Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
    :tooth: :tooth:    ο kebaaap     ( ειναι και κοντα.  και αν τυχον τον εχουν πιασει τσιγγουνιεs  οι φιλοι εδω ειναι.    δεν αξιζει ενα πηδημα ?   :tooth:  τι αξια εχει ? ).      

να σου πώ την αλήθεια αν δεν φοράει κουστούμι και γραβάτα είναι ξενέρα οπτικά. :2funny:προτιμώ να τον δώσω στον εαυτό μου :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
           οπωs γινεται και στα στουντιο.   .  δεν ειναι ωραιο να υπαρχει σωστη ενημερωση, για να ξερουμε ποιεs ειναι  και να μην τρεχουμε ?          καλο θα ηταν  να ακολουθησουν και τα  αλλα μαγαζια και  να το οργανωσουν λιγακι.       η δαναη τωρα εχει δουλεψει σε στουντιο και ξερει απο public relations.         εδω τοσοι και τοσοι επενδυουν   σημερα  πια ,  σε corporate / product sites και web communities κλπ.    εδω το μονο που θα χρειαστουν ειναι   μερικεs ανθρωποωρεs.  

καλησπερα σιγνωμη που αργεισα να απαντισω ...λοιπον καταρχιν ευχαριστω JERRY..πραγματικα θεορω σοστω οσο μπορω να σας ενιμεροσω για ποιες κωπελες ειναι στο μαγαζι...απω τιμες τωρα απω 60 κ 80 αλες λεπτομεριες απω κοντα με την κωπελα που θα διαλεξεις...φιλια πολλα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλησπερα σιγνωμη που αργεισα να απαντισω ...λοιπον καταρχιν ευχαριστω JERRY..πραγματικα θεορω σοστω οσο μπορω να σας ενιμεροσω για ποιες κωπελες ειναι στο μαγαζι...απω τιμες τωρα απω 60 κ 80 αλες λεπτομεριες απω κοντα με την κωπελα που θα διαλεξεις...φιλια πολλα

ευχαριστόμε δανάι

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
η Δανάη είναι η Νατάσα στη θέση της Νατάσας...............για να μην μπερδευόμαστε άλλο Δανάη :fuck1: άλλο Νατάσα :rockon:....... :2funny: :2funny: :2funny:

Η Δαναη ειναι απλα η ΔΑΝΑΗ.. ;) ;) ;)..δουλεβω εκει,αυτη με ξερανε γνωριζουνε επισις οτι εκτος απω ολα τα αλλα μ΄ρεσει ι διμοσια σκεσι..απλα με ξερανε με αλο ωνομα σε στουδιο κτλ..αλλαξα λιγακι αλα πιγα να μαθω μασσαζ για να σας απαγοιτευω κ παλι να εχετε ενα καλο λογο για της ιπερισιας μου..φιλια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιασας...λοιπον ηρθα για νας φερω ενα καλω νεο..22 δεκεμβριου θα κανουμε ενα χριστουγκενιατικο παρτι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: οπου εισαστε ολοι καλο δεχουμενοι στην παρεα μας για περισσοτερες πλιροφοριες απω κοντα..φιλια σε ολους με αγαπη ΔΑΝΑΗ... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
γιασας...λοιπον ηρθα για νας φερω ενα καλω νεο..22 δεκεμβριου θα κανουμε ενα χριστουγκενιατικο παρτι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: οπου εισαστε ολοι καλο δεχουμενοι στην παρεα μας για περισσοτερες πλιροφοριες απω κοντα..φιλια σε ολους με αγαπη ΔΑΝΑΗ... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  μπραβο δαναη.  πρωτοτυπιεs  βλεπω ,  παντα για τα στανταρ των μασαζ.  δικεs σου ιδεεs ειναι μορακι ?    θα χωρεσουμε ολοι ομωs ?  :tooth:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  μπραβο δαναη.  πρωτοτυπιεs  βλεπω ,   παντα για τα στανταρ των μασαζ.   δικεs σου ιδεεs ειναι μορακι ?     θα χωρεσουμε ολοι ομωs ?   :tooth:

δική μου δική μου! έχω ήδη παραγγείλει και δίσκαλη πλατφόρμα με ειδική θρονιέρα για τις απαγγελίες ποιηματων απο τον τσιμπούκιο!Θα φοράει και κάρα!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
δική μου δική μου! έχω ήδη παραγγείλει και δίσκαλη πλατφόρμα με ειδική θρονιέρα για τις απαγγελίες ποιηματων απο τον τσιμπούκιο!Θα φοράει και κάρα!
  σταματα αλαδωτε( απο  τα 40 και πανω).  μπορει να εχει και λαχνουs εκεινη την ημερα και να εισαι τυχερουληs.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΜΕΡΟΣ 1ον

Οι μέρες είναι γιορτινές
οι κάβλες μας, παντοντινές
κι έτσι απο τώρα θα ευχηθώ
με τα κορίτσια να βρεθώ !

Θα ΄ρθω κι εγώ να απαγγείλω,
μήνυμα αγάπης θ΄ αποστείλω,
Κορίτσια να μας αγαπάτε
και τα λεφτά μας να πονάτε !

Στο πάρυ όταν θα βρεθούμε
κι αφού πρώτα, καλά τα πιούμε,
να πάμε και να λαδωθούμε
και με ουίσκυ να πλυθούμε !

Να χετε όμως προσφορά,
να γονατίσει η αγορά,
το λάδωμα μιά τριαντάρα,
το "ξύσιμο", πλας εικοσάρα !

Ισως και άλλα να απαγγείλω,
τον Πεοκλή μου να σας στείλω,
να μου τον περιποιειθείτε,
κι απάνω του να κουνηθείτε !

Συνε χίζεται,....

:grin:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερααααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
μια ωμορφη ημερα για ολοι σας :-* :-* :-* :-*

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357

Χθές ήμουν εκεί αλλά δεν μου είπατε κατι.... λεπτομέρειες?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom