danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ουώπαααα.....για δώσε τον μεσιέ κρυψίνο που κρατεί το ψαρονέφρι για πάρτη του... :o
Ουώπαααα.....για δώσε τον μεσιέ κρυψίνο που κρατεί το ψαρονέφρι για πάρτη του... :o
Τελικά Δανάη θα μας πείς τι εννοείς για την Λίζα????????????????????????????????????????
Τελικά Δανάη θα μας πείς τι εννοείς για την Λίζα????????????????????????????????????????
[/quote
λιγο φαντασια....ν'χεις..
Δανάη, σήμερα θα είσαι στο ίδρυμα για να εξασκηθούμε λίγο?
[/quote
λιγο φαντασια....ν'χεις..
Φαντασία έχω, αλλά υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό που λες... σου έστειλα pm.... απαντησέ μου...
καλο δεχμουνος θα εισαι....κκκκκκκ θα σε προσεχουμε πολυυυυυυgia sou danai filia sto ΛΙΖΑΚΙ akouo polla edo kai tha ertho na to gefto kai ego nikos apo agio dimitrio
αμα λες για την προσφορα ναι πρεπει να πεις αλλα η προσφορα ειναι πεμπ.παρασκ.κ σαββατοotan ertho prepei na po oti eimai apo to sait???
αμα λες για την προσφορα ναι πρεπει να πεις αλλα η προσφορα ειναι πεμπ.παρασκ.κ σαββατο
θερμανση εχει?
Χρειάζεται.....? Αφού θα μας ζεστάνουν τα κορίτσια! ;)
Μια χαρά είσαι γλυκιά Δανάη! Με τα μοναδικά σου φιλούθκια!!!!!γιασας μωρουλιαααα....παει κ σημερα...λοιπον να σας ευχαριστουμε παρα πολυ για οσους ηρθατε σημερα να μας δουνε....κ φυσικα γιασας που με ανεχουνε ολοι ημερα εδω με τα χαλια μου ελληνηκα
φιλουθκια
otan ertho prepei na po oti eimai apo to sait???
ανακοινοσει......το ΛΙΖΑΚΙ επιδη ος γνωστον ειναι πολυ καλο κ γλυκο παιδυ ...σας περημενει για ομαδικι προπονισιιι.... .....φιλουθκια απο μας..... :-* :-* :-*
Πρόκειται για την Λίζα που παλιά ήταν στο Φρατζή 4 κι έπειτα Στουρνάρη 63;