Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Όπως λέει και ο φίλος andy, υπάρχει οικονομική κρίση.

Απλά εξήγησε στις κοπέλες και εκεί που πρέπει, ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν 5 πελάτες που θα έρθουν σίγουρα γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν μια καλή τιμή και θα δώσουν από 60 ευρώ, παρά 2 που θα δώσουν 80.

5 x 60 = 300

2 x 80 = 160

απλά μαθηματικά...

Νομίζω ότι όταν είχατε την προσφορά το Δεκέμβριο, λογικά θα είχατε περισσότερο κόσμο ή κάνω λάθος ;
Ψάχνω για λογιστή...τι λες; ;)

και η Δανάη θα έπρεπε να έχει αλλο τιμοκατάλογο,διότι και γκομενάρα είναι και επιπλέον σου μαθαίνει να χορευεις και σάμπα.... :rockon: εγω την πρωτη φορά έπαθα θλάση μυων.....ομως,η Δανάη με γιάτρεψε....
Η Κωσταντίνα είναι όμορφη κοπέλλα και γουστάρει 120...εσένα τι σε κόφτει??? :rockon: :rockon:
Τέτοια να λες αντί για μείωση στα 60 να αυξηθεί στα 120! :new_shocked:
Και προσεκτικά με τις χορευτικές φιγούρες....δεν κάνουν για όλες τις ηλικίες :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ψάχνω για λογιστή...τι λες; ;)
Τέτοια να λες αντί για μείωση στα 60 να αυξηθεί στα 120! :new_shocked:
Και προσεκτικά με τις χορευτικές φιγούρες....δεν κάνουν για όλες τις ηλικίες :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι κ 120 δεν τρελαθικαμε κ ολες..ειπαμε κατι καλο για ολοι μας αυτο δεν ειναι καλο για κανενας... ;) ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Υπαινίχθηκες κάτι για την ηλικία μου? χμ....θα το λάβω σοβαρά υπ'όψιν....εδω που τα λέμε,μπορεί και να έχεις δίκιο.... :rockon:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Υπαινίχθηκες κάτι για την ηλικία μου? χμ....θα το λάβω σοβαρά υπ'όψιν....εδω που τα λέμε,μπορεί και να έχεις δίκιο.... :rockon:
...στο ίδιο έργο θεατές! Ο ορθοπεδικός μου απαγόρευσε τις ζεμπεκιές μετά τους 2 μηνίσκους... :'(

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: παει κ αυτη ημερα για την δουλεια μηλαμε...αυριο ρεπο  :rockon: :rockon: :rockon: τοτε σειρα εχει να κανω ενα μπανακι κ ετοιμασια για εξοδο...φιλαρακια θελω να σας ευχαριστισω παρα πολυ που κ σημερα με τημισανε την παρουσια σας στο μαγαζι...κ να εισαστε σιγουρι οτι κατα σκευτικαμε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ....απο μενα φιλουθκια.....καλη διασκεντασει...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing: παει κ αυτη ημερα για την δουλεια μηλαμε...αυριο ρεπο  :rockon: :rockon: :rockon: τοτε σειρα εχει να κανω ενα μπανακι κ ετοιμασια για εξοδο...φιλαρακια θελω να σας ευχαριστισω παρα πολυ που κ σημερα με τημισανε την παρουσια σας στο μαγαζι...κ να εισαστε σιγουρι οτι κατα σκευτικαμε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ....απο μενα φιλουθκια.....καλη διασκεντασει...

Σαν πολιτικός μιλάς βρε Δανάη. Σκέφτεσαι να πολιτευτείς στις προσεχείς εκλογές; (μεταξύ μας δεν θα ήταν κακή ιδέα)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
δανάη τι έγινε με το φλουρί;;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.183
Πόντοι
46.232
σου ειπα οτι κερδισε ενας πελα;τες του μαγαζι..κ διαλεξε την ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ε λογικη επιλογη , ποια αλλη να διαλεγε?????????
η κωνσταντινα δεχτηκε????? ή δεν ηταν και αυτη στο τιμημα του φλουριου????

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα....σημερα στο μαγαζι ειμαστε μονο εγω κ η ΛΙΖΑ....μεχρι της 5 κ μιση....φιλουθκια

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Καλημέρα. Να μάθεις το Λιζάκι Samba! ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom