαμνενο μαλλι και σφιχτο κορμακι.

Ηταν απο τις ελαχιστες φορες που ειχα χημεια με την κοπελα (μονο με μαρσυ και ρωξανη μου εχει τυχει) και περασα πολυ καλα και στο θεμα του μασαζ αλλα και στα υπολοιπα και σιγουρα θα ξαναπαω...

Τα παντα τελικα ειναι η χημεια...οσες φορες επελεξα μονο λογω εμφανισης βγηκα χαμενος και οσες φορες μου εκανε απλα κλικ καποια περασα καλα..

Αυτα απο μενα και ευχομαι σε ολους καλο Πασχα και με το καλο να γλιτωσουμε απο τους δοσιλογους τον Μαιο (ασχετο :d :d :d)...

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.πηγα λιγο πριν το πασχα στη φιλη μου τη νατασσα.οπως παντα πολυ ωραιος χωρος και μια χαρα κοριτσια.εχει βαλει παλι και την προσφορα με την καρτουλα.αντα παλι,θα τρεχουμε για να προλαβουμε να παρουμε υπογραφες απο τη νατασσα....χαχαχαχα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.πηγα λιγο πριν το πασχα στη φιλη μου τη νατασσα.οπως παντα πολυ ωραιος χωρος και μια χαρα κοριτσια.εχει βαλει παλι και την προσφορα με την καρτουλα.αντα παλι,θα τρεχουμε για να προλαβουμε να παρουμε υπογραφες απο τη νατασσα....χαχαχαχα
...ναι και μάλιστα χωρίς χρονικό περιθώριο...

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλημερα ,χρονια πολλα ,μια πληροφορια ,    εχω παει 4 φορες τωρα τελευταια για αναστασια αλλα ολο λειπει
την εχει παρει καποιος ,να δωσει πληροφοριες αξιζει η περιμενω αδικα να την πετυχω, ευχαριστω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom