Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χθές ήμουν εκεί αλλά δεν μου είπατε κατι.... λεπτομέρειες?

καλησπερα σιγνωμη μωρο μου δεν ειμουνα χτες ...κ ι κωπελα θα εχει ξεχασει να σου πει..ελπιζω να εχεις περασει καλα..φιλια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουλια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:...σημερα ειναι η ΛΙΖΑ κ ΗΛΕΚΤΡΑ (ελληνιδες),ΧΡΙΣΤΙΝΑ (βουλγαρα),ΑΛΙΝΑ (ουκρανια) κ ΔΑΝΑΙ..(ΒΡΑΖΙΛ)..αυτα απο μενα φιλουσκια

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλημερουλια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:...σημερα ειναι η ΛΙΖΑ κ ΗΛΕΚΤΡΑ (ελληνιδες),ΧΡΙΣΤΙΝΑ (βουλγαρα),ΑΛΙΝΑ (ουκρανια) κ ΔΑΝΑΙ..(ΒΡΑΖΙΛ)..αυτα απο μενα φιλουσκια
  δαναη εκτοs απο το ποιεs ειναι, αν γινοταν και καποια συντομη περιγραφη των κοριτσιων θα ησουν πρωτη.   

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
  δαναη εκτοs απο το ποιεs ειναι, αν γινοταν και καποια συντομη περιγραφη των κοριτσιων θα ησουν πρωτη.     

ελα μωρουλι μου κοιτα να δεις δεν μ'ρεσει να κανω περιγραφες διοτι ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο...το μονο που μπορω να σου πω οτι οι κωπελες που ειναι εδω αξιζουνε...αμα θες φυσικα ελα απο εδω μονο σου να διαπιστωσει κ ετσι καλυτερα εσυ να πεις το πως ειναι οι κωπελες..οπως καταλαβενεις μπορει να υπαρχει παρεξειγισει αμα μιλισω εγω...φιλια πολλα :-* :-* :-* :-*

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Η Δαναη ειναι απλα η ΔΑΝΑΗ.. ;) ;) ;)..δουλεβω εκει,αυτη με ξερανε γνωριζουνε επισις οτι εκτος απω ολα τα αλλα μ΄ρεσει ι διμοσια σκεσι..απλα με ξερανε με αλο ωνομα σε στουδιο κτλ..αλλαξα λιγακι αλα πιγα να μαθω μασσαζ για να σας απαγοιτευω κ παλι να εχετε ενα καλο λογο για της ιπερισιας μου..φιλια
[/quo        :headbang: δεν σε είπαμε καμπούρα..............απλά οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι η θεση p.r. στο εν λόγω καταστημα είναι της νατασας.........για υτό τονίζω ότι άλλο νατασα άλλο δανάι.....οκ?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η Δαναη ειναι απλα η ΔΑΝΑΗ.. ;) ;) ;)..δουλεβω εκει,αυτη με ξερανε γνωριζουνε επισις οτι εκτος απω ολα τα αλλα μ΄ρεσει ι διμοσια σκεσι..απλα με ξερανε με αλο ωνομα σε στουδιο κτλ..αλλαξα λιγακι αλα πιγα να μαθω μασσαζ για να σας απαγοιτευω κ παλι να εχετε ενα καλο λογο για της ιπερισιας μου..φιλια
[/quo        :headbang: δεν σε είπαμε καμπούρα..............απλά οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι η θεση p.r. στο εν λόγω καταστημα είναι της νατασας.........για υτό τονίζω ότι άλλο νατασα άλλο δανάι.....οκ?

οκ μορουλι δεν ειπα τιποτα ουτε παρεξιγεισα,μπορει να μην εκφραστικα σωτα στην απαντισι μου ;) ;) ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ελα μωρουλι μου κοιτα να δεις δεν μ'ρεσει να κανω περιγραφες διοτι ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο...το μονο που μπορω να σου πω οτι οι κωπελες που ειναι εδω αξιζουνε...αμα θες φυσικα ελα απο εδω μονο σου να διαπιστωσει κ ετσι καλυτερα εσυ να πεις το πως ειναι οι κωπελες..οπως καταλαβενεις μπορει να υπαρχει παρεξειγισει αμα μιλισω εγω...φιλια πολλα :-* :-* :-* :-*
  οκ  κατανοητο.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...να σου πω εγώ...σήμερα παρούσες Αλίνα ψηλή υπερβολικά αδύνατη στήθος...άντε 1, Λίζα λεπτή η παλαιότερη στο ίδρυμα, Χριστίνα με 2,5 στήθος μελαχροινή με λίγα κιλά παραπάνω, Ηλέκτρα είναι η Βίκυ που ήλθε πρόσφατα στο θεραπευτήριο ανταύγειες 1,65 γεματούλα 2,5 στήθος ωραία χαρακτηριστικά , Νατάσα επί της υποδοχής και Δανάη ψηλή μελαχροινή ..κάποιας ηλικίας..επί των δημοσίων σχέσεων ... άποψη μου ότι θα πρέπει να αρχίσουν οι μεταγραφές άμεσα στο προσωπικό του "θεραπευτηρίου"....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
h apoch soy telika pia einai;; prepei na diorthwspoume kati....gia ti me afora h gnwmh sou!! :pipa2:
....ναι θα πρέπει η Κων/να να είναι καθημερινά και να επανέλθει η Ντίνα (με τα γυαλάκια)..να υπάρχουν παντόφλες μιας χρήσεως να διορθωθούν τα ντουζ και η μουσική περισσότερο soft...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
....ναι θα πρέπει η Κων/να να είναι καθημερινά και να επανέλθει η Ντίνα (με τα γυαλάκια)..να υπάρχουν παντόφλες μιας χρήσεως να διορθωθούν τα ντουζ και η μουσική περισσότερο soft...
[/quot

οκ θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε πανω απο αυτο..αλα τηνς κωπελες η Κονσταντινα ερχετε σταδιακα χτες ηταν εδω..την Ντινα δεν την ξερω...φιλια κ ευχαριστω που ηρθες... :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα...μια ωμορφη μερα για ολοι σας.....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μας ζαλισες δαναι αντε γεια...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom