Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
γιασω μωρουλι η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ειναι κ αυτη στην προσφορα αλα θα ειναι εδω την αλη παρασκευη οκ...φιλια πολα
Ευχαριστώ για την πληροφορία...Θα τα πουμε αυριο το μεσημέρι με κάποιο από τα άλλα ωραία κορίτσια που έχετε!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον για αυριο το μαγαζι ανοιγει οπως καθεμερα απο 11 το πρωη μεχρι τις 6 το απογευμα...γιαυτο το λογο θα ειναι 3 κοπελες...ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΝΗ,ΣΑΟΜΗ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: καλημερουδια.....σημερα τελευταια ημερα της εβδομαδα για την προσφορα για το σιτε..μετα την αλη πεμπτη παλη...λοιπον σημερα θα ειμαστε εδω μεχρι της 6 το απογευμα γιαυτο το λογο ειναι μονο 3 κοπελες..ΔΑΝΑΗ,ΤΖΕΝΗ,ΣΑΟΜΗ.....σας περημενουμε...φιλουθκια .....

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
...άσε να την βρεις πρώτα....

:sunglasses: :sunglasses: καλημερουδια κοιτα να δεις οπος εχω πει πολες φορες η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δουλεβει μονο 3 φορες την εβδομαδα δευ.τετα.κ παρασκ......οποτε την επομενη παρασκευη θα ειναι εδω μαζι μας κ θα ειναι κ αυτη στην προσφορα...το μαγαζι αποφασισε οτι αυτη την φορα ι θα ηταν ολες ι καμια κοπελα.... ;) ;) ;) ;) φιλουθκια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ετσι μπράβο....να δείξει λίγο πυγμή η Νατάσσα,γιατί ο καθένας κάνει οτι θέλει εκει μέσα....Επι τη ευκαιρία,η Ναόμη και η Σαόμη είναι το ίδιο πρόσωπο?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι μπράβο....να δείξει λίγο πυγμή η Νατάσσα,γιατί ο καθένας κάνει οτι θέλει εκει μέσα....Επι τη ευκαιρία,η Ναόμη και η Σαόμη είναι το ίδιο πρόσωπο?

:rockon: :rockon: ειδες εγηνε κ'αυτο...τωρα θελω να δω ανταποκριψι.....γιατι ετσι θα κρατισουμε πολυ την προσφορα .... :-* :-* :-* φιλουθκια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: ειδες εγηνε κ'αυτο...τωρα θελω να δω ανταποκριψι.....γιατι ετσι θα κρατισουμε πολυ την προσφορα .... :-* :-* :-* φιλουθκια

Αλλα σε ρωτάω,άλλα απαντάς....επι τη ευκαιρία..."ανταπόκριση" είναι.....και μόνο που σου διορθώνω τα λάθη,η προσφορά για μένα θα ισχύει για πάντα..... :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αλλα σε ρωτάω,άλλα απαντάς....επι τη ευκαιρία..."ανταπόκριση" είναι.....και μόνο που σου διορθώνω τα λάθη,η προσφορά για μένα θα ισχύει για πάντα..... :2funny:
Τωρα οι προσφορες, θα'ναι συνεχεια !!!  ;) ;) ;)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:sunglasses: :sunglasses: καλημερουδια κοιτα να δεις οπος εχω πει πολες φορες η ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑ δουλεβει μονο 3 φορες την εβδομαδα δευ.τετα.κ παρασκ......οποτε την επομενη παρασκευη θα ειναι εδω μαζι μας κ θα ειναι κ αυτη στην προσφορα...το μαγαζι αποφασισε οτι αυτη την φορα ι θα ηταν ολες ι καμια κοπελα.... ;) ;) ;) ;) φιλουθκια
....ωραία....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
Τι εχει πια αυτη η Κωνσταντινα και την θελουν ολοι?
τίποτα μιά κοπέλα με κανονικό  σώμα είναι........για μέσα δέν ξέρω αλλά απο πληροφορίες μόνα τα τυπίκα χωρίς ιδιαίτερη συμμέτοχη σε τίποτα.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ενω εμείς που έχουμε τα ίδια γούστα,προκόψαμε....

Υ.Γ Μην το ψάξετε αυτό...μόνο ο pathos θα το καταλάβει.... :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. για κανέναν δεν υπάρχει προκοπή από την στιγμή που πολλοί απο εμάς τους καραγκιόζηδες τους δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο θα πρέπε! η σημερινή γυναίκα θέλει μόνο σφαλιάρες και μπουκετίδια μαζί με σπάσιμο δοντιών. Εγώ από εδώ και πέρα θα προσπαθώ να τις βιάζω και όχι να τις φέρομαι γλυκά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
:rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. για κανέναν δεν υπάρχει προκοπή από την στιγμή που πολλοί απο εμάς τους καραγκιόζηδες τους δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο θα πρέπε! η σημερινή γυναίκα θέλει μόνο σφαλιάρες και μπουκετίδια μαζί με σπάσιμο δοντιών. Εγώ από εδώ και πέρα θα προσπαθώ να τις βιάζω και όχι να τις φέρομαι γλυκά.
πέστα ρε φάνη........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Εγω παντως την Κωνσταντινα τη βρισκω πολυ ωραια και χωρις παραπανω κιλα και γιαυτο την εχω τιμησει επανειλημενα...
Απλα ειναι ακριβη και οταν οι παντες ριχνουν τις τιμες στα παντα σχεδον, οφειλε να το κανει και αυτη, αλλιως black is black...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom