Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παιδια, μπηκε η κοπελα να κανει μια προσφορα για τους φιλους του σάιτ, και εσεις συμπεριφερεστε με τον χειροτερο τροπο.
Δεν σας προσβαλε, μην ειμαστε αχαριστοι...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

aeras1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου δαναη...στο εν λογω μαγαζι δεν ηταν της νατασσας ή κανω λαθος?μαζι της δουλευεις?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
γεια σου δαναη...στο εν λογω μαγαζι δεν ηταν της νατασσας ή κανω λαθος?μαζι της δουλευεις?
...και παραμένει της Νατάσας...η Δανάη θεραπεύτρια είναι και η εκπρόσωπος τύπου του θεραπευτηρίου... :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Βλεπεις ποιά είναι η διαφορά μας? εγω αυτό το ξέρω πριν απο σένα,ομως με ειχαν παρακαλέσει να μην γράψω λεπτομέρειες γιατί ήθελαν να το λένε μόνο σε επιλεγμένους πελάτες....εγω το σεβάστηκα.....οπως επίσης σέβομαι και δεν θα αποκαλύψω ούτε και τωρα,και κάποια ειδική λεπτομέρεια για την μέρα εκείνη...αν θέλει ας το πει η Δανάη....
:2funny: :2funny:.....  ...φίλε andy...πως το ξέρεις ...ότι αυτό το ξέρεις πριν από εμένα;; δεν διεκδικώ την πρώτη ενημέρωση ...αλλά απλά από ενδιαφέρον ρώτησα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:2funny: :2funny:.....  ...φίλε andy...πως το ξέρεις ...ότι αυτό το ξέρεις πριν από εμένα;; δεν διεκδικώ την πρώτη ενημέρωση ...αλλά απλά από ενδιαφέρον ρώτησα...

Το υποθέτω....γιατί,μέχρι τη μέρα που πήγα εκεί και μου το είπαν,δήθεν εμπιστευτικά όπως αποδείχθηκε,δεν είχε γραφτεί τίποτα εδώ...
Τελικά,το ήξερε όλος ο κόσμος,απ' ότι φάνηκε.... :think:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Το υποθέτω....γιατί,μέχρι τη μέρα που πήγα εκεί και μου το είπαν,δήθεν εμπιστευτικά όπως αποδείχθηκε,δεν είχε γραφτεί τίποτα εδώ...
Τελικά,το ήξερε όλος ο κόσμος,απ' ότι φάνηκε.... :think:
....ακριβώς....

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Αν έχω καταλάβει, η Δανάη είναι βραζιλιάνα..παρόλα αυτά προσπαθεί και καταφέρνει αρκετά καλά να χρησιμοποιεί τη γλώσσα μας..
Όσον αφορά στην έκφραση <<καλό βόλι>>, χρησιμοποιείται σε διαφορες περιπτώσεις
α)αναφέρεται στην σφαίρα που θα χτυπήσει τον μαχητή και η ευχή αφορά την πρόκληση άμεσου θανατηφόρου τραύματος αντί της ταλαιπωρίας του θανάτου. 
β)σηματοδοτούσε την ευχή στον μαχητή να είναι τα πυρά του εύστοχα και λεγόταν και από τα μέλη της οικογένειας του και άλλους φίλους, που τον ξεπροβόδιζαν
γ)Στο γλωσσικό περιβάλλον των εκλογών δηλώνει την ευχή μας για καλή ψήφο. (πολύ παλιά η ψηφοφορία γινόταν με τη χρήση σφαιριδίων)
Το αν έχει και άλλες σημασίες ή ποιά είναι η σωστή ή τι έχει καταλήξει να σημαίνει σας διαβεβαιώνω δεν το γνωρίζουν ούτε απόφοιτοι φιλολογίας.
ορθώς :dancing: :dancing: :dancing:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους...ευχομαι να εισαστε ολοι καλα...,,,,εμεις εδω προετιμαζομαστε για το παρτυ μας  :rockon: :rockon: :rockon:..σημερα ειμαστε 5 κωπελες...φιλουσκια  :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Υπάρχει ενα πρόβλημα με το πάρτυ σας Δανάη....βασικός ορος στα μασατζίδικα είναι η εχεμύθεια....εγω,ας πούμε,δεν εχω κανένα πρόβλημα να δω και να με δουν...αλλοι όμως έχουν....επομένως,αν δεν ερθουν παρέες 2-3 ατόμων,αλλά ο καθένας ερθει μόνος του,πως θα γίνει να μην συναντήσει τους υπόλοιπους?
Το έχετε σκεφθεί αυτό?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Υπάρχει ενα πρόβλημα με το πάρτυ σας Δανάη....βασικός ορος στα μασατζίδικα είναι η εχεμύθεια....εγω,ας πούμε,δεν εχω κανένα πρόβλημα να δω και να με δουν...αλλοι όμως έχουν....επομένως,αν δεν ερθουν παρέες 2-3 ατόμων,αλλά ο καθένας ερθει μόνος του,πως θα γίνει να μην συναντήσει τους υπόλοιπους?
Το έχετε σκεφθεί αυτό?

καλησπερα μωρο μου κοιτα να δεις παρτυ ειναι κανονικα ο ενας θα δει τον αλλο θα εχει boufe,ποτακια,κ ενα γουρι για καλη χρονια...κοιτα να δεις οπως ολα τα παρτυ θα εχουμε ωρεα μουζικη χορο κ χαβαλε το σκοπο μας ειναι να περασουμε ολοι καλα αυτο βεβεος δεν εξαρτατε μονο απω εμας αλα κ απω τους φιλους μας που θα ειναι εδω μαζι μας...θα εχουμε φυσικα αγιες βασιλινες ;)..κανουμε με πολυ μερακι..απω κει κ περα ειναι στην κριση το κασενας ....φιλουσκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
σορυ ξεχασα να πω κατι θα υπαρχει κ μασκα του ζορο για οποιος θελει να φορεσει....φιλια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
σορυ ξεχασα να πω κατι θα υπαρχει κ μασκα του ζορο για οποιος θελει να φορεσει....φιλια

πάρα πολύ καλή ιδέα.....προσωπικά θα σας επισκεφθώ οπωσδήποτε......μασαζ απο "αγιοβασηλίνα" δεν έχω ξαναπάρει....φιλούθκια !!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μας σ'ρεσει διαφορετικα πραγματα ... ;) ;) ;)...σε περημενω...φιλουσκια :-* :-*

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
πάρα πολύ καλή ιδέα.....προσωπικά θα σας επισκεφθώ οπωσδήποτε......μασαζ απο "αγιοβασηλίνα" δεν έχω ξαναπάρει....φιλούθκια !!!
:2funny: :2funny:...πρέπει να προσέχουμε...γιατί θα κυκλοφορούν αγιοβασιλίνες με ....μάσκα ζορό....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Το έχετε σκεφθεί αυτό?
...Αντυ πρόσφατα -πριν 3 ημέρες- είχα μια ανάλογη εμπειρία με αγιοβασιλίνες....στην Θεσσαλονίκη....με έβαλαν σε πολυτελέστατο δωμάτιο και έσκασαν μύτη 6-7 με στολή Αγιοβασίλη ..(στολή μπικίνι) με εδέσματα κλπ...εννοείται πως στο δωμάτιο ήμουν μόνος μου....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους...ευχομαι να εισαστε ολοι καλα...,,,,εμεις εδω προετιμαζομαστε για το παρτυ μας  :rockon: :rockon: :rockon:..σημερα ειμαστε 5 κωπελες...φιλουσκια  :-* :-* :-* :-* :-*
...Δανάη γράφε και ονόματα....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΪ ΛΑΒ ΓΙΟΥ !

Θα βάλω μάσκα του Ζορό,
μουστάκι αλά Πουαρώ,
στο πάρτυ να εμφανιστώ
κι απο κοντά να ευχηθώ !

Καλά Χριστούγενα κορίτσα,
όσο κουνάτε την ουρίτσα,
εγώ απλά, θα σας λατρεύω,
με χρήμα θα σας γοητεύω !

Ξέρω με βρίσκετε όλες φίνο,
όσο τον οβολό μου δίνω,
όμως αυτό δεν με πειράζει,
μπορώ να πω, πως μου ταιριάζει !

Καλά Χριστούγενα λοιπόν,
στο πάρτυ δίνω το παρόν,
φιλιά κι ευχές να σας γεμίσω,
και εύχομαι να σας ξεσκίσω !

Αϊ Λάβ Γιού !

:grin:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μ'ρεσει πολυ το πως εκφραζε σε με ποιϊμα ....σε περημενουμε με πολυ χαρα κ αγαπη σε αυτη την προτοτιποι προσπαθεια που κανουμε ...φιλουσκια :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom