Δηλαδη, να μην παω ??? ;) ;) ;)μας ζαλισες δαναι αντε γεια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
οκ . thanks....να σου πω εγώ...σήμερα παρούσες Αλίνα ψηλή υπερβολικά αδύνατη στήθος...άντε 1, Λίζα λεπτή η παλαιότερη στο ίδρυμα, Χριστίνα με 2,5 στήθος μελαχροινή με λίγα κιλά παραπάνω, Ηλέκτρα είναι η Βίκυ που ήλθε πρόσφατα στο θεραπευτήριο ανταύγειες 1,65 γεματούλα 2,5 στήθος ωραία χαρακτηριστικά , Νατάσα επί της υποδοχής και Δανάη ψηλή μελαχροινή ..κάποιας ηλικίας..επί των δημοσίων σχέσεων ... άποψη μου ότι θα πρέπει να αρχίσουν οι μεταγραφές άμεσα στο προσωπικό του "θεραπευτηρίου"....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αληθεια μας ζαλισε... και δεν μας ειπε και τιποτα...
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλησπερα σημερα ειναι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΛΙΖΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΙΝΑ,ΔΑΝΑΗ...φιλια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σιγνωμη μ΄ρωτισες κατι που δεν σου απαντισα τωρα αμα σε ζαλισα τι να κανω δυστιχος καποιοι σ΄ρεσουνε ι ενιμεροσει ι αλοι παλι οχι απω μενα :-* :-* :-* :-* :-* :-*αληθεια μας ζαλισε... και δεν μας ειπε και τιποτα...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...καλλίτερα να μας ενημερώνεις για το ποιές θα είναι την επόμενη ημέρα....καλησπερα σημερα ειναι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΛΙΖΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΙΝΑ,ΔΑΝΑΗ...φιλια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλα λες αλα για να μην πω ανακριβιες διοτι εγω απλα δουλεβω εδω τοτε μαθαινω κ εγω την ιδια μερα..οπως η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΗΛΕΚΤΡΑ δεν ειναι καθημερινα...το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραφω οσο πιο νωρις μπορω... :-* :-* :-* :-*
και αυτο βολευει.το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραφω οσο πιο νωρις μπορω...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
...καλλίτερα να μας ενημερώνεις για το ποιές θα είναι την επόμενη ημέρα....
η κυρα λίτσα νο2
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η κυρα λίτσα νο2
Επισκέπτης
το μέρος που το θεραπευτήριο έγινε δεν είναι και το καλύτερο για παίκτες παντρεμένους κλπ γιατί είναι μέσα στην κίνηση και δίπλα απο εμπορικά καταστήματα .Σαν στήσιμο δεν ειναι κακό και θάθελα να μου πεί κάποιος πιό ειδικός και γνώστης τι σχεση έχει το μαγαζί αυτό με το άλλο της πλατείας Ν.Σμύρνης και εαν και τα δύο έχουν σχέση με θεραπευτήριο του Κολωνακίου ? ή αw μας πει η danai......
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το μέρος που το θεραπευτήριο έγινε δεν είναι και το καλύτερο για παίκτες παντρεμένους κλπ γιατί είναι μέσα στην κίνηση και δίπλα απο εμπορικά καταστήματα .Σαν στήσιμο δεν ειναι κακό και θάθελα να μου πεί κάποιος πιό ειδικός και γνώστης τι σχεση έχει το μαγαζί αυτό με το άλλο της πλατείας Ν.Σμύρνης και εαν και τα δύο έχουν σχέση με θεραπευτήριο του Κολωνακίου ? ή αw μας πει η danai......
κοιτα να δεις..το μαγαζι αυτο δεν εχει εσχεση με καποιον αλο.....για το θεμα τοποθεσια δεν πιστεβω να ειναι προβλημα,αλα αυτα ειναι η γνωμη του καθενας...φιλια πολα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ειναι αδερφο κατάστημα με το σκαβάτζου και ζησιμοπούλου 93. Επίσης κανά από μάτζαγριωτάκη έχουν εργαστεί στη σκαβάτζου,αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση και η μάτζα με αυτά τα 2..Σερίφισσα η νατάσσα που οι παλιοί την ξέρουν από πιό νότια προάστεια...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..ΑΠΌ ΒΡΑΖΙΛΊΑ...η δαναη αλβανεζα ειναι;;μαθε ελληνικα που λεει και ο αλεφαντος
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...η τοποθεσία μια χαρά είναι...το μέρος που το θεραπευτήριο έγινε δεν είναι και το καλύτερο για παίκτες παντρεμένους κλπ γιατί είναι μέσα στην κίνηση και δίπλα απο εμπορικά καταστήματα .Σαν στήσιμο δεν ειναι κακό και θάθελα να μου πεί κάποιος πιό ειδικός και γνώστης τι σχεση έχει το μαγαζί αυτό με το άλλο της πλατείας Ν.Σμύρνης και εαν και τα δύο έχουν σχέση με θεραπευτήριο του Κολωνακίου ? ή αw μας πει η danai......
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα κ καλη ευδομαντα ....σημερα προς το παρον ειναι η ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΙΝΑ κ ΔΑΝΑΗ...φιλια πολλα :-* :-* :-* :-* :-*
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βαλε και καμια φωτο απο τις κοπελες,να τις δουμε κιολας....καλημερα κ καλη ευδομαντα ....σημερα προς το παρον ειναι η ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΙΝΑ κ ΔΑΝΑΗ...φιλια πολλα :-* :-* :-* :-* :-*
βαλε και καμια φωτο απο τις κοπελες,να τις δουμε κιολας....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.