danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αγαπη μου..δεν καταλαβενω γιατι χαλαει την εικονα του μαγαζι....Δανάη μου τώρα μας τα χαλάς....αυτές ακριβώς οι συμπεριφορές είναι που χαλάνε την εικόνα ενός μαγαζιού...και αμα χαλάσει η εικόνα,αντε μετά να την ξαναφτιάξεις...
Η Αντριάννα έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να κάνει μόνο μασαζ και οχι πρόγραμμα.Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα....Αυτά όμως ρυθμίζονται απο την αρχή,το μαγαζί πρέπει να της εξηγήσει ποια ακριβως δουλειά θα κάνει εκει...
Χθές όμως,εσυ μας την παρουσίασες σαν μια καινούργια όμορφη κοπέλλα,απο την Κέρκυρα,που δουλευει στο μαγαζί.Και σε ρωτάω τώρα...αν,για παράδειγμα,ερχόμουν εγω,την επέλεγα,βασιζόμενος στην δική σου ενημέρωση,πλήρωνα το ωραίο μου 80αρι και ανακάλυπτα στην συνέχεια οτι κάνει μόνο μασαζ,τι θα μου λέγατε? "ελάτε άλλη φορά να σας εξυπηρετήσει αλλη κοπέλλα"?
Να τα προσέχετε αυτά....εμείς σας βοηθάμε οσο μπορούμε,αλλά εσεις δεν βοηθάτε το μαγαζί σας.....
αμα ερχοσουνα εσυ κ ζηταγες εκεινι θα σου λεγαμε πρην να την παρεις το προγραμμα που κανει η κοπελα οπως κ αλες κοπελλες που κανουνε καποια εξτρα πραγμματα..κ αλες που δεν δεχονται καποια πραγμματα...αυτο ειναι κανονικο σε οποιοδιποτε μαγαζι....κ συμπλιρονω οτι δεν θα πληρωνες ποτε 80 γιατι δεν ειναι φουλ...φιλουθκια