Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασα από τον εν λόγω σήμερα...2 βραζιλίανες,η πολυ σωστή-ευγενική επαγγελματίας Δανάη και άλλες 2 κορασίδες..
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
Κατα τα άλλα πολυ προσεγμένος χώρος μετά την ανανώση , με κέρδισε ξανά σαν πελάτη (αν δείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ το είχα διαγράψει από την λίστα μου)...
Δανάη δες πμ που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
ποσο πληρωσες φιλε ?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πέρασα από τον εν λόγω σήμερα...2 βραζιλίανες,η πολυ σωστή-ευγενική επαγγελματίας Δανάη και άλλες 2 κορασίδες..
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
Κατα τα άλλα πολυ προσεγμένος χώρος μετά την ανανώση , με κέρδισε ξανά σαν πελάτη (αν δείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ το είχα διαγράψει από την λίστα μου)...
Δανάη δες πμ που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
...μάλλον Θα έλθουν και άλλες θεραπεύτριες από Copacabana...!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερουλια.....
ευχαριστουμε πολυ για την επισκεψη τους φιλους μας χτες...ευχομε να εχετε περασει καλα...φιλια...σημερα ειμαστε 5 κωπελες...οκ.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
φιλος που πηγε με δικη μου συσταση παντως... του εκαναν το γνωστο κολπο... 60 το απλο (μονο μασαζ) και 80 το φουλ... μετα συνουσιας
εγω αυτο το λεω φαουλ και χριστουγεννιατικη προσφορα μαιμου... ακους φιλεναδα Δαναη?
εγω του ειχα πει να παει βουρ να παει για Λιζα με 60 φουλ... αυτος διαλεξε μια Λατινα και πληρωσε 80 !!!!
ακους Δαναη?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και για να προλαβω την γνωστη απαντηση... θα μας πουν οτι δεν ζητησε την Χριστουγεννιατικη προσφορα.... ή οτι δεν καταλαβανε και ζητουνε συγνωμη... αλλα ετσι δουλευει το κολπο δυστυχως λεμε οτι εχουμε προσφορα για να αυξηθει η ζητηση... και μετα κανουμε τους κινεζους... τουλαχιστον το 50% των πελατων που προερχονται απο το σαιτ δεν θα το γλυτωσουν το 20ρικο... ειτε απο ντροπη να επιμενουν ειτε απο συνηθεια, θα πληρωσουν 80. Αν δε προσπαθησουν να συνεννοηθουν απο πριν και να θεσμοθετησουν το 60ρι... τοτε βρασε τις υπηρεσιες και ο χρονος φυσικα του 45λεπτου θα γινει σοβαρη προσπαθεια να μειωθει... Εν κατακλειδι το προγραμμα των 80 παραμενει προγραμμα των 80...
Ρεντικολο με κανατε στο παληκαρι... και του ειχα πει καλα λογια ρε γαμωτο...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
φιλος που πηγε με δικη μου συσταση παντως... του εκαναν το γνωστο κολπο... 60 το απλο (μονο μασαζ) και 80 το φουλ... μετα συνουσιας
εγω αυτο το λεω φαουλ και χριστουγεννιατικη προσφορα μαιμου... ακους φιλεναδα Δαναη?
εγω του ειχα πει να παει βουρ να παει για Λιζα με 60 φουλ... αυτος διαλεξε μια Λατινα και πληρωσε 80 !!!!
ακους Δαναη?

σηγνωμη αλλα δεν ειπατε τιποτα οτι εισουνα απω το σιτε γιαυτο σου χρεοσανε 80 διευκρινισα να πειτε παντα οτι εισαστε απω το σιτε για την κωπελα που σε υποδεχτικε στο μαγαζι...πες στο φιλος σου να επικοινονεισε μαζι μου για να παρει τα 20 ευρο του....χτες ηρθανε αρκετα απω το σιτε κ ολοι πληροσανε 60 για φουλ..... :-* :-* :-* :-* :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι ακριβως αυτο το κολπο λεω... λες και υπαρχουν πολλοι πελατες σας που ΔΕΝ ειναι απο το σαιτ...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
σηγνωμη αλλα δεν ειπατε τιποτα οτι εισουνα απω το σιτε γιαυτο σου χρεοσανε 80 διευκρινισα να πειτε παντα οτι εισαστε απω το σιτε για την κωπελα που σε υποδεχτικε στο μαγαζι...πες στο φιλος σου να επικοινονεισε μαζι μου για να παρει τα 20 ευρο του....χτες ηρθανε αρκετα απω το σιτε κ ολοι πληροσανε 60 για φουλ..... :-* :-* :-* :-* :-*

τ ο είχε πεί . χορχε ,τελικά πήρες απο μπρασίλ τίποτα ? ;) :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι ακριβως αυτο το κολπο λεω... λες και υπαρχουν πολλοι πελατες σας που ΔΕΝ ειναι απο το σαιτ...

λιπαμε που σου λεω αλλα ι πελατια μας δεν ειναι μονο απω το σιτε αμα δεν ξερεις το μαγαζι αυτο ειναι 6 χρονια κ εχει αποκτισει δικι του πελατια...απο σιτε εχουμε ευτιχος τωρα πιο πολυ.....φιλακια κ απω εμενα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εγω ειμαι πελατης απο την αρχη Δαναη μου... και δεν περιμενω προσφορα για να ερθω

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
JORGEKAVLARES.....χερομε που εισουνα πελατες του μαγαζιου...κ ι προσφορα που καναμε ειναι αποκλειστικα για τα παιδια απω το σιτε γιαυτο το λογο το μονο που ζητισα ειναι να πουνε οτι ειναι απω το σιτε...αμα ειναι τοσσο κακο αυτο που καναμε ΣΥΓΝΩΜΗ που θελαμε με καποιον τροπο να ευχαριστισουμε τα φιλαρακια του σιτε...κ σε παρακαλω πες στο φιλος σου να ερθει απω εδω για να παρει τα 20 του δεν κανουμε αυτο απω δροπι απλα εχουμε λογο...... :-* :-* :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
παει αυτος εφυγε... περαστικος απο Αθηνα ηταν... πιειτε καμια μπυρα στην υγεια του!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
παει αυτος εφυγε... περαστικος απο Αθηνα ηταν... πιειτε καμια μπυρα στην υγεια του!!!
  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:...θα μπορουσα να πω πολλα αλλα ευτιχος οι ανθρωποι που διαβαζονται αυτο το σιτε ειναι αρκετα εξυπινι για να καταλαβουνε οτι προσπαθεις να κανεις.....καλο βολι.... :-* :-* :-* :-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
λοιπον εξυπνη γυναικα... δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν... ιδιως σε σενα και σε καμια εργαζομενη στον χωρο των ερωτικων υπηρεσιων... οσοι με ξερουν εδω ξερουν την δικαιη και αντικειμενικη κριση μου....
επισης δεν προσπαθω να κανω τιποτα... αντιθετως εξεφρασα ενα παραπονο φιλου που ηρθε σε σας στον λιγο χρονο που ειχε στην Αθηνα λογω υποχρεωσεων, μετα απο ΔΙΚΗ ΜΟΥ συσταση, που ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ, και του ειπα ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ... και για την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ειπα, ολα αυτα εξυπνη γυναικα φαινονται και στα προηγουμενα ποστς μου... Τωρα θελοντας να υπονοησεις οτι ειμαι βαλτος να σας ζημιωσω... κανεις και αλλο ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ... και πας καρφωτη να χασεις και αλλους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ στο μαγαζι σας πελατες...
πολυ καλημερα σου
και πολυ χρονο σας αφιερωσα...
και πολυ διαφημιση σας εκανα...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:...θα μπορουσα να πω πολλα αλλα ευτιχος οι ανθρωποι που διαβαζονται αυτο το σιτε ειναι αρκετα εξυπινι για να καταλαβουνε οτι προσπαθεις να κανεις.....καλο βολι.... :-* :-* :-* :-*

danai...,κοίτα να εχεις τις Βραζιλιάνες stand by γιατί άν τύχει και έρθουμε την ίδια ώρα   με τον ..χόρχε ντε καβλάρες καμπαλερο γκονζάλες ,θα έχουμε ...θέμα :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :rolleyes:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom