Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα.
Από ότι φαίνεται, υπάρχουν 2 μεταγραφές στο μαγαζί.
Η Χριστίνα και η Τζένη (ήταν μαζί Κ85 και Στ47).
Μετά από κάποιους μήνες απουσίας από το χώρο,
θα είναι εδώ από σήμερα, Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 11.00-5.00.

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Προσφατα ανεβηκα κι εγω να δω τι παιζει!....η ξανθια κυρια στην υποδοχη ολα τα λεφτα!....επισης ωραια ατμοσφαιρα εκει μεσα!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Προσφατα ανεβηκα κι εγω να δω τι παιζει!....η ξανθια κυρια στην υποδοχη ολα τα λεφτα!....επισης ωραια ατμοσφαιρα εκει μεσα!

μιλάς μάλλον για τη Λίζα και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι όλα τα λεφτά ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.080
Πόντοι
46.232
Συναγωνιστές καλησπέρα.
Από ότι φαίνεται, υπάρχουν 2 μεταγραφές στο μαγαζί.
Η Χριστίνα και η Τζένη (ήταν μαζί Κ85 και Στ47).
Μετά από κάποιους μήνες απουσίας από το χώρο,
θα είναι εδώ από σήμερα, Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 11.00-5.00.
μπά η "γυμνάστρια" και η ωραιοπαθής ελληνιδα? αν όντως ισχύει για όσο κάτσουν(ειδικά η πρώτη)είναι τα καλύτερα κομμάτια του ιδρύματος....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχοντας παλαιότερη εμπειρία και απο τις 2,θα έλεγα οτι η Τζένη είναι μια κλάση παραπάνω και σε σώμα και σε υπηρεσίες...βεβαίως,έχει περάσει καιρός (πάνω απο 6 μηνες....) και κάποια πράγματα μπορεί να άλλαξαν.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.080
Πόντοι
46.232
και οι δύο καταρχήν είναι τούμπανα.....γυναικάρες  με τα όλα τους ....
η Χριστίνα είναι για λίγο ποίο χαρντ  καταστάσεις....ή Τζένη είναι για ποιο ήρεμες καταστάσεις... αρκεί να μην έχει καθρέφτη στο δωμάτιο γιατί συνέχεια θα κοιτάζεται σε αυτόν...   

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Άσχετο.. Το μαγαζί παραμένει στο 60αρι?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και οι δύο καταρχήν είναι τούμπανα.....γυναικάρες  με τα όλα τους ....
η Χριστίνα είναι για λίγο ποίο χαρντ  καταστάσεις....ή Τζένη είναι για ποιο ήρεμες καταστάσεις... αρκεί να μην έχει καθρέφτη στο δωμάτιο γιατί συνέχεια θα κοιτάζεται σε αυτόν...   

Ετσι είναι....η Χριστίνα είναι πιο "επιθετική",η Τζένη πάει με τα νερά σου και "ανεβάζει στροφές" προς το τέλος....βεβαίως,αυτές είναι προσωπικές απόψεις,έχει περάσει και αρκετός καιρός και επαναλαμβάνω,έχω κάνει απο 1 συνεδρία με την κάθε μία....επομένως,αλλος συναγωνιστής πιθανόν να έχει διαφορετική άποψη....

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μόλις διάβασα το (σπουδαίο) νέο της διπλής επιστροφής.

Ταπεινή μου άποψη: όσοι δεν έχουν προσωπική άποψη, να σπεύσουν να αποκτήσουν, και με τις δύο (ει δυνατόν και ταυτόχρονα: έχω κάνει το μοναδικό "τριολέ" μου μαζί τους επί ημερών Κ85 και το θυμάμαι ακόμη :) ).

Κυριολεκτικά η μία καλύτερη από την άλλη - τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Επιπλέον, ευχάριστες και επικοινωνιακές, όχι "ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε".
Τέλος, μένει και το χρήμα στην εσωτερική αγορά και δεν διαρρέει στην Βαλκανική :P

Υ.Γ.: Πράγματι είμαι περίεργος για την τιμολογιακή πολιτική...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλά τα νέα. Πέτυχα προσφορά στην γνωστή τιμή που θα ισχύει για όλο το μήνα... Συμπεριλαμβάνει και τις νέες αφίξεις που όντως είναι πολύ αγωνιστικών προδιαγραφών.Πέρασα με Τζένη. Αλογο κούρσας...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συναγωνιστές καλά τα νέα. Πέτυχα προσφορά στην γνωστή τιμή που θα ισχύει για όλο το μήνα... Συμπεριλαμβάνει και τις νέες αφίξεις που όντως είναι πολύ αγωνιστικών προδιαγραφών.Πέρασα με Τζένη. Αλογο κούρσας...

Τα είπαμε,δεν τα είπαμε? είναι διστακτική στην αρχή,αλλά στο μέσον του δευτερου γύρου ανεβάζει στροφές και κάνει καταπληκτικό φίνις......για μένα η Τζένη έχει ενα απο τα ωραιότερα σώματα,με πολύ ωραία μακριά και "χυτά " πόδια.Στο πρόσωπο όμως.....τέλος πάντων,κανεις δεν είναι τέλειος.....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα είπαμε,δεν τα είπαμε? είναι διστακτική στην αρχή,αλλά στο μέσον του δευτερου γύρου ανεβάζει στροφές και κάνει καταπληκτικό φίνις......για μένα η Τζένη έχει ενα απο τα ωραιότερα σώματα,με πολύ ωραία μακριά και "χυτά " πόδια.Στο πρόσωπο όμως.....τέλος πάντων,κανεις δεν είναι τέλειος.....

Εγκρίνω και επαυξάνω καλέ μου Andy. Oso gia tin prosfora epanilthe i karta. 3 kai meta to tetarto misi timi.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

...πάλι με χρονικό διαστημα μήνα;;

Έτσι τεκμαίρεται από τα συμφραζόμενα...... ;)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μόλις διάβασα το (σπουδαίο) νέο της διπλής επιστροφής.

Ταπεινή μου άποψη: όσοι δεν έχουν προσωπική άποψη, να σπεύσουν να αποκτήσουν, και με τις δύο (ει δυνατόν και ταυτόχρονα: έχω κάνει το μοναδικό "τριολέ" μου μαζί τους επί ημερών Κ85 και το θυμάμαι ακόμη :) ).

Κυριολεκτικά η μία καλύτερη από την άλλη - τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Επιπλέον, ευχάριστες και επικοινωνιακές, όχι "ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε".
Τέλος, μένει και το χρήμα στην εσωτερική αγορά και δεν διαρρέει στην Βαλκανική :P
Μπορώ να επιβεβαιώσω πλήρως. Κάτι μου έριξαν στο καφέ μου σήμερα το πρωϊ και επειδή έπρεπε να αποτοξινωθώ δοκίμασα το δίδυμο και ομολογώ ανερυθρίαστα και ανεπιφύλακτα πως αφμότερες οι θεραπενίδες τούτες, κατέχουν άψογα την τεχνική του διπλού και διαθέτουν τις απαραίτητες αγωνιστικές προδιαγραφές

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom