Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.113
Πόντοι
46.232
12.00  με 16.00 είναι ώρες αιχμής στο συγκεκριμένο  ;)

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το τελευταίο διάστημα τα καλύτερα μασατζίδικα γνωρίζουν μεγάλες πιένες.
Φανταστείτε να υπήρχε μαγαζί που να είχε καμιά δεκαριά νέες και πραγματικά εμφανίσιμες θεραπαινίδες, οι οποίες να είχαν την διάθεση να μαλάξουν ποικιλοτρόπως τον πελάτη.
Και ο χώρος να ήταν επιπέδου Ζάνας.
Ε τότε και 120 ευρώ να πήγαινε το 45λεπτο θα υπήρχε αναμονή εβδομάδας για το πολυπόθητο ραντεβού.
Καιρός λοιπόν για σοβαρές επενδύσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους!! Πλησιαζει η Μ.Εβδομάδα.....Καλό Πάσχα και καλές γιορτές να έχουμε...Ενημερωτικά...τις ημερες των γιορτων..το μαγαζί θα λειτουργήσει την Μ.Εβδομαδα εως και Μεγάλη Πέμπτη....Παρασκευη-Σάββατο-Πάσχα-και δευτέρα  κλειστα.... Μάζι σας ξανα την Τρίτη ..7 μαιου
Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα,Ντίνα,Δανάη,Ελένη,Πωλίνα,Αλόνα,Κωσταντίνα και η Τζενη εως τις 5.00....
Οσο αφορα τον φιλο που συγκρινε το επιπεδο του μαγαζιου με το "επίπεδο Ζάνας" οπως ο ιδιος ειπε....θα πω απλα οτι η ζανα εχει το στυλ τησ και εγω το δικο μου ....Ομως τα 120 ευρωπουλα σημερα ειναι λεφτα και τα 60 επισης ειναι λεφτα πολλα... για τα σημερινα δεδομενα και θα πω το εξης ,εμεις ειμαστε και θα ειμαστε ενα μαγαζι που σεβεται τον ελληνα που τα φερνει δυσκολα βολτα και δεν προκεται να ακριβινει το κοστος ποτε ....ΣΥΝΤΟΜΑ Θα ειμαστε σε μεγαλυτερο μαγαζι με ανεση και με ποικιλια στης υπηρεσιες και οπως παντα με προσφορες γιατί ειλικρινά....ζω μαζι σας την κρίση,και προσπαθω να κάνω απ την μεριά μου τα πάντα,ωστε να συνεχισω να βλέπω τα χαμογελα που μου χαριζεται φευγοντας!!!! :-*  

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλησπέρα σε όλους!! Πλησιαζει η Μ.Εβδομάδα.....Καλό Πάσχα και καλές γιορτές να έχουμε...Ενημερωτικά...τις ημερες των γιορτων..το μαγαζί θα λειτουργήσει την Μ.Εβδομαδα εως και Μεγάλη Πέμπτη....Παρασκευη-Σάββατο-Πάσχα-και δευτέρα  κλειστα.... Μάζι σας ξανα την Τρίτη ..7 μαιου
Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα,Ντίνα,Δανάη,Ελένη,Πωλίνα,Αλόνα,Κωσταντίνα και η Τζενη εως τις 5.00....
Οσο αφορα τον φιλο που συγκρινε το επιπεδο του μαγαζιου με το "επίπεδο Ζάνας" οπως ο ιδιος ειπε....θα πω απλα οτι η ζανα εχει το στυλ τησ και εγω το δικο μου ....Ομως τα 120 ευρωπουλα σημερα ειναι λεφτα και τα 60 επισης ειναι λεφτα πολλα... για τα σημερινα δεδομενα και θα πω το εξης ,εμεις ειμαστε και θα ειμαστε ενα μαγαζι που σεβεται τον ελληνα που τα φερνει δυσκολα βολτα και δεν προκεται να ακριβινει το κοστος ποτε ....ΣΥΝΤΟΜΑ Θα ειμαστε σε μεγαλυτερο μαγαζι με ανεση και με ποικιλια στης υπηρεσιες και οπως παντα με προσφορες γιατί ειλικρινά....ζω μαζι σας την κρίση,και προσπαθω να κάνω απ την μεριά μου τα πάντα,ωστε να συνεχισω να βλέπω τα χαμογελα που μου χαριζεται φευγοντας!!!! :-* 

πολύ σωστά τα λες Νατάσα, το κάθε μαγαζί έχει το στυλ του

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Αύριο Κυριακή ειναι ανοικτό το κατάστημα;

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη μεσοβδόμαδα εδώ. Στην πόρτα η Νατάσα και παρέλαση  οκτώ εννιά μασατζούδων. Οι πέντε τουλάχιστον κάτω από 25 χρονών και γενικά αρκετά έως πολύ καλές εμφανισιακά οι κοπέλες. Επέλεξα Λίζα. Μέτριο ύψος καλό σωματάκι στήθος δυάρι και τα Ελληνικά της σχεδόν άριστα. Στα του προγράμματος μασάζ λίγο πιό πάνω από το μέσο όρο αλλά πολύ καλή στο β ημίχρονο. Γενικά μια πολύ καλή επιλογή και vfm

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη αρχη εβδομαδας  εδω . Στην πόρτα η  πολυ γλυκεια Νατάσα και παρέλαση  οκτώ εννιά μασατζούδων. Οι πέντε τουλάχιστον κάτω από 25 χρονών και γενικά αρκετά έως πολύ καλές εμφανισιακά οι κοπέλες Επέλεξα Λίζα Μέτριο ύψος καλό σωματάκι στήθος δυάρι και τα Ελληνικά της σχεδόν άριστα. Στα του προγράμματος μασάζ λίγο πιό πάνω από το μέσο όρο αλλά πολύ καλή στο β ημίχρονο. Γενικά μια πολύ καλή επιλογή και vfm ενα αλλο πιπινακι στα επομενα

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πως γίνεται οι παραπάνω 2 κριτικές απο ¨marios kalos¨ και "davidpav" να είναι περίπου πανομοιότυπες? Υπάρχει κάπου κάποιο κείμενο και απλά πας και κάνεις copy-paste αλλάζοντας μόνο ημερομηνία και όνομα κοπέλλας?ή οι κλώνοι ζου αναμεσά μας?  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πραγματι.....Ο εναs απ τουs δυο κανει πλακα

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Πως γίνεται οι παραπάνω 2 κριτικές απο ¨marios kalos¨ και "davidpav" να είναι περίπου πανομοιότυπες? Υπάρχει κάπου κάποιο κείμενο και απλά πας και κάνεις copy-paste αλλάζοντας μόνο ημερομηνία και όνομα κοπέλλας?ή οι κλώνοι ζου αναμεσά μας?  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1

Αυτό αγαπητέ μου είναι πρόβλημα των αντμινιστρειτορς να το λύσουν. Ο συγκεκριμένος παρά την παρατήρηση που του έγινε συνεχίζει με προσωπικές επιθέσεις και ειρωνείες.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει καμια  αντιπαραθεση ειναι οφθαλμοφανες που λενε απλα επισκεφθηκα το μαγαζι περασα παρα μα παρα πολυ ωραια και σαν κυριος εγραψα την κριτικη μου  και τελειωνει η ιστορια αγαπητοι  γιατι δεν φταιει σε τιποτα το μαγαζι  που σημειωτεον οπως μπορει να δει ο καθενας μας εχει παντα τις καλυτερες κριτικες και ουτε εχω κανενα κεφι να τα βαλω με καποιον στο θρεντ εδω η και με το μαγαζι  , γιατι απλουστατα θελω να ξαναπαω στο μαγαζι και να περναω καλα και εγω και η παρεα μου  οποτε κανουμε κεφι γιατι αυτη την στιγμη ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο. τελος με αυτο και ουδεν σχολιο 

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους..... Καλή Μεγαλοεβδομάδα σε όλους.... Τα κορίτσια μας σημερα ειναι....Η Λίζα...η Κωσταντίνα...η Ζωή.....η Χριστίνα....η Πωλίνα...η Δαν'αη....η Σαμπρίνα...η Ντίνα...και η Τζένη ως τις 5.00!!
Θέλω να ενημερώσω ξανά τις μέρες που θα είμαστε ανοικτά....Θα είμαστε λοιπόν μεχρι και την Μ.Πέμπτη....κλειστά Μ.Παρασκευη,Μ.Σαββάτο....Πάσχα...και Δευτέρα....και ξανά μαζί σας απο Τρίτη του Πάσχα...
Επίσης επειδή σέβομαι οτι καποιοι έχετε δυσκολα ωράρια στην δουλεια,και δεν μας προλαβένεται το απογευμα...και θέλεται μετα απο μια κουραστική μέρα στο γραφείο να χαλαρωσεται....εγω και τα κορίτσια μου προσαρμόσαμε το ωραριο στα μετρα σας....Μετα το Πάσχα λοιπόν,ο χωρος θα ανοίγει στις 10 το πρωί και θα παραμενει ανοικτός μεχρι και τις 10 το βραδυ....
:-* σε όλους....

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οσο αφορά στις τιμές Diokaz...Η συνεδρία είναι στα 60 ευρώ,φευγοντας πέρνεις μια καρτούλα με μια σφραγίδα πάνω....Συμπληρώνοντας τις 3 σφραγιδες (αρα τρεις συνεδρίες) η τεταρτη ειναι στην μιση τιμη...δηλαδη στα 30 ευρω... Επίσης έχουμε αλλη μια προσφορα ....στην συνεδρία με δυο κορίτσια η τιμη απο 120 ευρω είναι πλέον στα 90...περνοντας και 2 σφραγιδούλες! Αυτα! :-* :-* :-* Κάλο Πάσχα...

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
νασαστε καλα το ωραριο αυτο εξυπηρετει νομιζω παρα πολλους

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
δεν υπαρχει καμια  αντιπαραθεση ειναι οφθαλμοφανες που λενε απλα επισκεφθηκα το μαγαζι περασα παρα μα παρα πολυ ωραια και σαν κυριος εγραψα την κριτικη μου   και τελειωνει η ιστορια αγαπητοι   γιατι δεν φταιει σε τιποτα το μαγαζι  που σημειωτεον οπως μπορει να δει ο καθενας μας εχει παντα τις καλυτερες κριτικες και ουτε εχω κανενα κεφι να τα βαλω με καποιον στο θρεντ εδω η και με το μαγαζι  , γιατι απλουστατα θελω να ξαναπαω στο μαγαζι και να περναω καλα και εγω και η παρεα μου  οποτε κανουμε κεφι γιατι αυτη την στιγμη ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο. τελος με αυτο και ουδεν σχολιο 

Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι αν γράψουν στις 12 το μεσημέρι ότι είναι νύχτα θα τους πιστέψει οποίος τους διαβάζει. Είναι γνωστή η αντιπαράθεση με τον μαριο που έχεις και με δυο τρεις ακόμη. Σε ολα σου τα πόστ για αυτούς γράφεις. Τι σου φταίει το μαγαζι αν εσυ κοντραρεσε με κάποιους εδω μέσα ; Έκανες τωρα τη μαμακια θα σου την πεσανε απο το μαγαζι με κανένα πμ και τρέχεις και δεν φτανεις. Επειδή το μαγαζι ειναι γαματο, γονατιστος συγνώμη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom