Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
φιλε δεν μας κουρασες νασαι καλα τον "OLIVERKAN"  να φοβασαι μην σου την πεσει και σενα οτι διαφιμηζεις το μαγαζι αλλα  εδω τον συμφερει και θα κανει'' τουμπεκι ψηλοκομενο '' γιατι ειναι  η ''γκομενα του '' εδω ?????????????????????????
είδες ρε μαλάκα πως προδίδεσαι μόνος σου..η πουτάνα θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει :2funny:μπήκες πάλι εδώ μέσα να πεις την άποψη σου παλιά σαν spark είχες κατηγορήσει δυο κοπέλες η μια ότι δεν είναι ελληνιδα ενω όλοι ξέρουν ότι είναι.στα αρχίδια μου ρε μαλάκα και για το Αχιλλέως αλλα και για το μαγαζί της γκόμενας σου της Κατερίνας που τόσο πολύ υπερασπίζεσαι.αν δεις από έμενα έστω μια κριτική γιαυτό το μαγαζί πες ότι θες..αν όχι σάλτα και γαμήσου.δεν βλέπεις ότι πλέον εχεις γίνει περίγελος και όλοι σε έχουν πάρει χαμπάρι το τι ρόλο βαράς εδώ μέσα; εχεις καταντήσει τόσο προβλέψιμος που και ο πιο αδαείς σε εχει καταλάβει το ρόλο βαράς εδώ μέσα.και τέλος σου ξαναλέω άλλαξε νικ πλέον σε πήραμε όλοι χαμπάρι τι ρόλο βαράς ;)

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμείστε ρε παιδιά...δεν αξίζει τον κόπο ούτε να βριζόμαστε αλλά ούτε και να τσακονόμαστε. Ώριμοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Θα πρέπει όμως να δεχόμαστε και κριτική σύμφωνα με τα γραφόμενα μας. Εξάλλου στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε σημασία έχει να δίνουμε σωστή πληροφόρηση, για να μην πετάμε τα λεφτά μας. Αυτά τα λίγα απο εμένα και πάλι νε είστε όλοι καλά.........

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξε οτι εισαι πολυ μαλακας φαινεσαι  ρε μαλακοπυτουρα δεν εχεις πηδηξει ποτε στη ζωη σου εισαι ολο κομπλεξ κατωτεροτητας μονο για ποδοσφαιρο μιλας  ρε μαλακα γυφτο  και εχεις 2 η τρια  nick name  στο σαιτ  πεσμας ρε μαλακα που πηγες να πηδηξεις  μαλακοπιττουρα αντε σαλτα και γαμησου γιατι θα καποια στιγμη θα βγαλω στη φορα και τα αλλα  nick name  που εχεις  πεσμας εσυ ρε μαλακα με περικεφαλαια σε ποσα μαγαζια εχεις πηδηξει  ουτε καν την γκομενα σου σε αυτο το μαγαζι δεν μπορεις να πηδηξεις εμαθα οτι θες βοηθεια .κουβαλας μια τσαντα με βοηθηματα  και δεν γινεται τιποτα και να σου κατι ρε αρχιδι που εχεις κανει ανω κατω το σαιτ δεν θα σου κανω το χατηρι να σταματησω καποια στιγμη θα βγαλω στη φορα πολλα για σενα γιατι εισαι πολυ πολυ μαλακας με ψυχολογικα προβληματα παιρνεις ηρεμιστικα ρε αρχιδι εμαθα αντε και γαμησου

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμείστε ρε παιδιά...δεν αξίζει τον κόπο ούτε να βριζόμαστε αλλά ούτε και να τσακονόμαστε. Ώριμοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Θα πρέπει όμως να δεχόμαστε και κριτική σύμφωνα με τα γραφόμενα μας. Εξάλλου στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε σημασία έχει να δίνουμε σωστή πληροφόρηση, για να μην πετάμε τα λεφτά μας. Αυτά τα λίγα απο εμένα και πάλι νε είστε όλοι καλά.........
αυτος ο η ληθιος επειδη δεν μπορει να πηδηξει  και ασχολειτε με αλλα βγαινει να κανει τον  τοπ στα μασαντζηδικα  αμαν πια εδω και δυο μηνες αχολουμεθα ολοι με αυτον τον κομπλεξικο με τα ψυχοφαρμακα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ψιτ Νεαροί μας έχετε ζαλίσει τα ούμπαλα .... κάντε λίγο κράτει ή φτιάχτε άλλο θρεντ να πλακώνεστε.. Θέμα " Αγαπούληδες και Παληκάρια"...

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
είδες ρε μαλάκα πως προδίδεσαι μόνος σου..η πουτάνα θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει :2funny:μπήκες πάλι εδώ μέσα να πεις την άποψη σου παλιά σαν spark είχες κατηγορήσει δυο κοπέλες η μια ότι δεν είναι ελληνιδα ενω όλοι ξέρουν ότι είναι.στα αρχίδια μου ρε μαλάκα και για το Αχιλλέως αλλα και για το μαγαζί της γκόμενας σου της Κατερίνας που τόσο πολύ υπερασπίζεσαι.αν δεις από έμενα έστω μια κριτική γιαυτό το μαγαζί πες ότι θες..αν όχι σάλτα και γαμήσου.δεν βλέπεις ότι πλέον εχεις γίνει περίγελος και όλοι σε έχουν πάρει χαμπάρι το τι ρόλο βαράς εδώ μέσα; εχεις καταντήσει τόσο προβλέψιμος που και ο πιο αδαείς σε εχει καταλάβει το ρόλο βαράς εδώ μέσα.και τέλος σου ξαναλέω άλλαξε νικ πλέον σε πήραμε όλοι χαμπάρι τι ρόλο βαράς ;)
και οσο εγω ειμαι θεος αλλο τοσο και η γκομενα σου εδω ειναι ελληνιδα βρε  κομπλεξικε παπαρα ο ποιο ηληθιος θα το καταλαβαινε οτι δεν ειναι και να σου πω  βρε αρχιδι και το αλλο εσυ το εβγαλες στη φορα εγω στο εστιλα με πμ φαντασου ποσων τονων μαλακας και αρχημαλακς εισαι που μονο σου την καρφωσες την κοπελα  αν ημουν στη θεση της θα στα ειχα κοψει τα αχριστα αρχιδια σου  αφου ετσι και αλοιως δεν μπορεις να πηδηξεις  αλλα καποια στιγμη θα βγαλω στη φορα και τα αλλα δυο σου σιγουρα  nick name  που εχεις ξανα αντε και γαμησου παλιο πουσταρα

Επισκέπτης
και οσο εγω ειμαι θεος αλλο τοσο και η γκομενα σου εδω ειναι ελληνιδα βρε  κομπλεξικε παπαρα ο ποιο ηληθιος θα το καταλαβαινε οτι δεν ειναι και να σου πω  βρε αρχιδι και το αλλο εσυ το εβγαλες στη φορα εγω στο εστιλα με πμ φαντασου ποσων τονων μαλακας και αρχημαλακς εισαι που μονο σου την καρφωσες την κοπελα  αν ημουν στη θεση της θα στα ειχα κοψει τα αχριστα αρχιδια σου  αφου ετσι και αλοιως δεν μπορεις να πηδηξεις  αλλα καποια στιγμη θα βγαλω στη φορα και τα αλλα δυο σου σιγουρα  nick name  που εχεις ξανα αντε και γαμησου παλιο πουσταρα
ρε μαλακα το πμ που μου έστειλες ηταν με το όνομα spark aαλβανε σταμάτα να εκνευρίζεσαι σε πήραμε χαμπάρι το ενα λάθος πίσω από το άλλο κάνεις :2funny:αληθεια εσυ εχεις παει στο αχιλλεως με το ονομα αστραπη η με το sparkq :2funny:

Επισκέπτης
και αφου είσαι τόσο μαγκας θα δεχτώ την πρόσκληση της γκόμενας σου και θα έρθω αλλα θέλω να είσαι εκεί να μου κόψεις τα αρχίδια ;)

Επισκέπτης
ποσταρακο δες με τι ονομα μου εστειλες πμ.στο ειπα θα σε ξεφτιλισω οποτε σε βρισκω νταβατζακο.                                          spark56
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: oliverkan στις: 18/05/12, 21:09 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
φιλε δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου  οθτε και εσυ εκανα μια κριτικη ειμαι ελληνα απο τα γενοφασκια μου απο παπου προσπαπου πειραιωτης= αχιλλεως= εχω παιει 16 φορες  δεν ειπα οτι τα κοριτσαι δεν ειναι οκ ισα ισα ειναι ομορφες αν εξερεσω την περιπτωση με την αναστασια  που ισως ειχε προβλημα εκεινες τις 2 φορες αλλα ειναι ομορφη χαριτωμενη κοπελα με πανεμορφα ματια . και η ναομι ομορφη κοπελα. εγω εκρινα τον χωρο και οτι βιαζονται αγχονονται για το ρολοι το εχουν αναφερει και αλλοι τι σε ενοχλοι εσενα που το λεω εγω.εμενα με ενοχλει να με ωλεπουν αλοι πελατες που πινουν το ποτο στο  υποτιθεμενο μπαρακι μπροστα στην εισοδο. τα εγραψα αυτα ποιο ειναι το ψεμα ?

Επισκέπτης
Τουλάχιστον ας μάθουμε λίγη ορθογραφία
είπα οσο αυτός είναι πειραιωτης άλλο τόσο εμείς ζούμε στη κινα :2funny: αλβανος και ντρέπεται να το πει προμοτορας αλλα δεν ξέρει να κρυφτεί τύπε..γιαυτό του τα χώνω γιατί δεν μπορεί αυτός να νομίζει οτι είμαστε μαλάκες  ;)

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
και αφου είσαι τόσο μαγκας θα δεχτώ την πρόσκληση της γκόμενας σου και θα έρθω αλλα θέλω να είσαι εκεί να μου κόψεις τα αρχίδια ;)
ρε μαλακα  αναγκαστηκα για να  βρω τη ησυχια μου να μπω με αλλο  nick name γιατι με ειχες πρηξει απο την πρωτη στιγμη  στο εχω πει χιλιαδες φορες δεν εχω καμια σχεση τωρα για προσκληση που λες στα παπαρια μου δεν με ενδιαφερει τι θα κανεις χεστηκα εγω πελατης ειμαι παντου αντ5ε και γαμησου μαλακα και ασεμε στην ησυχια μου το σαιτ δεν ειναι δικο σου , αν εχεισ κατι με οποιδηποτε μαγαζι βρεστα εσυ εγω βρε παπαρα τι σχεση εχω ειμαι παντου πελατης οπως ολοι  βγαινουν και γραφουν. τελος και δεν σου απαντω  αρχιδι αλλο αντε και γαμησου

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
είπα οσο αυτός είναι πειραιωτης άλλο τόσο εμείς ζούμε στη κινα :2funny: αλβανος και ντρέπεται να το πει προμοτορας αλλα δεν ξέρει να κρυφτεί τύπε..γιαυτό του τα χώνω γιατί δεν μπορεί αυτός να νομίζει οτι είμαστε μαλάκες  ;)
οτι εισαι πολυ μαλακας και κομπλεξικος φαινεται πεσμας ρε μαλακα ποτε πηδηξες τελευται φορα αντε να γαμηθεις να ηρεμησεις  που θα μου πεις εμενα αρχιδι γκομενο της κατερινας  οπως πηγαν ολοι πηγα και εγω εσυ κουμαντο θα μας κανεις ρε μαλακα  που θα παμε και που οχι . για αυτο το μαγαζι εδω της γκομενασ σου της λιζας γιατι δεν λες κατι που βγαινουν τα παιδια και γραφουν για την καινουργια νεοι μκαι παλοι και καλα  κανου ν και μπραβοτους τουσ συγχαιρω εσυ ρε παπαρα να σταματησεισ και αντε κανε πιπες λουγκρα

Επισκέπτης
ρε μαλακα  αναγκαστηκα για να  βρω τη ησυχια μου να μπω με αλλο  nick name γιατι με ειχες πρηξει απο την πρωτη στιγμη  στο εχω πει χιλιαδες φορες δεν εχω καμια σχεση τωρα για προσκληση που λες στα παπαρια μου δεν με ενδιαφερει τι θα κανεις χεστηκα εγω πελατης ειμαι παντου αντ5ε και γαμησου μαλακα και ασεμε στην ησυχια μου το σαιτ δεν ειναι δικο σου , αν εχεισ κατι με οποιδηποτε μαγαζι βρεστα εσυ εγω βρε παπαρα τι σχεση εχω ειμαι παντου πελατης οπως ολοι  βγαινουν και γραφουν. τελος και δεν σου απαντω  αρχιδι αλλο αντε και γαμησου
καταρχήν μάθε ορθογραφια.... δεν στα λέω μόνο εγώ.κατά δευτερον μαρτυράς χωρίς ξύλο :2funny: ρε νούμερο αφού σαν spark μας είχες πει ότι είχες πάει πολλές φορές στο ιουλιανού μετα γιατι μας είπες οτι δεν εχεις πάει και ότι θες να πας πρώτη φορά; σου ξαναλέω όσο και και να προσπαθείς δείχνεις ότι είσαι η τσα τσα του μαγαζιού :2funny:

Επισκέπτης
οτι εισαι πολυ μαλακας και κομπλεξικος φαινεται πεσμας ρε μαλακα ποτε πηδηξες τελευται φορα αντε να γαμηθεις να ηρεμησεις  που θα μου πεις εμενα αρχιδι γκομενο της κατερινας  οπως πηγαν ολοι πηγα και εγω εσυ κουμαντο θα μας κανεις ρε μαλακα  που θα παμε και που οχι . για αυτο το μαγαζι εδω της γκομενασ σου της λιζας γιατι δεν λες κατι που βγαινουν τα παιδια και γραφουν για την καινουργια νεοι μκαι παλοι και καλα  κανου ν και μπραβοτους τουσ συγχαιρω εσυ ρε παπαρα να σταματησεισ και αντε κανε πιπες λουγκρα
εχεις δει πουθενά να πω ότι την εχω γαμήσει;απλα είχα πει ότι την ξέρω αφου μένουμε πολύ κοντά...τόσο απλό...αλλα εσύ είπαμε στη τρέλα σου τώρα γράφεις αρλουμπες :2funny: οσο για τον αν είναι ελληνιδα σίγουρα είναι παραπάνω από ότι είσαι εσύ πειραιωτης :2funny: αλλα ρε μπαγάσα και 16 φορές να εχεις πάει πολύ γαμιάς είσαι :rockon:

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ήρεμα εδώ πληρώνουμε για να περνάμε εμείς καλά ,είναι δυνατόν να μανουριάζετε καλοκαιριατικα για τις λαδοκόρες ? ημαρτον παναγία μου

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Ψιτ Νεαροί μας έχετε ζαλίσει τα ούμπαλα .... κάντε λίγο κράτει ή φτιάχτε άλλο θρεντ να πλακώνεστε.. Θέμα " Αγαπούληδες και Παληκάρια"...
Σωστος... και εχεις και το υπερ-μουνο για μπανερ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
ρε παιδια εκει ειναι 2 πρασινες πορτες. Ποια ειναι απο τις δυο ? :think:

διπλα εξω καθονται παιδια που δουλευουν σε διπλανο καταστημα. Δεν καρφωνοσαστε ?  :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
τελικά είσαι και πολύ παπάρας.....άλλοι είναι προμότορες τελικά , εγώ πήγα να την πληρώσω.....

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δει πουθενά να πω ότι την εχω γαμήσει;απλα είχα πει ότι την ξέρω αφου μένουμε πολύ κοντά...τόσο απλό...αλλα εσύ είπαμε στη τρέλα σου τώρα γράφεις αρλουμπες :2funny: οσο για τον αν είναι ελληνιδα σίγουρα είναι παραπάνω από ότι είσαι εσύ πειραιωτης :2funny: αλλα ρε μπαγάσα και 16 φορές να εχεις πάει πολύ γαμιάς είσαι :rockon:
ειπα δεν μπορεις να πηδηξεις εισαι λουγκρα , επισης εχεις πολλα ψυχολογικα προβληματα , νουμερο εισαι ,λαθη κανω γιατι εγραφα γρηγορα  εχουμε και αλλες δουλειες ρε λουγκρα δεν ειμαστε ρεμαλια της κοινωνιας σαν εσενα. Τωρα αν εχεις προβληματα με οποιοδηποτε μαγαζι --  δεν εχεις παει σε κανενα---- γιαυτο εχεις σαλεψει το μυαλο σου και τα βλεπεις ολα στρογγυλα σαν μπαλα αφου γραφεις μονο για ποδοσφαιρο ρε λουγκρα, σου ξαναλεω αν εχεις προβληματα με οποιοδηποτε μαγαζι πηγαινε να τα βρεις και να μην κατηγορεις τον οποιονδηποτε , με ξερεις ρε  παπαρα που λες γκομενος και γκομενος αντε να γαμηθεις και ασε το σαιτ στην υσηχια του και στα παπαρια μου οπου θες πηγαινε σε οποιαδηποτε προσκληση χεστηκα εγω αν σε εχουν καλεσει σε καποιο μαγαζι . μακαρι να  σε πηδηξουν εκει που θα πας μπας και φτιαξεις λιγο. εμενα ασεμε στην ησυχια μου  αρχιδι,δεν θα σου κανω το χατηρι  θα βγαινω οποτε θελω εγω και θα γραφω οπου θελω και οτι θελω .  κανενας δεν βγηκε να πει οτι στα μαγαζια που εχω γραψει αυτα που εγραψα ηταν ψεμα. η λιζα   ειναι αλβανιδα 100% τωρα εαν εσυ θελεις να την κανεις ελληνιδα στα αρχιδια μου εμενα.Εγω γκομενα απο τετοια μαγαζια δεν ειχα και ουτε θα εχω ποτε μου παω πηδαω και φευγω και οταν γουσταρω γραφω . αυτα και τελοσ οτι και να πεις λουγκρα σε εχω γραμενο τωρα και δεν θα απαντησω εχω τραβηξει μια γειωση και σε εχω γειωσει κανονικα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom