Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε ggary100,εγω δεν σε είπα νομίζω ποτέ προμότορα η κάτι τέτοιο....εχω την εμπειρία να ξεχωρίσω ποιός γράφει αυτό που πιστευει και ποιός είναι βαλτός για να προμοτάρει,η να "θάψει" ΄ενα μαγαζί.Αν τα κορίτσια φερθουν σωστά,δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.Και δουλειά θα έχουν και όλοι ευχαριστημένοι θα είναι.Η Νατάσσα είναι ικανή και έμπειρη γυναίκα και εμένα προσωπικά μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Στο χέρι της είναι να πάει καλά το μαγαζί.
Οσο για την Κωσταντίνα....ο καθένας ζητάει αυτό που πιστευει οτι αξίζει....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη,για να μην παρεξηγηθούμε....εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον απο το μαγαζί.Και ξερεις πολύ καλά,οτι εσένα και σε συμπαθω και σε εκτιμώ.Και τις 2 φορές που βρεθήκαμε περάσαμε ομορφα...αρα,δεν μιλάω για σενα.Μιλάω για το τι πιστευω οτι θα γίνει με την προσφορά αυτή.Μακάρι να συνεχίσουν να είναι όμορφα τα πράγματα και να συνεχίσουμε να ερχόμαστε κι εμείς και να περνάμε ωραία...
Για την Ηλέκτρα δεν μου απάντησες....θα επιστρέψει?
φιλαπακο.. ;)δεν σε παρεξηγω ...με τιποτα ..ξερεις οτι μ΄ρεσει πολυ γκενικα την σηζιτισι..εξιγω πος θα ειναι ...
για την ΗΛΕΚΤΡΑ αφτη δεν ερχεται συνεχεια οταν ειναι θα σου πω οκ...φιλουθκια :-* :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ ΣΑΒΒΑΤΟ....60 το φουλ προγραμμα 45 λεπτα...προσοχη...για να παρει αυτο το προγραμμα πρεπει να πει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩ ΤΟ ΣΙΤΕ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:φιλουθκια :-* :-* :-*

Χωρίς να δηλώσει το nickname του, ελπίζω...... :think:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
κοιτα να δεις η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δεν θα ειναι μεσα στην προσφορα...ειναι η μοναδικη που δεν δεχεται...τι να κανω αμα δεν θελει δεν μπορω να κανω τιποτα....φιλουθκια
Την διαφορα, μα την πληρωσει ο επιχειρηματιας !!!  :uglystupid:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χωρίς να δηλώσει το nickname του, ελπίζω...... :think:

το ψευδωνυμο είναι επτασφράγιστο μυστικό....το πολύ πολύ να πετάξεις ένα ονομα,ετσι στην τυχη,για να σε φωνάζουνε κάπως...π.χ Θρασύβουλας..... :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
το ψευδωνυμο είναι επτασφράγιστο μυστικό....το πολύ πολύ να πετάξεις ένα ονομα,ετσι στην τυχη,για να σε φωνάζουνε κάπως...π.χ Θρασύβουλας..... :2funny:
Εγω θα της πω, το αποτελεσμα κυπελου μεταξυ, Ολυμπιακου - Θρασυβουλα !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Έτσι ακριβώς. Όπως, ΑΥΣΤΗΡΑ, τηρείται το πρωτόκολλο σε κάποιο μέγαρο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερα βροχερη ημερα σημερα .....σημερα ειναι η ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ κ ΔΑΝΑΗ.....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Καλημέρα Δανάη και υπόλοιπες κοπελούδες.
Οι ειδική τιμή ισχύει από αύριο και για κάθε ΠΠΣ;
Το Σάββατο μέχρι ποιά ώρα εξυπηρετείτε;
Και η ειδική τιμή αφορά 45';

Αναμένω απάντησή σου. :)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα Δανάη...
τι έγινε? οι καινούργιες Ναόμη και Αντριάννα,κάτσανε 1-2 μέρες και φύγανε? καλά λέω εγω να προτιμάτε τις σταθερές αξίες του μαγαζιού...φιλούθκια μωρό μου!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα Δανάη και υπόλοιπες κοπελούδες.
Οι ειδική τιμή ισχύει από αύριο και για κάθε ΠΠΣ;
Το Σάββατο μέχρι ποιά ώρα εξυπηρετείτε;
Και η ειδική τιμή αφορά 45';

Αναμένω απάντησή σου. :)
καλημερα κοιτα να δεις η ΝΑΟΜΗ δεν θα ερθει σημερα διοτι εχει καποια προβληματα προσοπικα απω αυριο θα ειναι εδω κανονικα..η ΧΡΙΣΤΙΝΑ εφυγε....ολες η αλες ειναι εδω....
προσφορα ειναι για καθε πεμπτη,παρασκευι κ σαββατο...ειναι το φουλ 45 λεπτα....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα Δανάη...
τι έγινε? οι καινούργιες Ναόμη και Αντριάννα,κάτσανε 1-2 μέρες και φύγανε? καλά λέω εγω να προτιμάτε τις σταθερές αξίες του μαγαζιού...φιλούθκια μωρό μου!
δεν ξερω αμα διαβαζες οτι εγραψα χτες η ΝΑΟΜΗ εχει ενα προσοπικο προβλιμα αυριο θα ειναι κανονικα εδω..η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ηρθε χτες αλλα δεν ηθελε να κανει τα προγραμματα καταλαβενεις.  :rolleyes:.... κ σημερα εφυγε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ πηγε πατριδα....φιλουθκια

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Και το Σάββατο ώρες;;;;;;;

Φιλούθκια κι από μένα. :-*

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
η Αντριάννα πότε θα αρχίσει να μπαίνει στο πρόγραμμα και πότε ,γιατι έχω αδυναμία στο όνομα και την Κέρκυρα ........

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
η Αντριάννα πότε θα αρχίσει να μπαίνει στο πρόγραμμα και πότε ,γιατι έχω αδυναμία στο όνομα και την Κέρκυρα ........
κοιτα να δεις δεν ξερω γιατι δεν θελει να κανει προγραμματα δεν εχουμε προβλημα αλλα οπως καταλαβενεις δεν εχει δουλεια...κ ετσι απο μονη της αποφασισε να φυγει ....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δανάη μου τώρα μας τα χαλάς....αυτές ακριβώς οι συμπεριφορές είναι που χαλάνε την εικόνα ενός μαγαζιού...και αμα χαλάσει η εικόνα,αντε μετά να την ξαναφτιάξεις...
Η Αντριάννα έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να κάνει μόνο μασαζ και οχι πρόγραμμα.Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα....Αυτά όμως ρυθμίζονται απο την αρχή,το μαγαζί πρέπει να της εξηγήσει ποια ακριβως δουλειά θα κάνει εκει...
Χθές όμως,εσυ μας την παρουσίασες σαν μια καινούργια όμορφη κοπέλλα,απο την Κέρκυρα,που δουλευει στο μαγαζί.Και σε ρωτάω τώρα...αν,για παράδειγμα,ερχόμουν εγω,την επέλεγα,βασιζόμενος στην δική σου ενημέρωση,πλήρωνα το ωραίο μου 80αρι και ανακάλυπτα στην συνέχεια οτι κάνει μόνο μασαζ,τι θα μου λέγατε? "ελάτε άλλη φορά να σας εξυπηρετήσει αλλη κοπέλλα"?
Να τα προσέχετε αυτά....εμείς σας βοηθάμε οσο μπορούμε,αλλά εσεις δεν βοηθάτε το μαγαζί σας.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom