ε ρε σμυρνη δεν αντέχω άλλο με το προμοτορα μας τα έχει πρήξει στα 20 ποστ στα 21 μιλάει για τη κατερινα και το μασατζιδικο της
αγαπητοι κυριοι επειδη υποσχεθηκα κριτικη για το ενλογω μαγαζι
κατα αρχας αναφερω οτι εχω παει σε αυτο το μαγαζι 16 (δεκαεξη ) φορες απο εποχης δαναης αν αφαιρεσω 4 φορες εκεινη την εποχη και λιγο αργοτερα με λιζα που ομολογουμενος δεν περασα ασχημα οι υπολοιπες φορες δεν ηταν καλες. οι κοπελες δεν μπορω να πω ειναι χαριτωμενες
μεχρι και σημερα. διευκρινιζω οτι δεν ασχολουμε με εκπτωσεις με καρτες και ολα αυτα τα συναφη δεν με αφορουν ειμαι της κατηγοριες οταν θελω να περασω καλα το χρημα ειναι δευτερευων και ουτε θεωρω την καθε κοπελα ενα κοματι κρεας να πω στον χασαπη αμα παρω δυο κιλα θα μου κανεις καλυτερη τιμη.
απο την αρχη ειχα προβλημα με την υποδοχη που παντα ολο και καποιος η καποιοι βρισκονταν στον υποτιθεμενο μπαρακι (αυτος που εκανε την διακοσμηση του χωρου εκει πρεπει να κατεβηκε απο το βουνο).
διακριτικα το ανεφερα στις κοπελες αλλα τι να σου κανουν οταν κουμαντο κανει αλλος.
ο χωρος δεν ειναι και οτι καλυτερο σου θυμιζει λιγο στουντιο η μπου....... οπου μαζευονται ολοι για χαβαλε και πειραζει ο ενας τον
αλλον . και η τσατσα οταν εχει κεσατια σου κανει καλυτερη τιμη.
αλλο θεμα ειναι οτι με αυτες τις εκπτωσεις και καρτες λες και ειναι φορεματα οι κοπελες πεφτει αυτοματα και η ποιοτητα παει περιπατο
οι κοπελες κοιταζουν το ρολοι ολες μα ολες το εκαναν σε μενα και μερικες φορες τους το ελεγα και σε μια ειπα χαριτολογωντας οτι καθε λεπτο μετα τα 45 λεπτα θα εχεις ενα 10ρικο εξτρα .
επομενη φορα η κοπελα που επελεξα πιθανοτατα ειχε προβλημα προσωπικο με γκομενο νταβαντζη δεν ξερω ηταν λες και εκλεγε τον μακαριτη
3 μερες . καποια στιγμη καταλαβε την μαλ.....α της αλλα ηταν αργα τα εκανε χειροτερα ας μην μπω σε λεπτομεριες.
ειμαι ανθρωπος που πληρωνω και πολυ ποιο παραπανω απο την τιμη που θελουν και επισης ποτε δεν κρινω ατομα με την πρωτη φορα πηγα και δευτερη μετην καθε κοπελα με ολες που υπαρχουν αυτο το λεω για να μην πει καποιος αφου δεν σου αρεσε πως πηγα 16 φορες.
η κυρια επι της υποδοχης ευγενεστατη δεν μπορω να πω αλλα ας ακουει και τους πελατες διαφορετικα ας του αλλαξει κατηγορια
αυτα και τιποτα αλλο