Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εχω καλο νεο λοιπον αποφασισαμε να κανουμε το εξης.....ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ ΣΑΒΒΑΤΟ....60 το φουλ προγραμμα 45 λεπτα...προσοχη...για να παρει αυτο το προγραμμα πρεπει να πει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩ ΤΟ ΣΙΤΕ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:φιλουθκια :-* :-* :-*
...είναι σε θετική κατεύθυνση..φθάνει να είναι όλα τα κορίτσια...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εχω καλο νεο λοιπον αποφασισαμε να κανουμε το εξης.....ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ ΣΑΒΒΑΤΟ....60 το φουλ προγραμμα 45 λεπτα...προσοχη...για να παρει αυτο το προγραμμα πρεπει να πει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩ ΤΟ ΣΙΤΕ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:φιλουθκια :-* :-* :-*
Το Κωνσταντινάκι εντάσσεται στα ...νέα μέτρα;

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
περασα σημερα το μεσημερι για να επισκεφθω και γω τη δαναη που τοσα εχω διαβασει εδω και ελειπε οπως με ενημερωσε η κυρια της υποδοχης..ενα μελαχρινο μωρο με ισια μαλλια και ροζ φορεμα,ποια ηταν??

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
περασα σημερα το μεσημερι για να επισκεφθω και γω τη δαναη που τοσα εχω διαβασει εδω και ελειπε οπως με ενημερωσε η κυρια της υποδοχης..ενα μελαχρινο μωρο με ισια μαλλια και ροζ φορεμα,ποια ηταν??
Τζέσικα. Σε κάρφωνε και σου χαμογελούσε και σένα;  ;)
Κορμί θανατηφόρο! :fuck1:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Διαβλέπω κατολίσθηση του ιδρύματος και επιστροφή στα παλιά του χάλια.....τα καλά κομμάτια την κάνουν ένα-ένα,έρχονται καινούργιες,μένουν καμμια βδομάδα,φεύγουν κι αυτές....
Η "προσφορά" μάλλον θα λειτουργήσει με απουσίες θεραπευτριών και με ξεπέτες του εικοσάλεπτου....όσο για την Κωσταντίνα,αποκλείεται να είναι μέσα στην προσφορά...
Κρίμα,γιατί το μαγαζί βολευει σαν θέση και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν αριστες....μακάρι να διαψευστώ.

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
Τζέσικα. Σε κάρφωνε και σου χαμογελούσε και σένα;  ;)
Κορμί θανατηφόρο! :fuck1:

πολυ καλη μου φανηκε αλλα δεν δοκιμασα φιλε,αν και ημουν στο τσακ να το σκισω...
κατσε να το ριξω στο διαβασμα τωρα για το αν ειναι καλη στο δωματιο γιατι δεν ειναι καιρος να πεταμε τα ευρωπουλα...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Διαβλέπω κατολίσθηση του ιδρύματος και επιστροφή στα παλιά του χάλια.....τα καλά κομμάτια την κάνουν ένα-ένα,έρχονται καινούργιες,μένουν καμμια βδομάδα,φεύγουν κι αυτές....
Η "προσφορά" μάλλον θα λειτουργήσει με απουσίες θεραπευτριών και με ξεπέτες του εικοσάλεπτου....όσο για την Κωσταντίνα,αποκλείεται να είναι μέσα στην προσφορά...
Κρίμα,γιατί το μαγαζί βολευει σαν θέση και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν αριστες....μακάρι να διαψευστώ.
...ακριβώς...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χαίρομαι που συμπίπτουν οι εκτιμήσεις μας με τον φίλο gepap....Γνώστες του χώρου και οι δυο,και γνώστες του μαγαζιού.Το οποίο μαγαζί το βοηθήσαμε οσο κανένα αλλο....μεχρι παρεξηγήσεως! ομως,στο πρώτο "φαουλ" θα υπάρξει αρνητική κριτική.Εξηγημένα πράγματα...
Οσο για τον φίλο που ρωτάει για την Τζέσικα....δεν την εχω πάρει και αδίκως θα ψάξει,κριτικές δεν υπάρχουν....την κουβέντιασα λίγο στο πάρτυ....Ελληνικά δεν ξέρει,μόνο Αγγλικά.Συμπαθητική είναι,ευχάριστη.Για τα περαιτέρω,πρέπει να υπάρξει κασκαντερ.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.291
Πόντοι
46.232
...δεν υπάρχει περίπτωση...
οχι ότι και αυτη εμφανισιακά είναι τίποτα το ιδιαίτερο , απλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος ξεχωρίζει
και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για εμφάνιση εξωτερική και όχι "αγωνιστική"καθώς δεν έχω αγωνιστεί στο
ίδρυμα αυτό.   

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα....σιγνωμη αλλα σημερα μετα που εβαλα το τελευταιο νεο απο το μαγαζι μετα ειχα δουλεια κ επρεπε να φυγω....φιλια πολλα :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το Κωνσταντινάκι εντάσσεται στα ...νέα μέτρα;
κοιτα να δεις η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δεν θα ειναι μεσα στην προσφορα...ειναι η μοναδικη που δεν δεχεται...τι να κανω αμα δεν θελει δεν μπορω να κανω τιποτα....φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
  ;) ;)γιασω φιλαρακο...λοιμπον δεν υπαρχει καμια απουσια στο μαγαζι η Κονσταντινα οσο ειναι γνωστο ερχετε 3 φορεσ την ευδομαντα,σημερα ελειπε μονο η ΝΑΟΜΗ που κ αυριο μπορει να απουσιαζει για καποιες ωρες,κ εγω σημερα οπως κ αυριο θα λειπω καποιες ωρες διοτι εχουμε προσοπικες δουλειες...
οσσο αφορα την προσφορα θα ειναι ιδια με την προηγουμενη καταφεραμε να φτανουμε σε μια συνφωνια που θα ειναι καλο για ολοι μας,3 φορες την ευδομαντα,την προηγουμενη φορα αμα θημασε ειχες παει κ μαλιστα μαζι μου κ πολοι αλοι πηγανε κ τα κοριτσια τηρισανε αυτο που ειπαμε το φουλ 45 λεπτα...μονο στο παρτυ που δεν υπιρχε μασαζ αλα ειπαμε πριν οτι θα ητανε ετσι...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Χαίρομαι που συμπίπτουν οι εκτιμήσεις μας με τον φίλο gepap....Γνώστες του χώρου και οι δυο,και γνώστες του μαγαζιού.Το οποίο μαγαζί το βοηθήσαμε οσο κανένα αλλο....μεχρι παρεξηγήσεως! ομως,στο πρώτο "φαουλ" θα υπάρξει αρνητική κριτική.Εξηγημένα πράγματα...
Οσο για τον φίλο που ρωτάει για την Τζέσικα....δεν την εχω πάρει και αδίκως θα ψάξει,κριτικές δεν υπάρχουν....την κουβέντιασα λίγο στο πάρτυ....Ελληνικά δεν ξέρει,μόνο Αγγλικά.Συμπαθητική είναι,ευχάριστη.Για τα περαιτέρω,πρέπει να υπάρξει κασκαντερ.....
Οταν τα ελεγα φιλε Αντυ ΠΟΛΛΟΥΣ μηνες πριν για το μαγαζι καποιοι με ελεγαν προμοτορα και ενας μαλιστα με ρωταγε "ποια ειμαι"
γιατι νομιζε πως ημουν θραπευτρια που προωθουσα το μαγαζι.
Μου ελεγε μαλιστα, "πες μου ποια εισαι και θα ερθω να τα πουμε...." :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οταν τα ελεγα φιλε Αντυ ΠΟΛΛΟΥΣ μηνες πριν για το μαγαζι καποιοι με ελεγαν προμοτορα και ενας μαλιστα με ρωταγε "ποια ειμαι"
γιατι νομιζε πως ημουν θραπευτρια που προωθουσα το μαγαζι.
Μου ελεγε μαλιστα, "πες μου ποια εισαι και θα ερθω να τα πουμε...." :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
κοιτα να δεις η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δεν θα ειναι μεσα στην προσφορα...ειναι η μοναδικη που δεν δεχεται...τι να κανω αμα δεν θελει δεν μπορω να κανω τιποτα....φιλουθκια
Εγω της Κωνσταντινας της εχω σπρωξει αρκετο χρηματακι, αλλα να θυμασαι πως θα ερθει η ωρα που θα μπει και αυτη στην προσφορα...
με τα "τσαρουχια" μαλιστα... "ο καιρος γαρ εγγυς" που λεει καο ΛΙΑΚΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ισως να μην καταλαβαινεις καποια απο αυτα που γραφω, λογω της γλωσσας που χρησιμοποιω, αλλα αυτοι που διαβαζουν καταλαβαινουν
και θα με θυμηθουν!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγω της Κωνσταντινας της εχω σπρωξει αρκετο χρηματακι, αλλα να θυμασαι πως θα ερθει η ωρα που θα μπει και αυτη στην προσφορα...
με τα "τσαρουχια" μαλιστα... "ο καιρος γαρ εγγυς" που λεει καο ΛΙΑΚΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ισως να μην καταλαβαινεις καποια απο αυτα που γραφω, λογω της γλωσσας που χρησιμοποιω, αλλα αυτοι που διαβαζουν καταλαβαινουν
και θα με θυμηθουν!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
παλη καλα που καταλαβενεις κ μονο σου οτι δεν μπορω να καταλαβω αλα προσπαθω παντος..... :-* :-* :-* :-*φιλουθκια

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Τελικά μπέρδεμα η ιστορία. Εγώ είδα συμπαθές ρόστερ, πελάτες και μέλη μιλούν για πτώση του ιδρύματος, ανακοινώνεται προσφορά για ΠΠΣ και ύστερα το χάος....Με βλέπω στα σίγουρα με το Λιζάκι που περνάω καλά μαζί του στα ενδότερα για να μην έχουμε κλάματα... :'(

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δανάη,για να μην παρεξηγηθούμε....εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον απο το μαγαζί.Και ξερεις πολύ καλά,οτι εσένα και σε συμπαθω και σε εκτιμώ.Και τις 2 φορές που βρεθήκαμε περάσαμε ομορφα...αρα,δεν μιλάω για σενα.Μιλάω για το τι πιστευω οτι θα γίνει με την προσφορά αυτή.Μακάρι να συνεχίσουν να είναι όμορφα τα πράγματα και να συνεχίσουμε να ερχόμαστε κι εμείς και να περνάμε ωραία...
Για την Ηλέκτρα δεν μου απάντησες....θα επιστρέψει?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom