Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: γιασας...κ χρονια πολα...καλη χρονια...λοιμπον σημερα τελευταια ημερα της προσφορα απω μας σε σας...... ;) ;) κ ειμαστε 2 κοπελες ...σας περημενουμε για να περασουμε καλα την τελευτεα μερα του χρονο....φιλουσκια

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...κάποια postarismata...έχουν διαγραφεί ή κάνω λάθος;;;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
φιλαρακια...πρωτα απω ολα ευχαριστω παρα πολυ για ολα...ευχομε για ολοι σας η καινουρια χρονια να εχετε οτι ποθειτε ..κατι που δεν βλεπω να αλαζει γρηγορα ειναι τα λαθακια μου.. :2funny: :2funny: :2funny:...μια καλη χρονια για ολοι σας με πολυ αγαπη ΔΑΝΑΗ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλή χρονιά Δανάη,σε σένα,στην κυρία Νατάσσα και σε όλες τις κοπέλλες....να εχετε υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε...
Πολλά φιλιά...θα τα πούμε...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καλή χρονιά, καλή πρωτοχρονιά, χρόνια πολλά και καλά! Τγεία και ό,τι επιθυμείτε όλες και όλοι!

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η Χριστινα ειναι αυτη που δουλευε ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 88 ???

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
γιασω φιλαρακι..πρωτο εροτευμενη παντα ειμουνα κ παντα θα ειμαι γιαυτο παντα χαμογελαου...με ποιον..με την ζοη μου..χχχ
δευτερο..σορυ αλα εκανα ενα λαθακι στης ημερομινιας..χχχχ
τριτο..διαλεγε αυτος την κωπελα φυσικα..οι κοπελλες που ειναι μεσα στην προσφορα που εχει ο σιτε...εχουμε πει αυτο
τεταρτο..οχι δεν θα ειναι ενα παρτι οπως το χριστουγκενο απλα θα κοβουμε την βασιλοπιτα,παντα εχει ποτακια στο μαγαζι ετσι κ αλιως...
πεμπτο...η προσφορα ου σιτε ειναι μεχρι τελος του μηνα αυτο ειναι κατι που ειχαμε πει απω την αρχη..παιδυα το μαγαζι δεν ειναι δικο μου ξερετε αυτο εγω οτι μπορουσα εκανα απο κει κ περα δεν μπορω κ μου επιτρεπει να προχορισω με την προσφορα..λιπαμε κ ευχομαι να καταλαβετε ολοι οτι δεν εξαρτατε απω μενα...
εχτο θα εχει 2 βασιλοπιτες γιασας κ μια ξεχοριστα για μας .....
ελπιζω να σε καλιψα....φιλια πολλα

Τελικά η βασιλοπιττα ειναι 3/1/2012? τι ώρα?

Το παρτυ των Χριστουγέννων πάντως ήταν ωραία, και ο μπουφές ήταν πολύ ωραίος, φιλοξενία πολύ καλή, και ευχαριστούμε παρα πολύ!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Τελικά η βασιλοπιττα ειναι 3/1/2012? τι ώρα?

Το παρτυ των Χριστουγέννων πάντως ήταν ωραία, και ο μπουφές ήταν πολύ ωραίος, φιλοξενία πολύ καλή, και ευχαριστούμε παρα πολύ!
...η βασιλόππιτα δεν θα έχει συγκεκριμμένη ώρα...ο καθένας θα παίρνει το κομμάτι του....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Καλή χρονιά με υγεία και χαρές σε όλα τα κορίτσια. Να είστε καλά για να μας κάνετε κι εμάς καλύτερα!
το Λιζάκι από πότε δουλεύει;

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
οχι δεν ειναι αυτη που λες η ΧΡΙΣΤΙΝΑ δεν εχει ξαναδουλεψει σε κανενα αλο μαγαζι...φιλια κ καλη χρονια
Προς ενημερωση και μονο η χριστινα δουλευει στο θησεως 174 -antistress- μαζι με την diana (απο φιλωνος-κουντουριωτου κλπ)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα......κ καλη χρονια ...ευχαριστουμε για της ευχε σας...μην ξεχνατε οτι αυριο απω 12 το πρωη μεχρι 8 κ μισι το βραδυ θα κοβουμε της βασιλοπιτες που το επαθλο θα ειναι ενα δωρεαν φουλ μασσαζ με οποια κωπελα διαλεξετε κ για οποιαδιποτε μερα θελησει...φιλια πολλα...Η ΛΙΖΑ αναροτειετε σε ποιον θα πεσει το φλουρι... ;) ;) ;)..με αγαπη απω μας σε σας

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλή χρονιά με υγεία και χαρές σε όλα τα κορίτσια. Να είστε καλά για να μας κάνετε κι εμάς καλύτερα!
το Λιζάκι από πότε δουλεύει;

αγαπη μου χρονια πολλα....καλη χρονια...το ΛΙΖΑΚΙ ειναι εδω σημερα οπως καθεμερα ....φιλουσκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Προς ενημερωση και μονο η χριστινα δουλευει στο θησεως 174 -antistress- μαζι με την diana (απο φιλωνος-κουντουριωτου κλπ)

νομιζω οτι εχει γηνει ενα μπερδεμα με ΧΡΙΣΤΙΝΑ...αυτη που εργαζετε εδω δεν εχει ξαναδουλεψει πουθενα...... ;) ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Τι ώρα θα κόψετε τις βασιλόπιτες; Μην έρθουμε και παίρνουμε κομμάτι κομμένο.... Μπας και μας γελάσει λίγο η τύχη!
Ούτως ή άλλως την επιλογή την έχω κάνει ήδη! :dancing:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ολοι ημερα θα κοψουμε την πιτα μεχρι την ωρα θα βρουνε το φλουρι....φιλουσκια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom