Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing:...φιλαρακια τριτη 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα κοψουμε την βασιλοπιτα....σκευτικαμε να σας κανουμε διπλο το δορακι ετσι αποφασισαμε να ειναι 2 οι βασιλοπιτες...οι 2 τυχερη που θα τους πεσει το φλουρι θα εχουνε 1 ΦΟΥΛ ο καθενας.....για περισοτερες πληροφοριες απω κοντα...φιλια

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing:...φιλαρακια τριτη 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα κοψουμε την βασιλοπιτα....σκευτικαμε να σας κανουμε διπλο το δορακι ετσι αποφασισαμε να ειναι 2 οι βασιλοπιτες...οι 2 τυχερη που θα τους πεσει το φλουρι θα εχουνε 1 ΦΟΥΛ ο καθενας.....για περισοτερες πληροφοριες απω κοντα...φιλια
....να υπάρχει βασιλόπιτα και για τους πρωινούς...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δανάη,μάλλον ερωτευμένη πρέπει να είσαι αυτό τον καιρό....Κορίτσι μου,η Τρίτη είναι 3 Ιανουαρίου.....τότε είναι τελικά η βασιλόπιττα?
Εχω και μερικές ερωτήσεις τώρα...
1.Οποιος κερδίσει φλουρί,διαλέγει αυτός την κοπέλλα,η μόνον ορισμένες είναι στο παιχνίδι?
2.Για όποιον δεν κερδίσει φλουρί,ισχύει το 60 ευρώ για το φουλ πρόγραμμα,η πάμε στα 80 τώρα?
3.Θα υπάρχει και το σχετικό παρτάκι,όπως τα Χριστούγεννα,με μπουφέ,ποτά,κλπ.,η μόνο βασιλόπιττα?
4.Οι κοπέλλες θα πάρουν κομμάτι απο την βασιλόπιττα? οπότε,αν κερδίσουν αυτές,τι γίνεται? διαλέγουν πελάτη?  :rockon: :rockon:

Πολλά φιλάκια......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
Δανάη,μάλλον ερωτευμένη πρέπει να είσαι αυτό τον καιρό....Κορίτσι μου,η Τρίτη είναι 3 Ιανουαρίου.....τότε είναι τελικά η βασιλόπιττα?
1.Οποιος κερδίσει φλουρί,διαλέγει αυτός την κοπέλλα,η μόνον ορισμένες είναι στο παιχνίδι?
2.Για όποιον δεν κερδίσει φλουρί,ισχύει το 60 ευρώ για το φουλ πρόγραμμα,η πάμε στα 80 τώρα?
3.Θα υπάρχει και το σχετικό παρτάκι,όπως τα Χριστούγεννα,με μπουφέ,ποτά,κλπ.,η μόνο βασιλόπιττα?
4.Οι κοπέλλες θα πάρουν κομμάτι απο την βασιλόπιττα? οπότε,αν κερδίσουν αυτές,τι γίνεται? διαλέγουν πελάτη?  :rockon: :rockon:

Πολλά φιλάκια......
αυτο να διαλεξουν οι κοπελες ειναι καλη ιδεα.............

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Πολλά φιλάκια......

γιασω φιλαρακι..πρωτο εροτευμενη παντα ειμουνα κ παντα θα ειμαι γιαυτο παντα χαμογελαου...με ποιον..με την ζοη μου..χχχ
δευτερο..σορυ αλα εκανα ενα λαθακι στης ημερομινιας..χχχχ
τριτο..διαλεγε αυτος την κωπελα φυσικα..οι κοπελλες που ειναι μεσα στην προσφορα που εχει ο σιτε...εχουμε πει αυτο
τεταρτο..οχι δεν θα ειναι ενα παρτι οπως το χριστουγκενο απλα θα κοβουμε την βασιλοπιτα,παντα εχει ποτακια στο μαγαζι ετσι κ αλιως...
πεμπτο...η προσφορα ου σιτε ειναι μεχρι τελος του μηνα αυτο ειναι κατι που ειχαμε πει απω την αρχη..παιδυα το μαγαζι δεν ειναι δικο μου ξερετε αυτο εγω οτι μπορουσα εκανα απο κει κ περα δεν μπορω κ μου επιτρεπει να προχορισω με την προσφορα..λιπαμε κ ευχομαι να καταλαβετε ολοι οτι δεν εξαρτατε απω μενα...
εχτο θα εχει 2 βασιλοπιτες γιασας κ μια ξεχοριστα για μας .....
ελπιζω να σε καλιψα....φιλια πολλα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
θα πω την ιδεα σας εκει που πρεπει κ αμα εχω κανενα νεο θα σας ενιμεροσω αμεσος...φιλια

Αφού θα έχετε δική σας βασιλόπιτα,αυτό δεν έχει νόημα.... :2funny: εμένα πάντως και το φλουρί να μην μου τύχει,το γούρι μου το εχω πάρει απο την προηγούμενη φορά....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουθκια.................................σημερα ειμαστε 5 κοπελες αυτες που δουλεβουνε καθεμερα...φιλουθκια.... :-* :-* :-* :-*

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
καλημερουθκια.................................σημερα ειμαστε 5 κοπελες αυτες που δουλεβουνε καθεμερα...φιλουθκια.... :-* :-* :-* :-*

Η Λίζα είναι εκεί σήμερα Δανάη? Ισχύει η προσφορά για τα 60 φούλ? Έχει και μασάζ ή όχι?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
....καλημέρα...έλα γράφε και ονόματα....

Τι να γράψει? οι 3 βραζιλιάνες,η Λίζα και η Χριστίνα εκ Βουλγαρίας....αυτές είναι η βάση της ομάδας....Η Κωσταντίνα πάει που και πού,η δε Ηλέκτρα θα είναι απο βδομάδα....αλλες δεν υπάρχουν,αυτές ειναι.....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τι να γράψει? οι 3 βραζιλιάνες,η Λίζα και η Χριστίνα εκ Βουλγαρίας....αυτές είναι η βάση της ομάδας....Η Κωσταντίνα πάει που και πού,η δε Ηλέκτρα θα είναι απο βδομάδα....αλλες δεν υπάρχουν,αυτές ειναι.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...ετσι...μωρο μου ακριβος.....φιλια :-* :-* :-* :-*

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερουλια...........σημερα ειμαστε οι 5 που ειμαστε καθεμερα κ η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....

Οφειλο να σας υπενθιμειζω οτι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ειναι μεχρι αυριο αλλα αυριο λογο της μερες η κοπελλες θα παρουνε ρεπο κ θα ειμαι μονο εγω .....φιλια

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερουλια...........σημερα ειμαστε οι 5 που ειμαστε καθεμερα κ η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....

Οφειλο να σας υπενθιμειζω οτι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ειναι μεχρι αυριο αλλα αυριο λογο της μερες η κοπελλες θα παρουνε ρεπο κ θα ειμαι μονο εγω .....φιλια
.... :thumbsup:..κάνε "εισήγηση" η τιμή της προσφοράς να γίνει μόνιμη...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Πω,πω...τη βάψαμε....η μόνη μας ελπίδα είναι να  :knockinb: τσάμπα,αν μας πέσει το φλουρί......διαφορετικά,με το δωρο Πάσχα πλέον....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom