Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:...θα μπορουσα να πω πολλα αλλα ευτιχος οι ανθρωποι που διαβαζονται αυτο το σιτε ειναι αρκετα εξυπινι για να καταλαβουνε οτι προσπαθεις να κανεις.....καλο βολι.... :-* :-* :-* :-*

:s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: :humpleg:

μαζεψου κυραΔαναη και μην το τραβας το πραμα. Ζητα συγνωμη τώρα μπας και περιορίσεις τη ζημια που πας να κανεις στο μαγαζι που σε σπιτωνει και σου δινει την ευκαιρια να βγαζεις μεροκαματο... ;)

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
πρωτα απω ολα ευχαριστω εκμερος ολες μας για την επισκεψι σου...οπως σου ειπα η ΤΖΕΝΗ ειναι κενεουρια αλλα μιλεισα μαζι της κ επισις διαβασα την κριτικι σου...χερομαι παντος οπως ειπα οτι αναφερες την δισαρεστια σου διοτι μονο ετσι μπορουμε να ειμαστε σωτες απεναντι σας.....
ευχαριστεις για την επισκεψη, χαιρεσαι για την κριτικη,

αλλα τα 60 τα τσαπωσατε κοπελια ε ???

ο τροπος για να εισαστε σωστες απεναντι στα πελατακια σας δεν ειναι το να ακουτε τη δυσαρεσκεια, αλλα να την διορθωνετε. και αυτο δεν γινεται με τσεπωμενα 60αρια.  :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
;) ;) ελα παιδια δεν ξερω γιατι τοσο επισισης...κανενα προβλημα...προσπαθω παντα να απνατισω κ να διορθοσουμε οποιο τιποτε γηνεται....φιλια πολα σε ολους

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: :humpleg:

μαζεψου κυραΔαναη και μην το τραβας το πραμα. Ζητα συγνωμη τώρα μπας και περιορίσεις τη ζημια που πας να κανεις στο μαγαζι που σε σπιτωνει και σου δινει την ευκαιρια να βγαζεις μεροκαματο... ;)
:thumbsup:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
JORGEKAVLARES.....χερομε που εισουνα πελατες του μαγαζιου...κ ι προσφορα που καναμε ειναι αποκλειστικα για τα παιδια απω το σιτε γιαυτο το λογο το μονο που ζητισα ειναι να πουνε οτι ειναι απω το σιτε...αμα ειναι τοσσο κακο αυτο που καναμε ΣΥΓΝΩΜΗ που θελαμε με καποιον τροπο να ευχαριστισουμε τα φιλαρακια του σιτε...κ σε παρακαλω πες στο φιλος σου να ερθει απω εδω για να παρει τα 20 του δεν κανουμε αυτο απω δροπι απλα εχουμε λογο...... :-* :-* :-*
...η προσφορά θα πρέπει να είναι για όλους....και να μην είναι ένας τρόπος για να  γίνεται στατιστική του αριθμού αυτών που διαβάζουν την σελίδα...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους ....οταν σκευτικαμε να κανουμε αυτη προσφορα οπως αναφερεται...θα θελα να ξερεται επιδη ειμαι μελους αυτου του σιτε εδω κ παρα πολυ καιρο οχι μονο σαν ΔΑΝΑΗ αλλα CORINGA..τοτε παντα ονταν δουλεβω καπου ι ειχα καποιο μαγαζι παντα εκανα ενιμεροσει με πολυ αγαπη κ χαρα..εκανα πολοι γνωστοι εδω μιλαμε ανταλαζουμε αποψες κτλ..γιαυτο το λογο μιλεισα μ'αυτοι που επρεπε  κ τους εδωσα αυτοι την ιδεα να κανουμε μια προσφορα ΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΤΕ δεν νομιζω να εχω κανει κατι τοσσο κακο απω την ωρα που παντα με σας μιλαω...οταν πανε στο μαγαζι αμα δεν λενε οτι ειναι απω σιτε δεν μπενουνε στην προσφορα...σηγνωμη που ειναι το κακο  :huh: σ ολα αυτα...που ηθελα απλα να ιποστιριζω αυτοι που παντα με υποστιριξανε :huh: ....φιλια ΔΑΝΑΗ....CORINGA

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ρε αι στο διάολο παράταση μας μας ζαλισες με την ενημερωση συνέχεια από το πρωί.στα παπαρια μας σε γράφουμε...
Υστερόγραφο.  Δέν με ενδιαφερει ας με  ξεγραψουνε και από μέλος λόγω συμπεριφορά.
Δανάη μάθε να γράφεις ελληνικα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους ....οταν σκευτικαμε να κανουμε αυτη προσφορα οπως αναφερεται...θα θελα να ξερεται επιδη ειμαι μελους αυτου του σιτε εδω κ παρα πολυ καιρο οχι μονο σαν ΔΑΝΑΗ αλλα CORINGA..τοτε παντα ονταν δουλεβω καπου ι ειχα καποιο μαγαζι παντα εκανα ενιμεροσει με πολυ αγαπη κ χαρα..εκανα πολοι γνωστοι εδω μιλαμε ανταλαζουμε αποψες κτλ..γιαυτο το λογο μιλεισα μ'αυτοι που επρεπε  κ τους εδωσα αυτοι την ιδεα να κανουμε μια προσφορα ΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΙΤΕ δεν νομιζω να εχω κανει κατι τοσσο κακο απω την ωρα που παντα με σας μιλαω...οταν πανε στο μαγαζι αμα δεν λενε οτι ειναι απω σιτε δεν μπενουνε στην προσφορα...σηγνωμη που ειναι το κακο  :huh: σ ολα αυτα...που ηθελα απλα να ιποστιριζω αυτοι που παντα με υποστιριξανε :huh: ....φιλια ΔΑΝΑΗ....CORINGA
...τι να την κάνεις την προσφορά όταν άρχισε το ίδρυμα να γίνεται "ξεπέτα"....τα αστεράκια που είχε δεν τα ξαναβρίσκεις...και ας έλθει όλη η "βραζιλία"....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παρακολουθώ για μέρες όλη τη συζήτηση.....η Δανάη είναι πανέξυπνη,με αυτόν τον δήθεν καυγά για την προσφορά,έχει πετύχει να είναι το μαγαζί πάντα στις πρώτες θέσεις...
Θα πώ και την γνωμη μου,μια και πήγα πρόσφατα,αλλά έστειλα και φίλους....Οι υπηρεσίες της Δανάης είναι εξαιρετικές,το όλο κλίμα είναι φιλικό και οι φίλοι που έστειλα (1-2 πήγαν...) πλήρωσαν όντως 60 ευρώ.λέγοντας οτι είναι μέλη του site...
Ολα τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου.....με το να καυγαδίζετε εδω μέσα για 20 ευρώ,απλά εξυπηρετείτε το μαγαζί,ώστε να μένει στην επικαιρότητα....
Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και εχω μάθει να ξεχωρίζω ανθρώπους και καταστάσεις...υπάρχουν κοπέλλες με καλές υπηρεσίες,αλλά με νοοτροπία και συμπεριφορά πουτάνας...η Δανάη είναι εξηγημένο άτομο.Κάνει σωστά τη δουλειά της και συμπεριφέρεται έντιμα.Το αν σας αρέσει σαν γυναίκα η οχι,είνι αλλο θέμα...προσωπικά μου άρεσε,αλλά αυτά είναι γούστα...
Επι τη ευκαιρία,γνωρίζω απο πρώτο χέρι οτι κάποια απο τις προσεχείς μέρες το μαγαζί έχει κάποιου είδους "γιορτή"...δεν μπορώ να πώ περισσότερα,όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει να μάθει....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παρακολουθώ για μέρες όλη τη συζήτηση.....η Δανάη είναι πανέξυπνη,με αυτόν τον δήθεν καυγά για την προσφορά,έχει πετύχει να είναι το μαγαζί πάντα στις πρώτες θέσεις...
Θα πώ και την γνωμη μου,μια και πήγα πρόσφατα,αλλά έστειλα και φίλους....Οι υπηρεσίες της Δανάης είναι εξαιρετικές,το όλο κλίμα είναι φιλικό και οι φίλοι που έστειλα (1-2 πήγαν...) πλήρωσαν όντως 60 ευρώ.λέγοντας οτι είναι μέλη του site...
Ολα τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου.....με το να καυγαδίζετε εδω μέσα για 20 ευρώ,απλά εξυπηρετείτε το μαγαζί,ώστε να μένει στην επικαιρότητα....
Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και εχω μάθει να ξεχωρίζω ανθρώπους και καταστάσεις...υπάρχουν κοπέλλες με καλές υπηρεσίες,αλλά με νοοτροπία και συμπεριφορά πουτάνας...η Δανάη είναι εξηγημένο άτομο.Κάνει σωστά τη δουλειά της και συμπεριφέρεται έντιμα.Το αν σας αρέσει σαν γυναίκα η οχι,είνι αλλο θέμα...προσωπικά μου άρεσε,αλλά αυτά είναι γούστα...
Επι τη ευκαιρία,γνωρίζω απο πρώτο χέρι οτι κάποια απο τις προσεχείς μέρες το μαγαζί έχει κάποιου είδους "γιορτή"...δεν μπορώ να πώ περισσότερα,όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει να μάθει....
...δεν είναι κρυφό...στις 22 του μήνα θα κάνει γιορτούλα ,από το πρωί ,με μεζεδάκια καναπεδάκια ποτό - για τους πελάτες

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
...δεν είναι κρυφό...στις 22 του μήνα θα κάνει γιορτούλα ,από το πρωί ,με μεζεδάκια καναπεδάκια ποτό - για τους πελάτες

Βλεπεις ποιά είναι η διαφορά μας? εγω αυτό το ξέρω πριν απο σένα,ομως με ειχαν παρακαλέσει να μην γράψω λεπτομέρειες γιατί ήθελαν να το λένε μόνο σε επιλεγμένους πελάτες....εγω το σεβάστηκα.....οπως επίσης σέβομαι και δεν θα αποκαλύψω ούτε και τωρα,και κάποια ειδική λεπτομέρεια για την μέρα εκείνη...αν θέλει ας το πει η Δανάη....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
Βλεπεις ποιά είναι η διαφορά μας? εγω αυτό το ξέρω πριν απο σένα,ομως με ειχαν παρακαλέσει να μην γράψω λεπτομέρειες γιατί ήθελαν να το λένε μόνο σε επιλεγμένους πελάτες....εγω το σεβάστηκα.....οπως επίσης σέβομαι και δεν θα αποκαλύψω ούτε και τωρα,και κάποια ειδική λεπτομέρεια για την μέρα εκείνη...αν θέλει ας το πει η Δανάη....
τι τι εκτος απο καναπεδακια θα εχει και δωρεαν πιπες ή θα κοψουν προωρα βασιλοπιτα και οποιος πετυχει το φλουρι θα εχει δωρεαν γαμησι??? :grin: :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
γιασας...λοιπον ηρθα για νας φερω ενα καλω νεο..22 δεκεμβριου θα κανουμε ενα χριστουγκενιατικο παρτι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: οπου εισαστε ολοι καλο δεχουμενοι στην παρεα μας για περισσοτερες πλιροφοριες απω κοντα..φιλια σε ολους με αγαπη ΔΑΝΑΗ... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
    ρε παιδια,  αφου η ιδια  ειχε αναφερθει για αυτο.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τι τι εκτος απο καναπεδακια θα εχει και δωρεαν πιπες ή θα κοψουν προωρα βασιλοπιτα και οποιος πετυχει το φλουρι θα εχει δωρεαν γαμησι??? :grin: :grin:
  :new_shocked:  τι ?    θα εχει τσαμπα φαι,  τσαμπα  :pipa2:  και τσαμπα  :fuck1: ?

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
μπα..δανάι ....???????????? :idiot:μαθαμε και την έκφραση "καλό βόλι"??????????????????? :headbang: :headbang: :headbang:

ξερεις τι σημαίνει? αν όχι μην το χρησιμοποιείς κοπέλα μου..........

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μπα..δανάι ....???????????? :idiot:μαθαμε και την έκφραση "καλό βόλι"??????????????????? :headbang: :headbang: :headbang:

ξερεις τι σημαίνει? αν όχι μην το χρησιμοποιείς κοπέλα μου..........

:huh: :huh: :huh: ειναι κατι κακο αυτο??? επιδη διαβαζω συνεχεια αυτο δεν ειπα για κακο..νομιζα οτι ειναι σαν πει βολτα κατι τετειο...  συγνωμη....δεν ηθελα ν απροσβαλο κανενας...φιλια...κ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ....ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:huh: :huh: :huh: ειναι κατι κακο αυτο??? επιδη διαβαζω συνεχεια αυτο δεν ειπα για κακο..νομιζα οτι ειναι σαν πει βολτα κατι τετειο...  συγνωμη....δεν ηθελα ν απροσβαλο κανενας...φιλια...κ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ....ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-* :-*

Δανάη μου,κακό δεν είναι,αλλά,πως να στο πω τώρα,δεν το χρησιμοποιεί ποτέ μιά κυρία....για να καταλάβεις,είναι κάτι σαν ευχή που δίνουν οι άντρες σε έναν φίλο τους που πάει να  :knockinb: ,κατάλαβες? οταν λοιπόν το λές εσύ,σημαίνει ...ελάτε να μας  :knockinb:.......

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη μου,κακό δεν είναι,αλλά,πως να στο πω τώρα,δεν το χρησιμοποιεί ποτέ μιά κυρία....για να καταλάβεις,είναι κάτι σαν ευχή που δίνουν οι άντρες σε έναν φίλο τους που πάει να  :knockinb: ,κατάλαβες? οταν λοιπόν το λές εσύ,σημαίνει ...ελάτε να μας  :knockinb:.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πραγματικα δεν ηθελα...συγνωμη......φιλια

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Αν έχω καταλάβει, η Δανάη είναι βραζιλιάνα..παρόλα αυτά προσπαθεί και καταφέρνει αρκετά καλά να χρησιμοποιεί τη γλώσσα μας..
Όσον αφορά στην έκφραση <<καλό βόλι>>, χρησιμοποιείται σε διαφορες περιπτώσεις
α)αναφέρεται στην σφαίρα που θα χτυπήσει τον μαχητή και η ευχή αφορά την πρόκληση άμεσου θανατηφόρου τραύματος αντί της ταλαιπωρίας του θανάτου. 
β)σηματοδοτούσε την ευχή στον μαχητή να είναι τα πυρά του εύστοχα και λεγόταν και από τα μέλη της οικογένειας του και άλλους φίλους, που τον ξεπροβόδιζαν
γ)Στο γλωσσικό περιβάλλον των εκλογών δηλώνει την ευχή μας για καλή ψήφο. (πολύ παλιά η ψηφοφορία γινόταν με τη χρήση σφαιριδίων)
Το αν έχει και άλλες σημασίες ή ποιά είναι η σωστή ή τι έχει καταλήξει να σημαίνει σας διαβεβαιώνω δεν το γνωρίζουν ούτε απόφοιτοι φιλολογίας.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε,πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου,αλλά στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η σημασία που ανέφερα εγώ....μην ξεχνάς που είμαστε.... :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom