εχει δικιο ο φιλος, απλα ανεφερα τις ωρες που κλεινουν.Μου ήρθε να διευκρινίσω ότι πάμε σε όλα τα μαγαζιά μία ώρα περίπου πριν την ώρα που γράφεται πως κλείνουν. Λόγω δουλειάς μου έχει τύχει να πηγαίνω στις last minute συνεδρίες και δεν είναι η καλύτερη φάση. Παίζει στο δίπλα δωμάτιο να ακούγεται ηλεκτρική σκούπα, συζητήσεις σε κινητά σε άγνωστες γλώσσες κι η αίσθηση που έχω όταν βγαίνω μου θυμίζει όταν ήμουν φαντάρος και λόγω φυσικών αναγκών αργούσα να πάω στην αναφορά. Αυτό ισχύει για όλα τα ελαιοτριβεία απλά το αναφέρω εδώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
Με λιγα λογια για να κανεις κατι στο συγκεκριμενο μαγαζι ποσα λεφτα θελει παιδια?.....
Επισκέπτης
αν κάνεις το κόπο να γυρίσεις δυο τρεις σελίδες πίσω θα δεις ;)Με λιγα λογια για να κανεις κατι στο συγκεκριμενο μαγαζι ποσα λεφτα θελει παιδια?.....
Επισκέπτης
Οκ σε ευχαριστω!αν κάνεις το κόπο να γυρίσεις δυο τρεις σελίδες πίσω θα δεις ;)
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
νομίζω πως γλύφουν τα φρύδια τους... Μα είμαστε σοβαροί ? Τι παραπάνω θες να μάθεις ? Σπασιμο μέσης ? Διάταση ? Κάθισμα βαθύ ? Κωλομελογλυφάτο ? Αν βογγάνε ? Αν βάζουν στους πελάτες κωλοδάχτυλο ? Ελεος...ευχαριστω φιλε να εισαι καλα εαν μπορουσες να μου δωσεις καποια πληροφορια πως ειναι στα υπολοιπα εκτος απο μασαζ γιατι οι πληροφοριες ειναι
διφορουμενες για τη συγκεκριμενη και δεν θελω να την πατησω .σε ευχαριστω
αγαπητε επιτρεψε μου να σου πω οτι πολλα νευρα εχεις. κουλαρισε ζητησα πληροφοριες για τα υπολοιπα γιατι μασαζ καμια δεν ξερει
απλως κουνανε τα χερια πανω κατω δεξια αριστερα ατεχνα μονο κε μονο για να περασει η ωρα και μη μου πεις οτι εσυ απολαμβανεις μασαζ στο συγκεκριμενο
μαγαζι.οι πληροφοριες που ζητησα ειναι οτι αλλοι λενε δινει τα παντα αλλοι οχι ειναι με τις ωρες της για αυτο ρωτησα τι το κακο βρισκεις¨εαν εχεις πειρα μαζιτης και θελεις απαντας εαν οχι ασε να απαντησει καποιος αλλος
απλως κουνανε τα χερια πανω κατω δεξια αριστερα ατεχνα μονο κε μονο για να περασει η ωρα και μη μου πεις οτι εσυ απολαμβανεις μασαζ στο συγκεκριμενο
μαγαζι.οι πληροφοριες που ζητησα ειναι οτι αλλοι λενε δινει τα παντα αλλοι οχι ειναι με τις ωρες της για αυτο ρωτησα τι το κακο βρισκεις¨εαν εχεις πειρα μαζιτης και θελεις απαντας εαν οχι ασε να απαντησει καποιος αλλος
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
αγαπητε επιτρεψε μου να σου πω οτι πολλα νευρα εχεις. κουλαρισε ζητησα πληροφοριες για τα υπολοιπα γιατι μασαζ καμια δεν ξερει
Αν ρωτάς για την Αναστασία, υπάρχει πολύ πρόσφατη κριτική του ICCAROS, την οποία προσυπογράφω, βάσει δικής μου, ομοίως λίαν προσφάτου, εμπειρίας. Να προσθέσω απλώς ότι έχει ωραιότατη επιδερμίδα. Ευχάριστη συνεδρία, και εις αλλά με υγεία (κυριολεκτικά!).
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κρυόκωλη είναι Ομορφη κοπελίτσα αλλά μπούζι....αγαπητε επιτρεψε μου να σου πω οτι πολλα νευρα εχεις. κουλαρισε ζητησα πληροφοριες για τα υπολοιπα γιατι μασαζ καμια δεν ξερει
muffin11
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολυ σωστα φιλε...Μου ήρθε να διευκρινίσω ότι πάμε σε όλα τα μαγαζιά μία ώρα περίπου πριν την ώρα που γράφεται πως κλείνουν. Λόγω δουλειάς μου έχει τύχει να πηγαίνω στις last minute συνεδρίες και δεν είναι η καλύτερη φάση. Παίζει στο δίπλα δωμάτιο να ακούγεται ηλεκτρική σκούπα, συζητήσεις σε κινητά σε άγνωστες γλώσσες κι η αίσθηση που έχω όταν βγαίνω μου θυμίζει όταν ήμουν φαντάρος και λόγω φυσικών αναγκών αργούσα να πάω στην αναφορά. Αυτό ισχύει για όλα τα ελαιοτριβεία απλά το αναφέρω εδώ.
ξερει κανενας αν με την καρτα ισχυει και για προγραμμα με την κωνσταντινα??γιατι το κασε της ειναι αρκετα υψηλο για την εποχη.τωρα που βρηκα χρονο θα ανεβασω και 2 κριτικες για τζενη και χριστινα που δοκιμασα απο το εν λογω ιδρυμα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.039
- Πόντοι
- 46.232
περιμένουμε με αγωνία κριτική για την Χριστινάρα και την Τζένηξερει κανενας αν με την καρτα ισχυει και για προγραμμα με την κωνσταντινα??γιατι το κασε της ειναι αρκετα υψηλο για την εποχη.τωρα που βρηκα χρονο θα ανεβασω και 2 κριτικες για τζενη και χριστινα που δοκιμασα απο το εν λογω ιδρυμα
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ισχύειξερει κανενας αν με την καρτα ισχυει και για προγραμμα με την κωνσταντινα??γιατι το κασε της ειναι αρκετα υψηλο για την εποχη.τωρα που βρηκα χρονο θα ανεβασω και 2 κριτικες για τζενη και χριστινα που δοκιμασα απο το εν λογω ιδρυμα
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τζένη πολύ καλή. Χριστίνα Συμπαθητική. Αλλά αυτά είναι προσωπικά γούσταΕίναι καλές αυτές;
Λένε τίποτα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.039
- Πόντοι
- 46.232
Η ερώτηση ήταν... "ρητορική" , στο ίδιο πνεύμα με τον προλαλήσαντα.
Αμφότερες γνωστές ποσότητες και ποιότητες...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.