The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Με τα ληγμένα που παίρνω ( ), δε θα μπορώ να κατέβω την ανεμόσκαλα....
Another proposion?
Δυστυχώς έχω την θαλαμηγό για μουδάριασμα.
Με τα ληγμένα που παίρνω ( ), δε θα μπορώ να κατέβω την ανεμόσκαλα....
Another proposion?
ειμαι εγω εδω για νας θας βρω την λιθει...λοιπον επιδη βλεπω οτι θα ερθουνε με ελικοπτερο να ξερεται οτι κανονιζα ειδι ενα παρκινγ ειδικα για σας....
ειμαι εγω εδω για ναθσας βρω τηνλιθειλύση...λοιπον επειδη βλεπω οτι θα ερθουνε με ελικοπτερο να ξερετεαιοτι κανονιζαειδιήδη ενα παρκινγειδικα για σας....
α ρε Λιζάκι...μας έκαψες...
το ΛΙΖΑΚΙ σε ευχαριστη για το βιδεακι κ σε περημενη για την επομενη προπονισι.... ...φιλουθκια
Βρήκε κι η Λιζούλα ένα σαπιοκοιλιά, κομπολογάτο και μαγεύτηκε!!!! Ειδικά η τραγιάσκα του... Το υπογένειο του λείπει, για να μοιάζει με τον άλλο επικηρυγμένο. Δε λέω, καλό παιδί....αλλά για το καπηλιό ταιριάζει καλύτερα.Εεεεε, είμεθα κι εμείς εδώ! Δεν θα προπονούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι.....!
Δεν της στέλνεις καλύτερα pm? Όχι όλα φόρα-παρτίδα.Δαναη γεια σου, αυριο το απογευμα θελω να επισκευθω το ιδρυμα, μηπως μπορεις να μου πεις ποιες κοπελες θα ειναι, και τι προγραμμα κανουν;
Μη μασάς παίχτη μου....Γυναίκες!!!!!! :SΔανάη,πες στη Λίζα ότι εγω στεναχωρήθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ και πικράθηκα.....Φαίνεται οτι η δική μου προπόνηση δεν της άρεσε.....γι' αυτό κι εγω δεν θα ξανάρθω.......ας κάνει με άλλους προπόνηση.....
Δεν της στέλνεις καλύτερα pm? Όχι όλα φόρα-παρτίδα.
Τι ομαδική προπόνηση; για κάντο πιο λιανά...δηλαδή ομαδικό με δύο άνδρες ή δύο γυναίκες ένας άνδρας;;;ανακοινοσει......το ΛΙΖΑΚΙ επιδη ος γνωστον ειναι πολυ καλο κ γλυκο παιδυ ...σας περημενει για ομαδικι προπονισιιι.... .....φιλουθκια απο μας..... :-* :-* :-*
Τι ομαδική προπόνηση; για κάντο πιο λιανά...δηλαδή ομαδικό με δύο άνδρες ή δύο γυναίκες ένας άνδρας;;;
ανακοινοσει......το ΛΙΖΑΚΙ επιδη ος γνωστον ειναι πολυ καλο κ γλυκο παιδυ ...σας περημενει για ομαδικι προπονισιιι.... .....φιλουθκια απο μας..... :-* :-* :-*
Δαναη γεια σου, αυριο το απογευμα θελω να επισκευθω το ιδρυμα, μηπως μπορεις να μου πεις ποιες κοπελες θα ειναι, και τι προγραμμα κανουν;
ανακοινοσει......το ΛΙΖΑΚΙ επιδη ος γνωστον ειναι πολυ καλο κ γλυκο παιδυ ...σας περημενει για ομαδικι προπονισιιι.... .....φιλουθκια απο μας..... :-* :-* :-*
Βρήκε κι η Λιζούλα ένα σαπιοκοιλιά, κομπολογάτο και μαγεύτηκε!!!! Ειδικά η τραγιάσκα του... Το υπογένειο του λείπει, για να μοιάζει με τον άλλο επικηρυγμένο. Δε λέω, καλό παιδί....αλλά για το καπηλιό ταιριάζει καλύτερα.
Ρε γούστα των γυναικών!!!
Δανάη,πες στη Λίζα ότι εγω στεναχωρήθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ και πικράθηκα.....Φαίνεται οτι η δική μου προπόνηση δεν της άρεσε.....γι' αυτό κι εγω δεν θα ξανάρθω.......ας κάνει με άλλους προπόνηση.....
Ουώπαααα.....για δώσε τον μεσιέ κρυψίνο που κρατεί το ψαρονέφρι για πάρτη του... :oεσύ να μη μιλάς, γιατί έχεις βρει άλλο "λιμάνι" που εμείς δεν καταφέραμε να δέσουμε το καράβι μας...ξέρεις εσύ
;)