Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα , ελπίζω να είστε όλοι καλά και να εχετε μια όμορφη μέρα μυρίζει καλοκαίρι λεωωωωωωωωωω!!!!!  :) :) :) Σήμερα λοιπόν το ροστερ  είναι Ζωη αλβανια η πολινα αλβανια ,σαμπρινα πολωνια ,ελενη ρωσια αλονα ρωσια κοσταντινα Ελλάδα Η λιζα έχει ρεπό θα έρθει την πέμπτη και η Χριστίνα το ίδιο .... ΣΎΜΦΩΝΟ ότι η κοπέλες πρέπει να μένουν το χρόνο που εσείς πληρώνετε και πρέπει να μιλάτε εκείνη την ώρα είτε σε μένα είτε στη κοπέλα ..το μασάζ είναι 30 λεπτά και το άλλο 15 σύνολο 45 γιατί λοιπόν φεύγετε νωρίτερα και δεν μιλάτε ....Να μιλάτε διότι εσύ πληρώνεις και είναι τόσο άπλα !!!  Εδώ και να τα γραφείς δεν γίνεται τίποτα οπού και να πας τα δικά σου λεφτά είναι και δύσκολα βγαίνουν και πρέπει να μιλάτε και όταν ρωτάω όλα καλά ?????να μου λέτε την αλήθεια και να μη μου λέτε ναι όλα καλά..... Αυτά από μένα γεια σας...... :) :) :)   

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.... Σήμερα εντελή δεν έρθει η Χριστίνα , αύριο θα έρθει ... λοιπόν το ράστερ σήμερα είναι η λιζα η πωλινα η σαμπρινα η ελενη που εάν έχετε ανάγκη από ένα πολύ κάλο μασάζ η κοπέλα δεν παίζεται ....τη πρωτινό  :) :)η ζωη είναι πάλι μαζί μας  :) :)να έχετε μια καλή μέρα  :) :)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλησπέρα , εάν και λίγο αργά το ράστερ σήμερα είναι η ζωή από αλβανια η ντινα απο βουλγαρια η ελενη απο ρωσια η πολινα απο αλβανια η αλονα απο ρωσια η σαμπρινα απο πολονια ....Θα ήθελα να διορθώσω ένα λάθος εχθές που έκανα όσο αναφορά τη χριστινα από αλβανια που είπα .... δικό μου λάθος σορυ ...Η κοπέλα είναι από σερβια και δεν έχω άλλη Χριστίνα μόνο μια είναι εδώ με αυτό το όνομα .... Επίσης θέλω να τονίσω κάτι όσο αναφορά για τη ντινα απο βουλγαρια που διάβασα και έχει να κάνει ότι η ντινα είναι ξεπέτα στο δωμάτιο .....Για να μπορεί η κοπέλα να καταλάβει το  λάθος τής πρέπει να μου τα λέτε αυτά !...δεν θέλω να φεύγει κανένας από το μαγαζί και τα κλαίει τα λεφτά του.... Θέρμη παρακλήσεις προτιμώ να μου τα λέτε FACE TO FACE και να πλήρωσης λιγότερα πάρα να το  διαβάζω και να μη ξέρω ποιος είσαι για να διορθώσω... Εσύ πληρώνεις αυτά τα 60 και πρέπει η δουλειά της κοπέλας να είναι αυτό που πληρώνεις και περιμένεις  να είναι α- μη- τη- άλλο 45 λεπτά με κάλο μασάζ και όχι ξεπετά... :) : Δεν γράφω κάθε μέρα, μπορείτε να με καλέστε στο 2109842697 για ότι θέλετε να ρωτήσετε  :) ευχαριστώ κάλο βραδύ    :)
:thumbsup:

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους!!!! Βλέπω καθημερινά και δουλεύει η προσφορά με την καρτα μας....και φευγετε κι εσεις ικανοποιημενοι πληρώνοντας την 4η συνεδρία στην μισή τιμή και αυτό με κάνει και μένα χαρούμενη... :grin:.... Λοιπόν,να σας ενημερώσω οτι εκτός απο την Λίζα την Ζωή την Ντίνα την Σαμπρίνα ην Κωσταντίνα..την Πωλίνα..την Χριστίνα...την Ελένη και την Τζένη....απο σημερα θα είναι μαζί μας μια νέα παρουσία...η Δανάη (ελληνίδα) για ποιο............."αυταρχικά" γούστα  :s&m_2: :s&m_3:...αν με καταλαβαίνετε!!!!! Μην ξεχνατε τις  καρτούλες και την προσφοορα  του διπλού (2 κοριτσια-90 ευρω) Φιλάκιααααα..... :-* :-* :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ......Ξέχασα να σας αναφέρω...οτι η Δανάη που σας είπα πρίν...εκτός απο. :s&m_2: κάνει και Σιάτσου,και body to body....  Καλό μεσημερι σε όλους!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μια μικρη περιγραφη Δαναης... σωματοτυπος, υψος, κιλα, στηθος, χρωμα μαλλιων...? ηλικια?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υ.Γ......Ξέχασα να σας αναφέρω...οτι η Δανάη που σας είπα πρίν...εκτός απο. :s&m_2: κάνει και Σιάτσου,και body to body....  Καλό μεσημερι σε όλους!

Καλημέρα γλυκειά Νατάσσα.

Η Δανάη τα κάνει όλα και συμφέρει, όπως τα γράφεις!

Ή μάλλον θα πρέπει να μας πεις τι ΔΕΝ κάνει. :) :) :)

:-* :-* :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οσο αφορα στην Δανάη....θασας πώ οτι είναι στην ηλικία των 40....άλλωστε αυτο το πρ'όγραμμα χρειάζεται και μια εμπειρία ετσι δεν είναι? Δεν θα μπορούσε να το κανει και να το υποστηρίξει ενα κοριτσάκι των 20 ετών....Οσο για την εμφάνιση...Ειναι μετριου αναστηματος...μελαχροινη...και μια απλή συμπαθητική ελληνίδα! Μια δοκιμη θα σας πείσει... :P

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καταρχας χαιρομαι που εμπλουτιστηκε το προγραμμα και με αυταρχικο. Καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες. Το εν λογω ιδρυμα δεν το εχω επισκεφτει ακομα, κατι το οποιο θα πραξω λειαν συντομως με ολες αυτες τις καλες κριτηκες που διαβαζω και θα επανελθω και με δικια μου.

Μια παραθεση ομως για την Νατασσα. Μπορει να μην εχω επισκεφτει το συγκεκριμενο ιδρυμα οπως ειπα, αλλα απο εμπειρια μου σε αλλα ιδρυματα, ηθελα να σου πω για το θεμα χρονου που αναφερθηκαν και αλλοι.
Οταν η κοπελα στο 15λεπτο - 20λεπτο σταματαει το μασαζ και ξεκιναει το ματς, αν μπει ο πελατης στη διαδικασια να της πει "οχι συνεχισε και αλλο μασαζ" κλπ κλπ, ενω η κοπελα δειχνει πως θελει να τελειωσει πιο γρηγορα, παει και η χαλαρωση παει και το ολο καλο κλιμα.
Το θεμα ειναι να ειναι δασκαλεμενες απο πριν. Εκεινη την ωρα δε μπορει να γινει σημαντικη παρεμβαση απο εμας. Μετα σιγουρα μπορουμε να το αναφερουμε, αλλα παει πεταξε το πουλακι για τη συγκεκριμενη φορα.
Φιλικα παντα ετσι, γιατι οπως ειπα σας ερχομαι συντομα ;)

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ Hitman....Απο την εμπειρία μου στον χωρο....αλλά και απ οτι μου λένε διάφοροι φιλοι-πελάτες....υπάρχουν καποιοι που θέλουν αρκετή ωρα μασάζ-χαλάρωση....αλλά υπάρχουν και αυτοι που λόγο πιεσμενου χρόνου η και επιθυμίας θέλουν λίγο εως καθόλου,και μάλιστα αγανακτούν οταν η κοπέλα κάνει αρκετό... Γιαυτό θα κάνεις το εξης απλό....Θα μου λές τι ακριβως θέλεις όταν σε υποδέχομαι....και η επιθυμία σου....διαταγή μας  :P :cheesy: :cheesy:..... Καλημέρα σε ολους!!!!!!!!! :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Διαβασα καλυτερη απαντηση απο οτι ο ιδιος θα ζητουσα !  :grin:

Με καλυψες και με το παραπανω Νατασσα και μπορω να πω πως εισαι απιστευτα εξυπηρετικη. Ελπιζω και στην πραξη. Θα τα πουμε και απο κοντα τοτε συντομα.

ΥΓ (και ασχετο).Το μηνιατικο να παρουμε και ερχομαστε. Η ατυχια μου ειναι να εχω γενεθλια στο τελος του μηνα και αντι να το γιορτασω και να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα μασσαζακι με απ'ολα, περιμενουμε την πληρωμη.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Μια μέρα που πέρασα να δω τι γίνεται βρήμα δύο να καπνίζουν στο Ισόγειο, έναν στις σκάλες έξω από τη πόρτα και δύο εντός οικίματος..
Δεν ξέρω αν γαμάς στο μαγαζί, αλλά για να κάνεις φιλαράκια είναι μαστ!  :grin:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναι το έχω τάξει και όταν έρθει αυτή η ώρα θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί......  :) :)
Γλυκειά μου... πρόσεχε τι λες... αυτό το όλοι μαζί μπορεί να παρεξηγηθεί . Εκτός κι αν εννοείς γλυκάκια, ποτάκια.. αλλα μην είναι καλοκαίρι και κυρίως όχι τούρτα με σαντιγύ... Αν μείνει πολύ ώρα έξω ξυνίζει :)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους!!!! Βλέπω καθημερινά και δουλεύει η προσφορά με την καρτα μας....και φευγετε κι εσεις ικανοποιημενοι πληρώνοντας την 4η συνεδρία στην μισή τιμή και αυτό με κάνει και μένα χαρούμενη... :grin:.... Λοιπόν,να σας ενημερώσω οτι εκτός απο την Λίζα την Ζωή την Ντίνα την Σαμπρίνα ην Κωσταντίνα..την Πωλίνα..την Χριστίνα...την Ελένη και την Τζένη....απο σημερα θα είναι μαζί μας μια νέα παρουσία...η Δανάη (ελληνίδα) για ποιο............."αυταρχικά" γούστα  :s&m_2: :s&m_3:...αν με καταλαβαίνετε!!!!! Μην ξεχνατε τις  καρτούλες και την προσφοορα  του διπλού (2 κοριτσια-90 ευρω) Φιλάκιααααα..... :-* :-* :-*
Νατασούλα το αυταρχικό από μόνο του δεν λέει τίποτα.. Domina ? Sub ή changing roles η κυρία Δανάη μας ?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για παρένθετους και ανταλλαγή ρόλων και εάν είσαι  :humpleg: εσύ ξέρεις  :s&m_2: :) :) :) :)

mushampa

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα νατασσα μου.τι κανεισ?

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μια μέρα που πέρασα να δω τι γίνεται βρήμα δύο να καπνίζουν στο Ισόγειο, έναν στις σκάλες έξω από τη πόρτα και δύο εντός οικίματος..
Δεν ξέρω αν γαμάς στο μαγαζί, αλλά για να κάνεις φιλαράκια είναι μαστ!  :grin:
καλησπέρα ,θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το (ΜΑΣΤ)MUST που αναφέρατε πολύ κάλο ....Το να κάπνιζαν η πελάτες στη σκάλα λίγο δύσκολο διότι όλοι είναι σοβαρή με καπια αξιοπρέπεια και ναι κακό δεν είναι να κανείς καινουργής γνώριμες για όσος γουστάρουν και για όσος δεν θέλουν σεβαστό και για αυτό υπάρχουν τα ραντεβού ........So πολύ σωστά μας κρήνης ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΑΣΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΑΣΤ ΈΡΧΕΤΑΙ ...... όσο για το άλλο μια δοκιμή θα σε πείσει ..... κάλο βράδυ 

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
καλησπέρα ,θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το (ΜΑΣΤ)MUST που αναφέρατε πολύ κάλο ....Το να κάπνιζαν η πελάτες στη σκάλα λίγο δύσκολο διότι όλοι είναι σοβαρή με καπια αξιοπρέπεια και ναι κακό δεν είναι να κανείς καινουργής γνώριμες για όσος γουστάρουν και για όσος δεν θέλουν σεβαστό και για αυτό υπάρχουν τα ραντεβού ........So πολύ σωστά μας κρήνης ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΑΣΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΑΣΤ ΈΡΧΕΤΑΙ ...... όσο για το άλλο μια δοκιμή θα σε πείσει ..... κάλο βράδυ 

Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..
Δεν έκανα το ποστ για να θίξω τους καπνιστές..
Απλά ανέφερα ότι γινόταν χαμός που είναι σαφώς υπέρ σας και σημαίνει ότι σας προτειμάνε..
και δεύτερον έθιξα το θέμα της διακριτικότητας που αφορά τους συναγωνιστές..
Τα περί μαστ και μουστ δεν τα κατάλαβα.. καλή σου μέρα

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας , Σήμερα το ροστερ είναι η λιζα η ντινα η ζωη η κοσταντινα η ελενη η πολινα η δαναει η σαμπρινα ...Η ώρες μας είναι 11 με 9 το βραδύ και το Σάββατο 11 με 6 το απόγευμα ....να με ξεχνάτε της προσφορές μας με την κάρτα και όση έχετε την κάρτα να μη την ξεχνάτε ..... :) Κάλο ΣαββάτοΚυριακο φίλια :cheesy:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.020
Πόντοι
6.515
Παντως σημερα Παρασκευη απο τις 12.00 αρχισε η αναμονη  :headbang:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom