Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
το χω καταλάβει ήδη αυτό και δεν κατηγορώ κανέναν επειδή έχει να δώσει και πάει με τη συχνότητα που πήγαινε!!!εν πάσει περιπτώσει πολλά "μαγαζά" θα κλείσουν..όχι μονο λόγω οικονομικής κρίσης αλλα και λόγω γενικότερης κατάντιας τεμαχίων και σημαντικής έλλειψης ποιότητας!
:thumbsup:

alpina

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
είχε πάει για ρεκτιφιέ.......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing:....για σας τι κανετε εδω μια χαρουλα....φιλουσκια  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα μετά απο πολύ καιρό.....ανακαινισμένος ο χώρος,χαρούμενη ατμόσφαιρα,η σερίφισσα ευγενέστατη.Ξεχώρισα Κωσταντίνα και Δανάη,πέρασα με την δεύτερη,μιά που είναι και μέλος του site.... :2funny:
Το μασαζ εξαιρετικό,αν και πολύ δυνατό....η κοπέλλα ξέρει τι κάνει,θα ξεπιασθείτε σίγουρα.... :lheel:
Ολα τα υπόλοιπα πολύ καλά,έμεινα ευχαριστημένος....κόστος 80 ευρώ.Δανάη θα τα ξαναπούμε σύντομα,να είσαι καλά......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα μετά απο πολύ καιρό.....ανακαινισμένος ο χώρος,χαρούμενη ατμόσφαιρα,η σερίφισσα ευγενέστατη.Ξεχώρισα Κωσταντίνα και Δανάη,πέρασα με την δεύτερη,μιά που είναι και μέλος του site.... :2funny:
Το μασαζ εξαιρετικό,αν και πολύ δυνατό....η κοπέλλα ξέρει τι κάνει,θα ξεπιασθείτε σίγουρα.... :lheel:
Ολα τα υπόλοιπα πολύ καλά,έμεινα ευχαριστημένος....κόστος 80 ευρώ.Δανάη θα τα ξαναπούμε σύντομα,να είσαι καλά......
:dancing: :dancing: ευχαριστω για τα καλα σου λογια...οποτε θες ξερεις που ειμαι ... :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα ....καλο σαβατοκυριακο....φιλια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα....ιιιι καλησπεραααα...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
καλη ευδομαντα φιλια πολλα :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: καλησπερα...εχω νεα ......αυριο εχουμε καινουρια αυξησεις...σας περημενουμε...φιλια

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
:dancing: :dancing: καλησπερα...εχω νεα ......αυριο εχουμε καινουρια αυξήσεις αφίξεις...σας περημενουμε...φιλια
μάλλον εννοείς αφίξεις γιατί με αυξήσεις
το πιο πιθανό είναι να περιμένετε πάάάάάάρα πολύ..... :grin:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μάλλον εννοείς αφίξεις γιατί με αυξήσεις
το πιο πιθανό είναι να περιμένετε πάάάάάάρα πολύ..... :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κοιτα να δεις δεν ξερω καλα ελληνηκα ....αλα αυτο το συγεκριμενο λαθος δεν φτεω μονο εγω μια ελληνιδα μου ειπε οτι ετσι επρεπε να γραφω...τ.π....αυριο θ'ερσουνε 2 καινουριες ελπιζω να περασουνε καλα κ να μεινε εδω μαζι μαζς....φιλια  :-* :-* :-* :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.195
Πόντοι
46.232
:dancing: :dancing: καλησπερα...εχω νεα ......αυριο εχουμε καινουρια αυξησεις...σας περημενουμε...φιλια
ρε εδω μειωνονται τα πανα και εσεις θα κανετε αυξησεις????????????
ελπιζω να μπερδευτηκες....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom