Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: καλημερα κ καλη ευδομαντα.....σημερα ειμαστε ΔΑΝΑΗ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ Κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....φιλουθκια...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
:dancing: :dancing: καλημερα κ καλη ευδομαντα.....σημερα ειμαστε ΔΑΝΑΗ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΝΑΟΜΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ Κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....φιλουθκια...
Παραπληροφόρηση.....προσωπικά μέτρησα 9 θήλεα αξιολογότατου επιπέδου! Ξέχασες το Λιζάκι κι άλλη μια που δε μου συστήθηκε (μάλλον εκ Brasil...).
Το Χριστινάκι κι αυτό Brasilero?
Φιλούθκια στις κούκλες! :-*

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παραπληροφόρηση.....προσωπικά μέτρησα 9 θήλεα αξιολογότατου επιπέδου! Ξέχασες το Λιζάκι κι άλλη μια που δε μου συστήθηκε (μάλλον εκ Brasil...).
....χριστίνα εκ Βουλγαρίας...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εχεις δικιο ...εγραψα γρηγορα γιατι ειχα δουλεια .....αλα ειμαι αδικιολογιτι..... :'( :'(

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
....χριστίνα εκ Βουλγαρίας...
τι λε ρε σύντεκνε!!! Μα με τίποτα δεν τη κάνεις Βουλγάρα. Λατινόφατσα μού'κανε... :think:
Αυτή με το μαύρο ίσιο μαλλί και το τεράστιο χαμόγελο, εεε; Λεπτή, πωπός μικρούλης και μπαλκόνια....με θέα! :rolleyes:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
τι λε ρε σύντεκνε!!! Μα με τίποτα δεν τη κάνεις Βουλγάρα. Λατινόφατσα μού'κανε... :think:
Αυτή με το μαύρο ίσιο μαλλί και το τεράστιο χαμόγελο, εεε; Λεπτή, πωπός μικρούλης και μπαλκόνια....με θέα! :rolleyes:
...ναι και έχει 15 χρόνια στην ελλάδα....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
εχεις δικιο ...εγραψα γρηγορα γιατι ειχα δουλεια .....αλα ειμαι αδικιολογιτι..... :'( :'(
Λογικό...μες στο πανικό ήσουν. Πάντως ωραίος ο χώρος, τα κορίτσια και η φιλοξενία. Γρίφος πάντως η επιλογή.. :)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μ'αυτη την περιγραφη αμα δεν κανω λαθος δεν μηλας για την ΧΡΙΣΤΙΝΑ αλλα την ΤΖΕΣΙΚΑ η βραζιλιανα....φιλουθκια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ πάντως την είδα αρκετά μέτρια την ποιότητα των κορασίδων...και η κωνσταντίνα δεν αξίζει εμφανισιακά με τίποτα κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες και αυτή η βραζιλιάνα μου θυμίζει την ιστορία του δαρβίνου...για την δέ χριστινα παντελώς αδιάφορη. Το λιζάκι οκ αλλά πάμε για άλλα...ή μάλλον για τίποτα!Πάντως καλό είναι διότι θα είχαμε και οικονομικό πρόβλημα ακόμη πιό έντονο αν παθαίναμε αμόκ από τα μουνιά..ευτυχώς πέφτει ραγδαία το επίπεδο.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Λογικό...μες στο πανικό ήσουν. Πάντως ωραίος ο χώρος, τα κορίτσια και η φιλοξενία. Γρίφος πάντως η επιλογή.. :)
τωρα τι να σου πω δεν ξερω πια διαλεξες....λιπαμε αμα δεν περασες καλα...φιλουθκια

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
εγώ πάντως την είδα αρκετά μέτρια την ποιότητα των κορασίδων...και η κωνσταντίνα δεν αξίζει εμφανισιακά με τίποτα κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες και αυτή η βραζιλιάνα μου θυμίζει την ιστορία του δαρβίνου...για την δέ χριστινα παντελώς αδιάφορη. Το λιζάκι οκ αλλά πάμε για άλλα...ή μάλλον για τίποτα!Πάντως καλό είναι διότι θα είχαμε και οικονομικό πρόβλημα ακόμη πιό έντονο αν παθαίναμε αμόκ από τα μουνιά..ευτυχώς πέφτει ραγδαία το επίπεδο.
:2funny: :thumbsup:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τωρα τι να σου πω δεν ξερω πια διαλεξες....λιπαμε αμα δεν περασες καλα...φιλουθκια

εγώ πάντως μόνο μαζί σου ή με το λιζάκι θα μπορούσα να περάσω,αλλά όχι με 60 ή 80.Δυστυχώς αυτά τα νούμερα απόθαναν

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
με βλέπω να ξεκινάω πάλι τις μπουρδελότσαρκες στη φυλής όπου με 20 ευρά θα γαμήσω τόπ μουνί για τα γούστα μου και θα μου μείνουν και τα 60 στη τσέπη..τί να κάνουμε,δεν τρέχει και τίποτα...τουλάχιστον θα πηγαίνω με καλή παρέα.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
χερομαι παντος που ηρθες να μας γνωριζεις απω κοντα...φιλουθκια απω εμενα... :-* :-* :-*

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χερομαι παντος που ηρθες να μας γνωριζεις απω κοντα...φιλουθκια απω εμενα... :-* :-* :-*

το 2006 που ερχόμουνα εκεί ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα..Αν ποτέ ανέβει η ποιότητα εμφάνισης και υπηρεσιών από αυτές(τις ανωτέρου επιπέδου) και σε προσιτές τιμές τότε μπορεί να σας επισκεφτώ ξανά...αλλά μέχρι τότε θα έχουμε τόσα χαράτσια να αντιμετωπίσουμε που δε θα χουμε ούτε νερό να πιούμε.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
το 2006 που ερχόμουνα εκεί ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα..Αν ποτέ ανέβει η ποιότητα εμφάνισης και υπηρεσιών από αυτές(τις ανωτέρου επιπέδου) και σε προσιτές τιμές τότε μπορεί να σας επισκεφτώ ξανά...αλλά μέχρι τότε θα έχουμε τόσα χαράτσια να αντιμετωπίσουμε που δε θα χουμε ούτε νερό να πιούμε.
Μη συγκρίνεις με τις χορεύτριες των σωληνουργίων, που εκεί κι αν φεύγει το χρήμα. Προσωπικά δεν βρήκα χαμηλό το επίπεδο των κοριτσιών. 3 εκεί μέσα, για τα γούστα μου ήταν μιά χαρά. Τέτοιο ποσοστό είχα να δω από Κ48! Τώρα για το επίπεδο υπηρεσιών δεν έχω άποψη-δεν πέρασα. Όσο για τις τιμές, γραφικοί θα γίνουμε, μόλις πέσουν σημαντικά θα μας ξεπετάνε για πλάκα. Το ότι πρέπει να αλλάξει το  τιμολογιακό status είναι πλέον αυτονόητο. Το ότι δεν πρόκειται να γίνει επίσης!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Δανάη μου, αυτή η λεπτούλα με το πορτοκαλί ή ροζ εφαρμοστό φόρεμα και τα μάυρα μαλλιά, ποιά είναι τελικά; Μπερδεύτηκα... :-

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μη συγκρίνεις με τις χορεύτριες των σωληνουργίων, που εκεί κι αν φεύγει το χρήμα. Προσωπικά δεν βρήκα χαμηλό το επίπεδο των κοριτσιών. 3 εκεί μέσα, για τα γούστα μου ήταν μιά χαρά. Τέτοιο ποσοστό είχα να δω από Κ48! Τώρα για το επίπεδο υπηρεσιών δεν έχω άποψη-δεν πέρασα. Όσο για τις τιμές, γραφικοί θα γίνουμε, μόλις πέσουν σημαντικά θα μας ξεπετάνε για πλάκα. Το ότι πρέπει να αλλάξει το  τιμολογιακό status είναι πλέον αυτονόητο. Το ότι δεν πρόκειται να γίνει επίσης!

δεν συγκρινω βρε με τις σωληνουργουδες.Αλλωστε αυτές συμπαραστέκονται στους αγωνιστές της χαλυβουργικής στην ελευσίνα γιατι εκει μπορούν να απασχοληθούν(εχει πολύ κόσμο δηλ :grin:).Δεν είδα ούτε κάν μιά μάρσυ ή μια μαριάννα. Αμα πας ποσειδωνος 67 γλυφαδα τι θα πεις δηλ?οτι ειναι θεες εκει?μαλλον δεν τις προσεξες καλα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom