Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερουλια... ;) ;) ευχομαι να εχετε περασει ολοι πολυ καλα ...λοπον αυριο θα ειμαι στο μαγαζι αλα δεν ξερω αμα θα ειναι κ καποια αλη κωπελα  προσ το παρον μπορω να πω συγουρα οτι θα ειμαι μονο εγω...φιλουσκια θα τα πουμε αυριο... :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερουλια....σημερα θα ειμαι μονο εγω στο μαγαζι οι αλες κωπελες εχουμε παρει ρεπο κ θα ερθουνε απω αυριο....οποιος θελει να περασει θα ειμαι μεχρι 6 το απογευμα περιπου....φιλουσκια :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερουλια....σημερα θα ειμαι μονο εγω στο μαγαζι οι αλες κωπελες εχουμε παρει ρεπο κ θα ερθουνε απω αυριο....οποιος θελει να περασει θα ειμαι μεχρι 6 το απογευμα περιπου....φιλουσκια :-* :-* :-* :-*

Διορθωμένο κείμενο:

καλημερουδια....σημερα θα ειμαι μονο εγω στο μαγαζι οι αλλες κοπελλες εχουνε παρει ρεπο κ θα ερθουνε απο αυριο....οποιος θελει να περασει θα ειμαι μεχρι 6 το απογευμα περιπου....φιλουθκια

Πολλά φιλάκια Δανάη.....καλή δουλειά!!!!! :tits2:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
..καλημέρα..!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Διορθωμένο κείμενο:

καλημερουδια....σημερα θα ειμαι μονο εγω στο μαγαζι οι αλλες κοπελλες εχουνε παρει ρεπο κ θα ερθουνε απο αυριο....οποιος θελει να περασει θα ειμαι μεχρι 6 το απογευμα περιπου....φιλουθκια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλο κ αυτο...φιλουθκια.... :dancing: :dancing: :dancing:  :-* :-* :-* :-* :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
Διορθωμένο κείμενο:

θα την αναλάβεις.....θα γίνεις ο προσωπικός της διορθωτής κειμένου :grin: :grin:
μετα αν μπορείς να αναλάβεις και μένα γιατί είμαι ανορθόγραφος... 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
θα την αναλάβεις.....θα γίνεις ο προσωπικός της διορθωτής κειμένου :grin: :grin:
μετα αν μπορείς να αναλάβεις και μένα γιατί είμαι ανορθόγραφος...   

Αποκλείεται!!!! με την Δανάη έχουμε κάνει συμφωνία για ανταλλαγή σε είδος....με σένα τι συμφωνία να κάνω?  :rockon:

mifonoxu

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
ποιες κοπέλες είναι σήμερα δαναη?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...κάποια από τις αλλοδαπές δεν είχε κάνει χαλάουα....αν συνεχίσει έτσι το όνομα θα γνωστοποιηθεί....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιασας μωρουλια.... ;) ;) δεν ειμουνα σπιτι δουλεβα απλα δεν προλαβα να μπω στο σιτε σημερα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ....ειναι 5 κωπελλες σημερα οκ....φιλουθκια :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουλια...... :-* :-* :-* χρονια πολλα σε ολους ειμαστε 6 κωπελλες σημερα....φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
παιδυα ειναι ΔΑΝΑΗ,ΛΙΖΑ,ΤΖΕΝΙ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.......φιλουθκια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom