Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
με βλέπω να ξεκινάω πάλι τις μπουρδελότσαρκες στη φυλής όπου με 20 ευρά θα γαμήσω τόπ μουνί για τα γούστα μου και θα μου μείνουν και τα 60 στη τσέπη..τί να κάνουμε,δεν τρέχει και τίποτα...τουλάχιστον θα πηγαίνω με καλή παρέα.

;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δανάη μου, αυτή η λεπτούλα με το πορτοκαλί ή ροζ εφαρμοστό φόρεμα και τα μάυρα μαλλιά, ποιά είναι τελικά; Μπερδεύτηκα... :-

τζεσικα,αλλα επιμενω δεν την ειδες καλα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κωνσταντίνα μήπως θές να σου πληρώσουμε και το ΦΠΑ ή τον φόρο εισοδήματος????ποιά νομίζεις ότι είσαι?άκου 120 το μέτριο αθηναικό κορίτσι της διπλανής πόρτας....θα τρελλαθούμε το κάψαμε στην ελλάδα τελείως!καιρός να αριβάρουμε για κανα άλλο κράτος γιατί εδώ όντως δεν πάει καλά ο κόσμος!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
Παραπληροφόρηση.....προσωπικά μέτρησα 9 θήλεα αξιολογότατου επιπέδου! Ξέχασες το Λιζάκι κι άλλη μια που δε μου συστήθηκε (μάλλον εκ Brasil...).
Το Χριστινάκι κι αυτό Brasilero?
Φιλούθκια στις κούκλες! :-*
παρενέργειες απο τα φάρμακα , διπλές της έβλεπες  :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
τι λε ρε σύντεκνε!!! Μα με τίποτα δεν τη κάνεις Βουλγάρα. Λατινόφατσα μού'κανε... :think:
Αυτή με το μαύρο ίσιο μαλλί και το τεράστιο χαμόγελο, εεε; Λεπτή, πωπός μικρούλης και μπαλκόνια....με θέα! :rolleyes:
έτσι όπως την περιγράφεις η βουλγάρα θα είναι ή ρουμάνα......είναι οι βραζηλιάνες  της ευρώπης  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
με βλέπω να ξεκινάω πάλι τις μπουρδελότσαρκες στη φυλής όπου με 20 ευρά θα γαμήσω τόπ μουνί για τα γούστα μου και θα μου μείνουν και τα 60 στη τσέπη..τί να κάνουμε,δεν τρέχει και τίποτα...τουλάχιστον θα πηγαίνω με καλή παρέα.
:thumbsup: :thumbsup:
μαζί θα πάμε  :smitten: :smitten:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
κωνσταντίνα μήπως θές να σου πληρώσουμε και το ΦΠΑ ή τον φόρο εισοδήματος????ποιά νομίζεις ότι είσαι?άκου 120 το μέτριο αθηναικό κορίτσι της διπλανής πόρτας....θα τρελλαθούμε το κάψαμε στην ελλάδα τελείως!καιρός να αριβάρουμε για κανα άλλο κράτος γιατί εδώ όντως δεν πάει καλά ο κόσμος!
κάτσε ρε σύ....μήπως μέσα σε κάνει να νιώθεις σα να είσαι με την κοπέλα σου και χρεώνει τόσα πόλλα???????? :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
ναι το ξέρω.....
ξέρει ο πάθος γιατί τον ρωτάω........

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τελικά δεν κατάλαβα τι έγινε.....πήγε ο pathos και ο μυστήριος,δεν αρτήθηκαν και έχασαν και το μέτρημα? πως οι 5 κοπέλλες το πρωί έγιναν 9 στην πορεία? ρε,μήπως βάζετε και τη Νατάσσα στο μέτρημα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.169
Πόντοι
46.232
Τελικά δεν κατάλαβα τι έγινε.....πήγε ο pathos και ο μυστήριος,δεν αρτήθηκαν και έχασαν και το μέτρημα? πως οι 5 κοπέλλες το πρωί έγιναν 9 στην πορεία? ρε,μήπως βάζετε και τη Νατάσσα στο μέτρημα?
για να μην διαβάζεις............
μεσημέρι πήγε ο μυστήριος
απόγευμα  ο πάθος...
η δανάη στην ημερήσια ενημέρωση της αρχικά είπε ότι δουλεύουν 5 κοπέλες μετά ανακάλεσε οτι μπερδεύτηκε.......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
για να μην διαβάζεις............
μεσημέρι πήγε ο μυστήριος
απόγευμα  ο πάθος...
η δανάη στην ημερήσια ενημέρωση της αρχικά είπε ότι δουλεύουν 5 κοπέλες μετά ανακάλεσε οτι μπερδεύτηκε.......

ρε αρχηγέ,αντε να ήταν 6 με τη Λίζα...7 η Τζένιφερ.....οι άλλες δυο ποιές είναι?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: γιασας ηρθα κ εγω λοιπον να ξεκαθαριζουμε... :rolleyes: :rolleyes:
σημερα ητανε...ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ(ΒΡΑΖΙΛΙΑ),ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΕΛΛΑΔΑ),ΧΡΙΣΤΙΝΑ(ΒΟΥΛΓΑΡΑ)...
Η κοπελα με ροζ φορεμα..ΤΖΕΣΙΚΑ
Η κοπελα με τιγρε φορεμα ΧΡΙΣΤΙΝΑ
....συνφονω απολυτα οτι πρεπει να γηνει κατι με το θεμα τιμες αλλα η αλες κοπελλες δεν εχουνε την ιδια γνωμη μ'μενα..για να γηνει το φουλ 60 δεχονται καποιες αλλα να ειναι 30 λεπτα κ αμα θελει ο πελατες 45 λεπτα οπως ειναι τωρα τοτε να ειναι 80.. μιλαμε ακομα αλλα οπως καταλαβενεται δεν ειναι ευκολο να δεχτουνε...θα μπορουσα να κανω εγω ετσι 60 το φουλ για το σιτε αλλα δεν εχει νοημα μονο εγω...θα δουμε την μπορουμε να κανουμε... :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλησπέρα Δανάη....έχεις δίκιο.Οπου εφαρμόσθηκε αυτό το σύστημα,απέτυχε.Για πολλούς λόγους.Δηλαδή,αμα κρατήσει 35 λεπτά,τι θα γίνει...?
Στα μασατζίδικα πάμε για να περάσουμε καλά και να χαλαρώσουμε.Μπορεί η συνεδρία να κρατήσει 40 λεπτά,μπορεί και 50,άνθρωποι είμαστε θα πούμε και μια κουβέντα,θα καθυστερήσουμε λίγο στο μπάνιο,κλπ.
Οι κοπέλλες έχουνε δίκιο,διότι η μία θα καθεται 45 λεπτά με μια ωρα και θα παίρνει 40 ευρώ και η άλλη μέσα στην ίδια ωρα θα έχει ξεπετάξει 2 ατομα και θα εχει πάρει 60.Γνωρίζουμε αλλωστε οτι αμα η κοπέλλα θέλει να σε ξεπετάξει,20 λεπτά αρκούν,ετσι?στο πάρτυ αυτό γινότανε....
Προσωπικά πιστευω οτι ολα θα εξαρτηθούν απο την πελατεία που θα εχει το μαγαζί.Αν με 80,έχει δουλειά,γιατί να το κατεβάσετε? αν,όπως προβλέπω,πέσει η δουλειά,και τα 60 πολλά θα είναι....
Πάντως,χωρίς να θέλω να σε θίξω,ξέρεις αλλωστε οτι σ' αγαπάω πολύ ( :smitten: :smitten:),σε άλλα μαγαζιά το πρόγραμμα εχει πάει 60 ευρώ για 1 ωρα,με ωραίες κοπέλλες που κάνουν και καλό μασαζ.....
Τελικά νομίζω θα βρείτε τη χρυσή τομή,για να είμαστε ολοι ευχαριστημένοι....

Φιλούθκια!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ατο να παει προσπαθησαμε εγω κ η ΝΑΤΑΣΑ να εξηγεισουμε στης κοπελλες οτι μπορουσαμε να συνεχιζουμε ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ μονο το 60 φουλ..αλα καταλαβενεις κ απω μονο σου τι γηνεται ..πιστευω ομως οτι στο τελος θα δεχτουνε...θεμα δουλεια δεν εχουμε παραπονο εσουμε....τελος παντον θα δουμε τη θα γηνε...(για το παρτυ ειχαμε πει οτι δεν θα ειχε μασαζ).... :-* :-* :-* :-* φιλουθκια

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλησπέρα Δανάη....έχεις δίκιο.Οπου εφαρμόσθηκε αυτό το σύστημα,απέτυχε.Για πολλούς λόγους.Δηλαδή,αμα κρατήσει 35 λεπτά,τι θα γίνει...?
Στα μασατζίδικα πάμε για να περάσουμε καλά και να χαλαρώσουμε.Μπορεί η συνεδρία να κρατήσει 40 λεπτά,μπορεί και 50,άνθρωποι είμαστε θα πούμε και μια κουβέντα,θα καθυστερήσουμε λίγο στο μπάνιο,κλπ.
Οι κοπέλλες έχουνε δίκιο,διότι η μία θα καθεται 45 λεπτά με μια ωρα και θα παίρνει 40 ευρώ και η άλλη μέσα στην ίδια ωρα θα έχει ξεπετάξει 2 ατομα και θα εχει πάρει 60.Γνωρίζουμε αλλωστε οτι αμα η κοπέλλα θέλει να σε ξεπετάξει,20 λεπτά αρκούν,ετσι?στο πάρτυ αυτό γινότανε....
Προσωπικά πιστευω οτι ολα θα εξαρτηθούν απο την πελατεία που θα εχει το μαγαζί.Αν με 80,έχει δουλειά,γιατί να το κατεβάσετε? αν,όπως προβλέπω,πέσει η δουλειά,και τα 60 πολλά θα είναι....
Πάντως,χωρίς να θέλω να σε θίξω,ξέρεις αλλωστε οτι σ' αγαπάω πολύ ( :smitten: :smitten:),σε άλλα μαγαζιά το πρόγραμμα εχει πάει 60 ευρώ για 1 ωρα,με ωραίες κοπέλλες που κάνουν και καλό μασαζ.....
Τελικά νομίζω θα βρείτε τη χρυσή τομή,για να είμαστε ολοι ευχαριστημένοι....

Φιλούθκια!!!
Που έχει 60 ευρώ την ώρα;;;;; δεν το αμφισβητώ, απλά μου κάνει εντύπωση.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom