Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκανα ενα σοβαρο ορθογραφικο λαθος ηθελα να πω οτι αυριο θα ερσουνε 2 κενουριες....κωπελες....οκ ;) ;) ;) ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα.....σημερα ειμαστε 5 κωπελες 2 καινουριες βραζιλιανες....σας περημενουμε......φιλια...με πολες εκπλιξεις

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
βραζιλιανες?... δηλαδη εχει και κωλο το σερβις?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
  γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια....    :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
   γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια....     :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μωράκι το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει και τα εξτρά (καλαμάκια , μπριζόλες κλπ )ή τα χρεώνετε εξτρά?

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
   γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια....     

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
  γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια....    :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τουλάχιστον η προσπάθεια φαίνεται καλή....
Αν είναι καλές και οι υπηρεσίες που παρέχονται, σκέφτομαι να το επισκεφτώ για πρώτη φορά

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τουλάχιστον η προσπάθεια φαίνεται καλή....
Αν είναι καλές και οι υπηρεσίες που παρέχονται, σκέφτομαι να το επισκεφτώ για πρώτη φορά

σε περημενουμε  για σε γνωριζουμε,κ ευχομαι να περασεις καλα...μην ξεχνας να πεις οτι ειναι απω το σιτε ;) ;)  :-* :-* :-* :-*

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
   γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια....     :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θετική ενέργεια...αλλά όχι μέχρι τέλος του μήνα....και το νέο έτος....!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερούδια και από εμάς.Πες μας το 60 άρι αφορά πλήρες πρόγραμμα;;στείλε και σε μένα p.m
ΕΠίσης ποιό είναι το ρόστερ

κοιτα να δεις το γνωστο μασσαζ του 80 γιαυτο το μηνα ειναι 60....καταλαβες.. ;) ;) ;) ;)

kofths

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα από τον εν λόγω σήμερα...2 βραζιλίανες,η πολυ σωστή-ευγενική επαγγελματίας Δανάη και άλλες 2 κορασίδες..
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
Κατα τα άλλα πολυ προσεγμένος χώρος μετά την ανανώση , με κέρδισε ξανά σαν πελάτη (αν δείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ το είχα διαγράψει από την λίστα μου)...
Δανάη δες πμ που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασα από τον εν λόγω σήμερα...2 βραζιλίανες,η πολυ σωστή-ευγενική επαγγελματίας Δανάη και άλλες 2 κορασίδες..
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
Κατα τα άλλα πολυ προσεγμένος χώρος μετά την ανανώση , με κέρδισε ξανά σαν πελάτη (αν δείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ το είχα διαγράψει από την λίστα μου)...
Δανάη δες πμ που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...

πρωτα απω ολα ευχαριστω εκμερος ολες μας για την επισκεψι σου...οπως σου ειπα η ΤΖΕΝΗ ειναι κενεουρια αλλα μιλεισα μαζι της κ επισις διαβασα την κριτικι σου...χερομαι παντος οπως ειπα οτι αναφερες την δισαρεστια σου διοτι μονο ετσι μπορουμε να ειμαστε σωτες απεναντι σας.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom