danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
OXI μωρο μου...αλα εσει ΗΛΕΚΤΡΑ.... ;) ;)δεν εχει κωνσταντινα σημερα?
OXI μωρο μου...αλα εσει ΗΛΕΚΤΡΑ.... ;) ;)δεν εχει κωνσταντινα σημερα?
Αιπυσης ρε ανορθογραφε!!!
Δαναι δεν μας ειπες ποια κουριτσα ειναι σημερις?
ηλεκτρα καινουργια ? πως ειναι?
[/quoη
Η Ηλεκτρα ερχεται εσδω αλλα δεν ειναι καθεμερα....ελληνηδα ειναι ...για ολα τα αλα να την δεις απω κοντα κ να κρινεις μονο σου...φιλια
...επίσης ..άρχισαν οι προετοιμασίες για το πάρτυ;;;καλημερα,καλο μηνα..
η Ηλέκτρα δεν είναι καινούργια...είναι η Βίκυ με νέο όνομα...ποιό πίσω άμα ψάξεις θα βρεις περιγραφή σαν Βίκυ..ηλεκτρα καινουργια ? πως ειναι?
η Ηλέκτρα δεν είναι καινούργια...είναι η Βίκυ με νέο όνομα...ποιό πίσω άμα ψάξεις θα βρεις περιγραφή σαν Βίκυ..
Χρεώνει και αυτή 120 σαν την Κωνσταντίνα...?ηλεκτρα καινουργια ? πως ειναι?
[/quoη
Η Ηλεκτρα ερχεται εσδω αλλα δεν ειναι καθεμερα....ελληνηδα ειναι ...για ολα τα αλα να την δεις απω κοντα κ να κρινεις μονο σου...φιλια
....όχι 80 €...Χρεώνει και αυτή 120 σαν την Κωνσταντίνα...?
..απαντησα στον φίλο που ήθελε πληροφορίες...το ξέρω εσύ ήλθες 15 ημέρες μετά την Ηλέκτρα/Βίκυκοιτα να δεις δεν μπορω να πω τιποτα πανω απω αυτο διοτι την γνωριζα οταν αρχιζα να δουλεβω εδω που δεν εχει πολυ καιρο κ την γνοριζω σαν ΗΛΕΚΤΡΑ.... :-* :-* :-* :-* :-*
....όχι 80 €...
δαναη αν δεν πεσουν οι τιμεσ δεν ερχομαστε!!!60 χωρισ μασαζ και 70 φουλ με μασαζ!!λοιπον??
Ρε σείς,δεν αγοράζετε μπριζόλες,με ανθρώπους έχετε να κάνετε.....
Ο φίλος μου ο pathos (παρεπιπτόντως,καλό παιδί και καλός μάγειρας...) τα έχει λίγο μπερδέψει....δηλαδή,το δεκάρικο σας μάρανε?
Αν δηλαδή το μασαζ και η μπριζόλα είναι διεκπεραιωτικά,το οτι πλήρωσες 70 και οχι 80 ευρω σε σώζει?
και τι ανησυχείς .....σιγα τα ωααααα....... ;)...τι έγινε σταμάτησε η ενημέρωση για τις εργαζόμενες της ημέρας;;
όταν σου μειώνουν το εισόδημα κατά 60-70% τότε δεν μπορείς να δίνεις ούτε 120αρια,ούτε 80αρια ούτε 70αρια...ούτε και τα 70 ειναι καλή τιμή.Το ειπα και τις πρηγούμενες μέρες...η σωστή τιμή στο μασατζίδικο ειναι 30 ευρώ πλέον,αλλιώς ας φύγουν,ας αλλάξουν δουλειά...20 το στουντιακι και 10 το μπουρδελάκι...20 και το γαμήσι στα πριβέ των κωλομπάρων..Εγώ απέχω πάντως και πιθανον να μην ξαναπατήσω μέχρι και όταν φτάσουν σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα που ανέφερα φίλε άντυ..ως τότε καλά ευχήσου μου καλα μαγειρέματα.
...το κακό είναι ότι δεν παρέχουν και την ανάλογη ποιότητα υπηρεσιών....Φίλε pathos,σέβομαι απόλυτα αυτά που λές....ολα είναι συνάρτηση της οικονομικής μας κατάστασης....όταν είχαμε λεφτά,τα 200αρια και τα 300ρια ήταν απαγορευτικά.Τώρα είναι τα 70ρια και τα 80ρια.Σωστά.Αλλωστε,όποιος εχει οικονομικά ζόρια,θα κοιτάξει πρωτα τις βασικές του αναγκες και μετά,πολύ μετά,την διασκέδαση....απλά,μην περιμένεις μείωση τιμών όσο υπάρχει ζήτηση....
Φίλε pathos,σέβομαι απόλυτα αυτά που λές....ολα είναι συνάρτηση της οικονομικής μας κατάστασης....όταν είχαμε λεφτά,τα 200αρια και τα 300ρια ήταν απαγορευτικά.Τώρα είναι τα 70ρια και τα 80ρια.Σωστά.Αλλωστε,όποιος εχει οικονομικά ζόρια,θα κοιτάξει πρωτα τις βασικές του αναγκες και μετά,πολύ μετά,την διασκέδαση....απλά,μην περιμένεις μείωση τιμών όσο υπάρχει ζήτηση....