danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα κ καλη ευδομαντα.....σημερα ειμαστε ΔΑΝΑΗ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ Κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....φιλουθκια...
καλημέρακαλημερα κ καλη ευδομαντα.....σημερα ειμαστε ΔΑΝΑΗ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ Κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....φιλουθκια...
Παραπληροφόρηση.....προσωπικά μέτρησα 9 θήλεα αξιολογότατου επιπέδου! Ξέχασες το Λιζάκι κι άλλη μια που δε μου συστήθηκε (μάλλον εκ Brasil...).καλημερα κ καλη ευδομαντα.....σημερα ειμαστε ΔΑΝΑΗ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ Κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....φιλουθκια...
....χριστίνα εκ Βουλγαρίας...Παραπληροφόρηση.....προσωπικά μέτρησα 9 θήλεα αξιολογότατου επιπέδου! Ξέχασες το Λιζάκι κι άλλη μια που δε μου συστήθηκε (μάλλον εκ Brasil...).
Το Χριστινάκι κι αυτό Brasilero?
Φιλούθκια στις κούκλες! :-*
εχεις δικιο ...εγραψα γρηγορα γιατι ειχα δουλεια .....αλα ειμαι αδικιολογιτι..... :'( :'(Παραπληροφόρηση.....προσωπικά μέτρησα 9 θήλεα αξιολογότατου επιπέδου! Ξέχασες το Λιζάκι κι άλλη μια που δε μου συστήθηκε (μάλλον εκ Brasil...).
Το Χριστινάκι κι αυτό Brasilero?
Φιλούθκια στις κούκλες! :-*
τι λε ρε σύντεκνε!!! Μα με τίποτα δεν τη κάνεις Βουλγάρα. Λατινόφατσα μού'κανε.......χριστίνα εκ Βουλγαρίας...
...ναι και έχει 15 χρόνια στην ελλάδα....τι λε ρε σύντεκνε!!! Μα με τίποτα δεν τη κάνεις Βουλγάρα. Λατινόφατσα μού'κανε...
Αυτή με το μαύρο ίσιο μαλλί και το τεράστιο χαμόγελο, εεε; Λεπτή, πωπός μικρούλης και μπαλκόνια....με θέα!
Λογικό...μες στο πανικό ήσουν. Πάντως ωραίος ο χώρος, τα κορίτσια και η φιλοξενία. Γρίφος πάντως η επιλογή..εχεις δικιο ...εγραψα γρηγορα γιατι ειχα δουλεια .....αλα ειμαι αδικιολογιτι..... :'( :'(
μ'αυτη την περιγραφη αμα δεν κανω λαθος δεν μηλας για την ΧΡΙΣΤΙΝΑ αλλα την ΤΖΕΣΙΚΑ η βραζιλιανα....φιλουθκιατι λε ρε σύντεκνε!!! Μα με τίποτα δεν τη κάνεις Βουλγάρα. Λατινόφατσα μού'κανε...
Αυτή με το μαύρο ίσιο μαλλί και το τεράστιο χαμόγελο, εεε; Λεπτή, πωπός μικρούλης και μπαλκόνια....με θέα!
τωρα τι να σου πω δεν ξερω πια διαλεξες....λιπαμε αμα δεν περασες καλα...φιλουθκιαΛογικό...μες στο πανικό ήσουν. Πάντως ωραίος ο χώρος, τα κορίτσια και η φιλοξενία. Γρίφος πάντως η επιλογή..
εγώ πάντως την είδα αρκετά μέτρια την ποιότητα των κορασίδων...και η κωνσταντίνα δεν αξίζει εμφανισιακά με τίποτα κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες και αυτή η βραζιλιάνα μου θυμίζει την ιστορία του δαρβίνου...για την δέ χριστινα παντελώς αδιάφορη. Το λιζάκι οκ αλλά πάμε για άλλα...ή μάλλον για τίποτα!Πάντως καλό είναι διότι θα είχαμε και οικονομικό πρόβλημα ακόμη πιό έντονο αν παθαίναμε αμόκ από τα μουνιά..ευτυχώς πέφτει ραγδαία το επίπεδο.
τωρα τι να σου πω δεν ξερω πια διαλεξες....λιπαμε αμα δεν περασες καλα...φιλουθκια
χερομαι παντος που ηρθες να μας γνωριζεις απω κοντα...φιλουθκια απω εμενα... :-* :-* :-*εγώ πάντως την είδα αρκετά μέτρια την ποιότητα των κορασίδων...και η κωνσταντίνα δεν αξίζει εμφανισιακά με τίποτα κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες και αυτή η βραζιλιάνα μου θυμίζει την ιστορία του δαρβίνου...για την δέ χριστινα παντελώς αδιάφορη. Το λιζάκι οκ αλλά πάμε για άλλα...ή μάλλον για τίποτα!Πάντως καλό είναι διότι θα είχαμε και οικονομικό πρόβλημα ακόμη πιό έντονο αν παθαίναμε αμόκ από τα μουνιά..ευτυχώς πέφτει ραγδαία το επίπεδο.
:-* :-* :-*εγώ πάντως μόνο μαζί σου ή με το λιζάκι θα μπορούσα να περάσω,αλλά όχι με 60 ή 80.Δυστυχώς αυτά τα νούμερα απόθαναν
χερομαι παντος που ηρθες να μας γνωριζεις απω κοντα...φιλουθκια απω εμενα... :-* :-* :-*
Μη συγκρίνεις με τις χορεύτριες των σωληνουργίων, που εκεί κι αν φεύγει το χρήμα. Προσωπικά δεν βρήκα χαμηλό το επίπεδο των κοριτσιών. 3 εκεί μέσα, για τα γούστα μου ήταν μιά χαρά. Τέτοιο ποσοστό είχα να δω από Κ48! Τώρα για το επίπεδο υπηρεσιών δεν έχω άποψη-δεν πέρασα. Όσο για τις τιμές, γραφικοί θα γίνουμε, μόλις πέσουν σημαντικά θα μας ξεπετάνε για πλάκα. Το ότι πρέπει να αλλάξει το τιμολογιακό status είναι πλέον αυτονόητο. Το ότι δεν πρόκειται να γίνει επίσης!το 2006 που ερχόμουνα εκεί ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα..Αν ποτέ ανέβει η ποιότητα εμφάνισης και υπηρεσιών από αυτές(τις ανωτέρου επιπέδου) και σε προσιτές τιμές τότε μπορεί να σας επισκεφτώ ξανά...αλλά μέχρι τότε θα έχουμε τόσα χαράτσια να αντιμετωπίσουμε που δε θα χουμε ούτε νερό να πιούμε.
Μη συγκρίνεις με τις χορεύτριες των σωληνουργίων, που εκεί κι αν φεύγει το χρήμα. Προσωπικά δεν βρήκα χαμηλό το επίπεδο των κοριτσιών. 3 εκεί μέσα, για τα γούστα μου ήταν μιά χαρά. Τέτοιο ποσοστό είχα να δω από Κ48! Τώρα για το επίπεδο υπηρεσιών δεν έχω άποψη-δεν πέρασα. Όσο για τις τιμές, γραφικοί θα γίνουμε, μόλις πέσουν σημαντικά θα μας ξεπετάνε για πλάκα. Το ότι πρέπει να αλλάξει το τιμολογιακό status είναι πλέον αυτονόητο. Το ότι δεν πρόκειται να γίνει επίσης!