Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλή χρονιά με υγεία και χαρές σε όλα τα κορίτσια. Να είστε καλά για να μας κάνετε κι εμάς καλύτερα!
το Λιζάκι από πότε δουλεύει;

καλό το λιζάκι αλλά για πιό τζιεφί φάσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: καλημερα...θας περημενουμε σημερα για να κοψουμε την βασιλοπιτα...κ σας εχω ενα νεο μια καινουρια κωπελα......φιλουσκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερα κ παλη ..λοιπον μωλης το πρωτο κοματι της βασιλοπιτα..εχω κ μαρτηρα εινα ενας απω το σιτε εδω κ αυτος πιρε το πρωτο κοματι..... ;) ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
:pipa1:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερα κ παλη ..λοιπον μωλης το πρωτο κοματι της βασιλοπιτα..εχω κ μαρτηρα εινα ενας απω το σιτε εδω κ αυτος πιρε το πρωτο κοματι..... ;) ;)
Τον ξέρουμε....περίμενε απόξω ν'ανοίξετε μπας και τύχει το φλουρέτο..... Ελπίζω να μην του δίνετε καινούργιο κομμάτι κάθε φορά που ξαναγυρνάει :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κορίτσια να είστε καλά και καλή χρονιά να έχετε....δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω,πρώτον διοτι μου έτυχαν κάποιες υποχρεώσεις στο κέντρο και δεύτερον διότι,απ' ότι έμαθα το ρόστερ είναι φτωχό.....Λείπουν Κωσταντίνα,Λίζα,Ηλέκτρα....ευτυχώς που υπάρχει και η Δανάη,πάντοτε σταθερή αξία και καλό παιδί.
Η καινούργια λέγεται Ναόμη,αλλά άλλες πληροφορίες δεν έχουμε προς το παρόν...

Και πάλι,καλή χρονιά.Θα τα πούμε σύντομα....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ειναι η ΝΑΟΜΗ...καινουρια..ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΤΖΕΝΙ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ....σας περημενουμε γοια την βασιλοπιτα.. :dancing: :dancing: :dancing:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Κορίτσια να είστε καλά και καλή χρονιά να έχετε....δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω,πρώτον διοτι μου έτυχαν κάποιες υποχρεώσεις στο κέντρο και δεύτερον διότι,απ' ότι έμαθα το ρόστερ είναι φτωχό.....Λείπουν Κωσταντίνα,Λίζα,Ηλέκτρα....ευτυχώς που υπάρχει και η Δανάη,πάντοτε σταθερή αξία και καλό παιδί.
Η καινούργια λέγεται Ναόμη,αλλά άλλες πληροφορίες δεν έχουμε προς το παρόν...

Και πάλι,καλή χρονιά.Θα τα πούμε σύντομα....

ευχαριστω για της ευχες σου...λοιπον δεν ειναι εδω η ΛΙΖΑ αλλα αμα βρει καποιον το φλουρι κ θελει εκεινι ερχετε αλη μερα για να περασει μαζι της....φιλια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πρωτα απω ολα οτι πηραμε 2 για το σιτε...κ μια για μας....δεν εχει ερθει πολυ κοσμο απω το σιτε.......φιλουσκια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
πρωτα απω ολα οτι πηραμε 2 για το σιτε...κ μια για μας....δεν εχει ερθει πολυ κοσμο απω το σιτε.......φιλουσκια

Δανάη μου,οι περισσότεροι μετά τις γιορτές δεν έχουν λεφτά μωρό μου....είναι και φτωχό το ρόστερ,καταλαβαίνεις....πάντως,αν σου έτυχε εσένα το φλουρί της δικής σας βασιλόπιτας,εγω δέχομαι να ερθω να κάνουμε μαζί ένα μασαζ δωρεάν..... :rockon: :rockon:

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
τελικά απο τα βραζίλιαν πιό είναι το πιό αστέρι ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

κατεβάστε την τιμή στα 60 Δανάη, όπως ήταν για ένα μήνα και θα δεις κόσμο όχι μόνο από το σίτε, αλλά και εκτός σίτε.

:grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πολλή ησυχία τις τελευταίες μέρες εδω....το ακριβό τίμημα συνδυαζόμενο με την αποχώρηση απο το ρόστερ των δυνατών χαρτιών του ιδρύματος,έφεραν προφανώς κάμψη.....είμαι σίγουρος οτι η Νατάσσα θα βρεί τρόπο να τονώσει πάλι το ενδιαφέρον για το ίδρυμα,με κάποιες καλές μεταγραφές....μέχρι τότε,απέχουμε....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα .....εχω νεα...η ΛΙΖΑ ειναι εδω....μια χαρουλα τωρα ξεκουραστικε την ααξιζε λιγο ξεκουρασει....επισης ειναι κ ΤΖΕΣΙΚΑ,ΝΑΟΜΗ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ ΔΑΝΑΗ....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
...τελικά βρέθηκε το φλουρί;;;

καλημερα μωρο μου σιγνωμη που αργισα να απαντισω λοιπον το φλουρι βρεθηκε απο ενα πελατι του μαγαζιου...κοπικε μονο μια βασιλοπιτα...δυστιχος δεν ειχαμε πολες σημετοχες απω το σιτε...παντος ωρεο ητανε...φιλια πολα

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πίτα κόψαμε ,τώρα πατσά πότε θα σερβίρετε κορίτσια ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom