Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια εκει ειναι 2 πρασινες πορτες. Ποια ειναι απο τις δυο ? :think:
  Τι είπες τώρα  :2funny: :2funny: Επί της ονομασία της θεσπέσιας λαδοκόρης μου θύμισες το άσμα "Δυο πόρτες έχει η Ζωή" 

Επισκέπτης
πάλι εμφανίστηκες εσύ...καλησπέρα .....
τυχαίνει να γνωρίζω τον έναν......ένω ο άλλος ξεμπροστιάστικε απο μόνος του.....
ψηλέ σε ευχαριστώ για το σιγοντάρισμα που μου κάνεις :grin: αλλα νομίζω ότι δεν χρειάζεται όσοι ξέρουν έχουν καταλάβει.όσο για τον τύπο που λέει ότι έχω συμφέρον μάλλον θα πρέπει να κάνει το κόπο να διαβάσει λίγες σελίδες και θα καταλάβει αν έχω συμφέρον η όχι....αλλα κάτι μου λεει οτι προκιεται για καινούργια αστραπή :grin:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου νομίζω ότι για μένα είναι το σχόλιο. Λοιπόν αν κάνεις τον κόπο και μπεις στο προφίλ μου θα δεις ότι έχω κάνει εγγραφή και γράφω χωρίς μεγάλες διακοπές από 2 Φεβρουαρίου 2010. Τι σχέση έχω με τον αστραπή που γράφτηκε πριν ένα μήνα αφήνω σε όσους έχουν λογική να κρίνουν "το κάτι σου λέει".
Φυσικά έχω άποψη για όσα μαγαζιά γράφω και αυτά που έχω γράψει τα ενοώ και είναι η γνώμη μου. Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
Νομίζω ότι φτάσαμε στο σημείο της λογικής "πας μη Έλλην, βάρβαρος". Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου "κάτι σου λέει"
Τώρα για να επανέλθω στο γεγονός, αν υποθέσουμε ότι ο αστραπή είναι κατευθυνόμενος και έχει τόσο πάθος, εσύ που δεν έχεις συμφέροντα γιατί τόσο πάθος. Δεν λέω για τη γνώμη σου που πρέπει να τη λες αλλά το γεγονός δεν ήταν τόσο μεγάλο (ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος) για να βγάλεις όσα έβγαλες. Νομίζω ότι υπάρχει και κάτι άλλο που σε έκανε να βγεις από τα ρούχα σου. Από το μυαλό μου δεν το βγάζεις αυτό. Εξ άλλου ο κόσμος κρίνει. 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα από ότι μόλις είδα είμαι ένα χρόνο παλαιότερος από σένα στο σάιτ.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ίσως δεν ξέρω να καταλαβαίνω καλά τα Ελληνικά και τα συμφραζόμενα. Για ξαναδιάβασε όλη τη σειρά να δούμε για ποιόν λες.

Επισκέπτης
Αγαπητέ μου νομίζω ότι για μένα είναι το σχόλιο. Λοιπόν αν κάνεις τον κόπο και μπεις στο προφίλ μου θα δεις ότι έχω κάνει εγγραφή και γράφω χωρίς μεγάλες διακοπές από 2 Φεβρουαρίου 2010. Τι σχέση έχω με τον αστραπή που γράφτηκε πριν ένα μήνα αφήνω σε όσους έχουν λογική να κρίνουν "το κάτι σου λέει".
Φυσικά έχω άποψη για όσα μαγαζιά γράφω και αυτά που έχω γράψει τα ενοώ και είναι η γνώμη μου. Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
Νομίζω ότι φτάσαμε στο σημείο της λογικής "πας μη Έλλην, βάρβαρος". Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου "κάτι σου λέει"
Τώρα για να επανέλθω στο γεγονός, αν υποθέσουμε ότι ο αστραπή είναι κατευθυνόμενος και έχει τόσο πάθος, εσύ που δεν έχεις συμφέροντα γιατί τόσο πάθος. Δεν λέω για τη γνώμη σου που πρέπει να τη λες αλλά το γεγονός δεν ήταν τόσο μεγάλο (ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος) για να βγάλεις όσα έβγαλες. Νομίζω ότι υπάρχει και κάτι άλλο που σε έκανε να βγεις από τα ρούχα σου. Από το μυαλό μου δεν το βγάζεις αυτό. Εξ άλλου ο κόσμος κρίνει. 
όντως κάτι έγινε ..όχι όμως αυτο που υπονοείς με έντεχνο τρόπο.αν εχεις παρακολουθήσει δεν εχω κατηγορήσει ποτέ μου καμία κοπέλα και κανένα μαγαζί.....αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάποιος με περνάει για τόσο μαλάκα ;)πιστεύεις οτι όταν κάτι γίνετε τοσο εξόφθαλμα δεν πρέπει να το τονίζουμε;

Επισκέπτης
Παρακολουθήσαμε μια σφοδρότατη αντιπαράθεση από astrapi και oliverkan και διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να προέρχεται μόνο από προσωπική αντιπάθεια. Πάνω στα νεύρα σας γράψατε και οι δύο εκτός από ύβρεις που σας υποβιβάζουν και παρασκήνιο. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς αλλά φίλοι μου και οι δύο έχετε συμφέροντα. Τι κρίμα.
μήπως εννοώ  αυτόν λέω εγώ τώρα.μπορεί και να μην γράφω καλά ελληνικά  ;)αλλα οποίος έχει τι μύγα.............

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικά και πρέπει, αλλά εσύ έκανες σαν να σου γκρέμισαν το σπίτι. Για ρώτα (όχι τους κολητούς) τι γνώμη σχημάτισαν από την όλη διαμάχη?

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν διαβάσεις τις τελευταίες δύο σελίδες προσεκτικά θα καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για μύγα. Ο Ν. Σμύρνη σε μένα απευθυνότανε που συμφώνησα με τον σικο

Επισκέπτης
Φυσικά και πρέπει, αλλά εσύ έκανες σαν να σου γκρέμισαν το σπίτι. Για ρώτα (όχι τους κολητούς) τι γνώμη σχημάτισαν από την όλη διαμάχη?
βλεπω  ότι είσαι προλκλητικος αλλα θα σου απαντήσω....εχεις δει ότι έχω κολλητούς εδω μέσα;γιατί δεν νομίζω να έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα.οσο για τι διαμάχη μου και τι γνώμη σχημάτισαν εσύ που προφανώς εχεις πολλούς φίλους αυτό σου είπαν;γιατί εγώ είδα από άτομα που δεν με γνωρίζουν και δεν έχουν μιλήσει πότε μαζί μου να λένε ότι έχω δίκιο..ειδικά για τον συγκεκριμένο που παραδέχτηκε ότι έχει αλλάξει δυο φορες νικ ότι έχει πει ψέμματα για το αν έχει πάει πρώτη φορά στο μαγαζί και τόσα αλλα που εγω απλώς τα ανέφερα.και όμως ήρθες εσύ σαν υπερασπιστής του συγκεκριμένου να μου πεις αν έκανα καλά η όχι.τα συμπεράσματα τα αφήνω σε άλλους για το ποιος είναι ο λόγος που εσύ κόπτεσαι ;)μήπως ενδιαφέρεσαι γιατί  τον ξεμπρόστιασα η ο τρόπος που το έκανα;η σε ενδιαφέρει για το μαγαζί;

Επισκέπτης
Αν διαβάσεις τις τελευταίες δύο σελίδες προσεκτικά θα καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για μύγα. Ο Ν. Σμύρνη σε μένα απευθυνότανε που συμφώνησα με τον σικο
άρα κακώς έκανα που έβγαλα όλα τα ψέμματα που μας αράδιαζε η αστραπή :grin: και μετά λες ότι εσύ δεν εχεις συμφέρον......μάλιστα..μπορεί να εχεις και δίκιο....μόνο που ο σμυρνη σου είπε και κάτι άλλο που δεν το κατάλαβες

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είπα ποτέ ότι κακώς επιχειρηματολόγισες. Αυτή είναι η γνώμη σου και είναι σεβαστή απόλυτα. Τον τρόπο που τα έγραψες και το πάθος που έβγαλες κρίνω και λέω ότι ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (όχι μόνο για σένα) υπάρχει και κάτι άλλο. 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ας κλείσουμε εδώ. Δεν μας φταίνε τίποτα αυτοί που διαβάζουν να τους ταλαιπωρούμε. Τα υπόλοιπα με πμ

Επισκέπτης
Δεν είπα ποτέ ότι κακώς επιχειρηματολόγισες. Αυτή είναι η γνώμη σου και είναι σεβαστή απόλυτα. Τον τρόπο που τα έγραψες και το πάθος που έβγαλες κρίνω και λέω ότι ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (όχι μόνο για σένα) υπάρχει και κάτι άλλο. 
πίστεψε δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.αλλωστε δεν έχω δώσει ποτέ μου κανένα δικαίωμα ούτε έχω πει καλή η κακή κριτική για κάποιο μαγαζί.οπότε άκυρο αυτό που λες ;)

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έγραψα τι γνώμη σχημάτισα από αυτά που διάβασα και τον τρόπο και την ένταση που τα έγραψες. Δεν έχω κανένα στοιχείο άλλο για σένα

Επισκέπτης
Έγραψα τι γνώμη σχημάτισα από αυτά που διάβασα και τον τρόπο και την ένταση που τα έγραψες. Δεν έχω κανένα στοιχείο άλλο για σένα
διαβάζεις επιλεκτικά ...αν γυρίσεις λίγο πίσω θα δεις ότι η ένταση οφείλεται στο γεγονός οτι ο συγκεκριμένος προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν ηταν ο spark άσχετα αν μετά το παραδέχτηκε. αυτό όμως δεν σε είδα να το σχολιάζεις  ;)είδες ποτέ να εχω μιλήσει ποτέ για κανέναν άλλο έτσι;απλα ο τύπος δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα υπάρχουν και άλλοι που προμοταρουν μαγαζιά και κοπέλες αλλα αυτός έχει ξεφύγει και το κάνει με τέτοιο τρόπο που περνάει όλους εμάς για μαλάκες.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
Ας κλείσουμε εδώ. Δεν μας φταίνε τίποτα αυτοί που διαβάζουν να τους ταλαιπωρούμε. Τα υπόλοιπα με πμ
Απο την (αχρηστη) φιλολογια των 2 σελιδων, το μονο χρησιμο ποστ ειναι αυτο παιδες...ελπιζω να το καταλαβατε πλεον...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.576
Πόντοι
46.232
είδες που κάνεις λάθη και εσύ...το σχόλιο μου ήταν για τον ασταπή σαρκ  ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom