Δεν ελαβα κανενα ΠΜ μορτη αντιθετα σου εστηλα εγω γιατι σεβομαι το μαγαζι ναι πραγματι ειναι γαματο γιαυτο διαβασε μονο ΠΜ στο ξαναλεω δεν ελαβα ΠΜ πολλα ματσα μουτσα μορτακο συνομιλια αν θες μονο στα ιδιαιτεραΜερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι αν γράψουν στις 12 το μεσημέρι ότι είναι νύχτα θα τους πιστέψει οποίος τους διαβάζει. Είναι γνωστή η αντιπαράθεση με τον μαριο που έχεις και με δυο τρεις ακόμη. Σε ολα σου τα πόστ για αυτούς γράφεις. Τι σου φταίει το μαγαζι αν εσυ κοντραρεσε με κάποιους εδω μέσα ; Έκανες τωρα τη μαμακια θα σου την πεσανε απο το μαγαζι με κανένα πμ και τρέχεις και δεν φτανεις. Επειδή το μαγαζι ειναι γαματο, γονατιστος συγνώμη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παίδες μην αρχίζετε να το γαμάτε με ανόητες αντιπαραθέσεις. Αν θέλετε να τσακωθείτε τα κουβαδάκια σας και στην παραλία...Δεν ελαβα κανενα ΠΜ μορτη αντιθετα σου εστηλα εγω γιατι σεβομαι το μαγαζι ναι πραγματι ειναι γαματο γιαυτο διαβασε μονο ΠΜ στο ξαναλεω δεν ελαβα ΠΜ πολλα ματσα μουτσα μορτακο συνομιλια αν θες μονο στα ιδιαιτερα
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Νατασούλα με όλο το σεβασμό.. θα πρότεινα τη Μεγάλη Πέμπτη να κάνετε ολονυκτία συμβαδίζοντας με τα 12 Ευαγγέλια...Καλησπέρα σε όλους..... Καλή Μεγαλοεβδομάδα σε όλους.... Τα κορίτσια μας σημερα ειναι....Η Λίζα...η Κωσταντίνα...η Ζωή.....η Χριστίνα....η Πωλίνα...η Δαν'αη....η Σαμπρίνα...η Ντίνα...και η Τζένη ως τις 5.00!!
Θέλω να ενημερώσω ξανά τις μέρες που θα είμαστε ανοικτά....Θα είμαστε λοιπόν μεχρι και την Μ.Πέμπτη....κλειστά Μ.Παρασκευη,Μ.Σαββάτο....Πάσχα...και Δευτέρα....και ξανά μαζί σας απο Τρίτη του Πάσχα...
Επίσης επειδή σέβομαι οτι καποιοι έχετε δυσκολα ωράρια στην δουλεια,και δεν μας προλαβένεται το απογευμα...και θέλεται μετα απο μια κουραστική μέρα στο γραφείο να χαλαρωσεται....εγω και τα κορίτσια μου προσαρμόσαμε το ωραριο στα μετρα σας....Μετα το Πάσχα λοιπόν,ο χωρος θα ανοίγει στις 10 το πρωί και θα παραμενει ανοικτός μεχρι και τις 10 το βραδυ....
:-* σε όλους....
Δεν ελαβα κανενα ΠΜ μορτη αντιθετα σου εστηλα εγω γιατι σεβομαι το μαγαζι ναι πραγματι ειναι γαματο γιαυτο διαβασε μονο ΠΜ στο ξαναλεω δεν ελαβα ΠΜ πολλα ματσα μουτσα μορτακο συνομιλια αν θες μονο στα ιδιαιτερα
Έπρεπε να κάνω κοπυ το μηνυμά σου και να το περάσω εδω γιατι η περίπτωσή σου αποτελεί αντικειμενο της ψυχιατρικης. Ολο απειλές και εξυπναδες. Πας να ανοιξεις και μαζι μου βεντετα. Ελεος. Πηγε ο αλλος σε αυτο το μαγαζι και εκανε μασαζ και εγραψε μια καλη κριτικη για το μαγαζι. Τι δουλεια ειχες εσυ να κανεις κοπυ την κριτικη του επειδη εχεις προηγουμενα? Ετσι οπως το αντεγραψες ηταν σαν να θεωρησες οτι δεν ηταν ετσι τα πραγματα. Τι σε νοιαζει εσενα αυτο και γαμας το θρεντ του μαγαζιου. Αν εχεις ψυχωσεις με καποιους υπαρχουν και οι ψυχιατροι. Πρεπει να ζησουν και αυτοι. Αϊ σιχτιρ.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ολες είναι καλές αλλα προσωπικά θα διάλεγα Κωσταντίνα... ¨Εχει το κάτι τι[size=10pt][size=10pt]Προς τους θαμώνες του μαγαζιού:[/size][/size]
Ποιά κοπέλα προτείνετε για gfe;
Ευχαριστώ!!!
για να πετυχει η συνταγη παληκαρι μου πρεπει να σου κανει και σενα τσακ που λεμε αλλα γενικα σχεδον ολες προτεινοντε για[size=10pt][size=10pt]Προς τους θαμώνες του μαγαζιού:[/size][/size]
Ποιά κοπέλα προτείνετε για gfe;
Ευχαριστώ!!!
αυτο που θες εσυ.
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλό Μάη σε όλους!!!! Μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι επιτέλους..... Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι η Λίζα...Πωλίνα...Κωσταντίνα....Ζωή.....Ντινα....Δανάη....Ελένη...Χριστίνα...και η Τζένη μεχρι τις 5.00...Θα είμαστε σημερα και αυριο ανοιχτά για να σας χαλαρώσουμε και μετα θα ξαναανοίξουμε την Τρίτη του Πάσχα με ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ......10 το πρωί....με 10 το βραδυ....ωστε να διευκοληνθείτε ολοι οσοι δουλεύεται ως αργά και οχι μόνο.
Οπότε....αν και αυριο θα είμαστε ανοιχτα....εγω θα ευχηθώ απο καρδιάς σε όλους σας.....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.....ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ...με αγάπη στην ψυχή...και χρήματα στο παντελόνι......
.......ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ........
Οπότε....αν και αυριο θα είμαστε ανοιχτα....εγω θα ευχηθώ απο καρδιάς σε όλους σας.....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.....ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ...με αγάπη στην ψυχή...και χρήματα στο παντελόνι......
Το GFE εδώ χρεώνεται με 100 ακατέβαταΟλες είναι καλές αλλα προσωπικά θα διάλεγα Κωσταντίνα... ¨Εχει το κάτι τι
:-
για να πετυχει η συνταγη παληκαρι μου πρεπει να σου κανει και σενα τσακ που λεμε αλλα γενικα σχεδον ολες προτεινοντε για
αυτο που θες εσυ.
Πάρτο αλλιώς..... Ξεσκεπάζεσαι.... Και πρόσεξε τα λαθάκια σου.... Φιλικά στο λέω.....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
...με αγάπη στην ψυχή...και χρήματα στο παντελόνι......
Αυτα ειναι.....Ολα εκει μεσα σ αυτο το παντελονι ειναι .....λεφτα , αισθημα
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Καλό Μάη σε όλους!!!! Μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι επιτέλους..... Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι η Λίζα...Πωλίνα...Κωσταντίνα....Ζωή.....Ντινα....Δανάη....Ελένη...Χριστίνα...και η Τζένη μεχρι τις 5.00...Θα είμαστε σημερα και αυριο ανοιχτά για να σας χαλαρώσουμε και μετα θα ξαναανοίξουμε την Τρίτη του Πάσχα με ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ......10 το πρωί....με 10 το βραδυ....ωστε να διευκοληνθείτε ολοι οσοι δουλεύεται ως αργά και οχι μόνο.
Τα κορίτσια θα δουλεύουν με βάρδιες? Ποιές δουλεύουν σήμερα?
Τα κορίτσια θα δουλεύουν με βάρδιες? Ποιές δουλεύουν σήμερα?
Ολες μαζι !!!
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Ολες μαζι !!!
Άντε κι όποια αντέξει!!! Ξέρουμε ποιές δουλεύουν σήμερα?
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους.... Ελπίζω να περάσατε καλά και να γεμίσατε μπαταρίες! Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα...η χριστίνα...Η Ελένη....η Δανάη....η ντίνα....η Κωσταντίνα....η Ελλη ....και η Τζένη (ως τις 5)...
Θα ηθελα εκτος απο τις καρτούλες που στις 3 συνεδριες η 4η ειναι στην μιση τιμη....και εκτος απο την προσφορα του διπλου με τα 2 κορίτσια στα 90 ευρω...να σας ενημερωσω οτι πλεον το ωραριο μσς θα ειναι απο τις 10 το πρωι....ως τις 10 το βραδυ...(με τελευταιο ραντεβου στις εννεα περιπου) .... απο Δευτερα εως και Παρασκευη....Τα Σαββάτα απο 10.30 εως 6.00...
Να έχετε ενα όμορφο απόγευμα..... :-*
Θα ηθελα εκτος απο τις καρτούλες που στις 3 συνεδριες η 4η ειναι στην μιση τιμη....και εκτος απο την προσφορα του διπλου με τα 2 κορίτσια στα 90 ευρω...να σας ενημερωσω οτι πλεον το ωραριο μσς θα ειναι απο τις 10 το πρωι....ως τις 10 το βραδυ...(με τελευταιο ραντεβου στις εννεα περιπου) .... απο Δευτερα εως και Παρασκευη....Τα Σαββάτα απο 10.30 εως 6.00...
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους.... Ελπίζω να περάσατε καλά και να γεμίσατε μπαταρίες! Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα...η χριστίνα...Η Ελένη....η Δανάη....η ντίνα....η Κωσταντίνα....η Ελλη ....και η Τζένη (ως τις 5)...
Δαναη, ποια Δαναη, η γνωστη μας ???
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.025
- Πόντοι
- 6.515
...να σας ενημερωσω οτι πλεον το ωραριο μσς θα ειναι απο τις 10 το πρωι....ως τις 10 το βραδυ...(με τελευταιο ραντεβου στις εννεα περιπου) .... απο Δευτερα εως και Παρασκευη....Τα Σαββάτα απο 10.30 εως 6.00...
12 ωρες για τα κοριτσια εμενα μου θυμιζει κατι αλλο
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
....Η Δανάη δεν ειναι η "γνωστη σας" ειναι μια καινούρια και Ελληνιδα... Τα κορίτσια ..για τον φίλο που ειπε οι το 12ωρο τον παραπεμπει σε "κατι άλλο" θα πώ οτι θα δουλεύουν πιο ευέλικτα.... 6 απο τα κοριτσια θα ερχονται στις 10....και τα υπόλοιπα 6 στις 1.00.... και αυτο για να ενουμε λιγο αργοτερα απο τις 8 30 που κλειναμε...... ανοικτα,επειδη εσεις μου το ζητησατε! Φιλια σε ολους...
....Η Δανάη δεν ειναι η "γνωστη σας" ειναι μια καινούρια και Ελληνιδα... Τα κορίτσια ..για τον φίλο που ειπε οι το 12ωρο τον παραπεμπει σε "κατι άλλο" θα πώ οτι θα δουλεύουν πιο ευέλικτα.... 6 απο τα κοριτσια θα ερχονται στις 10....και τα υπόλοιπα 6 στις 1.00.... και αυτο για να ενουμε λιγο αργοτερα απο τις 8 30 που κλειναμε...... ανοικτα,επειδη εσεις μου το ζητησατε! Φιλια σε ολους...
Ευχαριστω για την ενημερωση !!! :-* :-* :-*
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τι εστι Ελλη?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.