Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ειπα δεν μπορεις να πηδηξεις εισαι λουγκρα , επισης εχεις πολλα ψυχολογικα προβληματα , νουμερο εισαι ,λαθη κανω γιατι εγραφα γρηγορα  εχουμε και αλλες δουλειες ρε λουγκρα δεν ειμαστε ρεμαλια της κοινωνιας σαν εσενα. Τωρα αν εχεις προβληματα με οποιοδηποτε μαγαζι --  δεν εχεις παει σε κανενα---- γιαυτο εχεις σαλεψει το μυαλο σου και τα βλεπεις ολα στρογγυλα σαν μπαλα αφου γραφεις μονο για ποδοσφαιρο ρε λουγκρα, σου ξαναλεω αν εχεις προβληματα με οποιοδηποτε μαγαζι πηγαινε να τα βρεις και να μην κατηγορεις τον οποιονδηποτε , με ξερεις ρε  παπαρα που λες γκομενος και γκομενος αντε να γαμηθεις και ασε το σαιτ στην υσηχια του και στα παπαρια μου οπου θες πηγαινε σε οποιαδηποτε προσκληση χεστηκα εγω αν σε εχουν καλεσει σε καποιο μαγαζι . μακαρι να  σε πηδηξουν εκει που θα πας μπας και φτιαξεις λιγο. εμενα ασεμε στην ησυχια μου  αρχιδι,δεν θα σου κανω το χατηρι  θα βγαινω οποτε θελω εγω και θα γραφω οπου θελω και οτι θελω .  κανενας δεν βγηκε να πει οτι στα μαγαζια που εχω γραψει αυτα που εγραψα ηταν ψεμα. η λιζα   ειναι αλβανιδα 100% τωρα εαν εσυ θελεις να την κανεις ελληνιδα στα αρχιδια μου εμενα.Εγω γκομενα απο τετοια μαγαζια δεν ειχα και ουτε θα εχω ποτε μου παω πηδαω και φευγω και οταν γουσταρω γραφω . αυτα και τελοσ οτι και να πεις λουγκρα σε εχω γραμενο τωρα και δεν θα απαντησω εχω τραβηξει μια γειωση και σε εχω γειωσει κανονικά
εσύ δυστυχώς αλβανε μονο αν πληρώσεις γαμάς.τώρα αν ειμαι ο λουγκρα αυτο ελα να το συζητήσουμε απο κοντά όπως είπες και ελα να με γνωρίσεις να δεις πόσο λουγρα ειμαι.εχεις βρεθεί σε σύγχυση παραδέχεσαι ότι είσαι ο spark γράφεις και λες δεν εχεις πάει σε μαγαζι στο κέντρο ενώ μετα λες οτι εχεις πάει στης βικυς μετα λες οτι μου έγραψες πμ αλλα δεν θυμάσαι με ποιο νικ το έκανες.είσαι νούμερο εχεις πλάκα αλλα σου ξαναλέω ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΑ ΤΣΑ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΛΑΚΑ . :2funny:ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ :2funny:

Επισκέπτης
τελικά είσαι και πολύ παπάρας.....άλλοι είναι προμότορες τελικά , εγώ πήγα να την πληρώσω.....
ψηλέ ο τύπος έχει μεγάλη πλάκα μιλαμε βρίσκεται σε σύγχυση μεγάλη :2funny:εχει μπερδέψει τι έχει πει και πέφτει σε λούμπες μόνος του  μαρτυρά χωρίς ξύλο ότι είναι προμοτορας και αλβανος :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
την λοβοτομη την γνωριζετε ως λυση που επιφερει θαυματουργα αποτελεσματα?

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παρακολουθήσαμε μια σφοδρότατη αντιπαράθεση από astrapi και oliverkan και διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να προέρχεται μόνο από προσωπική αντιπάθεια. Πάνω στα νεύρα σας γράψατε και οι δύο εκτός από ύβρεις που σας υποβιβάζουν και παρασκήνιο. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς αλλά φίλοι μου και οι δύο έχετε συμφέροντα. Τι κρίμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
καλησπέρα αν δεν ξέρεις να μην μιλάς...το συμφέρων είναι μονόπλευρο  ;)
πάντως καλό θα ήταν να σταμάτησει η αντιπαράθεση...........

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πως είσαι τόσο σίγουρος αγαπητέ μου ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
πάλι εμφανίστηκες εσύ...καλησπέρα .....
τυχαίνει να γνωρίζω τον έναν......ένω ο άλλος ξεμπροστιάστικε απο μόνος του.....

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
1ος ομιλος SPL-Ntinos69 5-3(τελικος στα πεναλτι)
2ος ομιλος Daniel72-stam90 4-3(ημιτελικος ομιλου,με πολλες καρτες και παρατηρησεις)
          Jeorgekavlares-Daniel72 ??(Δεν εχει ληξει ακομα-β΄ημιχρονο παρατασης)
3ος ομιλος Astrapi-Oliverkan 1-4 ??(ληγει σε 5',,,οποτε μαλλον τελικο 1-4)
4ος ομιλος Katerina S.A.(με πολλους μετοχους)-Ν.Smirni76 2-5

Αρα σε ημιτελικο σουπερ λινγκ εχουμε
          SPL-Νικητης 2ου ομιλου (γηπεδο Σ29 διαιτητης Βετα)
          Ν.smirni76-OliverKan (γηπεδο Θ81 διαιτητης Αννα)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και στον τελικό θα γίνει της πουτάνας......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τον τελικο τον εχω χαλαρα... μονο και μονο γιατι εκφραζω την λαικη οργη απεναντι στο κατεστημενο των συμφεροντων και των επιδοξων νταβατζισκων... ουστ ρε παραγκες που θα μας φατε το κυπελλο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
τον τελικο τον εχω χαλαρα... μονο και μονο γιατι εκφραζω την λαικη οργη απεναντι στο κατεστημενο των συμφεροντων και των επιδοξων νταβατζισκων... ουστ ρε παραγκες που θα μας φατε το κυπελλο...
:grin: :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom