Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
;) καλησπερα σε ολους ναι εχει φοτογραφιες δικεσ μου στο προφιλ μου...αλλα δεν ειμαι μονιμο εκει εχει κ αλες κωπελες.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
;) καλησπερα σε ολους ναι εχει φοτογραφιες δικεσ μου στο προφιλ μου...αλλα δεν ειμαι μονιμο εκει εχει κ αλες κωπελες.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Κάνω κλικ στο όνομα του προφίλ σου, βλέπω τα στοιχεία που έχεις δώσει στο σάιτ, αλλά φωτογραφίες δεν υπάρχουν.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

κρίμα γιατί ήθελα να σε δώ με πολύ τρέλλα...

υ.γ.ειλικρινά αν θές να με πληρώσεις θα το σκεφτώ.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κρίμα γιατί ήθελα να σε δώ με πολύ τρέλλα...

υ.γ.ειλικρινά αν θές να με πληρώσεις θα το σκεφτώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα να δεις προς το παρον βολευομε κ ετσι αλλα θα σε βαζω υποψη μου...αμα χρεαστω κατι θα επικοινονισω μαζι σου.για να μην πεις ομως οτι ειμαι κακια να σε βοηθισω σε κατο απω τη εμασα εχουνε ανοιξε ενα μασσαζ για γυνεκες πιγαινε να δεις αμα μπορει να βρεις μια δουλεια εκει .... ;) ;) ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
κοιτα να δεις προς το παρον βολευομε κ ετσι αλλα θα σε βαζω υποψη μου...αμα χρεαστω κατι θα επικοινονισω μαζι σου.για να μην πεις ομως οτι ειμαι κακια να σε βοηθισω σε κατο απω τη εμασα εχουνε ανοιξε ενα μασσαζ για γυνεκες πιγαινε να δεις αμα μπορει να βρεις μια δουλεια εκει .... ;) ;) ;)
Καλώς όρισες στην παρέα μας  :grin:
Να σε παρακαλέσω να βρείς έναν τρόπο οι μασαζόταβλες να γίνονται κρεβάτι γιατί είμαστε και γέροι άνθρωποι δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι τους κασκαντέρ  ;)  :cheesy:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλώς όρισες στην παρέα μας  :grin:
Να σε παρακαλέσω να βρείς έναν τρόπο οι μασαζόταβλες να γίνονται κρεβάτι γιατί είμαστε και γέροι άνθρωποι δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι τους κασκαντέρ  ;)   :cheesy:

φτανει να εχεις καλη θελησει κ φανταζια αυτα ειναι τα 2 πραγματα που εμεις εκει το εχουμε .... ;) ;) ;) ;) ;)φιλουσκια

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
φτανει να εχεις καλη θελησει κ φανταζια αυτα ειναι τα 2 πραγματα που εμεις εκει το εχουμε .... ;) ;) ;) ;) ;)φιλουσκια
Τό μέν πνεύμα πρόθυμον, ἡ δέ σάρξ ἀσθενής
*απο την μαρτυρικήν μεγαλόνησον είσαι;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τό μέν πνεύμα πρόθυμον, ἡ δέ σάρξ ἀσθενής
*απο την μαρτυρικήν μεγαλόνησον είσαι;
κοιτα να δεις ειπαμε ξερω ελλινικα αλλα τα αρχαια εμαθα λιγα πραγμα στην βραζιλια...αλλα οκ νομιζω οτι καταλαβα ι απλα καταλαβα αυτο που ηθελα...τελος παντον οπως κ ν¨ειναι αμα θες ελα να δοκιμασε την φανταζια σου  ;) ;)...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
κοιτα να δεις ειπαμε ξερω ελλινικα αλλα τα αρχαια εμαθα λιγα πραγμα στην βραζιλια...αλλα οκ νομιζω οτι καταλαβα ι απλα καταλαβα αυτο που ηθελα...τελος παντον οπως κ ν¨ειναι αμα θες ελα να δοκιμασε την φανταζια σου  ;) ;)...

αφιερωμένο για σενα danai  :rockon: 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

αααααααααααααααααααααα ευχαριστο νταναι. :dancing:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: λοιπον σημερα ειναι η ΔΑΝΑΙ (Βραζιλ),ΛΙΖΑ κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ)ΧΡΙΣΤΙΝΑ(Βυλγαρα),ΕΡΙΚΑ κ ΑΛΙΝΑ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ)....σας περημενουμε για να περασετε ωμορφες στγημες μαζι μας...φιλια

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
καλημεραααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: λοιπον σημερα ειναι η ΔΑΝΑΙ (Βραζιλ),ΛΙΖΑ κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ)ΧΡΙΣΤΙΝΑ(Βυλγαρα),ΕΡΙΚΑ κ ΑΛΙΝΑ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ)....σας περημενουμε για να περασετε ωμορφες στγημες μαζι μας...φιλια
πσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!
κσεροχινο λεμε!!!!!!!!!!

τορα θα εχουμε κε ανταποκρισι εκ τον ενοντον???  :o :o :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses:
θα πεσι πολι κουμπομα  :fuck1: :zfuck:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

καύλα τα πράγματα. :rockon:

υ.γ.θα πάει κανείς που έχει φράγκα να ενημερώσει άραγε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

πόσο έχει 60 η μιά ώρα δανάη?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Προγράμματα λίγων λεπτών,
άνευ ελαίων και κρεμών,
διατίθενται για τον λαό ;
σε τι τιμές περικαλώ ;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τορα θα εχουμε κε ανταποκρισι εκ τον ενοντον???  :o :o :rolleyes: :rolleyes: :sunglasses: :sunglasses:
θα πεσι πολι κουμπομα  :fuck1: :zfuck:
           οπωs γινεται και στα στουντιο.   .  δεν ειναι ωραιο να υπαρχει σωστη ενημερωση, για να ξερουμε ποιεs ειναι  και να μην τρεχουμε ?          καλο θα ηταν  να ακολουθησουν και τα  αλλα μαγαζια και  να το οργανωσουν λιγακι.       η δαναη τωρα εχει δουλεψει σε στουντιο και ξερει απο public relations.         εδω τοσοι και τοσοι επενδυουν   σημερα  πια ,  σε corporate / product sites και web communities κλπ.    εδω το μονο που θα χρειαστουν ειναι   μερικεs ανθρωποωρεs.  

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
υ.γ.θα πάει κανείς που έχει φράγκα να ενημερώσει άραγε?
    :tooth: :tooth:    ο kebaaap     ( ειναι και κοντα.  και αν τυχον τον εχουν πιασει τσιγγουνιεs  οι φιλοι εδω ειναι.    δεν αξιζει ενα πηδημα ?   :tooth:  τι αξια εχει ? ).      

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom