Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Μου ήρθε να διευκρινίσω ότι πάμε σε όλα τα μαγαζιά μία ώρα περίπου πριν την ώρα που γράφεται πως κλείνουν. Λόγω δουλειάς μου έχει τύχει να πηγαίνω στις last minute συνεδρίες και δεν είναι η καλύτερη φάση. Παίζει στο δίπλα δωμάτιο να ακούγεται ηλεκτρική σκούπα, συζητήσεις σε κινητά σε άγνωστες γλώσσες κι η αίσθηση που έχω όταν βγαίνω μου θυμίζει όταν ήμουν φαντάρος και λόγω φυσικών αναγκών αργούσα να πάω στην αναφορά. Αυτό ισχύει για όλα τα ελαιοτριβεία απλά το αναφέρω εδώ.
εχει δικιο ο φιλος, απλα ανεφερα τις ωρες που κλεινουν.

Επισκέπτης
Με λιγα λογια για να κανεις κατι στο συγκεκριμενο μαγαζι ποσα λεφτα θελει παιδια?.....

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Κυριακη ειναι ανοιχτα παιδες..? Γνωριζουμε?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
60 τη φορά. Μετά τις 3 φορές η 4η μισοτιμής. Να ζητήσεις την κάρτα (από την 1η φορά που θα πας)

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
το μαγαζι δουλευει Κυριακη ???

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
νομίζω όχι

2109842697

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω φιλε να εισαι καλα εαν μπορουσες να  μου δωσεις καποια πληροφορια πως ειναι στα υπολοιπα   εκτος απο μασαζ γιατι οι πληροφοριες ειναι
διφορουμενες για τη συγκεκριμενη και δεν θελω να την πατησω .σε ευχαριστω
νομίζω πως γλύφουν τα φρύδια τους... Μα είμαστε σοβαροί ? Τι παραπάνω θες να μάθεις ? Σπασιμο μέσης ? Διάταση ? Κάθισμα βαθύ ? Κωλομελογλυφάτο ? Αν βογγάνε ? Αν βάζουν στους πελάτες κωλοδάχτυλο ? Ελεος...

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε επιτρεψε μου να σου πω οτι πολλα νευρα εχεις. κουλαρισε ζητησα πληροφοριες για τα υπολοιπα γιατι μασαζ καμια δεν ξερει
απλως κουνανε τα χερια πανω κατω δεξια αριστερα ατεχνα μονο κε μονο για να περασει η ωρα και μη μου πεις οτι εσυ απολαμβανεις μασαζ στο συγκεκριμενο
μαγαζι.οι πληροφοριες που ζητησα ειναι οτι αλλοι λενε δινει τα παντα  αλλοι οχι ειναι με τις ωρες της  για αυτο ρωτησα τι το κακο βρισκεις¨εαν εχεις πειρα μαζιτης και θελεις απαντας εαν οχι ασε να απαντησει καποιος αλλος

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
αγαπητε επιτρεψε μου να σου πω οτι πολλα νευρα εχεις. κουλαρισε ζητησα πληροφοριες για τα υπολοιπα γιατι μασαζ καμια δεν ξερει
απλως κουνανε τα χερια πανω κατω δεξια αριστερα ατεχνα μονο κε μονο για να περασει η ωρα και μη μου πεις οτι εσυ απολαμβανεις μασαζ στο συγκεκριμενο
μαγαζι.οι πληροφοριες που ζητησα ειναι οτι αλλοι λενε δινει τα παντα  αλλοι οχι ειναι με τις ωρες της   για αυτο ρωτησα τι το κακο βρισκεις¨εαν εχεις πειρα μαζιτης και θελεις απαντας εαν οχι ασε να απαντησει καποιος αλλος

Αν ρωτάς για την Αναστασία, υπάρχει πολύ πρόσφατη κριτική του ICCAROS, την οποία προσυπογράφω, βάσει δικής μου, ομοίως λίαν προσφάτου, εμπειρίας. Να προσθέσω απλώς ότι έχει ωραιότατη επιδερμίδα. Ευχάριστη συνεδρία, και εις αλλά με υγεία (κυριολεκτικά!).

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαγαζι.οι πληροφοριες που ζητησα ειναι οτι αλλοι λενε δινει τα παντα  αλλοι οχι ειναι με τις ωρες της   για αυτο ρωτησα τι το κακο βρισκεις¨εαν εχεις πειρα μαζιτης και θελεις απαντας εαν οχι ασε να απαντησει καποιος αλλος
Κρυόκωλη είναι Ομορφη κοπελίτσα αλλά μπούζι....

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μου ήρθε να διευκρινίσω ότι πάμε σε όλα τα μαγαζιά μία ώρα περίπου πριν την ώρα που γράφεται πως κλείνουν. Λόγω δουλειάς μου έχει τύχει να πηγαίνω στις last minute συνεδρίες και δεν είναι η καλύτερη φάση. Παίζει στο δίπλα δωμάτιο να ακούγεται ηλεκτρική σκούπα, συζητήσεις σε κινητά σε άγνωστες γλώσσες κι η αίσθηση που έχω όταν βγαίνω μου θυμίζει όταν ήμουν φαντάρος και λόγω φυσικών αναγκών αργούσα να πάω στην αναφορά. Αυτό ισχύει για όλα τα ελαιοτριβεία απλά το αναφέρω εδώ.
πολυ σωστα φιλε...

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
ξερει κανενας αν με την καρτα ισχυει και για προγραμμα με την κωνσταντινα??γιατι το κασε της ειναι αρκετα υψηλο για την εποχη.τωρα που βρηκα χρονο θα ανεβασω και 2 κριτικες για τζενη και χριστινα που δοκιμασα απο το εν λογω ιδρυμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.039
Πόντοι
46.232
ξερει κανενας αν με την καρτα ισχυει και για προγραμμα με την κωνσταντινα??γιατι το κασε της ειναι αρκετα υψηλο για την εποχη.τωρα που βρηκα χρονο θα ανεβασω και 2 κριτικες για τζενη και χριστινα που δοκιμασα απο το εν λογω ιδρυμα
περιμένουμε με αγωνία κριτική για την Χριστινάρα και την Τζένη  :2funny: :2funny:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Είναι καλές αυτές; :think:
Λένε τίποτα;  :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ισχύει

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Η ερώτηση ήταν... "ρητορική" :) , στο ίδιο πνεύμα με τον προλαλήσαντα.
Αμφότερες γνωστές ποσότητες και ποιότητες...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom