gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....αυτή η χριστίνα είναι από βουλγαρία....νομιζω οτι εχει γηνει ενα μπερδεμα με ΧΡΙΣΤΙΝΑ...αυτη που εργαζετε εδω δεν εχει ξαναδουλεψει πουθενα...... ;) ;)
....αυτή η χριστίνα είναι από βουλγαρία....νομιζω οτι εχει γηνει ενα μπερδεμα με ΧΡΙΣΤΙΝΑ...αυτη που εργαζετε εδω δεν εχει ξαναδουλεψει πουθενα...... ;) ;)
Καλή χρονιά με υγεία και χαρές σε όλα τα κορίτσια. Να είστε καλά για να μας κάνετε κι εμάς καλύτερα!
το Λιζάκι από πότε δουλεύει;
Καλά εσυ τράβα στις Σέρβες να σου φτιάξουν τα σεβρόφρενα!!!καλό το λιζάκι αλλά για πιό τζιεφί φάσεις.
Τον ξέρουμε....περίμενε απόξω ν'ανοίξετε μπας και τύχει το φλουρέτο..... Ελπίζω να μην του δίνετε καινούργιο κομμάτι κάθε φορά που ξαναγυρνάεικαλημερα κ παλη ..λοιπον μωλης το πρωτο κοματι της βασιλοπιτα..εχω κ μαρτηρα εινα ενας απω το σιτε εδω κ αυτος πιρε το πρωτο κοματι..... ;) ;)
Καλημέρακαλημερα...θας περημενουμε σημερα για να κοψουμε την βασιλοπιτα...κ σας εχω ενα νεο μια καινουρια κωπελα......φιλουσκια
Κορίτσια να είστε καλά και καλή χρονιά να έχετε....δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω,πρώτον διοτι μου έτυχαν κάποιες υποχρεώσεις στο κέντρο και δεύτερον διότι,απ' ότι έμαθα το ρόστερ είναι φτωχό.....Λείπουν Κωσταντίνα,Λίζα,Ηλέκτρα....ευτυχώς που υπάρχει και η Δανάη,πάντοτε σταθερή αξία και καλό παιδί.
Η καινούργια λέγεται Ναόμη,αλλά άλλες πληροφορίες δεν έχουμε προς το παρόν...
Και πάλι,καλή χρονιά.Θα τα πούμε σύντομα....
ειναι η ΝΑΟΜΗ...καινουρια..ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΤΖΕΝΙ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ....σας περημενουμε γοια την βασιλοπιτα..
πρωτα απω ολα οτι πηραμε 2 για το σιτε...κ μια για μας....δεν εχει ερθει πολυ κοσμο απω το σιτε.......φιλουσκια
πρωτα απω ολα οτι πηραμε 2 για το σιτε...κ μια για μας....δεν εχει ερθει πολυ κοσμο απω το σιτε.......φιλουσκια
...τελικά βρέθηκε το φλουρί;;;πρωτα απω ολα οτι πηραμε 2 για το σιτε...κ μια για μας....δεν εχει ερθει πολυ κοσμο απω το σιτε.......φιλουσκια
...τελικά βρέθηκε το φλουρί;;;