Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα συναγωνιστες   καταθετω την εμπειρια μου και εγω σαν μελος πλεον τωρα ενω μεχρι τωρα απλως ενημερωνομουν νασαστε ολοι καλα με τηνενημερωση σας εχω βοηθηθει αρκετα στο παρελθον,λοιπον επισκεψη μου για πρωτη φορα στο μαγαζι,καθοτι δεν με ωολευει και πολυ η περιοχη. μου ανοιξε η κ. νατασα μεσοκοπη κυρια καλοδιατηρημενη και ευγενεστατη.Επειδη  στο σαλονακι υπηρχε και αλλος συναγωνιστης της  πηγα κατευθειαν σε ενα δωματιο με την κ. νατασα (γιατι για μενα απαραδεκτο να ξεκινησω ετσι επιλογη κοπελας με τον αλλον συναγωνιστη παρων (ηταν και καποιας ηλικιας  ενσχεση με μενα παπους μου) παρελασαν 4 κορασιδες  ημουν ετοιμος να περασω με την λιζα καθοτι  χαρουμενη ευγενικη φατσουλα (ελληνιδα μου ειπε) ,αλλα ηλθε η αναστασια, αμεσως ξεχασα την λιζα γιατι η αναστασια μου θυμισε καποια λαδοκορι απο αλλο μαγαζι . λοιπον επελεξα αναστασια. μπανακι στο δωματιο. ηλθε η αναστασια  κουβεντουλα διακριτικα για να δω αν την θημηθω.αλλα ηταν πολυ σφιγμενη ρε παιδι μου καθολου χαλαρη. μασαζ ανυπαρκτο (ψιλοχαδεμα)
σαν να βρισκοταν καπου αλου (αλου γιαλου που λεμε) μου ειπε οτι ηταν λιγο καιρο εκει παλια δουλευε αλλου χωρισ να πει που. οταν ειδα τα τατου αμεσως την θυμηθηκα ηταν στο 3ης σεπτεμβριου 54 (το γνωστο μαγαζι με τους νταβαντζηδες στη εισοδο) με την πολυλογου την πολονεζα κατερινα  τις ειχα παρει διπλο  καθωτι πολωνεζες και οι δυο  η αναστασια τοτε ηταν ολα τα λεφτα γλυψιματα παντου cim  με καταπωση κ.λ.π  λοιπον πηρα τα πανω μου που λενε λεω τωρα θα γινει χαμος. ελα μου ομως που ηταν πληρη απογοητευση .μη το ενα μη το αλλο  60 ευρω δεν ειναι τιποτα , εκει που ξεκινουσε και λες τωρα την εχω εκει σταματουσε  λες και παθενε μπλακαουτ.και ολο το γυρναγε στα λεφτα.μου την εδωσε ξενερωσα πληρως .καταλαβα οτι η κοπελα εχει σοβαρο προβλημα ,θυμηθηκα οτι και τοτε στο 3ης σεπτεμβριου η πολυλογου κατερινα μου ειχε πει οτι η αναστασια (εκει δουλεβε με αλλο  ονομα  ας μου επιτραπει να μην το αναφερω γιατι μετα την βρηκα στο face book με το ονομα που δουλεβε εκει αρα ειναι το πραγματικοτης μαλλον ας μη την καψουμε την κοπελλα κριτικη κανουμε) ειχε τα "δικα της"  τι ενοουσε δεν ξερω.
λοιπον τελειωσα μαζιτης  με μπριζολα (ο θεος να την κανει μπριζολα) το μονο που εσωσε την κατασταση ηταν οτι πραγματι ειναι ομορφη κοπελιτσα με τρυφερη επιδερμιδα . τωρα επεσα στην ασχημη μερα της δεν ξερω να πω ειχε προβλημα με γκομενο  αν ειναι πολωνος δεν νομιζω αυτοι ειναι χαιβανια το μονο που τους νοιαζει να μεθανε να εχουν μια πιτσιρικα να αδειαζουν της κανουν και ενα παιδι μετα την παρατανε.
μαυρο καταμαυρο στην αναστασια την πατησα ακομα κλαιω το 60ρι αν επαιρνα την λιζα πιστευω θα περνουσα υπεροχα. next time  λιζα
sorry. χωρος καταστηματος δεν τρελαθηκα μικρος μπορω να πω πολυ μικρος εξου και το οτι ο ενας βλεπει τον αλλον την επομενη φορα θα μαζεψω 2-3 κολλητους να παμε .το μονο θετικο του χωρου ειναι οτι το δωματιο ειχε ατομικη ντουζιερα καλουτσικη.
sorry  για την πολυλογια σας κουρασα .

πολύ μπλα μπλα ,όταν πας σε τέτοιο ίδρυμα ,για να στα δώσουν όλα θέλει τον τρόπο του.....την πρώτη φορά

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πολύ μπλα μπλα ,όταν πας σε τέτοιο ίδρυμα ,για να στα δώσουν όλα θέλει τον τρόπο του.....την πρώτη φορά

ασε ρε μεγαλε συ

alexander68

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου ενταξει σε κουρασα με την πολυλογια αλλα ανεφερα οτι  την κοπελα την εχω παρει στο 3ης σεπτεμβριου περιπου δυο χρονια
αρκετες φορες και διπλο με την πατριωτισα της την κατερινα τοτε ηταν 80 εγω εδινα 100 και---- σε αυτη πρεπει να με ψιλοθημηθηκε γιαυτο ελεγε απεξω απεξω για λεφτα παντα κατα την διαρκεια της συνεδριασης .η κοπελα πρεπει να εχει πραγματικα σοβαρο προβλημα ετσι μου εβγαζε εμενα.Οσο για τον τροπο φιλε μου  τον εχω τον τροπο νασαι σιγουρος εχω πειρα στα λαδομαγαζα  αρκετη.το προβλημα ηταν και ειναι της αναστασιας  καμια σχεση η ας πουμε αναστασια (καθωτι αλλο ονομα εκει) στο 3ης σεπτεμβριου  με την ανατασια στο μαγαζι αυτο μερα  με την νυχτα. αν εχειπροβλημα  με λεφτα ας το κανονισει αλιως ας κανει αρπαχτες δεν ξερω τι θα κανει αλλα αφου δουλευει εκει καλα θα κανει  να ειναι σωστη. Ετσι πιστευω εγω. Ισως πραγματι να εχει τα προβληματα της. εγω παντως περασα χαλια μαζι της τωρα .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φιλε μου ενταξει σε κουρασα με την πολυλογια αλλα ανεφερα οτι  την κοπελα την εχω παρει στο 3ης σεπτεμβριου περιπου δυο χρονια
αρκετες φορες και διπλο με την πατριωτισα της την κατερινα τοτε ηταν 80 εγω εδινα 100 και---- σε αυτη πρεπει να με ψιλοθημηθηκε γιαυτο ελεγε απεξω απεξω για λεφτα παντα κατα την διαρκεια της συνεδριασης .η κοπελα πρεπει να εχει πραγματικα σοβαρο προβλημα ετσι μου εβγαζε εμενα.Οσο για τον τροπο φιλε μου  τον εχω τον τροπο νασαι σιγουρος εχω πειρα στα λαδομαγαζα  αρκετη.το προβλημα ηταν και ειναι της αναστασιας  καμια σχεση η ας πουμε αναστασια (καθωτι αλλο ονομα εκει) στο 3ης σεπτεμβριου  με την ανατασια στο μαγαζι αυτο μερα  με την νυχτα. αν εχειπροβλημα  με λεφτα ας το κανονισει αλιως ας κανει αρπαχτες δεν ξερω τι θα κανει αλλα αφου δουλευει εκει καλα θα κανει  να ειναι σωστη. Ετσι πιστευω εγω. Ισως πραγματι να εχει τα προβληματα της. εγω παντως περασα χαλια μαζι της τωρα .

εγω πιστευω οτι δεν μπορουν ολες με ολους και παντα να βγαινει η "χημεια" στο διαταυτα.

σιγουρα ομως αρκετες επανηλημενες κριτικες τετοιου τυπου λογικα η κοπελα απλα δεν το προσπαθει.

αμα ξανασυμβει σε καποιον κατι τετοιο απλα να λετε στην κοπελα διακριτικα να αποχωρησει και συνεχιστε με καποια αλλη.

δεν υπαρχει λογος να χαλιομαστε!

εκει παμε για καποιο σκοπο και εφοσον δεν τον πετυχαινουμε απλα ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

φιλια

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι δεν μπορουν ολες με ολους και παντα να βγαινει η "χημεια" στο διαταυτα.

σιγουρα ομως αρκετες επανηλημενες κριτικες τετοιου τυπου λογικα η κοπελα απλα δεν το προσπαθει.

αμα ξανασυμβει σε καποιον κατι τετοιο απλα να λετε στην κοπελα διακριτικα να αποχωρησει και συνεχιστε με καποια αλλη.

εκει παμε για καποιο σκοπο και εφοσον δεν τον πετυχαινουμε απλα ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

φιλια
Μα με τόσα που έχουν γραφτεί γιατί να υπάρχει κόσμος που να θέλει να περάσει μαζί της ? Χρειάζεται να της πει έμπα για να της πει στα πέντε λεπτά έβγα ? Δεν το καταλαβαίνω.. Το είπαμε. Εχει δεν έχει προβλήματα είναι παγοκολόνα.. Τελεία και παύλα.

alexander68

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0

φιλια
φιλε μου δεν μπορει πριν 2 χρονια στο 3ης σεπτεμβριου 54 να εχω 100% χημεια μαζι της και να κανει και διπλο με την πατριωτισα της την κατερινα  και τωρα να μην υπαρχει. Ουτε καν τα 30 δεν ειμαι εχω μερικα χρονια ακομη. παγοκολονα με πολλα προσωπικα προβληματα που τα βγαζει προς τα εξω ας καθησει σπιτι της γιατι να μας χαλαει εμας , αρκετους απ'οτι βλεπω.

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.χθες πηγα στη φιλη μου τη νατασσα με σκοπο να παρω την πολυ καλη ελενη.μολις ειδα ομως τη ζωη επαθα πλακα.σκετο κουκλι.πιτσιρικα με πολυ ωραιο σωμα και πολυ ωραια χαρακτηριστικα.πολυ καλη η νεα μεταγραφη της νατασσας.θα την ξανατιμησω καποια στιγμη

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.χθες πηγα στη φιλη μου τη νατασσα με σκοπο να παρω την πολυ καλη ελενη.μολις ειδα ομως τη ζωη επαθα πλακα.σκετο κουκλι.πιτσιρικα με πολυ ωραιο σωμα και πολυ ωραια χαρακτηριστικα.πολυ καλη η νεα μεταγραφη της νατασσας.θα την ξανατιμησω καποια στιγμη
xmmmm ενδιαφέρον

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα, η επί της υποδοχής κυρία μου ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να φέρει ΔΥΟ νέες θεραπεύτριες αυτή την εβδομάδα -η μία ημεδαπή, η άλλη ξέχασα ή δεν μου είπε. Μάλιστα μου είπε και ονόματα, αλλά το Αλτσχάιμερ δεν βοηθάει :( Για πρώτη φορά είδα και το ασιατικό τεμάχιο (Νίνα;).

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης, συμπληρώνω.....: "σε λόγου μας".

Στα υπόλοιπα, συμφωνώ μαζί σου!
Καλημερα φιλαρακι !!!

Εισαι απιστευτος, με αυτο το υπεροχο και ανεξαντλιτο χιουμορ !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να'σαι παντα καλα !!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
................ Αχ...Δεύτερη επίσκεψη σήμερα. Ζωήρεψε το πράμα.. Δεν πάμε καλά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.101
Πόντοι
46.232
ξανθιά η μελαχρινή?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom