Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν ειμαστε ειστιατοριο εδω.... :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

σωστα με μπριζολες και αλλα τετοιου τυπου εδεσματα ταβερνα εισαστε!!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη μου,οι περισσότεροι μετά τις γιορτές δεν έχουν λεφτά μωρό μου....είναι και φτωχό το ρόστερ,καταλαβαίνεις....πάντως,αν σου έτυχε εσένα το φλουρί της δικής σας βασιλόπιτας,εγω δέχομαι να ερθω να κάνουμε μαζί ένα μασαζ δωρεάν..... :rockon: :rockon:

φιλαρακο κ εγω δεν εχω λεφτα  :'( :'( τι να κανω..για το ροστερ που αναφερεις δεν ισχει αφτα που αναφερεις διοτι η ΛΙΖΑ ελειπε μονο για 2 ημερες για να ξεκουραστει την αξιζε για να ειναι πιο φρεκια κ κεφατη  ;) για την ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ που λες συνεχειζε να ερθει 3 φορες την ευδομαντα δευ.τετα.κ παρασκευη...η ΗΛΕΚΤΡΑ δεν ειναι σταθερι στο μαγαζι...πιστευω να σε καλυψα... :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κατεβάστε την τιμή στα 60 Δανάη, όπως ήταν για ένα μήνα και θα δεις κόσμο όχι μόνο από το σίτε, αλλά και εκτός σίτε.

:grin:

πρωτα το μαγαζι δεν ειναι δικομου...απο κει κ περα κατι θα σκεφτω.... ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν ειμαστε ειστιατοριο εδω.... :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Πολύ σωστά του απαντάς,αν και τα μεζεδάκια που είχατε στο πάρτυ ήταν εξαιρετικά....
Χαίρομαι που επανήλθε η Λίζα,εσυ ρεπό δεν θα πάρεις?
Τα αλλα 2 κορίτσια (Κωσταντίνα,Ηλέκτρα) πότε επιστρέφουν?
Φιλούθκια !!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ σωστά του απαντάς,αν και τα μεζεδάκια που είχατε στο πάρτυ ήταν εξαιρετικά....
Χαίρομαι που επανήλθε η Λίζα,εσυ ρεπό δεν θα πάρεις?
Τα αλλα 2 κορίτσια (Κωσταντίνα,Ηλέκτρα) πότε επιστρέφουν?
Φιλούθκια !!!!!
καλησπερα μωρακι μου...ειναι γνωστον οτι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ερχετε μονο 3 φορεζ την ευδομαντα....χτες ητανε εδω τωρα μονο την αλη την ευδομαντα διοτι αυριο θα ειμαστε κλειστα...σαββατο θα ειμαστε μονο 3 κοπελλες ....η ΗΛΕΚΤΡΑ δεν εχει γυρισει ακομα απο ταξιδυ...φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεχομαι ιδεας για να κανουμε κατι για τα παιδυα το σιτε κ μονο  ;) ;) για να μπορεσω να προτινω εκει που πρεπει.. ;) ;)...οκ...φιλουθκια

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
δεχομαι ιδεας για να κανουμε κατι για τα παιδυα το σιτε κ μονο  ;) ;) για να μπορεσω να προτινω εκει που πρεπει.. ;) ;)...οκ...φιλουθκια

δαναη δεν εχω κατι να προτινω αλλα θα πω κατι σαν παραπονο, παω τοσα χρονια σε μασαζ 14 σιγουρα κανω μασαζ καθε βδομαδα και μια φορα καμμια δεν μου ειπε αυτο σημερα δωρο απο μας εχω δωσει σε μια και μονο κοπελα πανω απο 1700 ευρω ( γιατι πηγαινα σε μασαζ του 100ευρω) και μια φορα δεν μου ειπε αστο σημερα κερασμενο η να ερθει μια αλλη φιλη μου να σου κανουμε διπλο με τα ιδια ενα δωρο τελος παντων .

αυτο το παραπονο ειχα να πω !!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Βαλε την δικη σου ιδεα πρωτα και μετα θα σου πουμε τις δικες μας !!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δαναη δεν εχω κατι να προτινω αλλα θα πω κατι σαν παραπονο, παω τοσα χρονια σε μασαζ 14 σιγουρα κανω μασαζ καθε βδομαδα και μια φορα καμμια δεν μου ειπε αυτο σημερα δωρο απο μας εχω δωσει σε μια και μονο κοπελα πανω απο 1700 ευρω ( γιατι πηγαινα σε μασαζ του 100ευρω) και μια φορα δεν μου ειπε αστο σημερα κερασμενο η να ερθει μια αλλη φιλη μου να σου κανουμε διπλο με τα ιδια ενα δωρο τελος παντων .

αυτο το παραπονο ειχα να πω !!!!!!
μωρο μου τι να σου πω τωρα δεν ητανε στο μαγαζι που εργαζομε ...πρωτο εδω δεν ειναι 100 ευρο το μασαζ αλλα 60 ι 80... :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βαλε την δικη σου ιδεα πρωτα και μετα θα σου πουμε τις δικες μας !!!

κοιτα να δεις την πρωτη φορα εγω βρηκα κατι τωρα  :helpplea: κ εσεις....πρεπει να εχω καποιες προτασεις για να συζιτεισω μαζι τους ;) ;)...στο κατο κατο εισαστε πιο πολυ εγω ειμαι μονο μια... :rolleyes: :rolleyes:...φιλουθκια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φτιάξτε καφεδάκι και να κάτσουμε οι 3 μας,εσυ εγω και η κυρία Ν...α να το συζητήσουμε.... :2funny: τα μέλη του site και οι τακτικοί πελάτες πρέπει να έχουν άλλη μεταχείριση....η παρουσία σου εδω βοηθάει το μαγαζί,αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και παράλληλα οικονομική κρίση.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
;) ;) το ξερω οτι υπαρχει οικονομικη κριση...γιαυτο προσπαθω να σκευτω κατι που θα δεχτουνε κ οι κοπελες γιατι ειναι κ αυτο..λεμε το μαγαζι μου λεει οκ αλλα οι κοπελες πρεπει να ειναι οκ με την αποφασι μας.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :-* :-*

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
;) ;) το ξερω οτι υπαρχει οικονομικη κριση...γιαυτο προσπαθω να σκευτω κατι που θα δεχτουνε κ οι κοπελες γιατι ειναι κ αυτο..λεμε το μαγαζι μου λεει οκ αλλα οι κοπελες πρεπει να ειναι οκ με την αποφασι μας.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :-* :-*

Όπως λέει και ο φίλος andy, υπάρχει οικονομική κρίση.

Απλά εξήγησε στις κοπέλες και εκεί που πρέπει, ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν 5 πελάτες που θα έρθουν σίγουρα γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν μια καλή τιμή και θα δώσουν από 60 ευρώ, παρά 2 που θα δώσουν 80.

5 x 60 = 300

2 x 80 = 160

απλά μαθηματικά...

Νομίζω ότι όταν είχατε την προσφορά το Δεκέμβριο, λογικά θα είχατε περισσότερο κόσμο ή κάνω λάθος ;

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πάντως οφείλω να δώσω ένα μπράβο στη Δανάη για την προσπάθειά της να ενημερώσει το κοινό και να διατηρεί το υψηλό επίπεδο ευγένειας, με όλους εμάς, τα "απρόσωπα" μέλη.
Μπράβο Δανάη για τις προσπάθειες που καταβάλεις και όπως είπαν συναγωνιστές, τολμήστε να κάνετε πρώτοι αυτό που μοιραία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Τη μείωση τιμών και όχι υπηρεσιών! Κάντε το πρώτοι και κρατήστε τους πελάτες που θα σας επιβραβεύσουν για την κατανόησή σας.
Btw η Κωνσταντίνα γιατί έχει άλλο τιμοκατάλογο;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Όπως λέει και ο φίλος andy, υπάρχει οικονομική κρίση.

Απλά εξήγησε στις κοπέλες και εκεί που πρέπει, ότι είναι καλύτερα να υπάρχουν 5 πελάτες που θα έρθουν σίγουρα γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν μια καλή τιμή και θα δώσουν από 60 ευρώ, παρά 2 που θα δώσουν 80.

5 x 60 = 300

2 x 80 = 160

απλά μαθηματικά...

Νομίζω ότι όταν είχατε την προσφορά το Δεκέμβριο, λογικά θα είχατε περισσότερο κόσμο ή κάνω λάθος ;
:thumbsup:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πάντως οφείλω να δώσω ένα μπράβο στη Δανάη για την προσπάθειά της να ενημερώσει το κοινό και να διατηρεί το υψηλό επίπεδο ευγένειας, με όλους εμάς, τα "απρόσωπα" μέλη.
Μπράβο Δανάη για τις προσπάθειες που καταβάλεις και όπως είπαν συναγωνιστές, τολμήστε να κάνετε πρώτοι αυτό που μοιραία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Τη μείωση τιμών και όχι υπηρεσιών! Κάντε το πρώτοι και κρατήστε τους πελάτες που θα σας επιβραβεύσουν για την κατανόησή σας.

και η Δανάη θα έπρεπε να έχει αλλο τιμοκατάλογο,διότι και γκομενάρα είναι και επιπλέον σου μαθαίνει να χορευεις και σάμπα.... :rockon: εγω την πρωτη φορά έπαθα θλάση μυων.....ομως,η Δανάη με γιάτρεψε....
Η Κωσταντίνα είναι όμορφη κοπέλλα και γουστάρει 120...εσένα τι σε κόφτει??? :rockon: :rockon:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing:
ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σου πραγματικα χαρηκα παρα πολυ....πραγματικα προσπαθω να βρω ενα τροπο για να συνεχειζει το 60 αλλα δεν ειμαι μονη δυστιχος δεν μπορω μοπνι μου να παρω μια αποφαση αλλα να εισαστε συγουρι οτι κατι θα σκευτω...για το σιτε πρωτα απω ολα...φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και η Δανάη θα έπρεπε να έχει αλλο τιμοκατάλογο,διότι και γκομενάρα είναι και επιπλέον σου μαθαίνει να χορευεις και σάμπα.... :rockon: εγω την πρωτη φορά έπαθα θλάση μυων.....ομως,η Δανάη με γιάτρεψε....
Η Κωσταντίνα είναι όμορφη κοπέλλα και γουστάρει 120...εσένα τι σε κόφτει??? :rockon: :rockon:

:dancing: :dancing: :dancing:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom