Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη μου τώρα μας τα χαλάς....αυτές ακριβώς οι συμπεριφορές είναι που χαλάνε την εικόνα ενός μαγαζιού...και αμα χαλάσει η εικόνα,αντε μετά να την ξαναφτιάξεις...
Η Αντριάννα έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να κάνει μόνο μασαζ και οχι πρόγραμμα.Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα....Αυτά όμως ρυθμίζονται απο την αρχή,το μαγαζί πρέπει να της εξηγήσει ποια ακριβως δουλειά θα κάνει εκει...
Χθές όμως,εσυ μας την παρουσίασες σαν μια καινούργια όμορφη κοπέλλα,απο την Κέρκυρα,που δουλευει στο μαγαζί.Και σε ρωτάω τώρα...αν,για παράδειγμα,ερχόμουν εγω,την επέλεγα,βασιζόμενος στην δική σου ενημέρωση,πλήρωνα το ωραίο μου 80αρι και ανακάλυπτα στην συνέχεια οτι κάνει μόνο μασαζ,τι θα μου λέγατε? "ελάτε άλλη φορά να σας εξυπηρετήσει αλλη κοπέλλα"?
Να τα προσέχετε αυτά....εμείς σας βοηθάμε οσο μπορούμε,αλλά εσεις δεν βοηθάτε το μαγαζί σας.....
αγαπη μου..δεν καταλαβενω γιατι χαλαει την εικονα του μαγαζι....
αμα ερχοσουνα εσυ κ ζηταγες εκεινι θα σου λεγαμε πρην να την παρεις το προγραμμα που κανει η κοπελα οπως κ αλες κοπελλες που κανουνε καποια εξτρα πραγμματα..κ αλες που δεν δεχονται καποια πραγμματα...αυτο ειναι κανονικο σε οποιοδιποτε μαγαζι....κ συμπλιρονω οτι δεν θα πληρωνες ποτε 80 γιατι δεν ειναι φουλ...φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οπως εχω προαναγιλει απω αυριο οπως καθε ευδομαντα αρχιζει η προσφορα για το σιτε.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δανάη μου,ευχαριστώ για την απάντησή σου....τωρα μιλάς σωστά.. :2funny: έτσι,πρέπει να γίνεται,ενημερώνεις τον πελάτη για το τι κάνει κάθε κοπέλλα και εκείνος αποφασίζει....ξέρεις οτι πάντοτε μιλάω καλοπροαίρετα,σας εχω συστήσει σε φίλους και γι' αυτό θέλω να είσαστε κι εσεις σωστές.Και πραγματικά,με το να μας ενημερώνεις απο το φόρουμ μας προσφέρεις μεγάλη υπηρεσία και σε ευχαριστούμε γι' αυτό.Φιλούθκια!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη μου,ευχαριστώ για την απάντησή σου....τωρα μιλάς σωστά.. :2funny: έτσι,πρέπει να γίνεται,ενημερώνεις τον πελάτη για το τι κάνει κάθε κοπέλλα και εκείνος αποφασίζει....ξέρεις οτι πάντοτε μιλάω καλοπροαίρετα,σας εχω συστήσει σε φίλους και γι' αυτό θέλω να είσαστε κι εσεις σωστές.Και πραγματικά,με το να μας ενημερώνεις απο το φόρουμ μας προσφέρεις μεγάλη υπηρεσία και σε ευχαριστούμε γι' αυτό.Φιλούθκια!

[/quot
:cheesy: :cheesy: εχουμε μιλισει απω κοντα κ πιστεβω οτι καταλαβες οτι μ΄ρεσει παρα πολυ να μιλαω εδω μαζι σας... :-* :-* :-* :-*

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
δεν ξερω αμα διαβαζες οτι εγραψα χτες η ΝΑΟΜΗ εχει ενα προσοπικο προβλιμα αυριο θα ειναι κανονικα εδω..η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ηρθε χτες αλλα δεν ηθελε να κανει τα προγραμματα καταλαβενεις.  :rolleyes:.... κ σημερα εφυγε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ πηγε πατριδα....φιλουθκια
...άντε κέντρο διερχομένων μου φαίνεται έγινε....

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Δανάη, καλησπέρα! Σκέφτομαι να σας επισκεφτώ (μάλλον την Παρασκευή).
Μία ερώτηση: Που ακριβως είσαστε? Γιατί το Βενιζέλου & Αχιλλέως έχει 4 γωνίες έτσι δεν είναι?
            Δηλαδή ποια είναι η ακριβής διεύθυνση, και τι γράφει το κουδούνι?

Ευχαριστώ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη, καλησπέρα! Σκέφτομαι να σας επισκεφτώ (μάλλον την Παρασκευή).
Μία ερώτηση: Που ακριβως είσαστε? Γιατί το Βενιζέλου & Αχιλλέως έχει 4 γωνίες έτσι δεν είναι?
            Δηλαδή ποια είναι η ακριβής διεύθυνση, και τι γράφει το κουδούνι?

Ευχαριστώ
ειναι στην γωνια που ειναι η adidas...ι εισοδο ειναι επι της αρχιλεως 247 μια πρασινι πορτα ειναι παντα ανοικτι αμα ειναι κλειστα το κουδουνι ειναι το τελευταιο α πανω δεν γραφει ωνομα εχει σελοταπε.....φιλουθκια

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα λέμε από κοντά....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ειναι στην γωνια που ειναι η adidas...ι εισοδο ειναι επι της αρχιλεως 247 μια πρασινι πορτα ειναι παντα ανοικτι αμα ειναι κλειστα το κουδουνι ειναι το τελευταιο α πανω δεν γραφει ωνομα εχει σελοταπε.....φιλουθκια
:2funny:αχιλλέως 247 / 3ος

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Μαλλον θες να πεις Βενιζελου 247 και η εισοδος απο την Αχιλλεως

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδια.. :dancing: :dancing:
σημερα πρωτη μερα την προσφορα για το σιτε...
ειναι ολες οι κοπελλες εκτος απω ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ σημερα.....
φιλουθκια :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδια.. :dancing: :dancing:
σημερα πρωτη μερα την προσφορα για το σιτε...
ειναι ολες οι κοπελλες εκτος απω ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ σημερα.....
φιλουθκια :-* :-* :-*

:dancing: :dancing: φιλαρακια μωλις εμαθα οτι κ η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ αυτη τιν φορα θα ειναι στην προσφορα...τοτε ολες οι κοπελες...
χαρικα πολυ γιαυτο...ελπιζω κ εσεις τοι ιδιο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:dancing: :dancing: φιλαρακια μωλις εμαθα οτι κ η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ αυτη τιν φορα θα ειναι στην προσφορα...τοτε ολες οι κοπελες...
χαρικα πολυ γιαυτο...ελπιζω κ εσεις τοι ιδιο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άμεση και έγκυρη ενημέρωση! Πάντα τέτοια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τι γίνεται αρχές του χρόνου;....Έχει αποδεκατισθεί η τιμητική φρουρά ή μου φαίνεται; :think:

Μετά το πέρας της κούρας (και ουχί της κουράς  :cheesy:) θα επανέλθωμεν ούλλλλοι, δριμύτεροι!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: προσπαθω να καταλαβω αλλα αρχαια.... :'( :'( :'( :'( :'( δεν καταλαβενω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειράζει καρδούλα μου...... :-* :-* :-*

Κούρα είναι η φροντίδα, ή γιατρειά.
Κουρά, είναι το κούρεμα των μαλλιών.  (Είναι λογοπαίγνιο).

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom