Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βενιζέλου & Αχιλλέως Π.Φάληρο Total relax

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
60 ευρωπουλα η επισκεψη στις 3 επισκεψεις η τεταρτη παει μιση τιμη.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.552
Πόντοι
41.813
το διπλο με τα 90 και δυο <<σφραγιδες>> επαψε να ισχυει?

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά με την Πωλίνα από Αλβανία έχει πάει κανείς;καλό πουτανάκι φαίνεται.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ρε παιδιά θα μου πει και μένα κανείς τί παίζει με τις τιμές σ' αυτό το μαγαζί;
Παιδιά με την Πωλίνα από Αλβανία έχει πάει κανείς;καλό πουτανάκι φαίνεται.

Πως εχεις καταφερει να εχεις ΔΕΙ τις κοπέλες αλλα να μην εχεις μαθει τα προγραμματα και τις τιμές  :think:

κατα τα αλλα στα ειπα και σε άλλο νήμα . Οταν κανεις 20 ερωτησεις για ενα ιδρυμα οταν πάς πρεπει να μοιραστεις την εμπειρία σου . Αν όλα τα μελη ρωτανε μόνο χωρις να ενημερώνουν τοτε όλα τα μελή θα ρωτανε και θα απαντανε οι προμότορες .

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πως εχεις καταφερει να εχεις ΔΕΙ τις κοπέλες αλλα να μην εχεις μαθει τα προγραμματα και τις τιμές  :think:

κατα τα αλλα στα ειπα και σε άλλο νήμα . Οταν κανεις 20 ερωτησεις για ενα ιδρυμα οταν πάς πρεπει να μοιραστεις την εμπειρία σου . Αν όλα τα μελη ρωτανε μόνο χωρις να ενημερώνουν τοτε όλα τα μελή θα ρωτανε και θα απαντανε οι προμότορες .

Η απλα γραφει για να ειναι το λημα στην επικαιροτητα,  οποτε .......

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα, καλή εβδομάδα... :) Διαβάζω όντως της κριτικές σας γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σας και τα παράπονα σας ....  :)Θα ήθελα να απαντήσω σε ορισμένα από αυτά... Διαβάζω ότι υπάρχει καποια ερώτηση για της τιμές μας το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διότι η περισσότεροι τις ξέρετε και που το μπέρδεμα εδώ δεν ξέρω ....το προγράμματα το 45 λεπτά είναι 60 ευρώ το πρόγραμμα το διπλό είναι 90 από 120 ευρό και υπάρχει και η προσφορά με τη κάρτα που είναι 3 σφραγίδες η 4 μίση τιμή ....Στη πρόσφορα συμμετείχε και η κωσταντινα ....Θα ήθελα να σας δώσω πλήρη εικόνα για τα ονόματα και τις ηλικίες τον κοριτσιών .. λοιπόν η λιζα Ελληνίδα 24 ,η σαμπρινα 27 πολωνέζα,η ντινα 20 Βουλγάρα η ελενη 31 ρωσιδα η Τζένη 28 Ελληνίδα η κωσταντινα 30 Ελληνίδα η πωλινα 27 αλβανια η ζωη 24 αλβανια η αλονα ρωσιδα η χριστινα 24 αλβανια ..... :) Ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για την προτίμηση σας και ελπίζω σύντομα σε μεγαλύτερο χώρο......Για οτιδήποτε πληροφορία η ακόμα και τα παράπονα σας η ακόμα  να θέσετε μια γνωμη... μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου στο τηλ 210 9842697 Ευχαριστώ πολύ .... :) :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232
ο καινούργιος χώρος θα είναι παραλιακά?????
ένα μεγάλο μπράβο που έγραψες απο που είναι η κάθε κοπέλα.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότερες λένε ψέμματα , στο κάτω κάτω μετράει η απόδοση στο δωμάτιο και όχι η εθνικότητα..

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Έλα μου ντε και εγώ δεν γουστάρω να λέω ψέμματα , στους λέω από την αρχή να λένε από που είναι ...... Εδώ μετράει το να είσαι σωστή στη δουλειά σου από την στιγμή που έχεις διάλεξη αυτό να κάνεις...και επίσης καθαρή, όμορφη και το παν από όλα για μένα να σέβεται τα λεφτά που παίρνει ..... έτσι δεν είναι .... :) :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Έλα μου ντε και εγώ δεν γουστάρω να λέω ψέμματα , στους λέω από την αρχή να λένε από που είναι ...... Εδώ μετράει το να είσαι σωστή στη δουλειά σου από την στιγμή που έχεις διάλεξη αυτό να κάνεις...και επίσης καθαρή, όμορφη και το παν από όλα για μένα να σέβεται τα λεφτά που παίρνει ..... έτσι δεν είναι .... :) :)

Μ αρεσει ετσι οπωs τα λεs.....Αχιλλεωs  ειπαμε ε??

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Μ αρεσει ετσι οπωs τα λεs.....Αχιλλεωs  ειπαμε ε??
Αχιλλεως και Ελ. Βενοζέλου γωνία

πάνω από την adidas, στον 3ο όροφο

προσεχε η adidas έχει την πόρτα της στην Ελ Βενιζέλου, αλλά η είσοδος της πολυκατοικίας που θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ είναι στην Αχιλλέως.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
μπραβο που γράψατε πληροφορίες για τα κορίτσια!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο καινούργιος χώρος θα είναι κοντά, ακόμα δεν ξέρω να σας πω γιαιτι δεν αποφασίζω μόνο εγώ εδώ .....Εαν ήταν σε μένα καθαρά η απόφαση θα είχα φευγη  :)  διότι ο χώρος όντως είναι πολύ μικρός και για μένα και για τα κορίτσια μου..... :-

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ο καινούργιος χώρος θα είναι κοντά, ακόμα δεν ξέρω να σας πω γιαιτι δεν αποφασίζω μόνο εγώ εδώ .....Εαν ήταν σε μένα καθαρά η απόφαση θα είχα φευγη  :)  διότι ο χώρος όντως είναι πολύ μικρός και για μένα και για τα κορίτσια μου..... :-
Αρα περιμενουμε....

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς ναι .... Άλλα όταν πάμε σας υπόσχομαι ένα πάρτι σούπερ ...... και πολλά άλλα που έχω άσκεφτη να προσθέσω στης υπηρεσίες... :) Σας εύχομαι κάλο βράδυ ....  :) :) 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δυστυχώς ναι .... Άλλα όταν πάμε σας υπόσχομαι ένα πάρτι σούπερ ...... και πολλά άλλα που έχω άσκεφτη να προσθέσω στης υπηρεσίες... :) Σας εύχομαι κάλο βράδυ ....  :) :) 
Πανω στα ωραια.....μαs αφηνειs .....Τωρα που εχει ζουμι το πραμα
Το εταξεs.....θυμισου
Και οτι ταζειs σε μικρο παιδι(χμμμ) να το κραταs :grin:

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αγαπητοι συναγωνιστές.Πέρασμα από το μαγαζί Παρασκευη απόγευμα.Ρόστερ Ζωή Κωνσταντίνα Λιζα Ελένη και δυο αλλες κοπέλες αλλα δεν θυμαμαι ονοματα.Επιτελους ενα μαγαζι με πιτσιρικες!! Πέρασμα με την Ζωή.Το δωμάτιο πολύ καθαρό και η κοπέλα ευγενική και πολύ καλή στις υπηρεσίες και στο μασάζ.Οι εντυπώσεις πάρα πολύ καλές.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι το έχω τάξει και όταν έρθει αυτή η ώρα θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί......  :) :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom