Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
...να σου πω εγώ...σήμερα παρούσες Αλίνα ψηλή υπερβολικά αδύνατη στήθος...άντε 1, Λίζα λεπτή η παλαιότερη στο ίδρυμα, Χριστίνα με 2,5 στήθος μελαχροινή με λίγα κιλά παραπάνω, Ηλέκτρα είναι η Βίκυ που ήλθε πρόσφατα στο θεραπευτήριο ανταύγειες 1,65 γεματούλα 2,5 στήθος ωραία χαρακτηριστικά , Νατάσα επί της υποδοχής και Δανάη ψηλή μελαχροινή ..κάποιας ηλικίας..επί των δημοσίων σχέσεων ... άποψη μου ότι θα πρέπει να αρχίσουν οι μεταγραφές άμεσα στο προσωπικό του "θεραπευτηρίου"....
  οκ . thanks.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αληθεια μας ζαλισε... και δεν μας ειπε και τιποτα...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα σημερα ειναι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΛΙΖΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΙΝΑ,ΔΑΝΑΗ...φιλια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αληθεια μας ζαλισε... και δεν μας ειπε και τιποτα...
σιγνωμη μ΄ρωτισες κατι που δεν σου απαντισα  :huh: :huh: τωρα αμα σε ζαλισα τι να κανω δυστιχος καποιοι σ΄ρεσουνε ι ενιμεροσει ι αλοι παλι οχι  απω μενα  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλα λες αλα για να μην πω ανακριβιες διοτι εγω απλα δουλεβω εδω τοτε μαθαινω κ εγω την ιδια μερα..οπως η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΗΛΕΚΤΡΑ δεν ειναι καθημερινα...το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραφω οσο πιο νωρις μπορω... :-* :-* :-* :-*

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η δαναη αλβανεζα ειναι;;μαθε ελληνικα που λεει και ο αλεφαντος

Επισκέπτης
το μέρος που το θεραπευτήριο έγινε δεν είναι και το καλύτερο για  παίκτες παντρεμένους κλπ γιατί είναι μέσα στην κίνηση και δίπλα απο εμπορικά καταστήματα .Σαν στήσιμο δεν ειναι κακό και θάθελα να μου πεί κάποιος πιό ειδικός και γνώστης τι σχεση έχει το μαγαζί αυτό με το άλλο της πλατείας Ν.Σμύρνης και εαν και τα δύο έχουν σχέση με θεραπευτήριο του Κολωνακίου ? ή αw μας πει η danai...... 

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
το μέρος που το θεραπευτήριο έγινε δεν είναι και το καλύτερο για  παίκτες παντρεμένους κλπ γιατί είναι μέσα στην κίνηση και δίπλα απο εμπορικά καταστήματα .Σαν στήσιμο δεν ειναι κακό και θάθελα να μου πεί κάποιος πιό ειδικός και γνώστης τι σχεση έχει το μαγαζί αυτό με το άλλο της πλατείας Ν.Σμύρνης και εαν και τα δύο έχουν σχέση με θεραπευτήριο του Κολωνακίου ? ή αw μας πει η danai......   

κοιτα να δεις..το μαγαζι αυτο δεν εχει εσχεση με καποιον αλο.....για το θεμα τοποθεσια δεν πιστεβω να ειναι προβλημα,αλα αυτα ειναι η γνωμη του καθενας...φιλια πολα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ειναι αδερφο κατάστημα με το σκαβάτζου και ζησιμοπούλου 93. Επίσης κανά από μάτζαγριωτάκη έχουν εργαστεί στη σκαβάτζου,αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση και η μάτζα με αυτά τα 2..Σερίφισσα η νατάσσα που οι παλιοί την ξέρουν από πιό νότια προάστεια...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...η τοποθεσία μια χαρά είναι...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
..ξέρει κανείς η Ντίνα με τα γυαλάκια που έχει πάει;;; Ευχαριστώ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερα κ καλη ευδομαντα ....σημερα προς το παρον ειναι η ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΙΝΑ κ ΔΑΝΑΗ...φιλια πολλα  :-* :-* :-* :-* :-*

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερα κ καλη ευδομαντα ....σημερα προς το παρον ειναι η ΛΙΖΑ,ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΙΝΑ κ ΔΑΝΑΗ...φιλια πολλα  :-* :-* :-* :-* :-*
βαλε και καμια φωτο απο τις κοπελες,να τις δουμε κιολας.... :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom