Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Η πευθυνη περνά με όλους ή με συγκεκριμένους γνωστούς;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Φιλε μου εχθες που πηγα ισως να ηταν οι ειδικες συνθηκες που αναγκασαν την υπευθυνη να μου υποσχεθει.
Συγκεκριμενα ηταν μονο 3 κοπελες απο τις οποιες οι 2 ηταν απασχολημενες και με την τριτη ειχα ξαναπαει
χωρις να μεινω απολυτα ικανοποιημενος. Επειδη πραγματι με ειχε εντυπωσιασει περισσοτερο ο ευγενικος της
τροπος (περα απο τα ωραια ματια της) την προηγουμενη φορα, εκανα την προταση και οτι εβγαινε. Επειδη ειναι
οπως ειπα πολυ ευγενικος ανθρωπος,(η πολυ των δημοσιων σχεσεων-δεν εχει σημασια) μου υποσχεθηκε πιθανον
πιο πολυ απο ευγενεια οτι καποια αλλη φορα που θα ειχε περισσοτερες κοπελες για να αφησει καποια στη πορτα
θα περναγε μαζι μου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Α, και κατι ακομη. Καταλαβαινω οτι το καταστημα λογω και της μειωμενης τιμης να εχει μεγαλη προσελευση πελατων.
Αλλα αυτα τα face to face των πελατων στην ρεσεψιον κατα την εισοδο-εξοδο ισως πρεπει να αποφευγονται.
Και λεω για το Σαββατο το μεσημερι που βρεθηκα απο κοινου με συναγωνιστη στη ρεσεψιον.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Α, και κατι ακομη. Καταλαβαινω οτι το καταστημα λογω και της μειωμενης τιμης να εχει μεγαλη προσελευση πελατων.
Αλλα αυτα τα face to face των πελατων στην ρεσεψιον κατα την εισοδο-εξοδο ισως πρεπει να αποφευγονται.
Και λεω για το Σαββατο το μεσημερι που βρεθηκα απο κοινου με συναγωνιστη στη ρεσεψιον.

Σέβομαι απόλυτα την άποψή σου.

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα σε τυχαία συνάντηση με έταιρο συναγωνιστή/συναγωνιστές σε χώρο αναμονής (ακόμη κι' αν τύχει να είναι γνωστός).

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267

Καλά το γράφεις...κι εγώ την προηγούμενη Τετάρτη, λίγο πριν τη συνεδρία, καθώς απολάμβανα τον γαλλικό μου και συνομιλούσα με τη Νατάσσα στο πάσο, έβλεπα που περνούσαν άλλοι πελάτες, οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν πτοήθηκαν που τους είδα. Πλην δύο, όπου ο ένας  με το που με είδε, έσπευσε να κρυφτεί πίσω από την εξερχόμενη Τζένη...  :cheesy: Κι εκείνη, με τρόπο, του έκανε πλάτες με το σώμα της και τον...φυγάδευσε. Να δεις ποιόν μου θύμισε..... :think:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα σε τυχαία συνάντηση με έταιρο συναγωνιστή/συναγωνιστές σε χώρο αναμονής (ακόμη κι' αν τύχει να είναι γνωστός).
Κοίτα μη συναντηθείτε με τον έφορό σου και σου ζητήσει απόδειξη! :2funny:

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
προσωπικα ουτε κι εγω εχω προβλημα.δεν υπαρχει λογος να ντρεπομαστε για κατι.μια χαρα μας περιποιειτε η νατασσα μας!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
χριστινα και τζενη ακομα εκει?

Αμφότερες παρούσες (σε επίσκεψή μου την περασμένη βδομάδα) και μάχιμες!

Κι εγώ βρίσκω ότι υπάρχει μία κάποια "χαλαρουίτα" στο θέμα της διακριτικότητας. Σε όσα ιδρύματα έχω μέχρι στιγμής επισκεφθεί, έχω διαπιστώσει ότι καταβάλλεται προσπάθεια να μην έρχεται ο πελάτης σε "άσκοπη" οπτική επαφή ούτε καν με τις θεραπεύτριες (πλην, ασφαλώς, της "πασαρέλας"!). Στο εν λόγω ίδρυμα, το σαλόνι, αντί να φιλοξενεί την πασαρέλα, αποτελεί χώρο ενδιαίτησης των κορασίδων, όπου, κατά την προσέλευση και την αποχώρηση ο πελάτης γίνεται αντικείμενο της προσοχής της -συνήθως πολυμελούς- ομάδας.

co-pilot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
einai enas xwros poly wraios kai poly katharos, me poly omorfes kopeles!  :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795

Ουτε και εγω εχω προβλημα αγαπητε φιλε, αλλα λογω του οτι ειμαι παντρεμενος και λογω του οτι ειμαι πολυ κοντινος γειτονας
πιθανον αν με δει κανα "κακο" ματι το προβλημα θα το εχει η γυναικα μου :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ουτε και εγω εχω προβλημα αγαπητε φιλε, αλλα λογω του οτι ειμαι παντρεμενος και λογω του οτι ειμαι πολυ κοντινος γειτονας
πιθανον αν με δει κανα "κακο" ματι το προβλημα θα το εχει η γυναικα μου :grin:

Ταυτιζόμεθα, φίλτατε! :smitten: (Ως προς τις απόψεις. Όχι στο γεωγραφικό χώρο διαμονής).

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια SOS!!! Ερωτηση για οποιον ξέρει. Παιζουν γλωσσόφιλα στο συγκεκριμένο ιδρυμα? Και αν ναι ποιές κοπέλες δέχονται και δίνουν! Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ντίνα. Ξέρει κανένας τι παίζει ακριβώς με το θέμα αυτο γενικά στα μασατζιδικα. Επειδη θα ειναι η πρώτη φορα που παω σε τετοιου ειδους ιδρυμα θέλω να ξέρω τι παιζει. Ευχαριστώ

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Παιδια SOS!!! Ερωτηση για οποιον ξέρει. Παιζουν γλωσσόφιλα στο συγκεκριμένο ιδρυμα? Και αν ναι ποιές κοπέλες δέχονται και δίνουν! Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ντίνα. Ξέρει κανένας τι παίζει ακριβώς με το θέμα αυτο γενικά στα μασατζιδικα. Επειδη θα ειναι η πρώτη φορα που παω σε τετοιου ειδους ιδρυμα θέλω να ξέρω τι παιζει. Ευχαριστώ

Γενικά ναι! Για Ντίνα δεν ξέρω!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom