danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
;) καλησπερα σε ολους ναι εχει φοτογραφιες δικεσ μου στο προφιλ μου...αλλα δεν ειμαι μονιμο εκει εχει κ αλες κωπελες.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
;) καλησπερα σε ολους ναι εχει φοτογραφιες δικεσ μου στο προφιλ μου...αλλα δεν ειμαι μονιμο εκει εχει κ αλες κωπελες.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κάνω κλικ στο όνομα του προφίλ σου, βλέπω τα στοιχεία που έχεις δώσει στο σάιτ, αλλά φωτογραφίες δεν υπάρχουν.
κρίμα γιατί ήθελα να σε δώ με πολύ τρέλλα...
υ.γ.ειλικρινά αν θές να με πληρώσεις θα το σκεφτώ.
Καλώς όρισες στην παρέα μας
κοιτα να δεις προς το παρον βολευομε κ ετσι αλλα θα σε βαζω υποψη μου...αμα χρεαστω κατι θα επικοινονισω μαζι σου.για να μην πεις ομως οτι ειμαι κακια να σε βοηθισω σε κατο απω τη εμασα εχουνε ανοιξε ενα μασσαζ για γυνεκες πιγαινε να δεις αμα μπορει να βρεις μια δουλεια εκει .... ;) ;) ;)
Καλώς όρισες στην παρέα μας
Να σε παρακαλέσω να βρείς έναν τρόπο οι μασαζόταβλες να γίνονται κρεβάτι γιατί είμαστε και γέροι άνθρωποι δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι τους κασκαντέρ ;)
Τό μέν πνεύμα πρόθυμον, ἡ δέ σάρξ ἀσθενήςφτανει να εχεις καλη θελησει κ φανταζια αυτα ειναι τα 2 πραγματα που εμεις εκει το εχουμε .... ;) ;) ;) ;) ;)φιλουσκια
κοιτα να δεις ειπαμε ξερω ελλινικα αλλα τα αρχαια εμαθα λιγα πραγμα στην βραζιλια...αλλα οκ νομιζω οτι καταλαβα ι απλα καταλαβα αυτο που ηθελα...τελος παντον οπως κ ν¨ειναι αμα θες ελα να δοκιμασε την φανταζια σου ;) ;)...Τό μέν πνεύμα πρόθυμον, ἡ δέ σάρξ ἀσθενής
*απο την μαρτυρικήν μεγαλόνησον είσαι;
κοιτα να δεις ειπαμε ξερω ελλινικα αλλα τα αρχαια εμαθα λιγα πραγμα στην βραζιλια...αλλα οκ νομιζω οτι καταλαβα ι απλα καταλαβα αυτο που ηθελα...τελος παντον οπως κ ν¨ειναι αμα θες ελα να δοκιμασε την φανταζια σου ;) ;)...
αφιερωμένο για σενα danai
κοιτα να δεις προς το παρον βολευομε κ ετσι αλλα θα σε βαζω υποψη μου...αμα χρεαστω κατι θα επικοινονισω μαζι σου.για να μην πεις ομως οτι ειμαι κακια να σε βοηθισω σε κατο απω τη εμασα εχουνε ανοιξε ενα μασσαζ για γυνεκες πιγαινε να δεις αμα μπορει να βρεις μια δουλεια εκει .... ;) ;) ;)
πσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!καλημεραααα λοιπον σημερα ειναι η ΔΑΝΑΙ (Βραζιλ),ΛΙΖΑ κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ)ΧΡΙΣΤΙΝΑ(Βυλγαρα),ΕΡΙΚΑ κ ΑΛΙΝΑ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ)....σας περημενουμε για να περασετε ωμορφες στγημες μαζι μας...φιλια
καλημεραααα λοιπον σημερα ειναι η ΔΑΝΑΙ (Βραζιλ),ΛΙΖΑ κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ)ΧΡΙΣΤΙΝΑ(Βυλγαρα),ΕΡΙΚΑ κ ΑΛΙΝΑ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ)....σας περημενουμε για να περασετε ωμορφες στγημες μαζι μας...φιλια
καλημεραααα λοιπον σημερα ειναι η ΔΑΝΑΙ (Βραζιλ),ΛΙΖΑ κ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ)ΧΡΙΣΤΙΝΑ(Βυλγαρα),ΕΡΙΚΑ κ ΑΛΙΝΑ (ΟΥΚΡΑΝΙΑ)....σας περημενουμε για να περασετε ωμορφες στγημες μαζι μας...φιλια
οπωs γινεται και στα στουντιο. . δεν ειναι ωραιο να υπαρχει σωστη ενημερωση, για να ξερουμε ποιεs ειναι και να μην τρεχουμε ? καλο θα ηταν να ακολουθησουν και τα αλλα μαγαζια και να το οργανωσουν λιγακι. η δαναη τωρα εχει δουλεψει σε στουντιο και ξερει απο public relations. εδω τοσοι και τοσοι επενδυουν σημερα πια , σε corporate / product sites και web communities κλπ. εδω το μονο που θα χρειαστουν ειναι μερικεs ανθρωποωρεs.τορα θα εχουμε κε ανταποκρισι εκ τον ενοντον??? :o :o
θα πεσι πολι κουμπομα
πόσο έχει 60 η μιά ώρα δανάη?
Προγράμματα λίγων λεπτών,
άνευ ελαίων και κρεμών,
διατίθενται για τον λαό ;
σε τι τιμές περικαλώ ;
ο kebaaap ( ειναι και κοντα. και αν τυχον τον εχουν πιασει τσιγγουνιεs οι φιλοι εδω ειναι. δεν αξιζει ενα πηδημα ? τι αξια εχει ? ).υ.γ.θα πάει κανείς που έχει φράγκα να ενημερώσει άραγε?