peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
. Το ξέρω αλλά είχα οίστρο lolΑυτές είναι ένδεκα λέξεις. :-*
. Το ξέρω αλλά είχα οίστρο lolΑυτές είναι ένδεκα λέξεις. :-*
με πρόλαβες τίποτα δεν σου ξεφεύγει...Αυτές είναι ένδεκα λέξεις. :-*
Παρακαλώευχαριστώ..........καλό βράδυ.
Αραγε το ιδρυμα ειναι ανοικτα αυτη τη Κυριακη;
Γι αυτο εγω δε γραφω τπτεμ εσυ φταις... εγραψες για την Ζωη... και καταφθασαν ολοι ετοιμοι να Ζησουνε...
καλησπερα, συναθλητές , Η Ζωή τεστασταρήστηκε σήμερα μεσ τον χαμό αυτό....και ζωή να χει το κορίτσι..Λοιπόν η μικρά 23-25 ετών, ειναι εξ αλβανιας εξ ου και ενα τατου που εχει στην πλάτη ψιλά στον σβερκο, που το δηλώνει..η αληθεια ειναι κι εγω για αυτο ειχα παει ο καψερος (να δω τη ζωη) και ειχα παει και αλλες φορες πιο παλια και το ξερω το μαγαζι οτι δεν ειναι για διακριτικους..αλλα καμια σχεση...ειχε ΠΟΛΥ κοσμο. και δεν εφυγα επειδη το μου ειναι προβλημα..απλως δεν ειχε ουτε κιλιμι να κατσω ανακουρκουδα.. ..η σεριφισσα μου ανοιξε απλως για να μη νομιζω (επειδη με ξερει) οτι εχει γινει κατι. τελικα ζωη δεν ειδα αλλα ειδα πολυ κοσμο
Μασαζ δεν το κατεχει ακομα..θα μαθει ομως...
3 συνεδριες τον ιδιο μηνα?επισκεψη σαββατο (17/6) μεσημερι...απολυτη ησυχια...κανεις στο φουαγιε.η ευγενικη κυρια της υποδοχης με τα υπεροχα ματια με οδηγησε στο δωματιο οπου παρηλασαν οι λαδοκορες..πρωτη η περιβοητη ζωη,πετιτ αλβανακι με ωραιο προσωπακι, μαλλον υπερεκτιμημενο (προσωπικη αποψη), και αλλες 2-3 συγγνωμη δεν συγκρατησα ονοματα..ολες παντως ειχαν τον ιδιο σωματοτυπο με την ζωη, εκτος απο την ελενα που την ειδα φευγοντας επειδη ηταν με αλλον συναδελφο, που εχει κανονικα κιλα, μελαχροινη και αξιογαμευσιμη..περασα με μελινα...μελαμψη,μικροκαμωμενη,made in maroκo (οτι δηλωσεις εισαι, στην ελλαδα εισαι)...αξιο λογου μασαζ , πολυ δυνατο και στα σημεια που επρεπε...στο γλυκακι απλα διεκπεραιωτικη..τα συνηθη με τις συνηθεις στασεις κλπ..τιποτα το διαφορετικο..στα + του μαγαζιου οτι οντως στα γεματα 45 λεπτα πληρωνεις 60 ευρα, και ανα 3 συνεδριες εχεις εκπτωση 50%...κατι ειναι και αυτο
οχι ανεξαρτητου χρονικου διαστηματος (ετσι μου ειπε η σεριφισσα)3 συνεδριες τον ιδιο μηνα?
ευχαριστω φιλε υπαρχει εκει κοπελα απο ανατολικο μπλοκ ρωσια πολωνια ?εαν ναι ειναι οκ? αδυναμια ανολικο μπλοκ βλεπεις .οχι ανεξαρτητου χρονικου διαστηματος (ετσι μου ειπε η σεριφισσα)