Ευχαριστώ για την πληροφορία...Θα τα πουμε αυριο το μεσημέρι με κάποιο από τα άλλα ωραία κορίτσια που έχετε!γιασω μωρουλι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ειναι κ αυτη στην προσφορα αλα θα ειναι εδω την αλη παρασκευη οκ...φιλια πολα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
λοιπον για αυριο το μαγαζι ανοιγει οπως καθεμερα απο 11 το πρωη μεχρι τις 6 το απογευμα...γιαυτο το λογο θα ειναι 3 κοπελες...ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΝΗ,ΣΑΟΜΗ
60 δηλαδη απο 120 το κοριτσι, οπως τα λεγαμε....γιασω μωρουλι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ειναι κ αυτη στην προσφορα αλα θα ειναι εδω την αλη παρασκευη οκ...φιλια πολα
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...άσε να την βρεις πρώτα....60 δηλαδη απο 120 το κοριτσι, οπως τα λεγαμε....
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερουδια.....σημερα τελευταια ημερα της εβδομαδα για την προσφορα για το σιτε..μετα την αλη πεμπτη παλη...λοιπον σημερα θα ειμαστε εδω μεχρι της 6 το απογευμα γιαυτο το λογο ειναι μονο 3 κοπελες..ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΝΗ,ΣΑΟΜΗ.....σας περημενουμε...φιλουθκια .....
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
...άσε να την βρεις πρώτα....
καλημερουδια κοιτα να δεις οπος εχω πει πολες φορες η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δουλεβει μονο 3 φορες την εβδομαδα δευ.τετα.κ παρασκ......οποτε την επομενη παρασκευη θα ειναι εδω μαζι μας κ θα ειναι κ αυτη στην προσφορα...το μαγαζι αποφασισε οτι αυτη την φορα ι θα ηταν ολες ι καμια κοπελα.... ;) ;) ;) ;) φιλουθκια
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ετσι μπράβο....να δείξει λίγο πυγμή η Νατάσσα,γιατί ο καθένας κάνει οτι θέλει εκει μέσα....Επι τη ευκαιρία,η Ναόμη και η Σαόμη είναι το ίδιο πρόσωπο?
ειδες εγηνε κ'αυτο...τωρα θελω να δω ανταποκριψι.....γιατι ετσι θα κρατισουμε πολυ την προσφορα .... :-* :-* :-* φιλουθκια
ειδες εγηνε κ'αυτο...τωρα θελω να δω ανταποκριψι.....γιατι ετσι θα κρατισουμε πολυ την προσφορα .... :-* :-* :-* φιλουθκια
Αλλα σε ρωτάω,άλλα απαντάς....επι τη ευκαιρία..."ανταπόκριση" είναι.....και μόνο που σου διορθώνω τα λάθη,η προσφορά για μένα θα ισχύει για πάντα.....
Τωρα οι προσφορες, θα'ναι συνεχεια !!! ;) ;) ;)Αλλα σε ρωτάω,άλλα απαντάς....επι τη ευκαιρία..."ανταπόκριση" είναι.....και μόνο που σου διορθώνω τα λάθη,η προσφορά για μένα θα ισχύει για πάντα.....
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....ωραία....καλημερουδια κοιτα να δεις οπος εχω πει πολες φορες η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δουλεβει μονο 3 φορες την εβδομαδα δευ.τετα.κ παρασκ......οποτε την επομενη παρασκευη θα ειναι εδω μαζι μας κ θα ειναι κ αυτη στην προσφορα...το μαγαζι αποφασισε οτι αυτη την φορα ι θα ηταν ολες ι καμια κοπελα.... ;) ;) ;) ;) φιλουθκια
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.159
- Πόντοι
- 46.232
τίποτα μιά κοπέλα με κανονικό σώμα είναι........για μέσα δέν ξέρω αλλά απο πληροφορίες μόνα τα τυπίκα χωρίς ιδιαίτερη συμμέτοχη σε τίποτα.....Τι εχει πια αυτη η Κωνσταντινα και την θελουν ολοι?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...και με λίγα παραπάνω κιλά...τίποτα μιά κοπέλα με κανονικό σώμα είναι........για μέσα δέν ξέρω αλλά απο πληροφορίες μόνα τα τυπίκα χωρίς ιδιαίτερη συμμέτοχη σε τίποτα.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.159
- Πόντοι
- 46.232
αφού ξέρεις......είμαι αρκετά ευγενικός...και με λίγα παραπάνω κιλά...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
...και με λίγα παραπάνω κιλά...
γάμα τα....έχουμε πήξει στους άγουστους στην ελλάδα....
γάμα τα....έχουμε πήξει στους άγουστους στην ελλάδα....
ενω εμείς που έχουμε τα ίδια γούστα,προκόψαμε....
Υ.Γ Μην το ψάξετε αυτό...μόνο ο pathos θα το καταλάβει....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ενω εμείς που έχουμε τα ίδια γούστα,προκόψαμε....
Υ.Γ Μην το ψάξετε αυτό...μόνο ο pathos θα το καταλάβει....
υ.γ. για κανέναν δεν υπάρχει προκοπή από την στιγμή που πολλοί απο εμάς τους καραγκιόζηδες τους δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο θα πρέπε! η σημερινή γυναίκα θέλει μόνο σφαλιάρες και μπουκετίδια μαζί με σπάσιμο δοντιών. Εγώ από εδώ και πέρα θα προσπαθώ να τις βιάζω και όχι να τις φέρομαι γλυκά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.159
- Πόντοι
- 46.232
πέστα ρε φάνη...........
υ.γ. για κανέναν δεν υπάρχει προκοπή από την στιγμή που πολλοί απο εμάς τους καραγκιόζηδες τους δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο θα πρέπε! η σημερινή γυναίκα θέλει μόνο σφαλιάρες και μπουκετίδια μαζί με σπάσιμο δοντιών. Εγώ από εδώ και πέρα θα προσπαθώ να τις βιάζω και όχι να τις φέρομαι γλυκά.
Εγω παντως την Κωνσταντινα τη βρισκω πολυ ωραια και χωρις παραπανω κιλα και γιαυτο την εχω τιμησει επανειλημενα...
Απλα ειναι ακριβη και οταν οι παντες ριχνουν τις τιμες στα παντα σχεδον, οφειλε να το κανει και αυτη, αλλιως black is black...
Απλα ειναι ακριβη και οταν οι παντες ριχνουν τις τιμες στα παντα σχεδον, οφειλε να το κανει και αυτη, αλλιως black is black...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.