κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.754
- Πόντοι
- 19.795
60 ευρωπουλα η επισκεψη στις 3 επισκεψεις η τεταρτη παει μιση τιμη.
Με 80 την ώρα δεν έχει;και η 4η 45λ είναι ή μιση ώρα;60 ευρωπουλα η επισκεψη στις 3 επισκεψεις η τεταρτη παει μιση τιμη.
οχι και πουτανάκιΠαιδιά με την Πωλίνα από Αλβανία έχει πάει κανείς;καλό πουτανάκι φαίνεται.
Ρε παιδιά θα μου πει και μένα κανείς τί παίζει με τις τιμές σ' αυτό το μαγαζί;
Παιδιά με την Πωλίνα από Αλβανία έχει πάει κανείς;καλό πουτανάκι φαίνεται.
Πως εχεις καταφερει να εχεις ΔΕΙ τις κοπέλες αλλα να μην εχεις μαθει τα προγραμματα και τις τιμές
κατα τα αλλα στα ειπα και σε άλλο νήμα . Οταν κανεις 20 ερωτησεις για ενα ιδρυμα οταν πάς πρεπει να μοιραστεις την εμπειρία σου . Αν όλα τα μελη ρωτανε μόνο χωρις να ενημερώνουν τοτε όλα τα μελή θα ρωτανε και θα απαντανε οι προμότορες .
Έλα μου ντε και εγώ δεν γουστάρω να λέω ψέμματα , στους λέω από την αρχή να λένε από που είναι ...... Εδώ μετράει το να είσαι σωστή στη δουλειά σου από την στιγμή που έχεις διάλεξη αυτό να κάνεις...και επίσης καθαρή, όμορφη και το παν από όλα για μένα να σέβεται τα λεφτά που παίρνει ..... έτσι δεν είναι ....
Αχιλλεως και Ελ. Βενοζέλου γωνίαΜ αρεσει ετσι οπωs τα λεs.....Αχιλλεωs ειπαμε ε??
Αρα περιμενουμε....Ο καινούργιος χώρος θα είναι κοντά, ακόμα δεν ξέρω να σας πω γιαιτι δεν αποφασίζω μόνο εγώ εδώ .....Εαν ήταν σε μένα καθαρά η απόφαση θα είχα φευγη διότι ο χώρος όντως είναι πολύ μικρός και για μένα και για τα κορίτσια μου..... :-
Πανω στα ωραια.....μαs αφηνειs .....Τωρα που εχει ζουμι το πραμαΔυστυχώς ναι .... Άλλα όταν πάμε σας υπόσχομαι ένα πάρτι σούπερ ...... και πολλά άλλα που έχω άσκεφτη να προσθέσω στης υπηρεσίες... Σας εύχομαι κάλο βράδυ ....