danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εκανα ενα σοβαρο ορθογραφικο λαθος ηθελα να πω οτι αυριο θα ερσουνε 2 κενουριες....κωπελες....οκ ;) ;) ;) ;)
οκ..............
εκανα ενα σοβαρο ορθογραφικο λαθος ηθελα να πω οτι αυριο θα ερσουνε 2 κενουριες....κωπελες....οκ ;) ;) ;) ;)
καλά που έκανες μόνο ένα...
merikés fores me ...tromazeis ,horhe :Sβραζιλιανες?... δηλαδη εχει και κωλο το σερβις?
μωράκι το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει και τα εξτρά (καλαμάκια , μπριζόλες κλπ )ή τα χρεώνετε εξτρά?γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια....
Τουλάχιστον η προσπάθεια φαίνεται καλή....γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τουλάχιστον η προσπάθεια φαίνεται καλή....
Αν είναι καλές και οι υπηρεσίες που παρέχονται, σκέφτομαι να το επισκεφτώ για πρώτη φορά
θετική ενέργεια...αλλά όχι μέχρι τέλος του μήνα....και το νέο έτος....!!!!γιορτινες ημερες.....τοτε κ εμεις θελαμε να γιορταζουμε μαζι με τους φιλους μας ετσι ....απω σημερα μεχρι τελος το μηνα το γννωστο μασαζ του 80 αποκλειστικα για τους φιλους μας του σιτε θα ειναι 60...να πειτε οτι ειναι απω το σιτε κ μιλεισε με την ΔΑΝΑΙ....καλες γιορτες φιλαρακια.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερούδια και από εμάς.Πες μας το 60 άρι αφορά πλήρες πρόγραμμα;;στείλε και σε μένα p.mκαλημερουλιααα.......
Καλημερούδια και από εμάς.Πες μας το 60 άρι αφορά πλήρες πρόγραμμα;;στείλε και σε μένα p.m
ΕΠίσης ποιό είναι το ρόστερ
Πέρασα από τον εν λόγω σήμερα...2 βραζιλίανες,η πολυ σωστή-ευγενική επαγγελματίας Δανάη και άλλες 2 κορασίδες..
Διάλεξα την Βραζιλίανα Τζένη,στήθος δυνατό γεματούλα...Προς το παρόν δεν είναι για συνεδρία δεν ξέρω αν και κατά πόσο παίζει βελτίωση στο μέλλον..θα έλεγα πολλά αρνητικά αλλα το έσωσε η Δανάη,η οποία ήρθε στο τέλος της συνεδρίας και έδειξε ενδιφέρον στην δυσαρέσκειά μου...
Κατα τα άλλα πολυ προσεγμένος χώρος μετά την ανανώση , με κέρδισε ξανά σαν πελάτη (αν δείτε λίγο πιο πίσω στο θρεντ το είχα διαγράψει από την λίστα μου)...
Δανάη δες πμ που θέλω να σε ρωτήσω κάτι...