Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Δανάη μας, πες μας νέα από τη σημερινή πρώτη μέρα προσφοράς...
Να μάθουμε κι εμείς που αδυνατούμε να σας επισκεφθούμε! :)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
....ασε να τελειώσει η ημέρα ..υα κορίτσια θα έχουν "πεθάνει" στην δουλειά....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

καλα ειναι...εχουμε μεχρι τι 8 κ μισι....θα δουμε την προσπαθεια την καναμε να δουμε αποτελεσμα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tatooist

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
danai mexri ti wra tha eiste skeftomai na perasw mia bolta???????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δύσκολο..... έχω να κουράρω έναν απρόσεκτο κλινήρη συναγωνιστή! ;)

πρόσεχε μήν σε κολλήσει!εχω μάθει ότι αυτή η ίωση που κυκλοφορεί στα πέριξ του κλινήρη είναι επικίνδυνη διότι αποφέρει καύλες ανάλογα με την αύξηση του πυρετού! :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: παει κ σημερα πρωτη ημερα την προσφορα μια χαρουλα  :dancing: :dancing: εχουμε ακομα παρασκευη κ σαββατο...μετα την αλη ευδομαντα παλη....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί,θερμή υποδοχή,γέλια και πειράγματα με τη Δανάη και κάποιες συζητήσεις για διάφορα θέματα που συζητάμε εδω στο φόρουμ...Η Νατάσσα όπως πάντα περιποιητική και ευγενέστατη....
Η επιλογή αρκετά δύσκολη,ολες οι κοπέλλες εξαιρετικές,επελέγη τελικά η Λίζα.Οι περισσότεροι την γνωρίζουν απο την θητεία της σε άλλο μαγαζί,είναι πάντοτε πολύ λεπτή,ευγενική και ευδιάθετη.
Το μασαζ πάρα πολύ καλό και όλα τα υπόλοιπα όμορφα και γλυκά.Η Λίζα είναι πολύ ζεστή σαν άνθρωπος,σε κάνει να αισθανθείς άνετα,δεν βιάζεται και γενικά περνάς καλά μαζί της....Θα ξανατιμηθεί σύντομα...

Υ.Γ Μην πειράζετε τη φίλη μου τη Δανάη,διότι παίζει ενα παιχνίδι στον υπολογιστή,χάνει συνέχεια και εχει τα νευρα της....φιλούθκια μωρό μου.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υ.Γ Μην πειράζετε τη φίλη μου τη Δανάη,διότι παίζει ενα παιχνίδι στον υπολογιστή,χάνει συνέχεια και εχει τα νευρα της....φιλούθκια μωρό μου.....

Καλά τότε...... Θα την πειράζουμε δια ζώσης! ;) ;) ;)

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλημέρα,παρακολουθώ κατά διαστήματα τις κριτικές των φίλων και τις πληροφορίες της Δανάης!Πολύ καλή η ιδέα της άμεσης επαφής...και ενημέρωσης.Σήμερα στην προσφορα είναι και η Κωνσταντίνα ή είναι συνέχεια?

markoktm76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι εχει πια αυτη η Κωνσταντινα και την θελουν ολοι?

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
πραγματικά τίποτα ιδιαίτερο imho...  :dunno: :dunno:

Πράγματι επειδή έχω διαβάσει πολλά για την συγκεκριμένη,σκέφθηκα ότι είναι ευκαρια με μικρότερο κόστος να την δοκιμάσω!!!Άν κλάψω τα ευρώ,άς είναι λιγότερα...Δεν έχω δεί και κάποια περιγραφή.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
καλημερουδια.. :dancing: :dancing:
σημερα πρωτη μερα την προσφορα για το σιτε...
ειναι ολες οι κοπελλες εκτος απω ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ σημερα.....
φιλουθκια :-* :-* :-*

...Τσυπραία μασατζού είσαι εσύ??

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλησπερουδια.......τωρα ιρεμισα λιγακι κ ειπα εγω να θας πω κ ενα για.. ;) ;)..λοιπον πρωτα κ.andy..καταφερα να περασω εκεινο το σιμειο το παιχνιδυ μου οκ κολισα αλου αλα θα περασω κ αυτο  ;) ;)...λοιπον θας επεθιμιζω την προσφορα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ...μετα την αλι εβδομαδα παλι ...μην ξεχασετε σας παρακαλω να πειτε οτι ειναι απω το σιτε για να μιην υπαρχει τυχον παρεξιγισεις.....φιλουθκια απο μενα.... :-* :-* :-*

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Τι εχει πια αυτη η Κωνσταντινα και την θελουν ολοι?
Αν είχες να επιλέξεις ανάμεσα (πχ) στην Denisa (καυλάκι)από naughty-cats με 150/ώρα και στην Kristin με  200 από το ίδιο γραφείο, θα σε εξίταρε να πάρεις το μιλφόνι με τα περισσότερα, θεωρώντας πιό αποδοτική την "ακριβή" επένδυση. Είθισται να συμβαίνει στους περισσότερους από εμάς, ανεξαρτήτως βαλαντίου.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing: καλησπερουδια.......τωρα ιρεμισα λιγακι κ ειπα εγω να θας πω κ ενα για.. ;) ;)..λοιπον πρωτα κ.andy..καταφερα να περασω εκεινο το σιμειο το παιχνιδυ μου οκ κολισα αλου αλα θα περασω κ αυτο  ;) ;)...λοιπον θας επεθιμιζω την προσφορα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ...μετα την αλι εβδομαδα παλι ...μην ξεχασετε σας παρακαλω να πειτε οτι ειναι απω το σιτε για να μιην υπαρχει τυχον παρεξιγισεις.....φιλουθκια απο μενα.... :-* :-* :-*
Δανάη,καλημέρα...η Κωνσταντίνα είναι στην προσφορά όπως και οι άλλες?Χρειάζεται ραντεβού?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη,καλημέρα...η Κωνσταντίνα είναι στην προσφορά όπως και οι άλλες?Χρειάζεται ραντεβού?

γιασω μωρουλι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ειναι κ αυτη στην προσφορα αλα θα ειναι εδω την αλη παρασκευη οκ...φιλια πολα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom