Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Εγω που ειχα παει μονο για επισκεψη μου αρεσε η ξανθια κυρια η τσατσα!...αυτη κανει τιποτα αμα της πεις? :think:

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
πολύ...παλιά έκανε πρόγραμμα για όποιον έχει προλάβει ;)
"οντως την είχα πετύχει στην Θησέως 31 πολύ πιο νέα , έμοιαζε καταπληκτικά με Γωγώ Μαστροκώστα και πέρα του ότι έκανε τέλειο μασάζ έκανε και φουλ πρόγραμμα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Καλό μεσημέρι σε όλους σας,

Στο κατάστημα ποια κοπέλα κάνει πραγματικά καλό μασάζ ρε παιδιά, αν κάνει κάποια;

Καλό μασάζ του σώματος η μασάζ του πούτσου?
γιατί για το πρωτο οι επιλογές δεν πιστεύω να ξεπερνούν τις 5 με το ζόρι

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Καλό μεσημέρι σε όλους σας,

Στο κατάστημα ποια κοπέλα κάνει πραγματικά καλό μασάζ ρε παιδιά, αν κάνει κάποια;
πολύ καλό μασαζ σωματος ( μέχρι πόνου) η Χριστινα καθοσον Γυμναστρια η κοπελα, πούτσου η Λίζα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Δεν είμαι ειδικός στο μασαζ, ούτε έχω δοκιμάσει με όλες, νομίζω όμως ότι δυνατό κάνουν η Χριστίνα καιη Τζενη.

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
για τη δευτερη εκτονωση πρεπει να το ζητησεις ή η κοπελα ντυνεται και φευγει μετα τη πρωτη εκτονωση? η καρτα ισχυει για τη προσφορα χωρις μασαζ?
Για αυτο τελικά τι ισχύει;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πολύ καλό μασαζ σωματος ( μέχρι πόνου) η Χριστινα καθοσον Γυμναστρια η κοπελα,  

Δεν είμαι ειδικός στο μασαζ, ούτε έχω δοκιμάσει με όλες, νομίζω όμως ότι δυνατό κάνουν η Χριστίνα καιη Τζενη.

αφου χριστινα και τζενη δεν ξερουν μασαζ και το δηλωνουν κιολας τι ειναι αυτα που λες ?

λιγο αισθησιακο ξερει να κανει και μερικες πιεσεις σε μερικα σημεια εμπειρικα ... μεχρι εκει ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
"οντως την είχα πετύχει στην Θησέως 31 πολύ πιο νέα , έμοιαζε καταπληκτικά με Γωγώ Μαστροκώστα και πέρα του ότι έκανε τέλειο μασάζ έκανε και φουλ πρόγραμμα.

μιλας για αρκετα παλια ... τωρα ομως ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

μια κινεζα που εχει φερει ειναι καλουλα στο μασαζ !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως στα μειον του καταστηματος παραμενει το θεμα με την αυστηροτητα των 45 λεπτων ...

bandito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
5
Like
352
Πόντοι
280
Επίσκεψη στο καταστημα για συνευρεση με Χριστίνα (αδυναμια μου) και τελικα περασα με Τζενη. Μασαζ του κωλου, τα υπολοιπα ηταν αρκετα καλα και το μαγαζι γεματο. Με τη  Κωσταντινα τι παιζει και εχει αλλη τιμή?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom