Παρακολουθώ για μέρες όλη τη συζήτηση.....η Δανάη είναι πανέξυπνη,με αυτόν τον δήθεν καυγά για την προσφορά,έχει πετύχει να είναι το μαγαζί πάντα στις πρώτες θέσεις...
Θα πώ και την γνωμη μου,μια και πήγα πρόσφατα,αλλά έστειλα και φίλους....Οι υπηρεσίες της Δανάης είναι εξαιρετικές,το όλο κλίμα είναι φιλικό και οι φίλοι που έστειλα (1-2 πήγαν...) πλήρωσαν όντως 60 ευρώ.λέγοντας οτι είναι μέλη του site...
Ολα τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου.....με το να καυγαδίζετε εδω μέσα για 20 ευρώ,απλά εξυπηρετείτε το μαγαζί,ώστε να μένει στην επικαιρότητα....
Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και εχω μάθει να ξεχωρίζω ανθρώπους και καταστάσεις...υπάρχουν κοπέλλες με καλές υπηρεσίες,αλλά με νοοτροπία και συμπεριφορά πουτάνας...η Δανάη είναι εξηγημένο άτομο.Κάνει σωστά τη δουλειά της και συμπεριφέρεται έντιμα.Το αν σας αρέσει σαν γυναίκα η οχι,είνι αλλο θέμα...προσωπικά μου άρεσε,αλλά αυτά είναι γούστα...
Επι τη ευκαιρία,γνωρίζω απο πρώτο χέρι οτι κάποια απο τις προσεχείς μέρες το μαγαζί έχει κάποιου είδους "γιορτή"...δεν μπορώ να πώ περισσότερα,όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει να μάθει....