n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.113
- Πόντοι
- 46.232
12.00 με 16.00 είναι ώρες αιχμής στο συγκεκριμένο ;)
12.00 με 16.00 είναι ώρες αιχμής στο συγκεκριμένο ;)
Καλησπέρα σε όλους!! Πλησιαζει η Μ.Εβδομάδα.....Καλό Πάσχα και καλές γιορτές να έχουμε...Ενημερωτικά...τις ημερες των γιορτων..το μαγαζί θα λειτουργήσει την Μ.Εβδομαδα εως και Μεγάλη Πέμπτη....Παρασκευη-Σάββατο-Πάσχα-και δευτέρα κλειστα.... Μάζι σας ξανα την Τρίτη ..7 μαιου
Τα κορίτσια μας σημερα ειναι η Λίζα,Ντίνα,Δανάη,Ελένη,Πωλίνα,Αλόνα,Κωσταντίνα και η Τζενη εως τις 5.00....
Οσο αφορα τον φιλο που συγκρινε το επιπεδο του μαγαζιου με το "επίπεδο Ζάνας" οπως ο ιδιος ειπε....θα πω απλα οτι η ζανα εχει το στυλ τησ και εγω το δικο μου ....Ομως τα 120 ευρωπουλα σημερα ειναι λεφτα και τα 60 επισης ειναι λεφτα πολλα... για τα σημερινα δεδομενα και θα πω το εξης ,εμεις ειμαστε και θα ειμαστε ενα μαγαζι που σεβεται τον ελληνα που τα φερνει δυσκολα βολτα και δεν προκεται να ακριβινει το κοστος ποτε ....ΣΥΝΤΟΜΑ Θα ειμαστε σε μεγαλυτερο μαγαζι με ανεση και με ποικιλια στης υπηρεσιες και οπως παντα με προσφορες γιατί ειλικρινά....ζω μαζι σας την κρίση,και προσπαθω να κάνω απ την μεριά μου τα πάντα,ωστε να συνεχισω να βλέπω τα χαμογελα που μου χαριζεται φευγοντας!!!! :-*
πολύ σωστά τα λες Νατάσα, το κάθε μαγαζί έχει το στυλ του
Πως γίνεται οι παραπάνω 2 κριτικές απο ¨marios kalos¨ και "davidpav" να είναι περίπου πανομοιότυπες? Υπάρχει κάπου κάποιο κείμενο και απλά πας και κάνεις copy-paste αλλάζοντας μόνο ημερομηνία και όνομα κοπέλλας?ή οι κλώνοι ζου αναμεσά μας?
Πως γίνεται οι παραπάνω 2 κριτικές απο ¨marios kalos¨ και "davidpav" να είναι περίπου πανομοιότυπες? Υπάρχει κάπου κάποιο κείμενο και απλά πας και κάνεις copy-paste αλλάζοντας μόνο ημερομηνία και όνομα κοπέλλας?ή οι κλώνοι ζου αναμεσά μας?
δεν υπαρχει καμια αντιπαραθεση ειναι οφθαλμοφανες που λενε απλα επισκεφθηκα το μαγαζι περασα παρα μα παρα πολυ ωραια και σαν κυριος εγραψα την κριτικη μου και τελειωνει η ιστορια αγαπητοι γιατι δεν φταιει σε τιποτα το μαγαζι που σημειωτεον οπως μπορει να δει ο καθενας μας εχει παντα τις καλυτερες κριτικες και ουτε εχω κανενα κεφι να τα βαλω με καποιον στο θρεντ εδω η και με το μαγαζι , γιατι απλουστατα θελω να ξαναπαω στο μαγαζι και να περναω καλα και εγω και η παρεα μου οποτε κανουμε κεφι γιατι αυτη την στιγμη ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο. τελος με αυτο και ουδεν σχολιο