danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πίτα κόψαμε ,τώρα πατσά πότε θα σερβίρετε κορίτσια ?
δεν ειμαστε ειστιατοριο εδω.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πίτα κόψαμε ,τώρα πατσά πότε θα σερβίρετε κορίτσια ?
Δανάη μου,οι περισσότεροι μετά τις γιορτές δεν έχουν λεφτά μωρό μου....είναι και φτωχό το ρόστερ,καταλαβαίνεις....πάντως,αν σου έτυχε εσένα το φλουρί της δικής σας βασιλόπιτας,εγω δέχομαι να ερθω να κάνουμε μαζί ένα μασαζ δωρεάν.....
τελικά απο τα βραζίλιαν πιό είναι το πιό αστέρι ?
κατεβάστε την τιμή στα 60 Δανάη, όπως ήταν για ένα μήνα και θα δεις κόσμο όχι μόνο από το σίτε, αλλά και εκτός σίτε.
καλησπερα μωρακι μου...ειναι γνωστον οτι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ερχετε μονο 3 φορεζ την ευδομαντα....χτες ητανε εδω τωρα μονο την αλη την ευδομαντα διοτι αυριο θα ειμαστε κλειστα...σαββατο θα ειμαστε μονο 3 κοπελλες ....η ΗΛΕΚΤΡΑ δεν εχει γυρισει ακομα απο ταξιδυ...φιλουθκιαΠολύ σωστά του απαντάς,αν και τα μεζεδάκια που είχατε στο πάρτυ ήταν εξαιρετικά....
Χαίρομαι που επανήλθε η Λίζα,εσυ ρεπό δεν θα πάρεις?
Τα αλλα 2 κορίτσια (Κωσταντίνα,Ηλέκτρα) πότε επιστρέφουν?
Φιλούθκια !!!!!
δεχομαι ιδεας για να κανουμε κατι για τα παιδυα το σιτε κ μονο ;) ;) για να μπορεσω να προτινω εκει που πρεπει.. ;) ;)...οκ...φιλουθκια
δεχομαι ιδεας για να κανουμε κατι για τα παιδυα το σιτε κ μονο ;) ;) για να μπορεσω να προτινω εκει που πρεπει.. ;) ;)...οκ...φιλουθκια
Βαλε την δικη σου ιδεα πρωτα και μετα θα σου πουμε τις δικες μας !!!
μωρο μου τι να σου πω τωρα δεν ητανε στο μαγαζι που εργαζομε ...πρωτο εδω δεν ειναι 100 ευρο το μασαζ αλλα 60 ι 80... :-* :-*δαναη δεν εχω κατι να προτινω αλλα θα πω κατι σαν παραπονο, παω τοσα χρονια σε μασαζ 14 σιγουρα κανω μασαζ καθε βδομαδα και μια φορα καμμια δεν μου ειπε αυτο σημερα δωρο απο μας εχω δωσει σε μια και μονο κοπελα πανω απο 1700 ευρω ( γιατι πηγαινα σε μασαζ του 100ευρω) και μια φορα δεν μου ειπε αστο σημερα κερασμενο η να ερθει μια αλλη φιλη μου να σου κανουμε διπλο με τα ιδια ενα δωρο τελος παντων .
αυτο το παραπονο ειχα να πω !!!!!!
Βαλε την δικη σου ιδεα πρωτα και μετα θα σου πουμε τις δικες μας !!!
;) ;) το ξερω οτι υπαρχει οικονομικη κριση...γιαυτο προσπαθω να σκευτω κατι που θα δεχτουνε κ οι κοπελες γιατι ειναι κ αυτο..λεμε το μαγαζι μου λεει οκ αλλα οι κοπελες πρεπει να ειναι οκ με την αποφασι μας.... :-* :-*
Όπως λέει και ο φίλος andy, υπάρχει οικονομική κρίση.
Απλά εξήγησε στις κοπέλες και εκεί που πρέπει, ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν 5 πελάτες που θα έρθουν σίγουρα γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν μια καλή τιμή και θα δώσουν από 60 ευρώ, παρά 2 που θα δώσουν 80.
5 x 60 = 300
2 x 80 = 160
απλά μαθηματικά...
Νομίζω ότι όταν είχατε την προσφορά το Δεκέμβριο, λογικά θα είχατε περισσότερο κόσμο ή κάνω λάθος ;
Πάντως οφείλω να δώσω ένα μπράβο στη Δανάη για την προσπάθειά της να ενημερώσει το κοινό και να διατηρεί το υψηλό επίπεδο ευγένειας, με όλους εμάς, τα "απρόσωπα" μέλη.
Μπράβο Δανάη για τις προσπάθειες που καταβάλεις και όπως είπαν συναγωνιστές, τολμήστε να κάνετε πρώτοι αυτό που μοιραία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Τη μείωση τιμών και όχι υπηρεσιών! Κάντε το πρώτοι και κρατήστε τους πελάτες που θα σας επιβραβεύσουν για την κατανόησή σας.
Btw η Κωνσταντίνα γιατί έχει άλλο τιμοκατάλογο;
Πάντως οφείλω να δώσω ένα μπράβο στη Δανάη για την προσπάθειά της να ενημερώσει το κοινό και να διατηρεί το υψηλό επίπεδο ευγένειας, με όλους εμάς, τα "απρόσωπα" μέλη.
Μπράβο Δανάη για τις προσπάθειες που καταβάλεις και όπως είπαν συναγωνιστές, τολμήστε να κάνετε πρώτοι αυτό που μοιραία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Τη μείωση τιμών και όχι υπηρεσιών! Κάντε το πρώτοι και κρατήστε τους πελάτες που θα σας επιβραβεύσουν για την κατανόησή σας.
Btw η Κωνσταντίνα γιατί έχει άλλο τιμοκατάλογο;
και η Δανάη θα έπρεπε να έχει αλλο τιμοκατάλογο,διότι και γκομενάρα είναι και επιπλέον σου μαθαίνει να χορευεις και σάμπα.... εγω την πρωτη φορά έπαθα θλάση μυων.....ομως,η Δανάη με γιάτρεψε....
Η Κωσταντίνα είναι όμορφη κοπέλλα και γουστάρει 120...εσένα τι σε κόφτει???