jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ναι αληθεια... να προσεχεις...Πολυ επικινδυνο σπορ αυτο αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπητα.
ναι αληθεια... να προσεχεις...Πολυ επικινδυνο σπορ αυτο αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπητα.
Σορρυ που επεμβαινω, αλλα εγω προσωπικα το τσιμπουκακι ΑΚΑ το απολαμβανω δεοντως!!!!!!!ναι αληθεια... να προσεχεις...
Σορρυ που επεμβαινω, αλλα εγω προσωπικα το τσιμπουκακι ΑΚΑ το απολαμβανω δεοντως!!!!!!!
Οχι απο το δρομο η απο "ζακια" εννοειται...
Σορρυ που επεμβαινω, αλλα εγω προσωπικα το τσιμπουκακι ΑΚΑ το απολαμβανω δεοντως!!!!!!!
Οχι απο το δρομο η απο "ζακια" εννοειται...
με 40 και 50 ακομα περισσοτερα χε χε....
Οτι και να εκανε, στο "ροφημα" αν δεν υπαρχουν πληγες -πχ ζακια- η τραυματισμοι δεν υπαρχει κινδυνος...Ωραιος αλλα που ξερεις τι εκανε με τον προηγουμενο μην ξεχναμε οτι με 20 η 30 ευρωπουλακια παραπανω γινονται πολλα . αυτα ετσι για να λεμε
Αμα ειχε κ λιγο παραπανω βυζακι... καλα θα ηταν...!Σχετικα καθυστερημενη κριτικη... συνεδρια με Ζωη, η οποια αξιζε τα 60 ευρω, αφου νομιζα πως
μου 'κατσε η κουκλιτσα γειτονισα... αν μαθει και μασαζ, τζακ-ποτ!!
συνεδρια με Ζωη, η οποια αξιζε τα 60 ευρω, αφου νομιζα πως
Αμα ειχε κ λιγο παραπανω βυζακι... καλα θα ηταν...!
φιλε δεν μας κουρασες νασαι καλα τον "OLIVERKAN" να φοβασαι μην σου την πεσει και σενα οτι διαφιμηζεις το μαγαζι αλλα εδω τον συμφερει και θα κανει'' τουμπεκι ψηλοκομενο '' γιατι ειναι η ''γκομενα του '' εδω ?????????????????????????Καλημέρα φιλαράκια
Έγγράφηκα πρόσφατα στο site, αλλά διαβάζω αρκετό καιρό. Επισκέφθηκα χθες το εν λόγω ίδρυμα για δεύτερη φορά, μετά από πολύ καιρό. Μπαίνοντας μέσα σου δημιουργείται μια πολύ φιλική αίσθηση, σαν να μπαίνεις σε σπίτι φίλων.
Κέρασμα από την Νατάσσα και κουβεντούλα με τα κορίτσια. Όλα τα δωμάτια ήταν κατειλλημένα και στον χώρο αναμονής 3 άτομα!!!!.....εντυπωσιακό. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση κόστους-οφέλους, για το μαγαζί αυτό, λειτουργεί άψογα.
Στα της συνεδρίας τώρα....πέρασμα στο δωμάτιο με την Τζένη. Εντυπωσιακή κοπέλλα και άψογο κορμί. Στο μασάζ ήταν αρκετά καλή, άν και φάνηκε ότι το ψιλοβαριόταν, στα υπόλοιπα όμως ήταν καταπληκτική με πολύ άνεση και φάνηκε ότι το ζούσε. Ο συνολικός χρόνος ήταν περίπου 30 -35 λεπτά (ήμουν αρκετά φορτωμένος). Αυτά σίγουρα θα ξαναπάω για δοκιμή και στα υπόλοιπα κορίτσια που είναι αρκετά έως πολύ όμορφα (για τα δικά μου γούστα πάντα)
Αυτά από εμένα, συγνώμη εάν σας κούρασα.....να περνάτε πάντα καλά!!!!
Σχετικα καθυστερημενη κριτικη... συνεδρια με Ζωη, η οποια αξιζε τα 60 ευρω, αφου νομιζα πως
ΝαιΣυνεχίζει χωρίς φιλί και το στοματικό με προφυλακτικό ;
Φιλαράκο δεν διαφημίζω καμία κοπέλα και κανένα ίδρυμα. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και αισθάνθηκα την υποχρέωση όπως και οι περισσότεροι σ' αυτό, να βοηθήσω κι εγώ με τις όποιες εμπειρίες μου.φιλε δεν μας κουρασες νασαι καλα τον "OLIVERKAN" να φοβασαι μην σου την πεσει και σενα οτι διαφιμηζεις το μαγαζι αλλα εδω τον συμφερει και θα κανει'' τουμπεκι ψηλοκομενο '' γιατι ειναι η ''γκομενα του '' εδω ?????????????????????????