Επισκέπτης
Εγω που ειχα παει μονο για επισκεψη μου αρεσε η ξανθια κυρια η τσατσα!...αυτη κανει τιποτα αμα της πεις?
δυστυχώς όχιΕγω που ειχα παει μονο για επισκεψη μου αρεσε η ξανθια κυρια η τσατσα!...αυτη κανει τιποτα αμα της πεις?
Σου άρεσε και σένα ε?δυστυχώς όχι
τυπε γκρανολατρης και εσυ?Εγω που ειχα παει μονο για επισκεψη μου αρεσε η ξανθια κυρια η τσατσα!...αυτη κανει τιποτα αμα της πεις?
Μερικές είναι ωραίες τύπε!...αυτη η τσατσα στο συγκεκριμενο ειναι καλη!τυπε γκρανολατρης και εσυ?
Μερικές είναι ωραίες τύπε!...αυτη η τσατσα στο συγκεκριμενο ειναι καλη!
πολύ...παλιά έκανε πρόγραμμα για όποιον έχει προλάβει ;)Σου άρεσε και σένα ε?
"οντως την είχα πετύχει στην Θησέως 31 πολύ πιο νέα , έμοιαζε καταπληκτικά με Γωγώ Μαστροκώστα και πέρα του ότι έκανε τέλειο μασάζ έκανε και φουλ πρόγραμμα.πολύ...παλιά έκανε πρόγραμμα για όποιον έχει προλάβει ;)
Δεν το εχω προσεξει!....φορουσε μακρυ μανικι τοτε.σαρεσει το τατου στο χερι της?
πολύ...παλιά έκανε πρόγραμμα για όποιον έχει προλάβει ;)
Και τωρα σε οποιον μπει ρωταει: Απο που μας βρηκατε???πολύ...παλιά έκανε πρόγραμμα για όποιον έχει προλάβει ;)
Καλό μεσημέρι σε όλους σας,
Στο κατάστημα ποια κοπέλα κάνει πραγματικά καλό μασάζ ρε παιδιά, αν κάνει κάποια;
πολύ καλό μασαζ σωματος ( μέχρι πόνου) η Χριστινα καθοσον Γυμναστρια η κοπελα, πούτσου η ΛίζαΚαλό μεσημέρι σε όλους σας,
Στο κατάστημα ποια κοπέλα κάνει πραγματικά καλό μασάζ ρε παιδιά, αν κάνει κάποια;
Για αυτο τελικά τι ισχύει;για τη δευτερη εκτονωση πρεπει να το ζητησεις ή η κοπελα ντυνεται και φευγει μετα τη πρωτη εκτονωση? η καρτα ισχυει για τη προσφορα χωρις μασαζ?
πολύ καλό μασαζ σωματος ( μέχρι πόνου) η Χριστινα καθοσον Γυμναστρια η κοπελα,
Δεν είμαι ειδικός στο μασαζ, ούτε έχω δοκιμάσει με όλες, νομίζω όμως ότι δυνατό κάνουν η Χριστίνα καιη Τζενη.
"οντως την είχα πετύχει στην Θησέως 31 πολύ πιο νέα , έμοιαζε καταπληκτικά με Γωγώ Μαστροκώστα και πέρα του ότι έκανε τέλειο μασάζ έκανε και φουλ πρόγραμμα.