You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Στο Φερών είναι 60 ευρώ, αλλά για μισάωρο...Σε πολλά μαγαζιά.....διάβασε λίγο και θα μάθεις....για παράδειγμα,στο Φερων 19.
Στο Φερών είναι 60 ευρώ, αλλά για μισάωρο...
Συνήθως, όπου είναι 60, η διάρκεια είναι 30-35'.
Σωστά.'Ομως ο Andy, που είναι πάρα πολύ έμπειρος και τακτικός μασαζοαγωνιστής ( και δεν το λέω ειρωνικά, οι ενημερώσεις του είναι αναλυτικότατες) δεν το βγάζει από την κοιλιά του , προφανώς έχει λάβει μιας ώρας υπηρεσίες για 60 ευρώ από κάποιες συγκριμένες κοπέλες σε κάποια ιδρύματα.Αν δεν θέλει να μας φωτίσει δημοσίως, είναι σεβαστό, δεν είναι υποχρεωμένος.Εγώ πάντως δέχομαι και pmΣυνήθως, όπου είναι 60, η διάρκεια είναι 30-35'.
Εγω κάθησα 1 ωρα γεμάτη,αλλος μπορεί να κάθησε 30 λεπτά....παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο......
Γι'αυτό είπα πριν, τη λέξη "συνήθως". Παίζουν κι αλλα πράγματα ρόλο. Αναδουλειά, διάθεση θεραπεύτριας, χημεία, επικοινωνιακή δυνατότητα πελάτη, κλπ.
Τα πάντα ρει.....
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερουδια...εχω νεο.. εχουμε αυξηση μια ωμορφη κερκυραια ΑΝΤΡΙΑΝΑ...ηρθε απω σημερα στην παρεα μας...επισης ειναι ΛΙΖΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ κ ΔΑΝΑΗ....φιλουθκια απω μενα... :-* :-* :-*
Αυξηση ???καλημερουδια...εχω νεο.. εχουμε αυξηση μια ωμορφη κερκυραια ΑΝΤΡΙΑΝΑ...ηρθε απω σημερα στην παρεα μας...επισης ειναι ΛΙΖΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΤΖΕΝΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ κ ΔΑΝΑΗ....φιλουθκια απω μενα... :-* :-* :-*
Η νεα αφιξη θες να πεις κουκλα μου ???
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
:'( :'( :'( :'( δεν φταιω εγω μια ελληνηδα μου ειπε πως να γραφω...τελοσ παντον ηρθε καινουρια κωπελα.....Αυξηση ???
Η νεα αφιξη θες να πεις κουκλα μου ???
Μεγαλωσε, η αυξηθηκε η παρεα μας !!! :-* :-* :-*:'( :'( :'( :'( δεν φταιω εγω μια ελληνηδα μου ειπε πως να γραφω...τελοσ παντον ηρθε καινουρια κωπελα.....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αααχ ομορφη Κερκυρα... που συνορευεις με τους Αγιους Σαραντα...
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οτι ειναι απω ενα αγιο ειναι αλλα ΑΓΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟ.... :-* :-* :-*αααχ ομορφη Κερκυρα... που συνορευεις με τους Αγιους Σαραντα...
αααχ ομορφη Κερκυρα... που συνορευεις με τους Αγιους Σαραντα...
καλό....
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε παιδυα ειναι απω την ΚΕΡΚΥΡΑ αμα ητανε απω την ΑΛΒΑΝΙΑ θα λεγα.... :-* :-*μήπως αντί για Κέρκυρα εννοείς την απέναντυ παραλία του νησιού προς τα αλβανά.......
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχω καλο νεο λοιπον αποφασισαμε να κανουμε το εξης.....ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ ΣΑΒΒΑΤΟ....60 το φουλ προγραμμα 45 λεπτα...προσοχη...για να παρει αυτο το προγραμμα πρεπει να πει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩ ΤΟ ΣΙΤΕ..... φιλουθκια :-* :-* :-*
εχω καλο νεο λοιπον αποφασισαμε να κανουμε το εξης.....ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ ΣΑΒΒΑΤΟ....60 το φουλ προγραμμα 45 λεπτα...προσοχη...για να παρει αυτο το προγραμμα πρεπει να πει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩ ΤΟ ΣΙΤΕ..... φιλουθκια :-* :-* :-*
αυτα ειναι νεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για τους αλλους.........
γιατι εγω δυστυχως αυτες τις μερες δεν μπορω..........
όπα νατα τα καλά νέα ,λόγω που οι συναγωνιστές ρερτάρησαν λόγω εορτών , αρχησαν οι προσφορές και πάμε ολαχώς για εκπτώσεις σε λίγο καιρό....
πές μας όταν λές φουλ το εννοείς όπως εμείς ? ή ..... φουλ της ντάμας...
τελικά δεν μας είπες η Αντριαννα απο πιά πλευρά της κέρκυρας ειναι ?
πές μας όταν λές φουλ το εννοείς όπως εμείς ? ή ..... φουλ της ντάμας...
τελικά δεν μας είπες η Αντριαννα απο πιά πλευρά της κέρκυρας ειναι ?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.