danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλησπεραααααα.........
καλησπεραααααα.........
Πέρασα αυτη την εβδομαδα.......
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
.....
γειά σου δανάη τί κάνεις καλά είσαι?πώς είσαι καλα είσαι?καλησπέρα δανάη,εύχομαι τα καλύτερα δανάη.Χρόνια πολλά δανάη και καλός Χριστούγεννος.Εύχομαι κάθε ευτυχία στο ζωί σου και να έκι υγκεία.Ιμιλιόρι αουγκούστο εύκομαι να έκι μπουστο!Καλό βράδυ δανάη!Μπράβο δανάη για το πρωτομπουλία σου. Εύγκε αναπληρωματική σερίφισσα 2011!
..θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για μια ποιητική βραδυά....μ'ρεσει πολυ το πως εκφραζε σε με ποιϊμα ....σε περημενουμε με πολυ χαρα κ αγαπη σε αυτη την προτοτιποι προσπαθεια που κανουμε ...φιλουσκια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
...την έχω δει την προηγούμενη εβδομάδα...η δανάη εργαζόταν και η νατάσα στην θέση της στην ρεσεψιόν...Τώρα όλα αυτά είναι ιδέες της Νατάσας? Αν είναι ακόμα εκεί! Αυτά η Νατάσα υα έκανε και στην Ανω Βούλα που είχε το κρυφό σπίτι της, και παλιότερα στην Αλίμου!!! Την έχει δει όμως κανείς την Νατάσα από τότε που πήγε η Δανάη εκεί με μεταγραφή από την Πωσειδώνος?Γιατί από τότε που γράφει η Δανάη εδώ δεν έχω ακούσει τίποτε για την Νατάσα.Ασε που έμαθα ότι ψαχνόταν..........
.... ...που θα πάει σε λίγους μήνες θα σουβλίσουμε και "αρνί"...Αψογο το πάρτυ τηε κας Νατάσσας,παρ' ότι εγω πήγα σε ωρα που δεν ειχε πολύ κόσμο....Εξαιρετικός και πλούσιος ο μπουφές,η Νατάσσα πρόσχαρη και φιλική,τα κορίτσια μες την καλή χαρά...Ολες ντυμένες αγιοβασιλίνες,ο διάκοσμος γιορτινός,ωραία μουσική.Γενικά,μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα....
"Αρχηγός" του πάρτυ φυσικά η Δανάη,χόρευε συνέχεια και κρατούσε το κέφι ζωντανό...απο τα υπόλοιπα κορίτσια ξεχώρισα την Ηλέκτρα και τη Λίζα,όλες ευγενέστατες και με διάθεση να σε περιποιηθούν.....
Πήρα υπόσχεση απο την Νατάσσα οτι θα υπάρξει και δεύτερο πάρτυ με βασιλόπιττα.....θα μας ενημερώσει προσεχώς η Δανάη.....
α ok τις είδα. Στο προφίλ της είναι.σε μια κριτική ένας συνάδελφος αναφέρεται σε φωτο της Δανάη. Που είναι να τη δούμε;
καλα τα καναπεδακια και τα οντερβ???????????Αψογο το πάρτυ τηε κας Νατάσσας,παρ' ότι εγω πήγα σε ωρα που δεν ειχε πολύ κόσμο....Εξαιρετικός και πλούσιος ο μπουφές,η Νατάσσα πρόσχαρη και φιλική,τα κορίτσια μες την καλή χαρά...Ολες ντυμένες αγιοβασιλίνες,ο διάκοσμος γιορτινός,ωραία μουσική.Γενικά,μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα....
"Αρχηγός" του πάρτυ φυσικά η Δανάη,χόρευε συνέχεια και κρατούσε το κέφι ζωντανό...απο τα υπόλοιπα κορίτσια ξεχώρισα την Ηλέκτρα και τη Λίζα,όλες ευγενέστατες και με διάθεση να σε περιποιηθούν.....
Πήρα υπόσχεση απο την Νατάσσα οτι θα υπάρξει και δεύτερο πάρτυ με βασιλόπιττα.....θα μας ενημερώσει προσεχώς η Δανάη.....
καλα τα καναπεδακια και τα οντερβ???????????
επρεπε να παρεις μαζι σου τον παθος να κανει μετα γαστρονομικες αναλυσεις....
στη βασιλοπιττα θα εχει και φλουρι με επαθλο λαδωμα??????/
α ok τις είδα. Στο προφίλ της είναι.
να μην σας αφησω στην αγονια ..θα εχει φλουρι το επαθλο μπορειτε φανταστιτε κ μονι σας ;) ;) ;)..εντος ημερον θα ενειμεροσω για πια μερα θα ειναι :-* :-* :-* φιλουσκια
καλημερουλια.... ;) ;) ;) νομιζω οτι χρεαζωμε ενα μασσαζ.. ;) ;)..λοιπον σαβατο δουλεβουμε μεχρι τη ωρα δεν ξερω ακομα θα ενημεροσω σιντομα...φιλουσκια