Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stedes

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ηλεκτρα καινουργια ? πως ειναι?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
η Ηλέκτρα δεν είναι καινούργια...είναι η Βίκυ με νέο όνομα...ποιό πίσω άμα ψάξεις θα βρεις περιγραφή σαν Βίκυ..

κοιτα να δεις δεν μπορω να πω τιποτα πανω απω αυτο διοτι την γνωριζα οταν αρχιζα να δουλεβω εδω που δεν εχει πολυ καιρο κ την γνοριζω σαν ΗΛΕΚΤΡΑ.... :-* :-* :-* :-* :-*

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ηλεκτρα καινουργια ? πως ειναι?
[/quoη

Η Ηλεκτρα ερχεται εσδω αλλα δεν ειναι καθεμερα....ελληνηδα ειναι ...για ολα τα αλα να την δεις απω κοντα κ να κρινεις μονο σου...φιλια
Χρεώνει και αυτή 120 σαν την Κωνσταντίνα...?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
κοιτα να δεις δεν μπορω να πω τιποτα πανω απω αυτο διοτι την γνωριζα οταν αρχιζα να δουλεβω εδω που δεν εχει πολυ καιρο κ την γνοριζω σαν ΗΛΕΚΤΡΑ.... :-* :-* :-* :-* :-*
..απαντησα στον φίλο που ήθελε πληροφορίες...το ξέρω εσύ ήλθες 15 ημέρες μετά την Ηλέκτρα/Βίκυ

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δαναη αν δεν πεσουν οι τιμεσ δεν ερχομαστε!!!60 χωρισ μασαζ και 70 φουλ με μασαζ!!λοιπον??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δαναη αν δεν πεσουν οι τιμεσ δεν ερχομαστε!!!60 χωρισ μασαζ και 70 φουλ με μασαζ!!λοιπον??

και εγώ για κωνσταντίνα πάω αλλά μονο με 60 για μιά ωρα...Αν ψαχνει για κορόιδα καλώς ψάχνει γιατί όλες ψάχνουν έναν ελληναρά θύμα,αλλά φοβάμαι για όλες τους (κανονικές και πουταναριά) ότι αρχίζει και κλείνει η στρόφιγγα των κορόιδων χωρίς να σημαίνει ότι δε θα επιβιώσουν!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ρε σείς,δεν αγοράζετε μπριζόλες,με ανθρώπους έχετε να κάνετε.....
Ο φίλος μου ο pathos (παρεπιπτόντως,καλό παιδί και καλός μάγειρας...) τα έχει λίγο μπερδέψει....δηλαδή,το δεκάρικο σας μάρανε?
Αν δηλαδή το μασαζ και η μπριζόλα είναι διεκπεραιωτικά,το οτι πλήρωσες 70 και οχι 80 ευρω σε σώζει?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε σείς,δεν αγοράζετε μπριζόλες,με ανθρώπους έχετε να κάνετε.....
Ο φίλος μου ο pathos (παρεπιπτόντως,καλό παιδί και καλός μάγειρας...) τα έχει λίγο μπερδέψει....δηλαδή,το δεκάρικο σας μάρανε?
Αν δηλαδή το μασαζ και η μπριζόλα είναι διεκπεραιωτικά,το οτι πλήρωσες 70 και οχι 80 ευρω σε σώζει?

όταν σου μειώνουν το εισόδημα κατά 60-70% τότε δεν μπορείς να δίνεις ούτε 120αρια,ούτε 80αρια ούτε 70αρια...ούτε και τα 70 ειναι καλή τιμή.Το ειπα και τις πρηγούμενες μέρες...η σωστή τιμή στο μασατζίδικο ειναι 30 ευρώ πλέον,αλλιώς ας φύγουν,ας αλλάξουν δουλειά...20 το στουντιακι και 10 το μπουρδελάκι...20 και το γαμήσι στα πριβέ των κωλομπάρων..Εγώ απέχω πάντως και πιθανον να μην ξαναπατήσω μέχρι και όταν φτάσουν σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα που ανέφερα φίλε άντυ..ως τότε καλά ευχήσου μου καλα μαγειρέματα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...τι έγινε σταμάτησε η ενημέρωση για τις εργαζόμενες της ημέρας;;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
όταν σου μειώνουν το εισόδημα κατά 60-70% τότε δεν μπορείς να δίνεις ούτε 120αρια,ούτε 80αρια ούτε 70αρια...ούτε και τα 70 ειναι καλή τιμή.Το ειπα και τις πρηγούμενες μέρες...η σωστή τιμή στο μασατζίδικο ειναι 30 ευρώ πλέον,αλλιώς ας φύγουν,ας αλλάξουν δουλειά...20 το στουντιακι και 10 το μπουρδελάκι...20 και το γαμήσι στα πριβέ των κωλομπάρων..Εγώ απέχω πάντως και πιθανον να μην ξαναπατήσω μέχρι και όταν φτάσουν σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα που ανέφερα φίλε άντυ..ως τότε καλά ευχήσου μου καλα μαγειρέματα.

Φίλε pathos,σέβομαι απόλυτα αυτά που λές....ολα είναι συνάρτηση της οικονομικής μας κατάστασης....όταν είχαμε λεφτά,τα 200αρια και τα 300ρια ήταν απαγορευτικά.Τώρα είναι τα 70ρια και τα 80ρια.Σωστά.Αλλωστε,όποιος εχει οικονομικά ζόρια,θα κοιτάξει πρωτα τις βασικές του αναγκες και μετά,πολύ μετά,την διασκέδαση....απλά,μην περιμένεις μείωση τιμών όσο υπάρχει ζήτηση....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Φίλε pathos,σέβομαι απόλυτα αυτά που λές....ολα είναι συνάρτηση της οικονομικής μας κατάστασης....όταν είχαμε λεφτά,τα 200αρια και τα 300ρια ήταν απαγορευτικά.Τώρα είναι τα 70ρια και τα 80ρια.Σωστά.Αλλωστε,όποιος εχει οικονομικά ζόρια,θα κοιτάξει πρωτα τις βασικές του αναγκες και μετά,πολύ μετά,την διασκέδαση....απλά,μην περιμένεις μείωση τιμών όσο υπάρχει ζήτηση....
...το κακό είναι ότι δεν παρέχουν και την ανάλογη ποιότητα υπηρεσιών....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

το χω καταλάβει ήδη αυτό και δεν κατηγορώ κανέναν επειδή έχει να δώσει και πάει με τη συχνότητα που πήγαινε!!!εν πάσει περιπτώσει πολλά "μαγαζά" θα κλείσουν..όχι μονο λόγω οικονομικής κρίσης αλλα και λόγω γενικότερης κατάντιας τεμαχίων και σημαντικής έλλειψης ποιότητας!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom