Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλησπεραααααα......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

γειά σου δανάη τί κάνεις καλά είσαι?πώς είσαι καλα είσαι?καλησπέρα δανάη,εύχομαι τα καλύτερα δανάη.Χρόνια πολλά δανάη και καλός Χριστούγεννος.Εύχομαι κάθε ευτυχία στο ζωί σου και να έκι υγκεία.Ιμιλιόρι αουγκούστο εύκομαι να έκι μπουστο!Καλό βράδυ δανάη!Μπράβο δανάη για το πρωτομπουλία σου. Εύγκε αναπληρωματική σερίφισσα 2011!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
......
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
.....
Πέρασα αυτη την εβδομαδα.
Δεν το είχα προσέξει αυτό και την πάτησα.
Μεγα κομοδίνο η Τζενη ή Τζενιφερ ή οπως διαολο τη λένε.
Σα να είσαι μονος σου στο δωματιο
Δεν αναζήτησα καμια σωτηρία σε Δανάες κλπ. Δέχτηκα την ήττα στωικά (= σαν καλός μ@λ@κ@ς γιατι μας διαβάζουν και αλλοδαποί, να τους διευκολύνω λίγο...  :grin:)
Κρίμα τα βυζια...
:badair: :badair: :badair: :referee:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
γειά σου δανάη τί κάνεις καλά είσαι?πώς είσαι καλα είσαι?καλησπέρα δανάη,εύχομαι τα καλύτερα δανάη.Χρόνια πολλά δανάη και καλός Χριστούγεννος.Εύχομαι κάθε ευτυχία στο ζωί σου και να έκι υγκεία.Ιμιλιόρι αουγκούστο εύκομαι να έκι μπουστο!Καλό βράδυ δανάη!Μπράβο δανάη για το πρωτομπουλία σου. Εύγκε αναπληρωματική σερίφισσα 2011!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αααααααααααααχαχαααχα

α στο διαλο ρε βλακα θα μου κατσει το μακαρόνι στο λαρύγγι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
μ'ρεσει πολυ το πως εκφραζε σε με ποιϊμα ....σε περημενουμε με πολυ χαρα κ αγαπη σε αυτη την προτοτιποι προσπαθεια που κανουμε ...φιλουσκια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
..θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για μια ποιητική βραδυά.... :2funny: :2funny:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα όλα αυτά είναι ιδέες της Νατάσας? Αν είναι ακόμα εκεί! Αυτά η Νατάσα υα έκανε και στην Ανω Βούλα που είχε το κρυφό σπίτι της, και παλιότερα στην Αλίμου!!! Την έχει δει όμως κανείς την Νατάσα από τότε που πήγε η Δανάη εκεί με μεταγραφή από την Πωσειδώνος?Γιατί από τότε που γράφει η Δανάη εδώ δεν έχω ακούσει τίποτε για την Νατάσα.Ασε που έμαθα ότι ψαχνόταν..........

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Τώρα όλα αυτά είναι ιδέες της Νατάσας? Αν είναι ακόμα εκεί! Αυτά η Νατάσα υα έκανε και στην Ανω Βούλα που είχε το κρυφό σπίτι της, και παλιότερα στην Αλίμου!!! Την έχει δει όμως κανείς την Νατάσα από τότε που πήγε η Δανάη εκεί με μεταγραφή από την Πωσειδώνος?Γιατί από τότε που γράφει η Δανάη εδώ δεν έχω ακούσει τίποτε για την Νατάσα.Ασε που έμαθα ότι ψαχνόταν..........
...την έχω δει την προηγούμενη εβδομάδα...η δανάη εργαζόταν και η νατάσα στην θέση της στην ρεσεψιόν...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αψογο το πάρτυ τηε κας Νατάσσας,παρ' ότι εγω πήγα σε ωρα που δεν ειχε πολύ κόσμο....Εξαιρετικός και πλούσιος ο μπουφές,η Νατάσσα πρόσχαρη και φιλική,τα κορίτσια μες την καλή χαρά...Ολες ντυμένες αγιοβασιλίνες,ο διάκοσμος γιορτινός,ωραία μουσική.Γενικά,μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα....
"Αρχηγός" του πάρτυ φυσικά η Δανάη,χόρευε συνέχεια και κρατούσε το κέφι ζωντανό...απο τα υπόλοιπα κορίτσια ξεχώρισα την Ηλέκτρα και τη Λίζα,όλες ευγενέστατες και με διάθεση να σε περιποιηθούν.....

Πήρα υπόσχεση απο την Νατάσσα οτι θα υπάρξει και δεύτερο πάρτυ με βασιλόπιττα.....θα μας ενημερώσει προσεχώς η Δανάη.....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αψογο το πάρτυ τηε κας Νατάσσας,παρ' ότι εγω πήγα σε ωρα που δεν ειχε πολύ κόσμο....Εξαιρετικός και πλούσιος ο μπουφές,η Νατάσσα πρόσχαρη και φιλική,τα κορίτσια μες την καλή χαρά...Ολες ντυμένες αγιοβασιλίνες,ο διάκοσμος γιορτινός,ωραία μουσική.Γενικά,μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα....
"Αρχηγός" του πάρτυ φυσικά η Δανάη,χόρευε συνέχεια και κρατούσε το κέφι ζωντανό...απο τα υπόλοιπα κορίτσια ξεχώρισα την Ηλέκτρα και τη Λίζα,όλες ευγενέστατες και με διάθεση να σε περιποιηθούν.....

Πήρα υπόσχεση απο την Νατάσσα οτι θα υπάρξει και δεύτερο πάρτυ με βασιλόπιττα.....θα μας ενημερώσει προσεχώς η Δανάη.....
.... :thumbsup:...που θα πάει σε λίγους μήνες θα σουβλίσουμε και "αρνί"...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
σε μια κριτική ένας συνάδελφος αναφέρεται σε φωτο της Δανάη. Που είναι να τη δούμε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232

καλα τα καναπεδακια και τα οντερβ???????????
επρεπε να παρεις μαζι σου τον παθος να κανει μετα γαστρονομικες αναλυσεις....
στη βασιλοπιττα θα εχει και φλουρι με επαθλο λαδωμα??????/

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
καλησπερα σε ολους επι προτερων θελω να ευχαριστισω ολα τα φιλαρακια απω το σιτε που μας τιμησανε με την παρουσια τους,το παρτυ μωλης τελειωσε..σιγουρα θα ητανε καλυτερα αμα δεν εβρεχε συνεχεια :grin: :grin: ειχαμε χορο κ μετα το βραδυ μετα απω της 10 ενα μικρο αλα διασκεδαστικο χορο με σαμπανια ;) ;)...εκανε πολυ ζεστι κ επρεπε καπος να δροσιζομαστε η καθε μια βρικε το τροπο της μια ωμος δεν λεμε πια αποφασισε να κανει ενα μπανακι με σαμπανια.. ;) ;) ;)... :rockon: :rockon: :rockon:..φιλια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλα τα καναπεδακια και τα οντερβ???????????
επρεπε να παρεις μαζι σου τον παθος να κανει μετα γαστρονομικες αναλυσεις....
στη βασιλοπιττα θα εχει και φλουρι με επαθλο λαδωμα??????/

να μην σας αφησω στην αγονια :rolleyes: :rolleyes:..θα εχει φλουρι το επαθλο μπορειτε φανταστιτε κ μονι σας ;) ;) ;)..εντος ημερον θα ενειμεροσω για πια μερα θα ειναι :-* :-* :-* φιλουσκια

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
να μην σας αφησω στην αγονια :rolleyes: :rolleyes:..θα εχει φλουρι το επαθλο μπορειτε φανταστιτε κ μονι σας ;) ;) ;)..εντος ημερον θα ενειμεροσω για πια μερα θα ειναι :-* :-* :-* φιλουσκια

αντε περιμενω....
απο βδομαδα εχω χτυπησει 2 εβδομαδεσ αδεια..
οποτε θα ειμαι free

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δυστυχως δεν μπόρεσα να παραμεινω ως αργά,το ντους με την σαμπάνια είχε προαναγγελθεί....
Περιμένουμε ενημέρωση για το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ τώρα....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουλια.... ;) ;) ;) νομιζω οτι χρεαζωμε ενα μασσαζ.. ;) ;)..λοιπον σαβατο δουλεβουμε μεχρι τη ωρα δεν ξερω ακομα θα ενημεροσω σιντομα...φιλουσκια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
καλημερουλια.... ;) ;) ;) νομιζω οτι χρεαζωμε ενα μασσαζ.. ;) ;)..λοιπον σαβατο δουλεβουμε μεχρι τη ωρα δεν ξερω ακομα θα ενημεροσω σιντομα...φιλουσκια

χρειάζεσαι μασαζ? οκ....σου πρότεινα μια συμφωνία χθές.....σκέψου την και όποτε θες ξεκινάμε..... :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom