Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
ευχαριστώ..........καλό βράδυ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Αραγε το ιδρυμα ειναι ανοικτα αυτη τη Κυριακη; :helpplea:

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
λοιπον αν και πρωτο ποσταρισμα και κανονικα θα επρεπε να βαλω κριτικη...θα βαλω σε ετερο μαγαζι γιατι σημερα νωρις το απογεμα ανοιγοντας τη πορτα του ιδρυματος νομιζα οτι μπηκα σε εθνικη τραπεζα αρχες του μηνα απο τη κοσμοσυροη...ειναι και οπεν πλαν ο χωρος της υποδοχης και ειχαν γινει ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα  :cheesy: ..

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σιγά το σοβαρό πρόβλημα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εμ εσυ φταις... εγραψες για την Ζωη... και καταφθασαν ολοι ετοιμοι να Ζησουνε...

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
η αληθεια ειναι κι εγω για αυτο ειχα παει ο καψερος (να δω τη ζωη) και ειχα παει και αλλες φορες πιο παλια και το ξερω το μαγαζι οτι δεν ειναι για διακριτικους..αλλα καμια σχεση...ειχε ΠΟΛΥ κοσμο. και δεν εφυγα επειδη το μου ειναι προβλημα..απλως δεν ειχε ουτε κιλιμι να κατσω ανακουρκουδα.. :grin:..η σεριφισσα μου ανοιξε απλως για να μη νομιζω (επειδη με ξερει) οτι εχει γινει κατι. τελικα ζωη δεν ειδα αλλα ειδα πολυ κοσμο :cheesy:

6969kallithea6969

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η αληθεια ειναι κι εγω για αυτο ειχα παει ο καψερος (να δω τη ζωη) και ειχα παει και αλλες φορες πιο παλια και το ξερω το μαγαζι οτι δεν ειναι για διακριτικους..αλλα καμια σχεση...ειχε ΠΟΛΥ κοσμο. και δεν εφυγα επειδη το μου ειναι προβλημα..απλως δεν ειχε ουτε κιλιμι να κατσω ανακουρκουδα.. :grin:..η σεριφισσα μου ανοιξε απλως για να μη νομιζω (επειδη με ξερει) οτι εχει γινει κατι. τελικα ζωη δεν ειδα αλλα ειδα πολυ κοσμο :cheesy:
καλησπερα, συναθλητές , Η Ζωή τεστασταρήστηκε σήμερα μεσ τον χαμό αυτό....και ζωή να χει το κορίτσι..Λοιπόν η μικρά 23-25 ετών, ειναι εξ αλβανιας εξ ου και ενα τατου που εχει στην πλάτη ψιλά στον σβερκο, που το δηλώνει..
Μικροκαμώμένη, αν την δεις στον δρόμο, δεν την κάνεις πάνω από 17-19 χρονών, μελαχρινή με ίσως ένα απο τα ωραιότερα μουτράκια που κυκλοφορούν στην πιάτσα με φοβερό χαμόγελο που σε κάνει να νοιωσεις αμέσως άνετα .
Κορμάκι σφιχτό και φοβερό κωλαρακι , λιγο πεσμένο μικρο και χαλαρωμένο στήθος το μόνο μειον.
Στα του αγώνα , σκετικα καλή, σκεπαστη πιπα (εχουμε δει και καλυτερες ) και πολύ καλή συμετοχη στο  :fuck1:.
Μασαζ δεν το κατεχει ακομα..θα μαθει ομως...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
με ομπρελατο τσιμπουκι... τι να το κανεις το μουτρακι....?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
επισκεψη σαββατο  (17/6) μεσημερι...απολυτη ησυχια...κανεις στο φουαγιε.η ευγενικη κυρια της υποδοχης με τα υπεροχα ματια με οδηγησε στο δωματιο οπου παρηλασαν οι λαδοκορες..πρωτη η περιβοητη ζωη,πετιτ αλβανακι με ωραιο προσωπακι, μαλλον υπερεκτιμημενο (προσωπικη αποψη), και αλλες 2-3 συγγνωμη δεν συγκρατησα ονοματα..ολες παντως ειχαν τον ιδιο σωματοτυπο με την ζωη, εκτος απο την ελενα που την ειδα φευγοντας επειδη ηταν με αλλον συναδελφο, που εχει κανονικα κιλα, μελαχροινη και αξιογαμευσιμη..περασα με μελινα...μελαμψη,μικροκαμωμενη,made in maroκo (οτι δηλωσεις εισαι, στην ελλαδα εισαι)...αξιο λογου μασαζ , πολυ δυνατο και στα σημεια που επρεπε...στο γλυκακι απλα διεκπεραιωτικη..τα συνηθη με τις συνηθεις στασεις κλπ..τιποτα το διαφορετικο..στα + του μαγαζιου οτι οντως στα γεματα 45 λεπτα πληρωνεις 60 ευρα, και ανα 3 συνεδριες εχεις εκπτωση 50%...κατι ειναι και αυτο

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη σαββατο  (17/6) μεσημερι...απολυτη ησυχια...κανεις στο φουαγιε.η ευγενικη κυρια της υποδοχης με τα υπεροχα ματια με οδηγησε στο δωματιο οπου παρηλασαν οι λαδοκορες..πρωτη η περιβοητη ζωη,πετιτ αλβανακι με ωραιο προσωπακι, μαλλον υπερεκτιμημενο (προσωπικη αποψη), και αλλες 2-3 συγγνωμη δεν συγκρατησα ονοματα..ολες παντως ειχαν τον ιδιο σωματοτυπο με την ζωη, εκτος απο την ελενα που την ειδα φευγοντας επειδη ηταν με αλλον συναδελφο, που εχει κανονικα κιλα, μελαχροινη και αξιογαμευσιμη..περασα με μελινα...μελαμψη,μικροκαμωμενη,made in maroκo (οτι δηλωσεις εισαι, στην ελλαδα εισαι)...αξιο λογου μασαζ , πολυ δυνατο και στα σημεια που επρεπε...στο γλυκακι απλα διεκπεραιωτικη..τα συνηθη με τις συνηθεις στασεις κλπ..τιποτα το διαφορετικο..στα + του μαγαζιου οτι οντως στα γεματα 45 λεπτα πληρωνεις 60 ευρα, και ανα 3 συνεδριες εχεις εκπτωση 50%...κατι ειναι και αυτο
3 συνεδριες τον ιδιο μηνα?

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
οχι ανεξαρτητου χρονικου διαστηματος (ετσι μου ειπε η σεριφισσα)
ευχαριστω φιλε υπαρχει εκει κοπελα  απο ανατολικο μπλοκ ρωσια πολωνια ?εαν ναι ειναι  οκ? αδυναμια ανολικο μπλοκ βλεπεις .

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom