Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
:rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. για κανέναν δεν υπάρχει προκοπή από την στιγμή που πολλοί απο εμάς τους καραγκιόζηδες τους δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο θα πρέπε! η σημερινή γυναίκα θέλει μόνο σφαλιάρες και μπουκετίδια μαζί με σπάσιμο δοντιών. Εγώ από εδώ και πέρα θα προσπαθώ να τις βιάζω και όχι να τις φέρομαι γλυκά.

Έτσι είναι αξιότιμε  συναγωνιστή εφόσον τόσα χρόνια δώσαμε αξία στις βρωμιάρες ελλεϊνίδες , καλά να πάθουμε τώρα. Γιατί μη μου πεί κάποιος οτι τα  Ρ 20  δεν ήταν μακράν ανώτερες από τις κακομαθημένες δικές μας. (ιδιαίτερα την δεκαετία του '90 , πριν τις χαλάσουν οι δικιές μας - μερικά ρωσάκια σου έφερναν και τις παντόφλες στο σπίτι και έσκυβαν να στις φορέσουν. )  Τώρα κατάντια, και πάνω στην αντίστασή μας για να ισιώσουν ίσως μελλοντικά τα πράγματα ,   μας μειώνουν τους μισθούς για να μην έχουμε λεφτά να μας ΚΟΨΟΥΝ τον τσαμπουκά και να επιστρέψουμε με σκυμένο κεφάλι στις βρομοΕλλεϊνίδες, έτσι δεν είναι κυρα-διαμάντω ????  και σαν λυσασμένη κάνεις τα πάντα να επιβάλεις το μνημόνιο....

πίσω έχει όμως η αχλάδα λέει ο λαός μας την ουρά και αναπτύσσονται σωρηδών blogs οπου οι Ελληνες διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους και αν μείνουμε ενωμένοι και ρίχνουμε άκυρο και ΜΑΥΡΟ στις ελλεϊνίδες τότε μόνο θα μπορέσουμε να τους στείλουμε το μήνυμα...

.... καλή δύναμη σε όλους και εύχομαι στα γειτονάκια μου (n.smyrni κλπ.) να γυρνάνε ως μελισούλες τα λαδάδικα & να τρυγάνε τα πιπινάκια σε πείσμα των καιρών.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Έτσι είναι αξιότιμε  συναγωνιστή εφόσον τόσα χρόνια δώσαμε αξία στις βρωμιάρες ελλεϊνίδες , καλά να πάθουμε τώρα. Γιατί μη μου πεί κάποιος οτι τα  Ρ 20  δεν ήταν μακράν ανώτερες από τις κακομαθημένες δικές μας. (ιδιαίτερα την δεκαετία του '90 , πριν τις χαλάσουν οι δικιές μας μερικά ρωσάκια σου έφερναν και τις παντόφλες στο σπίτι και έσκυβαν να στις φορέσουν. ) Τώρα κατάντια, και πάνω στην αντίστασή μας για να ισιώσουν ίσως μελλοντικά τα πράγματα ,   μας μειώνουν τους μισθούς για να μην έχουμε λεφτά να μας ΚΟΨΟΥΝ τον τσαμπουκά και να επιστρέψουμε με σκυμένο κεφάλι στις βρομοΕλλεϊνίδες, έτσι δεν είναι κυρα-διαμάντω ????  και σαν λυσασμένη κάνεις τα πάντα να επιβάλεις το μνημόνιο....

πίσω έχει όμως η αχλάδα λέει ο λαός μας την ουρά και αναπτύσσονται σωρηδών blogs οπου οι Ελληνες διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους και αν μείνουμε ενωμένοι και ρίχνουμε άκυρο και ΜΑΥΡΟ στις ελλεϊνίδες τότε μόνο θα μπορέσουμε να τους στείλουμε το μήνυμα...

.... καλή δύναμη σε όλους και εύχομαι στα γειτονάκια μου (n.smyrni κλπ.) να γυρνάνε ως μελισούλες τα λαδάδικα & να τρυγάνε τα πιπινάκια σε πείσμα των καιρών.

Αναφέρεσαι σε γκομενες? ή σε τανες? Η προσωπική σχέση έχει άλλους κανόνες και δεσμούς κτλ. από την επαγγελεματική σχέση.
Ποιές να μας έχουν σαν πασάδες?
Θέλουμε να μας σέβονται ή πολλά περισσότερα? Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Αξίζουμε, αλλά δεν μας αναγνωρίζεται?
κτλ..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για να είναι διατηρήσιμα κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις

Συμφωννώ ότι δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, αλλά να τραξήξουμε μπροστά ως λαός

Φίλε τόχω ρίξει και γω στο σεξ (ας μην βγαζω την ουρά μου απέξω), αλλά αυτό είναι απομίμηση ζωής κατά βάση. Ούτε και καμιά σοβαρή αντίδραση είναι του στυλ δεν σκύβω το κεφάλι και τραβώ μπροστά. Ας είμαι ειλικρινής και να μην αυταπατώμαι

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

[/quote]
...πάνε οι αγροτικές επιδοτήσεις...τώρα μόνο κεφάλαια από ΕΣΠΑ.... :2funny: :2funny:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για να έχουμε και μια άποψη, δεν μας είπες με την προσφορά πως πήγε η δουλειά. είχατε περισσότερη δουλειά από τις ίδιες μέρες της προηγούμενης βδομάδας?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για να έχουμε και μια άποψη, δεν μας είπες με την προσφορά πως πήγε η δουλειά. είχατε περισσότερη δουλειά από τις ίδιες μέρες της προηγούμενης βδομάδας?

Πρώτο post και ρωτάς κάτι πολύ συγκεκριμένο τη σερίφισσα του ιδρύματος.... :think:

Σε κόβω τύπε για υπεύθυνο ανταγωνιστικού οίκου, που θέλεις να μάθεις αν τσούλησε η προσφορά.... :o

:2funny: :2funny: :2funny: παει κ σημερα πρωτη ημερα την προσφορα μια χαρουλα :dancing: :dancing: εχουμε ακομα παρασκευη κ σαββατο...μετα την αλη ευδομαντα παλη....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
΄Κατ΄αρχήν είμαι παλιός αναγνώστης και ξέρω πάρα πολλά σχετικά με το σάϊτ.
Κατά δεύτερο άντε και είμαι ανταγωνιστικού οίκου. Και άντε και ο οίκος που εκπροσωπώ κάνει αντίστοιχη προσφορά. Εσένα που είσαι ένας απλός πελάτης (αν είσαι) θα σε ενοχλούσε αυτό ή θα σε εξυπηρετούσε? 

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Κατά δεύτερο άντε και είμαι ανταγωνιστικού οίκου. Και άντε και ο οίκος που εκπροσωπώ κάνει αντίστοιχη προσφορά. Εσένα που είσαι ένας απλός πελάτης (αν είσαι) θα σε ενοχλούσε αυτό ή θα σε εξυπηρετούσε? 
...και άλλη προσφορά;;; για να μάθουμε...!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Όνομα: marios kalos
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 00:43
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:02

Πες μας τώρα κι εσύ, ποιού συμπολεμιστή κλώνος είσαι.....

Ούτε καν πελάτης δεν είμαι (αν και κάποιο πέρασμα θα το κάνω σύντομα, για να δω την ατμόσφαιρα κι εκεί) γιατί ο οίκος είναι μακριά από το πεδίο βολής μου. ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους....
Θα ήθελα κι εγώ να συστήσω με τη σειρά μου στους διάφορους προμότορες,διαφημιστές,κλπ. να σταματήσουν αυτά τα κολπάκια....Στο ιντερνετ τίποτα δεν είναι κρυφό....εδω μέσα δε,υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές με μεγάλη εμπειρία,που αντιλαμβάνονται αμέσως τους σκοπούς του καθενός.Επομένως,τίποτα δεν πετυχαίνετε αγαπητοί φίλοι με το να γράφεστε μέλη και αμέσως να γράφετε ποστς που βγάζουν μάτια για το τι επιδιώκουν....

Δανάη μωρό μου,καλή εβδομάδα και φιλούθκια!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καμμία ενημέρωση σήμερα......φαίνεται οτι οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν το ρόστερ τηλεφωνικώς....... :rockon:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδιαααααααα......κ καλη εβδομαδα μορουλιαααα...λοιπον ο φιλους που ρωτησε πως πηγαμε με την προσφορα...ληπαμε να σου πω οτι αυτο πρεπει να μαθει ι ενδιαφερουμενοι χωριζ να θελω να προσβαλω κανενας... ;) ;) τωρα τα δικα μας σημερα ειναι η ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΤΖΕΝΙΦΕΡ,ΝΑΟΜΗ....φιλουθκια απο μας  :rockon: :rockon: :rockon:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδιαααααααα......κ καλη εβδομαδα μορουλιαααα...λοιπον ο φιλους που ρωτησε πως πηγαμε με την προσφορα...ληπαμε να σου πω οτι αυτο πρεπει να μαθει ι ενδιαφερουμενοι χωριζ να θελω να προσβαλω κανενας... ;) ;) τωρα τα δικα μας σημερα ειναι η ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΤΖΕΝΙΦΕΡ,ΝΑΟΜΗ....φιλουθκια απο μας  :rockon: :rockon: :rockon:
καλησπερα και απο εμενα ..ποιες μερες ειναι σε εφαρμογη η προσφορα.... :helpplea:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητή Δανάϊ την ερώτηση την έκανα για να δούμε αν θα συνεχιστεί η προσφορά ή όχι. Κάποιοι την παρεξήγησαν βέβαια αλλά κανένα πρόβλημα. Δεν έχω περάσει από το μαγαζί γιατί μου πέφτει πολύ μακριά αλλά κάποια στιγμή θα περάσω. Εννοείται ότι δεν θα συστηθώ αλλά θα γράψω σε μια,  δύο μέρες. Συγνώμη αν δημιούργησα πρόβλημα. 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom