Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
... 6 απο τα κοριτσια θα ερχονται στις 10....και τα υπόλοιπα 6 στις 1.00.... Tα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα...η χριστίνα...Η Ελένη....η Δανάη....η ντίνα....η Κωσταντίνα....η Ελλη ....και η Τζένη (ως τις 5)...

Συνολο κοριτσιων 8..Τα υπολοιπα 4 ποια ειναι? :think:
Επισης θα πρεπει να κανετε κατι με τον χωρο υποδοχης σας. Ενω η συνολικη εικονα του μαγαζιου ειναι πανω απο τον μεσο ορο, αυτο με το που μπαινεις και νομιζεις οτι εισαι σε αναμονη στην εφορια ειναι μειονεκτημα. Το σαββατο το μεσημερι περιμεναν 3 στο σαλονι 2 στα σκαμπω και 2 ορθιοι. Και τα δωματια φουλ. Ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια... :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
εγώ πάλι πιστεύω ότι οσονούπω θα έχουμε αλλαγές...χωροταξικές.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Ρε Danai κορίτσι μου, επειδή με τα υπέροχα ελληνικά σου και τα φουλθούκια σου μας στραμπούληξες τους βολβούς, γράφε σε παρακαλώ μόνο στο θρεντάκι σου..
Και στη τελική κοντεύεις τα 1000 μηνύματα.. Μάθε και τίποτα σιγά-σιγά..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Να ρωτήξω και κάτι.. Ένα ωραίο ντόπιο καστανό μωρο που τριγυρίζει στο χώρο, αλλά δεν έρχεται στο σαλονάρισμα, ποιο είναι?  :think:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε Danai κορίτσι μου, επειδή με τα υπέροχα ελληνικά σου και τα φουλθούκια σου μας στραμπούληξες τους βολβούς, γράφε σε παρακαλώ μόνο στο θρεντάκι σου..

Εσυ γιατι δεν εμαθες, την γλωσσα της Danais ???    :think:        :grin: :grin: :grin:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

πρωτα απο ολα δεν εγραψα για σενα,δευτερο απαντισα κατι που αναφερε το ατομομου ,κ τριτο τα ελλινικα μου ειναι γνωστον σε ολους οτι δεν ειναι σωστα αλα της ενημερωσεις που κατα κοιρους εκανα ητανε παντα σαφης ;),κ δεν 1000 μηνηματα μονο ειχα παρα πανω με το παλιο μου νικναμε,κ τελευταιο δεν εχω Θρεντι δικο μου αμα δεν ξερεις κ αυτο εισαι λιγος εως πολυ ανιμεροτως..να εχεις μια ωμορφη κ γλυκια μερα....φιλουθκια :-* :-*

ααα για να σε ενειμεροσω δεν ειμαι αλβανιδα αλλα Βραζιλιανα οποτε μιλαμε ΠΟΡΤΟΥΓΚΑΛΕΖΙΚΑ τοτε θα επρεοε να μαθεις ελληνοβραζιλιανικη σου ζητισα πολλα ναι.. :)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
πρωτα απο ολα δεν εγραψα για σενα,δευτερο απαντισα κατι που αναφερε το ατομομου ,κ τριτο τα ελλινικα μου ειναι γνωστον σε ολους οτι δεν ειναι σωστα αλα της ενημερωσεις που κατα κοιρους εκανα ητανε παντα σαφης ;),κ δεν 1000 μηνηματα μονο ειχα παρα πανω με το παλιο μου νικναμε,κ τελευταιο δεν εχω Θρεντι δικο μου αμα δεν ξερεις κ αυτο εισαι λιγος εως πολυ ανιμεροτως..να εχεις μια ωμορφη κ γλυκια μερα....φιλουθκια :-* :-*

ααα για να σε ενειμεροσω δεν ειμαι αλβανιδα αλλα Βραζιλιανα οποτε μιλαμε ΠΟΡΤΟΥΓΚΑΛΕΖΙΚΑ τοτε θα επρεοε να μαθεις ελληνοβραζιλιανικη σου ζητισα πολλα ναι.. :)

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: πρωι - πρωι στο παιδι, γιατι ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365

Σου απαντώ λοιπόν σε άπταιστα βραζιλιάνικα:  :jerking: :jerking: :jerking:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Απο τα καλυτερα κατα τη γνωμη μου.
Ακα πιπα πολυ καλη, δεν δινει κω... αλλα αν τη φτιαξεις, θα τελειωσετε παρεα
και θα περασεις σουπερ!

απλα φιλοτιμη, εμφανιση κατω του μετριου

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
να σας ενημερωσω οτι πλεον το ωραριο μσς θα ειναι απο τις 10 το πρωι....ως τις 10 το βραδυ...

καλο ειναι βεβαια καποτε να πηγαινεισ κ εσυ,την ωρα που ανοιγει το καταστημα ,κ οχι στισ 13.00 κ μετα...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
@ntinos69
Φιλε μου περι ορεξεως ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ λενε στο χωριο μου...
H καλυτερη που εχει περασει απο εκει EVER ηταν η Ευα, μια "δυστροπη" καπως πιτσιρικα,
που μαζι με την Πολωνεζα φιλη της Μαγκυ δουλευαν πριν περιπου 1,5 χρονο...
Η Ευα γυριζε κεφαλια στο περασμα της, αλλα "εγδερνε" κιολας, ασε που εκανε και "γυμνασια" στο κοσμο...
Τη μια FULL την αλλη ΤΙΠΟΤΑ!! Πουτανακι με ολη τη σημασια της λεξης, αλλα και μουναρος απο τους λιγους!!
Δικαιως τη "σουταρε" η Νατασα, απο την αλλη ομως ενα "come back" της Ευας θα ΕΣΠΑΓΕ ταμεια!!
Νατασα, σκεψου το και αν κατσει ενημερωσε για το "Jack pot".
Και μη μου πει κανεις οτι "ξεκοψε", γιατι μια φορα στο "κουρμπετι" = "για παντα στο κουρμπετι"

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom