μια χαρά το πάει το γράμμα το Λιζάκι πρά την προαγωγή
δηλαδή μπάινει στο δωμάτιο ?
μια χαρά το πάει το γράμμα το Λιζάκι πρά την προαγωγή
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???
Προσφατα ανεβηκα κι εγω να δω τι παιζει!....η ξανθια κυρια στην υποδοχη ολα τα λεφτα!....επισης ωραια ατμοσφαιρα εκει μεσα!
μπά η "γυμνάστρια" και η ωραιοπαθής ελληνιδα? αν όντως ισχύει για όσο κάτσουν(ειδικά η πρώτη)είναι τα καλύτερα κομμάτια του ιδρύματος....Συναγωνιστές καλησπέρα.
Από ότι φαίνεται, υπάρχουν 2 μεταγραφές στο μαγαζί.
Η Χριστίνα και η Τζένη (ήταν μαζί Κ85 και Στ47).
Μετά από κάποιους μήνες απουσίας από το χώρο,
θα είναι εδώ από σήμερα, Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 11.00-5.00.
και οι δύο καταρχήν είναι τούμπανα.....γυναικάρες με τα όλα τους ....
η Χριστίνα είναι για λίγο ποίο χαρντ καταστάσεις....ή Τζένη είναι για ποιο ήρεμες καταστάσεις... αρκεί να μην έχει καθρέφτη στο δωμάτιο γιατί συνέχεια θα κοιτάζεται σε αυτόν...
Άσχετο.. Το μαγαζί παραμένει στο 60αρι?
σιγά μήν ¨" :-* :-*σου δοθεί" η χριστιναρα με 60αρι..τρελλός είσαι ρε?
Συναγωνιστές καλά τα νέα. Πέτυχα προσφορά στην γνωστή τιμή που θα ισχύει για όλο το μήνα... Συμπεριλαμβάνει και τις νέες αφίξεις που όντως είναι πολύ αγωνιστικών προδιαγραφών.Πέρασα με Τζένη. Αλογο κούρσας...
Τα είπαμε,δεν τα είπαμε? είναι διστακτική στην αρχή,αλλά στο μέσον του δευτερου γύρου ανεβάζει στροφές και κάνει καταπληκτικό φίνις......για μένα η Τζένη έχει ενα απο τα ωραιότερα σώματα,με πολύ ωραία μακριά και "χυτά " πόδια.Στο πρόσωπο όμως.....τέλος πάντων,κανεις δεν είναι τέλειος.....
...πάλι με χρονικό διαστημα μήνα;;Εγκρίνω και επαυξάνω καλέ μου Andy. Oso gia tin prosfora epanilthe i karta. 3 kai meta to tetarto misi timi.
Συναγωνιστές καλά τα νέα. Πέτυχα προσφορά στην γνωστή τιμή που θα ισχύει για όλο το μήνα... Συμπεριλαμβάνει και τις νέες αφίξεις που όντως είναι πολύ αγωνιστικών προδιαγραφών.Πέρασα με Τζένη. Αλογο κούρσας...
...πάλι με χρονικό διαστημα μήνα;;
Μπορώ να επιβεβαιώσω πλήρως. Κάτι μου έριξαν στο καφέ μου σήμερα το πρωϊ και επειδή έπρεπε να αποτοξινωθώ δοκίμασα το δίδυμο και ομολογώ ανερυθρίαστα και ανεπιφύλακτα πως αφμότερες οι θεραπενίδες τούτες, κατέχουν άψογα την τεχνική του διπλού και διαθέτουν τις απαραίτητες αγωνιστικές προδιαγραφέςΜόλις διάβασα το (σπουδαίο) νέο της διπλής επιστροφής.
Ταπεινή μου άποψη: όσοι δεν έχουν προσωπική άποψη, να σπεύσουν να αποκτήσουν, και με τις δύο (ει δυνατόν και ταυτόχρονα: έχω κάνει το μοναδικό "τριολέ" μου μαζί τους επί ημερών Κ85 και το θυμάμαι ακόμη ).
Κυριολεκτικά η μία καλύτερη από την άλλη - τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Επιπλέον, ευχάριστες και επικοινωνιακές, όχι "ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε".
Τέλος, μένει και το χρήμα στην εσωτερική αγορά και δεν διαρρέει στην Βαλκανική