You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Φιλε μου εχθες που πηγα ισως να ηταν οι ειδικες συνθηκες που αναγκασαν την υπευθυνη να μου υποσχεθει.
Συγκεκριμενα ηταν μονο 3 κοπελες απο τις οποιες οι 2 ηταν απασχολημενες και με την τριτη ειχα ξαναπαει
χωρις να μεινω απολυτα ικανοποιημενος. Επειδη πραγματι με ειχε εντυπωσιασει περισσοτερο ο ευγενικος της
τροπος (περα απο τα ωραια ματια της) την προηγουμενη φορα, εκανα την προταση και οτι εβγαινε. Επειδη ειναι
οπως ειπα πολυ ευγενικος ανθρωπος,(η πολυ των δημοσιων σχεσεων-δεν εχει σημασια) μου υποσχεθηκε πιθανον
πιο πολυ απο ευγενεια οτι καποια αλλη φορα που θα ειχε περισσοτερες κοπελες για να αφησει καποια στη πορτα
θα περναγε μαζι μου.
Συγκεκριμενα ηταν μονο 3 κοπελες απο τις οποιες οι 2 ηταν απασχολημενες και με την τριτη ειχα ξαναπαει
χωρις να μεινω απολυτα ικανοποιημενος. Επειδη πραγματι με ειχε εντυπωσιασει περισσοτερο ο ευγενικος της
τροπος (περα απο τα ωραια ματια της) την προηγουμενη φορα, εκανα την προταση και οτι εβγαινε. Επειδη ειναι
οπως ειπα πολυ ευγενικος ανθρωπος,(η πολυ των δημοσιων σχεσεων-δεν εχει σημασια) μου υποσχεθηκε πιθανον
πιο πολυ απο ευγενεια οτι καποια αλλη φορα που θα ειχε περισσοτερες κοπελες για να αφησει καποια στη πορτα
θα περναγε μαζι μου.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Α, και κατι ακομη. Καταλαβαινω οτι το καταστημα λογω και της μειωμενης τιμης να εχει μεγαλη προσελευση πελατων.
Αλλα αυτα τα face to face των πελατων στην ρεσεψιον κατα την εισοδο-εξοδο ισως πρεπει να αποφευγονται.
Και λεω για το Σαββατο το μεσημερι που βρεθηκα απο κοινου με συναγωνιστη στη ρεσεψιον.
Αλλα αυτα τα face to face των πελατων στην ρεσεψιον κατα την εισοδο-εξοδο ισως πρεπει να αποφευγονται.
Και λεω για το Σαββατο το μεσημερι που βρεθηκα απο κοινου με συναγωνιστη στη ρεσεψιον.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
χριστινα και τζενη ακομα εκει?
Α, και κατι ακομη. Καταλαβαινω οτι το καταστημα λογω και της μειωμενης τιμης να εχει μεγαλη προσελευση πελατων.
Σέβομαι απόλυτα την άποψή σου.
Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα σε τυχαία συνάντηση με έταιρο συναγωνιστή/συναγωνιστές σε χώρο αναμονής (ακόμη κι' αν τύχει να είναι γνωστός).
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Καλά το γράφεις...κι εγώ την προηγούμενη Τετάρτη, λίγο πριν τη συνεδρία, καθώς απολάμβανα τον γαλλικό μου και συνομιλούσα με τη Νατάσσα στο πάσο, έβλεπα που περνούσαν άλλοι πελάτες, οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν πτοήθηκαν που τους είδα. Πλην δύο, όπου ο ένας με το που με είδε, έσπευσε να κρυφτεί πίσω από την εξερχόμενη Τζένη... Κι εκείνη, με τρόπο, του έκανε πλάτες με το σώμα της και τον...φυγάδευσε. Να δεις ποιόν μου θύμισε.....
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Κοίτα μη συναντηθείτε με τον έφορό σου και σου ζητήσει απόδειξη!Σέβομαι απόλυτα την άποψή σου.
Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα σε τυχαία συνάντηση με έταιρο συναγωνιστή/συναγωνιστές σε χώρο αναμονής (ακόμη κι' αν τύχει να είναι γνωστός).
Κοίτα μη συναντηθείτε με τον έφορό σου και σου ζητήσει απόδειξη!
www.gsis.gr/karta/]http://www.gsis.gr/karta/[/url]
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Την άλλη κάρτα βάλε. Με τη σφραγίδα διελεύσεων
Την άλλη κάρτα βάλε. Με τη σφραγίδα διελεύσεων
;)
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
χριστινα και τζενη ακομα εκει?
Αμφότερες παρούσες (σε επίσκεψή μου την περασμένη βδομάδα) και μάχιμες!
Κι εγώ βρίσκω ότι υπάρχει μία κάποια "χαλαρουίτα" στο θέμα της διακριτικότητας. Σε όσα ιδρύματα έχω μέχρι στιγμής επισκεφθεί, έχω διαπιστώσει ότι καταβάλλεται προσπάθεια να μην έρχεται ο πελάτης σε "άσκοπη" οπτική επαφή ούτε καν με τις θεραπεύτριες (πλην, ασφαλώς, της "πασαρέλας"!). Στο εν λόγω ίδρυμα, το σαλόνι, αντί να φιλοξενεί την πασαρέλα, αποτελεί χώρο ενδιαίτησης των κορασίδων, όπου, κατά την προσέλευση και την αποχώρηση ο πελάτης γίνεται αντικείμενο της προσοχής της -συνήθως πολυμελούς- ομάδας.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Με κανέναν. Τόχει εγκαταλείψει εδώ και καιρόΗ πευθυνη περνά με όλους ή με συγκεκριμένους γνωστούς;
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Φτουυυ...
Και εγω χτυπαγα κ περιμενα να μου ανοιξουν...
Εάν ήταν Κυριακή μπορεί να ήταν και κλειστά. Πάρε τλφ. για σίγουρα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Ουτε και εγω εχω προβλημα αγαπητε φιλε, αλλα λογω του οτι ειμαι παντρεμενος και λογω του οτι ειμαι πολυ κοντινος γειτοναςΣέβομαι απόλυτα την άποψή σου.
πιθανον αν με δει κανα "κακο" ματι το προβλημα θα το εχει η γυναικα μου
Ουτε και εγω εχω προβλημα αγαπητε φιλε, αλλα λογω του οτι ειμαι παντρεμενος και λογω του οτι ειμαι πολυ κοντινος γειτονας
πιθανον αν με δει κανα "κακο" ματι το προβλημα θα το εχει η γυναικα μου
Ταυτιζόμεθα, φίλτατε! (Ως προς τις απόψεις. Όχι στο γεωγραφικό χώρο διαμονής).
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Tα σκαμπό τα ψήλωσαν για να μπορώ να ανεβαίνω και να κάθομαι ή ακόμαΤαυτιζόμεθα, φίλτατε! (Ως προς τις απόψεις. Όχι στο γεωγραφικό χώρο διαμονής).
Διαγραμμένο μέλος 104139
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια SOS!!! Ερωτηση για οποιον ξέρει. Παιζουν γλωσσόφιλα στο συγκεκριμένο ιδρυμα? Και αν ναι ποιές κοπέλες δέχονται και δίνουν! Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ντίνα. Ξέρει κανένας τι παίζει ακριβώς με το θέμα αυτο γενικά στα μασατζιδικα. Επειδη θα ειναι η πρώτη φορα που παω σε τετοιου ειδους ιδρυμα θέλω να ξέρω τι παιζει. Ευχαριστώ
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Παιδια SOS!!! Ερωτηση για οποιον ξέρει. Παιζουν γλωσσόφιλα στο συγκεκριμένο ιδρυμα? Και αν ναι ποιές κοπέλες δέχονται και δίνουν! Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ντίνα. Ξέρει κανένας τι παίζει ακριβώς με το θέμα αυτο γενικά στα μασατζιδικα. Επειδη θα ειναι η πρώτη φορα που παω σε τετοιου ειδους ιδρυμα θέλω να ξέρω τι παιζει. Ευχαριστώ
Γενικά ναι! Για Ντίνα δεν ξέρω!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.