Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σε πολλά μαγαζιά.....διάβασε λίγο και θα μάθεις....για παράδειγμα,στο Φερων 19.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Συνήθως, όπου είναι 60, η διάρκεια είναι 30-35'.
Σωστά.'Ομως ο Andy, που είναι πάρα πολύ έμπειρος και τακτικός μασαζοαγωνιστής ( και δεν το λέω ειρωνικά, οι ενημερώσεις του είναι αναλυτικότατες) δεν το βγάζει από την κοιλιά του , προφανώς έχει λάβει μιας ώρας υπηρεσίες για 60 ευρώ από κάποιες συγκριμένες κοπέλες σε κάποια ιδρύματα.Αν δεν θέλει να μας φωτίσει δημοσίως, είναι σεβαστό, δεν είναι υποχρεωμένος.Εγώ πάντως δέχομαι και pm

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν είναι σωστό να μιλάμε για άλλα μαγαζιά,στο thread άλλου μαγαζιού.Εν πάσει περιπτώσει,στο Φερων είναι 60.Εγω κάθησα 1 ωρα γεμάτη,αλλος μπορεί να κάθησε 30 λεπτά....παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο......

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγω κάθησα 1 ωρα γεμάτη,αλλος μπορεί να κάθησε 30 λεπτά....παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο......

Γι'αυτό είπα πριν, τη λέξη "συνήθως". Παίζουν κι αλλα πράγματα ρόλο. Αναδουλειά, διάθεση θεραπεύτριας, χημεία, επικοινωνιακή δυνατότητα πελάτη, κλπ.

Τα πάντα ρει..... :d-spam:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδια...εχω νεο.. :rockon: :rockon: εχουμε αυξηση μια ωμορφη κερκυραια ΑΝΤΡΙΑΝΑ...ηρθε απω σημερα στην παρεα μας...επισης ειναι ΛΙΖΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ κ ΔΑΝΑΗ....φιλουθκια απω μενα... :-* :-* :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδια...εχω νεο.. :rockon: :rockon: εχουμε αυξηση μια ωμορφη κερκυραια ΑΝΤΡΙΑΝΑ...ηρθε απω σημερα στην παρεα μας...επισης ειναι ΛΙΖΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ κ ΔΑΝΑΗ....φιλουθκια απω μενα... :-* :-* :-*
Αυξηση ???

Η  νεα αφιξη θες να πεις κουκλα μου ???

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αααχ ομορφη Κερκυρα... που συνορευεις με τους Αγιους Σαραντα...

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μήπως αντί για Κέρκυρα εννοείς την απέναντυ παραλία του νησιού προς τα αλβανά.......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εχω καλο νεο λοιπον αποφασισαμε να κανουμε το εξης.....ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ ΣΑΒΒΑΤΟ....60 το φουλ προγραμμα 45 λεπτα...προσοχη...για να παρει αυτο το προγραμμα πρεπει να πει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩ ΤΟ ΣΙΤΕ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:φιλουθκια :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εχω καλο νεο λοιπον αποφασισαμε να κανουμε το εξης.....ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ ΣΑΒΒΑΤΟ....60 το φουλ προγραμμα 45 λεπτα...προσοχη...για να παρει αυτο το προγραμμα πρεπει να πει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩ ΤΟ ΣΙΤΕ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:φιλουθκια :-* :-* :-*

αυτα ειναι νεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για τους αλλους.........

γιατι εγω δυστυχως αυτες τις μερες δεν μπορω..........

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μπράβο Δανάη.....αρκεί βέβαια να είναι ολα τα κορίτσια παρόντα και οχι μόνο 2-3.....
Επι τη ευκαιρία,η Ηλέκτρα θα επιστρέψει η εργάζεται σε άλλο μαγαζί πλέον?

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
όπα νατα τα καλά νέα ,λόγω που οι συναγωνιστές ρερτάρησαν λόγω εορτών , αρχησαν οι προσφορές και πάμε ολαχώς για εκπτώσεις σε λίγο καιρό....
πές μας όταν λές φουλ το εννοείς όπως εμείς ? ή ..... φουλ της ντάμας...
τελικά δεν μας είπες η Αντριαννα απο πιά πλευρά της κέρκυρας ειναι ?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
εάν είναι φουλ 45 λεπτά, και από σένα, αλλά και από τις άλλες κοπέλες, και όχι 30λεπτο και ξεπέτες, τότε ναι, η προσφορά είναι εκπληκτική και συνάδει με το πνεύμα των καιρών :) και μπράβο σας

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom