gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...στείλτου μήνυμα....κοιτα να δεις το γνωστο μασσαζ του 80 γιαυτο το μηνα ειναι 60....καταλαβες.. ;) ;) ;) ;)
...στείλτου μήνυμα....κοιτα να δεις το γνωστο μασσαζ του 80 γιαυτο το μηνα ειναι 60....καταλαβες.. ;) ;) ;) ;)
ποσο πληρωσες φιλε ?Πέρασα από τον εν λόγω σήμερα...2 βραζιλίανες,η πολυ σωστή-ευγενική επαγγελματίας Δανάη και άλλες 2 κορασίδες..
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
Κατα τα άλλα πολυ προσεγμένος χώρος μετά την ανανώση , με κέρδισε ξανά σαν πελάτη (αν δείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ το είχα διαγράψει από την λίστα μου)...
Δανάη δες πμ που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
...μάλλον 60 με την νέα τιμή....παλαιά 80....ποσο πληρωσες φιλε ?
...μάλλον Θα έλθουν και άλλες θεραπεύτριες από Copacabana...!!!Πέρασα από τον εν λόγω σήμερα...2 βραζιλίανες,η πολυ σωστή-ευγενική επαγγελματίας Δανάη και άλλες 2 κορασίδες..
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
Κατα τα άλλα πολυ προσεγμένος χώρος μετά την ανανώση , με κέρδισε ξανά σαν πελάτη (αν δείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ το είχα διαγράψει από την λίστα μου)...
Δανάη δες πμ που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
φιλος που πηγε με δικη μου συσταση παντως... του εκαναν το γνωστο κολπο... 60 το απλο (μονο μασαζ) και 80 το φουλ... μετα συνουσιας
εγω αυτο το λεω φαουλ και χριστουγεννιατικη προσφορα μαιμου... ακους φιλεναδα Δαναη?
εγω του ειχα πει να παει βουρ να παει για Λιζα με 60 φουλ... αυτος διαλεξε μια Λατινα και πληρωσε 80 !!!!
ακους Δαναη?
σηγνωμη αλλα δεν ειπατε τιποτα οτι εισουνα απω το σιτε γιαυτο σου χρεοσανε 80 διευκρινισα να πειτε παντα οτι εισαστε απω το σιτε για την κωπελα που σε υποδεχτικε στο μαγαζι...πες στο φιλος σου να επικοινονεισε μαζι μου για να παρει τα 20 ευρο του....χτες ηρθανε αρκετα απω το σιτε κ ολοι πληροσανε 60 για φουλ..... :-* :-* :-* :-* :-*
ναι ακριβως αυτο το κολπο λεω... λες και υπαρχουν πολλοι πελατες σας που ΔΕΝ ειναι απο το σαιτ...
οχι δεν εχω παει ακομα...τ ο είχε πεί . χορχε ,τελικά πήρες απο μπρασίλ τίποτα ? ;)
οχι δεν εχω παει ακομα...
...θα μπορουσα να πω πολλα αλλα ευτιχος οι ανθρωποι που διαβαζονται αυτο το σιτε ειναι αρκετα εξυπινι για να καταλαβουνε οτι προσπαθεις να κανεις.....καλο βολι.... :-* :-* :-* :-*παει αυτος εφυγε... περαστικος απο Αθηνα ηταν... πιειτε καμια μπυρα στην υγεια του!!!
...θα μπορουσα να πω πολλα αλλα ευτιχος οι ανθρωποι που διαβαζονται αυτο το σιτε ειναι αρκετα εξυπινι για να καταλαβουνε οτι προσπαθεις να κανεις.....καλο βολι.... :-* :-* :-* :-*