ειπα δεν μπορεις να πηδηξεις εισαι λουγκρα , επισης εχεις πολλα ψυχολογικα προβληματα , νουμερο εισαι ,λαθη κανω γιατι εγραφα γρηγορα εχουμε και αλλες δουλειες ρε λουγκρα δεν ειμαστε ρεμαλια της κοινωνιας σαν εσενα. Τωρα αν εχεις προβληματα με οποιοδηποτε μαγαζι -- δεν εχεις παει σε κανενα---- γιαυτο εχεις σαλεψει το μυαλο σου και τα βλεπεις ολα στρογγυλα σαν μπαλα αφου γραφεις μονο για ποδοσφαιρο ρε λουγκρα, σου ξαναλεω αν εχεις προβληματα με οποιοδηποτε μαγαζι πηγαινε να τα βρεις και να μην κατηγορεις τον οποιονδηποτε , με ξερεις ρε παπαρα που λες γκομενος και γκομενος αντε να γαμηθεις και ασε το σαιτ στην υσηχια του και στα παπαρια μου οπου θες πηγαινε σε οποιαδηποτε προσκληση χεστηκα εγω αν σε εχουν καλεσει σε καποιο μαγαζι . μακαρι να σε πηδηξουν εκει που θα πας μπας και φτιαξεις λιγο. εμενα ασεμε στην ησυχια μου αρχιδι,δεν θα σου κανω το χατηρι θα βγαινω οποτε θελω εγω και θα γραφω οπου θελω και οτι θελω . κανενας δεν βγηκε να πει οτι στα μαγαζια που εχω γραψει αυτα που εγραψα ηταν ψεμα. η λιζα ειναι αλβανιδα 100% τωρα εαν εσυ θελεις να την κανεις ελληνιδα στα αρχιδια μου εμενα.Εγω γκομενα απο τετοια μαγαζια δεν ειχα και ουτε θα εχω ποτε μου παω πηδαω και φευγω και οταν γουσταρω γραφω . αυτα και τελοσ οτι και να πεις λουγκρα σε εχω γραμενο τωρα και δεν θα απαντησω εχω τραβηξει μια γειωση και σε εχω γειωσει κανονικά