danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
...έτσι μάλιστα...
...έτσι μάλιστα...
ποιες απο αυτες εχουν τα μεγαλυτερα προσοντα?....παιδυα ειναι ΔΑΝΑΗ,ΛΙΖΑ,ΤΖΕΝΙ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.......φιλουθκια
...θα έλεγα η Χριστίνα εκ Βουλγαρίας...ποιες απο αυτες εχουν τα μεγαλυτερα προσοντα?....
....να υπάρχει βασιλόπιτα και για τους πρωινούς......φιλαρακια τριτη 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα κοψουμε την βασιλοπιτα....σκευτικαμε να σας κανουμε διπλο το δορακι ετσι αποφασισαμε να ειναι 2 οι βασιλοπιτες...οι 2 τυχερη που θα τους πεσει το φλουρι θα εχουνε 1 ΦΟΥΛ ο καθενας.....για περισοτερες πληροφοριες απω κοντα...φιλια
αυτο να διαλεξουν οι κοπελες ειναι καλη ιδεα.............Δανάη,μάλλον ερωτευμένη πρέπει να είσαι αυτό τον καιρό....Κορίτσι μου,η Τρίτη είναι 3 Ιανουαρίου.....τότε είναι τελικά η βασιλόπιττα?
Εχω και μερικές ερωτήσεις τώρα...
1.Οποιος κερδίσει φλουρί,διαλέγει αυτός την κοπέλλα,η μόνον ορισμένες είναι στο παιχνίδι?
2.Για όποιον δεν κερδίσει φλουρί,ισχύει το 60 ευρώ για το φουλ πρόγραμμα,η πάμε στα 80 τώρα?
3.Θα υπάρχει και το σχετικό παρτάκι,όπως τα Χριστούγεννα,με μπουφέ,ποτά,κλπ.,η μόνο βασιλόπιττα?
4.Οι κοπέλλες θα πάρουν κομμάτι απο την βασιλόπιττα? οπότε,αν κερδίσουν αυτές,τι γίνεται? διαλέγουν πελάτη?
Πολλά φιλάκια......
Δανάη,μάλλον ερωτευμένη πρέπει να είσαι αυτό τον καιρό....Κορίτσι μου,η Τρίτη είναι 3 Ιανουαρίου.....τότε είναι τελικά η βασιλόπιττα?
Εχω και μερικές ερωτήσεις τώρα...
1.Οποιος κερδίσει φλουρί,διαλέγει αυτός την κοπέλλα,η μόνον ορισμένες είναι στο παιχνίδι?
2.Για όποιον δεν κερδίσει φλουρί,ισχύει το 60 ευρώ για το φουλ πρόγραμμα,η πάμε στα 80 τώρα?
3.Θα υπάρχει και το σχετικό παρτάκι,όπως τα Χριστούγεννα,με μπουφέ,ποτά,κλπ.,η μόνο βασιλόπιττα?
4.Οι κοπέλλες θα πάρουν κομμάτι απο την βασιλόπιττα? οπότε,αν κερδίσουν αυτές,τι γίνεται? διαλέγουν πελάτη?
Πολλά φιλάκια......
αυτο να διαλεξουν οι κοπελες ειναι καλη ιδεα.............
θα πω την ιδεα σας εκει που πρεπει κ αμα εχω κανενα νεο θα σας ενιμεροσω αμεσος...φιλια
....καλημέρα...έλα γράφε και ονόματα....καλημερουθκια.................................σημερα ειμαστε 5 κοπελες αυτες που δουλεβουνε καθεμερα...φιλουθκια.... :-* :-* :-* :-*
καλημερουθκια.................................σημερα ειμαστε 5 κοπελες αυτες που δουλεβουνε καθεμερα...φιλουθκια.... :-* :-* :-* :-*
....καλημέρα...έλα γράφε και ονόματα....
Τι να γράψει? οι 3 βραζιλιάνες,η Λίζα και η Χριστίνα εκ Βουλγαρίας....αυτές είναι η βάση της ομάδας....Η Κωσταντίνα πάει που και πού,η δε Ηλέκτρα θα είναι απο βδομάδα....αλλες δεν υπάρχουν,αυτές ειναι.....
Τι να γράψει? οι 3 βραζιλιάνες,η Λίζα και η Χριστίνα εκ Βουλγαρίας....αυτές είναι η βάση της ομάδας....Η Κωσταντίνα πάει που και πού,η δε Ηλέκτρα θα είναι απο βδομάδα....αλλες δεν υπάρχουν,αυτές ειναι.....
.... ..κάνε "εισήγηση" η τιμή της προσφοράς να γίνει μόνιμη...καλημερουλια...........σημερα ειμαστε οι 5 που ειμαστε καθεμερα κ η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....
Οφειλο να σας υπενθιμειζω οτι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ειναι μεχρι αυριο αλλα αυριο λογο της μερες η κοπελλες θα παρουνε ρεπο κ θα ειμαι μονο εγω .....φιλια
καλημερουλια...........σημερα ειμαστε οι 5 που ειμαστε καθεμερα κ η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.....
Οφειλο να σας υπενθιμειζω οτι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ειναι μεχρι αυριο αλλα αυριο λογο της μερες η κοπελλες θα παρουνε ρεπο κ θα ειμαι μονο εγω .....φιλια
...άσε μέχρι τότε θα το έχουν κόψει και αυτό...Πω,πω...τη βάψαμε....η μόνη μας ελπίδα είναι να τσάμπα,αν μας πέσει το φλουρί......διαφορετικά,με το δωρο Πάσχα πλέον....