Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιος αλλα που ξερεις τι εκανε με τον προηγουμενο μην ξεχναμε οτι με 20 η 30 ευρωπουλακια παραπανω γινονται πολλα . αυτα ετσι για να λεμε

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0
"Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις αλλά να θέλεις πάντα αυτό που κάνεις" (Λέων Τολστόι)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Ωραιος αλλα που ξερεις τι εκανε με τον προηγουμενο μην ξεχναμε οτι με 20 η 30 ευρωπουλακια παραπανω γινονται πολλα . αυτα ετσι για να λεμε
Οτι και να εκανε, στο "ροφημα" αν δεν υπαρχουν πληγες -πχ ζακια- η τραυματισμοι δεν υπαρχει κινδυνος...
Ετσι νομιζω... και ετσι λειτουργω... Ο καθενας ας αποφασισει για τη παρτη του.
Συνηθως δε, οι κοπελες χρησιμοποιουν καποιο στοματικο διαλυμα, οχι τοσο για εμας, αλλα για δικη τους ασφαλεια
και υγιεινη.

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σας.επειδη εχω παει αρκετες φορες στο συγκεκριμενο μαγαζι,ο προηγουμενος φιλος εχει απολυτο δικιο.εξαλλου αν η κοπελα δει τιποτα περιεργο πανω στο επιμαχο σημειο θα ειναι πολυ συγκρατημενη στην ολη φαση,ασε που μπορει και να τη σταματησει.δεν πιστευω να ειναι τοσο αθωες σε αυτο το θεμα και να μην φοβουνται

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Σχετικα καθυστερημενη κριτικη... συνεδρια με Ζωη, η οποια αξιζε τα 60 ευρω, αφου νομιζα πως
μου 'κατσε η κουκλιτσα γειτονισα... αν μαθει και μασαζ, τζακ-ποτ!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Σχετικα καθυστερημενη κριτικη... συνεδρια με Ζωη, η οποια αξιζε τα 60 ευρω, αφου νομιζα πως
Αμα ειχε κ λιγο παραπανω βυζακι... καλα θα ηταν...! :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
συνεδρια με Ζωη, η οποια αξιζε τα 60 ευρω, αφου νομιζα πως

Αμα ειχε κ λιγο παραπανω βυζακι... καλα θα ηταν...! :cheesy:

Είστε πλεονέκτες ρε........ :)

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φιλαράκια
Έγγράφηκα πρόσφατα στο site, αλλά διαβάζω αρκετό καιρό. Επισκέφθηκα χθες το εν λόγω ίδρυμα για δεύτερη φορά, μετά από πολύ καιρό. Μπαίνοντας μέσα σου δημιουργείται μια πολύ φιλική αίσθηση, σαν να μπαίνεις σε σπίτι φίλων.
Κέρασμα από την Νατάσσα και κουβεντούλα με τα κορίτσια. Όλα τα δωμάτια ήταν κατειλλημένα και στον χώρο αναμονής 3 άτομα!!!!.....εντυπωσιακό. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση κόστους-οφέλους, για το μαγαζί αυτό, λειτουργεί άψογα.
Στα της συνεδρίας τώρα....πέρασμα στο δωμάτιο με την Τζένη. Εντυπωσιακή κοπέλλα και άψογο κορμί. Στο μασάζ ήταν αρκετά καλή, άν και φάνηκε ότι το ψιλοβαριόταν, στα υπόλοιπα όμως  :pipa1:  :fuck1:  :fuck2: ήταν καταπληκτική με πολύ άνεση και φάνηκε ότι το ζούσε.  Ο συνολικός χρόνος ήταν περίπου 30 -35 λεπτά (ήμουν αρκετά φορτωμένος). Αυτά σίγουρα θα ξαναπάω για δοκιμή και στα υπόλοιπα κορίτσια που είναι αρκετά έως πολύ όμορφα (για τα δικά μου γούστα πάντα)
Αυτά από εμένα, συγνώμη εάν σας κούρασα.....να περνάτε πάντα καλά!!!! 

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φιλαράκια
Έγγράφηκα πρόσφατα στο site, αλλά διαβάζω αρκετό καιρό. Επισκέφθηκα χθες το εν λόγω ίδρυμα για δεύτερη φορά, μετά από πολύ καιρό. Μπαίνοντας μέσα σου δημιουργείται μια πολύ φιλική αίσθηση, σαν να μπαίνεις σε σπίτι φίλων.
Κέρασμα από την Νατάσσα και κουβεντούλα με τα κορίτσια. Όλα τα δωμάτια ήταν κατειλλημένα και στον χώρο αναμονής 3 άτομα!!!!.....εντυπωσιακό. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση κόστους-οφέλους, για το μαγαζί αυτό, λειτουργεί άψογα.
Στα της συνεδρίας τώρα....πέρασμα στο δωμάτιο με την Τζένη. Εντυπωσιακή κοπέλλα και άψογο κορμί. Στο μασάζ ήταν αρκετά καλή, άν και φάνηκε ότι το ψιλοβαριόταν, στα υπόλοιπα όμως  :pipa1:  :fuck1:  :fuck2: ήταν καταπληκτική με πολύ άνεση και φάνηκε ότι το ζούσε.  Ο συνολικός χρόνος ήταν περίπου 30 -35 λεπτά (ήμουν αρκετά φορτωμένος). Αυτά σίγουρα θα ξαναπάω για δοκιμή και στα υπόλοιπα κορίτσια που είναι αρκετά έως πολύ όμορφα (για τα δικά μου γούστα πάντα)
Αυτά από εμένα, συγνώμη εάν σας κούρασα.....να περνάτε πάντα καλά!!!! 
φιλε δεν μας κουρασες νασαι καλα τον "OLIVERKAN"  να φοβασαι μην σου την πεσει και σενα οτι διαφιμηζεις το μαγαζι αλλα  εδω τον συμφερει και θα κανει'' τουμπεκι ψηλοκομενο '' γιατι ειναι  η ''γκομενα του '' εδω ?????????????????????????

David Webb

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Συνεχίζει χωρίς φιλί και το στοματικό με προφυλακτικό ;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως Ζωή και Λίζα μου φέρνουν στο μιαλό τις δύο μικρές Λαπωνίδες τις διάσημες ηρωϊδες στο Μεγάλο Ανατολικό του Εμπειρίκου.

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν μας κουρασες νασαι καλα τον "OLIVERKAN"  να φοβασαι μην σου την πεσει και σενα οτι διαφιμηζεις το μαγαζι αλλα  εδω τον συμφερει και θα κανει'' τουμπεκι ψηλοκομενο '' γιατι ειναι  η ''γκομενα του '' εδω ?????????????????????????
Φιλαράκο δεν διαφημίζω καμία κοπέλα και κανένα ίδρυμα. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και αισθάνθηκα την υποχρέωση όπως και οι περισσότεροι σ' αυτό, να βοηθήσω κι εγώ με τις όποιες εμπειρίες μου.
Να 'μαστε καλά όλοι και να περνάμε ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom